intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/05/05

WinkUP !!

Posti toikin jo tänään sen kivan paketin mistä mainitsin eilisen postauksen lopussa ! Paketti siis sisälsi 4x yläripsiä ja 2x alaripsiä !! Aijoo, jos kiinnostaa mistä nää on peräisin niin KLIKKAA TÄSTÄ !
Ajattelin kertoa nyt samalla vähän enempikin tekoripsistä, sillä en muista et oisin koskaan tästä aiheesta kirjoitellut :o

ELIKKÄS. Jos sen täydellisen ripsivärin metsästys kyllästyttää, niin tekoripset on ihan loistava vaihtoehto sellaiselle jolta kärsivällisyyttä löytyy. Eli homma toimii näin: Meikkaa → etsi mieleisesi ripsipari → leikkaa se omaan silmääsi sopivaksi → liimaa kiinni ja viimeistele meikki → ja eikun menoks ! Kuulostaa helpolta hmm? No sitä se onkin heti kun liimaamis tekniikan haltsaa. Muistan kun ensimmäisen kerran liimailin ripsiä silmiini niin tuloksena ei ollut muuta kuin itkupotkuraivari ja silmät täynnä liimaa ewww. Mut harjoitus tekee mestarin niinkun joka asian suhteen oikeestaan.

Anyways, hyvä tutoriaali ripsien kiinnittämiseen tässä ↓↓↓

Myös Sinillä oli blogissaan hyvät ohjeet tekoripsien laitosta yms, niin en näe tarpeelliseksi tehdä samoja itse uudestaan ! Menkää sinne hus hus !

Tässä kuvassa yläripset mitä multa tällä hetkellä löytyy. 902 (violetti paketti) ja 905 (vihree paketti) mallit on siis noita uusia. 901 puolestaan se mitä ostin japanista 4 paketillista ja oon käyttänyt tähän asti, siks vähän kuolleet tossa kuvassa kun ne on ollu jo pitkään käytössä. Mut enivei, näkee hyvin silti eron noihin uusiin. Noi taas missä on ???, koska en muistanut niiden mallia ja pakkauksenkin oon hävittänyt, on ekat ripset mitkä ostin japanista viime kesänä. Käytin pari kertaa ja totesin, ettei nää näy mihinkään ellei tuijota naamaansa 1cm etäisyydeltä peilistä. USELESS. Niillä tosin oli helppo harjotella kun ne oli normaalia lyhkäsemmät eikä tarvinu alkaa mittaileen et sopiiko silmään jne.

Tietty on makuasia minkälaisista ripsistä kukin tykkää, mut oon ite todennut parhaaks tollaset joissa on selkeesti toisistaan eroteltuja 'paksuja' osioita. Sellaset näkyy myös silloin kun silmät on auki, toisinkuin jotkut H&M ripset joista ei oo itelle paljoa iloa, ellei sit päätä kulkea päivää silmät kiinni.

Mutta suurin syy siihen miks oon turvautunut tekoripsiin, on se että mun meikki on suht tumma/voimakas/vahva/whatever, ettei pelkällä ripsivärillä pärjää kun ne omat ripset hukkuu sinne meikin sekaan eikä näy mihinkään. Toinen syy on tietty se et oikeenlaisilla tekoripsillä saa aikaan nukkemaisen vaikutelman mikä on kiva.

901 -malli näyttää silmissä tältä. Ihan kiva ja näkyy suhtkoht hyvin, mutta kun katsoo itseään vähän metrin kauempaa niin ei erotu kyllä juurikaan. Siks päätin tilaa nyt vähän noita tuuheamman näköisiä yksilöitä jospa ne täyttäis vaatimukseni ! Etenkin 905 vaikuttaa superkivalta ! Postailen kuvia niistä sit myöhemmin, sillä en nyt jaksa alkaa meikkaamaan kun en oo minnekään menossa.

