intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2012/09/02

lazy day (or a week)

Moikka ! Tää viikko on ollut taas aikamoista hiljaiseloa bloggailun saralla. Aattelin kuitenkin kirjotella jotain pientä höpinää siitä, mitä oon viimesen viikon aikana tehnyt. Tasan viikko sitten mun aamu näytti kutakuinkin tältä:

Kipitin aamulla kauppaan ja valmistin mulle ja Davylle parmesan-kana salaatit aamupalaks/päivälliseks. Ei varmaan voi ihan aamupalaks laskee jos herää klo 14 jälkeen? :-D Nappasin kaupasta mukaani myös uuden Costumen koska oli niin halpa ja näytti kivalta ! Lisäks vähän aikasemmin postiluukusta oli tipahtanut Cosmon uusin numero. JOO, mulle tulee Cosmo koska rakastan ehkä eniten lukee kaikkee turhaa hömppää :--D

Tai no oikeestaan tuli, koska tajusin just että tää oli vika numero mun 8kk tilauksesta. Iski kauhee paniikki et mitäs lehtee nyt tilaan kun toi loppu. Lukaisin molemmat lehdet läpi, enkä oikeen osaa päättää että pitäiskö jatkaa Cosmoa vai tilata Costume? Löysin linkin mistä sai tilattua seuraavat 4 numeroa Costumea halvalla, joten voipi olla että päätyy tilaukseen ! Jos kiinnostaa, niin tilata voipi tästä linkistä:

4 numeroa -50% eli vain 13,80 + muodikas tilaajalahja.

Maanantaina käytiin aika extempore kattomassa Gagaa, koska huusin mulle ja Davylle liput huuto.netistä 65€ kipale ! Tai no, Davylla oli lippu Tukholman keikalle mutta se sai sen myytyä. Joinattiin Sinin, Niklaksen ja Oonan seuraan koska ne oli kans menossa.

En viitti sen kummempaa keikka-analyysiä kirjotella, koska Sini already did a pretty damn good job with it (lukekaa sen postaus täältä), joten sanon vaan että money well spent ! Oli ihan huikee show !

Kuvat nappasin Davyn puhelimesta, koska omani jätin ihan suosiolla narikkaan. En ois jaksanut kuitenkaan ottaa kuvia, koska halusin keskittyy itse show'hun, enkä katsella sitä kameran linssin läpi.

Oon onnistunu hankkiin itelleni uuden addiktion.... Nimittäin bubble tean... :-D Mun lounastauko työpäivinä menee kutakuinkin näin: salaatille picniciin tai syömään thaikkuruokaa > steissin kautta bubble tea mukaan ja takas töihin !

Näitä saa steissiltä Bubble Tea -nimisestä paikasta (obviously) jos joku ei vielä tiennyt~
Mun lempparit on varmaan milky sour apple ja milky taro. Nam !

Ollaan muuten katottu Davyn kanssa tällä viikolla kaikki vanhat Mr. Bean jaksot ja leffat ja naurettu ihan sikana :--D Tietääkö nykypäivän lapset näitä ees? Siis nimenomaan näitä alkuperäisiä, ei sitä animoitua versiota. Mr. Bean oli yks mun ykköslemppareista penskana ja jaksaa kyllä naurattaa vieläkin, hahah.

Tulipas sekava postaus. Sain muuten tässä perjantaina postissa jotain kivaa mitä oon halunnut vuosia :--) Arvaatteko mikä se on? Noh, näätte huomenna ;--)

28 comments:

  1. Ooooh Ladu Gaga lives ! I wanna go too !

    ReplyDelete
  2. that salad looks so tasety! have you everthought about writting in english?

    ReplyDelete
    Replies
    1. she writes in most of her entries both in Finnish and English...

      Delete
    2. i usually write in both languages :) maybe you should check my other posts too !

      Delete
  3. Mun pitäis varmaa tietää mitä oot saanu ku oon lukenu sun blogia jo vuoooosiiaaa jostain yläasteelta asti muttei nyt kyllä tuu mieleen.. Aattelin eka sanoo et oot saanu valkosen joulukuusen mut nojaa nyt on syyskuu ja taisit saada sen jo silloin joskus ajat sitte.... Ja tuskin kukaa ois kuusesta kovinkaa innoissaa:::DD joopajoo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha joo joulukuusi löytyy jo XD olin siitä kyllä innoissani sillon kun sen sain 8-D

      Delete
  4. Mäkni olin katsomassa Gagaa maanantaina! Oli kyllä tosiaaan ihan huikea show

    ReplyDelete
  5. Uu, innolla odotan mikä on tää sun kauan odottama juttu:D En osaa arvata kyllä yhtään!

    ReplyDelete
  6. Aah! Näinkin sut Pasilan rautatieasemalla ja stalkkailin yläkatsomosta, kun juoksentelit siellä alhaalla :D Olisin halunnut tulla juttelemaan ja kehumaan sun blogia, mutten uskaltanu :c

    ReplyDelete
  7. Vanhat Mr. Bean jaksot on ihan huippuja. Muistan ku niitä näytettiin joskus telkkarista, ne piti aina kattoa! :D

    Ja omnom, toi salaatti näyttää hyvältä *ww*

    ReplyDelete
    Replies
    1. jooo, ihan parhaita ! tuntuu et nykyään naurattaa vielä enempi kun mitä lapsena :--D

      Delete
  8. Hei, minulla olisi kysymys noista sun lisääntyneistä mainoslinkeistä.