Ja mitä näihin alaripsiin tulee, niin heti kun luin netistä näistä Tsubasan Dolly Wink ripsistä, ajattelin et näitä on saatava. Sen verran kivan näkösiä kaikki. Päädyin kuitenkin tilaamaan vain yhden paketin alaripsiä koska noh, tiesin jo että D.U.P'n yläripset on hyviä niin en halunnut ottaa riskiä XD
Suomessa en oo koskaan nähnyt alaripsiin tarkoitettuja tekoripsiä tarjolla missään, mutta onneks esim. Ichibankao auttaa sen saralla !

Vertailun vuoksi vierekkäin kuvassa Dolly Wink no. 6 ja toiset alaripset mitä ostin paketin japanista (ja jotka osoittautuivat aika lussuiksi, eikä sen takia oo tullut käytettyä).
Uskon myös että nää Dolly Winkit on helpompi liimatakin silmiin, sillä nää on erillisissä osissa eikä vaan yhtenä nauhana~ En malta oottaa että pääsen kokeilemaan :D

Dolly Winkien mukana tullut ohjeistus ripsien laitosta ! Ymmärtää kyllä vaikkei japania taitais sanaakaan. Whuuu.

Sain tilauksen mukana myös näytteen jostain kajalista, mikä on muuten samalta valmistajalta kuin se KICKSissä myytävä Fiberwig -ripsari, u know. Saa nähä tuleeko tälle käyttöä kun en oikein kajalia käytä mut noh :---D Ehk testaan kuiteski !

69 comments:

  1. Kiitos tästä, nyt tekee vielä enemmän mieli hankkia hirvittävä pataljoona kivoja ripsiä... XDDD.

    Itsekin olen noita tsubasaripsiä kuolaillut, kun ne ovat aika tiiviisti seikkailleett esim. popteenin sivuilla *<*

    Ja ite tykkään kans tommosista pitkistä, tummista ja erotelluista ripsistä, jotka näkyvät edes jonkin matkan päähän!
    Ei semmosilla harvoilla lyhyillä tee mitään IMO :<

    ReplyDelete
  2. ihania ripsiä ! onks sul käytös tota DUO liimaa ?

    ReplyDelete
  3. onksul jotai juttuu ton artun kanssa? ;)
    vaikutat olevan sen luona aika usein! (ei sillä et jonkun luona oleminen nyt tarkottas et on jotai mut just wondering :D:d.:)

    ReplyDelete
  4. Joo DUO-liimaa käytän, se on hyvää se !

    arttu is gayyyyy, ei oo mitään juttuu :---D

    ReplyDelete
  5. Taivutatko ripsiä, ku käytät tekoripsiä? Voisin kuvitella, et niiden tekoripsien laittaminen vaikeutuu huomattavasti, jos on oikein taivutetut ripset.

    ReplyDelete
  6. ekaa kertaa selasin vaan postauksestas kuvat :D kyseinen aihe ei nimim. kiinnosta

    ReplyDelete
  7. Taivutatko ripsiä, ku käytät tekoripsiä? Voisin kuvitella, et niiden tekoripsien laittaminen vaikeutuu huomattavasti, jos on oikein taivutetut ripset.
    En, koska mulla on luonnostaan aika kaarevat ripset niin ei tarvitse taivutusta. Mut jos omat ripset on piikkisuorat niin sit suosittelisin kyllä, ettei erotu tekoripsien lomasta ikävästi :D
    En osaa sanoo et kumpi on parempi, ennen vai jälkeen ripsien laitoin taivutus, mut jälkeen taivuttaminen ainakin saa tekoripset ja omat sulautumaan hyvin toisiinsa~

    anon, jepjep ! ihan normaalia et kaikkien intressit mun kanssa ei kohtaa :D

    ReplyDelete
  8. tosi hyvä postaus! kiva ku laitoit ton videon! opin siitä paljo :-)

    ReplyDelete
  9. osaatko sä puhua japania:--D?

    ReplyDelete
  10. Punanaamiosta saa alaripsiäkin :)

    ReplyDelete
  11. Mistä muuten tota DUO - liimaa oikeen saa? Oon yrittäny ettii ku näis mun ripsis on tullu nii huonot liimat aina :'D

    ReplyDelete
  12. Kiitos tästä linkkivinkistä, haha :D
    toi tyttö tos ripsivideos oli iha ylisöpö!

    ReplyDelete
  13. Ite käytän aika usein tekoripsia, sekä tuuhemoia ja pitkiä sekä sitten vähän harvampia jos halun näyttää luonnollisemmalta ja jos ei ole niin tumma meikki.
    Ja hei muuten, kyllä mä oon nähny Kinnusella alarioset, omistan itekki! Paitsi et ne on vaan aika pitkät... mutta kyllä uskoisin että muualtakin suomesta löytyy ::D

    ReplyDelete
  14. Moi voisiko pitkästä aikaa tehdä kynsi juttuja taas, niitä oli aina niin kiva lukee. Siis otat vaikka kuvan sun kynsistä jos ei muuta! :D Tai tutoriaalikin olis kiva.. Nää ripsijutut ja kysymys vastaus jutut ei oikein nappaa, mut kurkin jos olis kynsistä tulossa! :)

    ReplyDelete
  15. osaatko sä puhua japania:--D?
    edellisestä postauksesta löytyy vastaus :)

    Mistä muuten tota DUO - liimaa oikeen saa? Oon yrittäny ettii ku näis mun ripsis on tullu nii huonot liimat aina :'D
    Stockmannilta saa kun kävelee MACin tiskille ja pyytää niin ne antaa sieltä tiskin alta ;)

    Opri & Melsa, aaa ! no hyvä tietää et suomessakin jotkut paikat myy, ite en vaan oo koskaan törmännyt :o niin veikkaan et aika nihee valikoima on siltikin :D

    anon, kysymys/vastausjuttuja ei oo nyt enää tulossakaan, edellisessä postauksessa oli vikat, halusin ne nyt vaan vihdoin pois alta kun tollanen pläjäys oli tehtävänä ja niitä paljon pyydeltiin :D
    ihan normaalia et kaikkii ei vältsii kiinnosta kaikki jutut mistä tääl kirjotan, mut ripset on kuiteski mulle aika iso osa ja mua ne kiinnostaa niin halusin kirjottaa niistä täl kertaa !

    kynsistä tulee toki juttua myös heti kun on jotain kuvaamisen arvoista. mun kynnet on nyt lyhyet, rumat ja niis on tylsät mustat lakat kultasilla glittereillä niin en nää järkee kuvata niitä, saatika tehä tutoriaalia koska kuka tahansa osais tehä sellaset vaikka unissaan. et kirjottelen kynsistä ain sillon ku on jotai vähä normaalista poikkeevampaa ! ^^ eli don't worry en oo lopettanu kynsijuttujen kirjottamista !!

    ReplyDelete
  16. Mistä kaupast sais suomes(helsingistä) ostettuu sun meilestä parhaita ripsiä? Entä liimaa? Kiitos jo etukätee :)

    ReplyDelete
  17. mitä oon kattelut, niin MACilla on kivan olosii ripsii :3 melko hintavia tosin, koska niitä on vaan yks pari per pakkaus mut enivei. DUO liima on parasta testaamistani, sekin löytyy sieltä MACin tiskiltä ja on muuten edullinen ! maksaa vaan 6,50e ja on iso puteli niin riittää pitkäks aikaa ! ^^

    ReplyDelete
  18. mulla ainakin näkyy päivittyvän toi mobile blog hirveen hitaasti ? et vaikka viikkoon ei tuu sinne yhtäkään kuvaa, ja sit sinne yhtäkkiä ilmestyyki tyyliin 5 kuvaa, joilla on kumminki sellaset päivämäärät et mun ois pitäny nähdä ne ... vai lisäätkö noi päivämäärät ite ? ::::D just wondering ~

    ReplyDelete
  19. joo ihan oikeessa oot, niit tulee aina pläjäys kerralla ku en muista päivittää just sillä hetkellä kun nappaan kuvan niin pistän sit ain sillon ku kerkeen ni useemman kerralla !