    Tässä postauksessa ja jo tuolla aiemmin facediilin yhteydessä näyttäisi olevan ns. maksettuja linkkejä, joista ilmeisesti saat yhteistyön nojalla rahaa jokaisesta klikkauksesta/ostosta? Postauksen lopusta löytyy kyllä tunniste sponsor/advertorial, joten oletko mahdollisesti joskus kirjoitellut tarkemmin millä logiikalla lukija voi sun blogista tunnistaa, mitkä asiat ovat selkeästi mainoksia ja mitkä eivät (esimerkiksi tästä postauksesta ei mun mielestä käy selkeästi ilmi onko tuo Costumen linkki maksettu mainos, vaikka se siltä kyllä aika paljon vaikuttaa)? Sanomattakin on selvää että piilomainonta on Suomen laissa kiellettyä, mutta koska musta on aika porsaanreikien hyväksikäyttöä liittää kirjoituksen yhteyteen vain joku ympäripyöreä tunniste ilman selitystä mitä ne koskevat, niin oletko mahdollisesti avannut jossain selkeämmin kuinka näitä mainoksia olisi tarkoitus tulkita, jotta ne selkeästi olisi blogissasi muusta sisällöstä erilliseksi tunnistettavissa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta, tämä aihe on ollut taas viime aikoina pinnalla, joten arvostaisin mielipidettäsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. niistä postauksista missä on mainoslinkkejä/esitelty blogipostausta vastaan saatua tavaraa, löytyy tuo kyseinen tunniste :) siitähän sen tunnistaa, olenko hyötynyt postauksesta jollain tavalla.

      saat toki ehdottaa, miten voisin sen selkeämmin merkata kuitenkaan sotkematta postausta ylimääräisellä selittelyllä :)

      Delete
    2. Hei ja kiitos vastauksestasi. Kyse on enemmän siitä, että jos maksetut mainokset naamioi samanlaiseksi kuin muukin teksti jota kirjoitat, niin on hyvin vaikea erottaa mitkä ovat omia mielipiteitäsi tai huomioimisen arvoiseksi katsomiasi asioita ja mitkä ulkopuolelta tulleita mainoksia. Jos tekstistä on mahdotonta erottaa 100% varmuudella mikä on mainos, joudun minä lukijana olettamaan että ne kaikki ovat, kerta tuolla perässä tuo mainostunniste komeilee. Tästä tuskin on kuitenkaan kysymys.

      Tässä tapauksessa oletan että tuo Costumen linkki on maksettu mainos, joten olet ilmaissut asian sanamuodolla "löysin tällaisen linkin". Jos kuitenkin sait sen Costumen markkinoijilta blogiisi postattavaksi, ei tämä pidä suoraan paikkaansa. Kyse ei ole siitä että olisi mitenkään väärin postata myös maksettuja linkkejä, mutta niistä olisi hyvä olla suoraan rehellinen, esim muotoilemalla saman asian sanoin "sain tällaisen linkin" ilman sen suurempaa selittelyä. Tämä yhdistettynä tuohon sponsor/advertorial-tunnisteeseen ainakin selventää, ettet ole sattumalta törmännyt oma-aloitteisesti ko. mainokseen, vaan se on tullut joltain ulkopuoliselta taholta. Vähän porsaanrei'istä ujuttautumista jälleen, mutta ainakin tekstistä käy selkeämmin ilmi mihin tuotteeseen tuo maksettu mainos liittyy. Jos yritys puolestaan kieltää sinua kertomasta lukijoillesi mainoksen alkuperää, on se lainvastaista. Mainoksissa ei mielestäni ole mitään vikaa, kunhan sekä lukijalle että blogaajalle on molemmille yhtä selvää, milloin puhutaan omasta sisällöstä ja milloin mukana on jokin maksullinen taho. Kiitos joka tapauksessa vastauksestasi.

      Delete
  9. Bubbleteata saa muualtakin Helsingistä, ainakin E2 cafe myy sitä Eerikinkadulla :) Noi on kyllä söpöjä noi steissin purkit ja ihanana värisiä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo niin saa, E2ssa kerran kävin mutta valinnan varaa tais olla vain kahden eri bubble tean verran? :D tykkäsin enempi noista steissillä myytävistä myös maun puolesta~

      Delete
  10. I will be by gaga concert in Berlin as well!!

    ReplyDelete
  11. Juu mäkin liityn näihin "moi näin sut, olin pylvään takana piilossa ku en uskalla tulla muka juttelee" bongaajiin, tosin bongasin sut työn touhussa - Työrauha pitää olla! ; D

    Mut oikeesti innostuin kirjottamaan ton bubble tean takia! : D Millasia noi on, mikä noissa on nii koukuttavaa. Oon kävelly vaa ton liikkeen ohi mut en oo saanu itteeni vielä sisälle... : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eikä :--D hahah.

      vaikee kuvailla, ainakin noi "milky" bubble teat on ihan vaan makeita vähän pirtelömäisiä juomia jossa on noita helmiä pohjalla !

      Delete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.