    ReplyDelete
  20. tiedätkö saako suomesta tilattua mistään noita alaripsien tekoripsiä, kun ei löydy vaikka oon ettinyt? :o

    ReplyDelete
  21. hei et näköjään vastannu tossa edellisessä kirjotuksessa mun kysymykseen but it's ok elikkä siis minkä paksuista kiharrinta oot käyttäny noissa sun paksummissa kiharoissa?

    ReplyDelete
  22. hupsii, sorppa ! mutsiis mul on toi sama 38mm kiharrin ollu käytössä kaikkii tehdessä ! ainoo ero nois 'paksuis' on se et kihartamisen jälkeen oon kierittäny ne toistensa ympärille ja tupeerannu !

    ReplyDelete
  23. Kiva kun teit näistä ripsistä, mä tykkään! Kun tuolla FAQ-osiossa blogissas on tää kysymys
    Q: Miten tilaan vaatteita japanista?
    A: Käyttämällä välityspalvelua esim. Mukunoki. Tee tunnus → täytä tilauslomake johon linkkaat haluamas tuotteet, niiden koot ja värit → valitse postitusmenetelmät → tästä eteenpäin saat mailia sähköpostiis miten toimia. Ainiinjoo, Paypal tarvitaan.

    niin siis voiko yhen palvelun kautta tilata esim. eri firmoilta yhdillä postimaksuilla niin, että ne tulee samassa paketissa? Kiitos, jos vastaat.

    ReplyDelete
  24. hei pakko kysyy tälleen randomisti joskus kysyinki kai ku teit sen teijän sieltä kämpästä kuvapostin, et siis kun teillähän tai siellä missä ennen asuit on suht iso se kämppä ja paljon lattiaa ja mattoo ja huonekaluu ja muuta nii siis kuinka usein teil jaksaa kukaa imuroida eiks kissatki karvaa paljon ku meil pitää imroida joka päivä kissan takii xD Siis oikeestikkko sun mamma siellä imuroi ja tuulettaa matot ja pyyhkii pölyi ja miten se jaksaa siirrellä niit huonekalui? kysyn vaan tosi mielenkiinnosta tän heh ja randomisti mut mietityttää! :DD

    ReplyDelete
  25. WÄÄÄW ihania noi ripset ja muutenki sun tyyli on tosi ihana :3 kattelin tossa noit vanhoi merkintöi ja huomasin että sä oot jonku verran tohon animeen/mangaan päin ni tuli mieleen et ootko ikinä kuullu/kattonu/lukenu semmosta ku Death Note. Siit on tehty manga, anime ja iha elokuvakin ja ainakin mun mielestä se on tosi hyvä! mut nyt joku hollywood on ostanu sen ja tekee jonku amerikkalais version et mitäköhän siitäki tulee... mut vielä kerran et tää on tosi hyvä blogi! <3________<3

    ReplyDelete
  26. kiitti tosta kiharrinvastauksesta ^^ yks kysymys vielä eli mikä kiharrin sul on ja mistä oot hankkinu? :)

    ReplyDelete
  27. mulla on hirveästi tekoripsiä kylppärin laatikoissa, mutten jotenkin raaski koskaan käyttää niitä, haha! :D

    ReplyDelete
  28. kivoja ripsiä (==

    hei eiks sun pitäny laittaa jotain vaatteita myyntiin? pari postausta taakse päin taisit meinaa jotain semmosta sanoo..? :'o

    ja vastasit jollekkin jossain kommenteissa että voisit vissii ehkä tehä vapun jälkeen semmosen postauksen mis olis sun kaikkii edellisten vuoden vappu-asuja nii oikeesti tee ihmeessä semmonen ! ois kiva nähä. :--)

    ja kiitos tästä blogista, meinaan tää on mahtava. ♥ paras blogi mitä tiiän !

    ReplyDelete
  29. http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-6760-slide

    suosittelen tätä kännykkää valkosena! (jossain kohtaa etit uutta puhelinta...?) kannattaa käydä kattoo jossain kaupassa livenä, ihana:D

    ReplyDelete
  30. http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-6760-slide

    etit puhelinta jossain vaiheessa, TÄÄ VALKOISENA, on tosi ihana, kannattaa mennä katteleen livenä! suosittelen!!

    ReplyDelete
  31. Onnistuin hukkaamaan koodin millä sai tuon taustan muutettua, voisisitkos kertoa että mikä se olikaan? muistaakseni sulla jossain oli se mutta en valitettavasti löydä että missä =(

    ReplyDelete
  32. huhuu et vastaile taas? :( :O

    ReplyDelete
  33. saanko käyttää sun tota banneri kuvaa meijän koulun vapaatyö ryhmässä ? eli siis siinä esitellään ihmisen ulkokuoren symmetriset näkökulmat, ja verrataan sosiaalista epäsosiaaliseen. saanko ? sano vaan että ei käy ei se haittaa.

    ReplyDelete
  34. must ask; oisko CRYXil oma nettisivu ? ei löydy vaikka kissojen kanssa ettis...

    ReplyDelete
  35. et vastaa mun kysymykseen :/ laitan vaa tänne näit ja nää julkastaan :D

    ReplyDelete
  36. mikä sun ongelmas on kun et voi vastata kommentteihin?

    ReplyDelete
  37. se et en vastaa kommentteihin HETI, ei tarkota etten vastais ollenkaa :D

    Luna, joo pystyy !

    anon, eiköhän se jaksa eikä kukaan sitä huushollii yksin siivoo, duh.

    anon, joo oon kattonu molemmat DN leffat ja mangaa jonkun verran lukenu mut ei se mun lempparisarjoi kyl oo..

    anon, philipsin salon curl pro, hankin markantalosta joskus, 59e

    anon, vaatteet ja kuvii vappulookeista tulee heti kun kerkeen.

    anon,
    body {
    background: url("http://i43.tinypic.com/2yo60rr.jpg");
    }

    anon, CRYXillä ei mun tietääkseni oo nettikauppaa.

    ReplyDelete
  38. heh sit kun vastaa tulee niin nyrpeetä että DUH :DDDDD hei ihan oikeesti sulla on vaan lukijoita jotka on kiinnostunut kommentoimaan ja kyselee eiks tässä siks tää loota oo, nyt vähän positiivisempaa asennetta kehiin:))

    ReplyDelete
  39. http://www.youtube.com/watch?v=fBBfdzaQljg

    hihi, tiesiks tollasesta :)

    ReplyDelete
  40. se et ei oo hymiöö joka sanan peräs, ei tarkota et ois vältsii nyrpee ;---)

    ja siis joo tiesin tost videost :D lulz

    ReplyDelete
  41. ihana postaus ripsistä, omassa lookissa ainaki aika tärkee osa :----) ♥

    Tulin kumminki pidennyksistäs kysymään, et ku hairtradessa on tossa tää kohta
    "Length(inch):" eli pituus, ni mitä laitoit siihen niistä vaihtoehdoista (14,18,22)? :: D (sori oon vähän tyhmä..) + paljonko sun pidennykset sieltä makso kaikkine kuluineen?

    Kiitos jos vastaat, siitä ois paljon_ hyötyä :------D

    ReplyDelete
  42. eiku sori ei mitään noita tekoripsistä ku kysyin tarviiks välityspalveluu, viimeks ku painoin sitä linkkii ni se meni musta ihan eri sivulle :o

    btw, paljon muuten kesti toimitus?:)

    ReplyDelete
  43. Sori random taas, mutta missä on ensinnäkin se sun/teidän (?) kodin kuvapostaus?
    Ja toiseksikin miten saat jotenkin noin paksut hiukset ylhäältä tai,,,, en osaa selittää mutta päänahan yläpuolelta? Jooh....
    Ja mun toiveissa ainakin ois et voisit selittää mitä aamulla teet. Siis miten laitat herättyäsi hiukset ja meikit jnejnejne.... ?
    ISO KIITOS ja HALI; aivan extrasuperihana blogi. :----D

    ReplyDelete
  44. You do know that the girl you talked to is probably a fake cause Ive seen tons of those pics and the girls name was emmy, and vana, and there was another

    lol sul on alter egoi :D

    ReplyDelete
  45. joo kivoja ripsiä oli : DD

    asiaan : voisitko tehä sellasen tuton missä näytät miten rajaat/värjäät kulmakarvas? ois niin kiva!!

    ja toinenkin tuto uudesta silmämeikistä, mitä nähtävästi teet aika usein nykyään! eli siis noista silmistä missä on tuolla alhaalla silmän ulkonurkassa tollanen paksu juttu.. en tiiä älysitkö.. : DDDD

    ReplyDelete
  46. Lisää meikki ja kynsitutoja!

    ReplyDelete
  47. kyselin täst jo aikasemmin mut et vastannu, eliii; voitko kertoo jotai sun kämppiksistä, kiinnostais tietää ? :D siis kun sanoit että ei puhu samaa kieltä ees sun kanssa, jajajaaaa naisia vai miehiä etc ? 83 nimim. stalkkeri, mutku kiinnostaiiis ~

    ReplyDelete
  48. Alax olee?

    T: Salainen ihailija

    ReplyDelete
  49. Hei joo mäki oon ajatellu joskus kans et niistä sun kämmpiksistä voisit vähän enemmän valaista! Siis ei mitää persoonallisuus esittelyi ja niiden lempivärei mut minkämaalaisia ne sit on? Jatuleeks niiden kaa hyvin juttuu

    ReplyDelete
  50. Joo toi äskeinen nii että voit muokata yms mut voitko kuitenkin laittaa sen kun haluisin kommatattaaa?

    ReplyDelete
  51. Niin jätin komman muttei tullu.. :S
    Niin mistä näkee ne tulevat jutut tai mitä kirjoitat?
    Ja ois kiva jossa tulis silleen et esim. heräät laitat meikit (miten?) hiukset (miten?kauanko kestää?etc.)
    Ja myös et kaikki levyt mitä sul on!?
    IHAN PARAS blogi...
    Yks kysymys vielä, siis ootko eronnu leijosta?
    mitään suhdetta alkeilla?
    ehkä yksityinen mutta ei tartte vastata:
    onko sulla paljon vientiä kun oot noin kaunis ja muuta?

    ReplyDelete
  52. MYYKÖ COCOLULU SUORAAN SUOMEEN VAI PITÄÄKÖ TILATA VÄLITYFIRMAN KAUTTA????

    ReplyDelete
  53. Heip, miksi päivittelet blogia niin harvoin ? Sun postauksia olis kiva lukee vähän enemmänki =) Ja kivat ripset muuten.(:

    ReplyDelete
  54. All things bling bling;D
    Check out this blog..
    http://2bitchezdeep.blogspot.com/2010/05/nailz-did-phone-did.html
    (especially this post with the phone+nails :D)

    ReplyDelete
  55. ööö mitäs teitte cyberin stuodios?`?

    ReplyDelete
  56. Tulin kumminki pidennyksistäs kysymään, et ku hairtradessa on tossa tää kohta
    "Length(inch):" eli pituus, ni mitä laitoit siihen niistä vaihtoehdoista (14,18,22)? :: D (sori oon vähän tyhmä..) + paljonko sun pidennykset sieltä makso kaikkine kuluineen?

    mul on toi 22" joka on siis 55cm ! maksoi pidennystenhinta eli 82.24e + postit 11.11e

    eiku sori ei mitään noita tekoripsistä ku kysyin tarviiks välityspalveluu, viimeks ku painoin sitä linkkii ni se meni musta ihan eri sivulle :o
    btw, paljon muuten kesti toimitus?:)

    puhuks nyt ripsistä vai jostain muusta...?

    Sori random taas, mutta missä on ensinnäkin se sun/teidän (?) kodin kuvapostaus?
    Ja toiseksikin miten saat jotenkin noin paksut hiukset ylhäältä tai,,,, en osaa selittää mutta päänahan yläpuolelta? Jooh....
    Ja mun toiveissa ainakin ois et voisit selittää mitä aamulla teet. Siis miten laitat herättyäsi hiukset ja meikit jnejnejne.... ?
    ISO KIITOS ja HALI; aivan extrasuperihana blogi. :----D

    1. kotipostaus löytyy kun katot tota arkistoo ja selaat sen sieltä, en nyt muista millon oon sen kirjottanu enkä jaksa kattoo :D
    2. tupeeraamalla.
    3. hiuksiin ja meikkiin löytyy jo tutoriaalit täältä blogista ^^
    thnx !

    voisitko tehä sellasen tuton missä näytät miten rajaat/värjäät kulmakarvas? ois niin kiva!!
    ja toinenkin tuto uudesta silmämeikistä, mitä nähtävästi teet aika usein nykyään! eli siis noista silmistä missä on tuolla alhaalla silmän ulkonurkassa tollanen paksu juttu.. en tiiä älysitkö.. : DDDD

    1. en värjää mun kulmakarvoi, nupin vaan ja trimmaan ja emt miten niitten piirtämisestä vois tutoriaalia tehä koska kuvistahan näkee mihin muotoon oon ne piirtänyt :D
    2. http://cupcakexcouture.blogspot.com/2009/08/makeup-tuto-vol2.html en koe et mun meikki ois mitenkään radikaalisti muuttunut tosta, ainoo vaihe mikä on tullu lisää, on alaripset mut siihen tuskin tarvii mitään ohjeita ^^

    Lisää meikki ja kynsitutoja!
    ei oo mitään näytettävää atm, tulee kun on tullakseen ^^

    kyselin täst jo aikasemmin mut et vastannu, eliii; voitko kertoo jotai sun kämppiksistä, kiinnostais tietää ? :D siis kun sanoit että ei puhu samaa kieltä ees sun kanssa, jajajaaaa naisia vai miehiä etc ? 83 nimim. stalkkeri, mutku kiinnostaiiis ~
    kunnioitan niitten yksityisyyttä sen verran et en paljasta muuta kuin et naisia on molemmat, toinen puhuu suomee heikosti ja toinen ei ollenkaan.

    Alax olee?

    T: Salainen ihailija

    sure, kerro ensin kuka oot ♥

    Niin jätin komman muttei tullu.. :S
    Niin mistä näkee ne tulevat jutut tai mitä kirjoitat?
    Ja ois kiva jossa tulis silleen et esim. heräät laitat meikit (miten?) hiukset (miten?kauanko kestää?etc.)
    Ja myös et kaikki levyt mitä sul on!?
    IHAN PARAS blogi...
    Yks kysymys vielä, siis ootko eronnu leijosta?
    mitään suhdetta alkeilla?
    ehkä yksityinen mutta ei tartte vastata:
    onko sulla paljon vientiä kun oot noin kaunis ja muuta?

    1. tulevia juttuja ei nää mistään, mut sivupalkista löytyy archive ja tags jotka helpottaa nykyisten postausten selaamista.
    2. ei olla oltu leijon kaa yhessä viimekesän jälkeen, ei mitään juttua kenenkään kanssa tällä hetkellä.
    3. :DD ei oo vientiä, ei mun elämän miesrintamalla tapahdu yhtään mitään :D tapahtuiskin...

    ReplyDelete
  57. MYYKÖ COCOLULU SUORAAN SUOMEEN VAI PITÄÄKÖ TILATA VÄLITYFIRMAN KAUTTA????
    välitysfirman kautta, japsikaupat ei yleensä shippaa suoraan suomeen. mut ens kerralla voit jättää capslockin pois, thnx. luen kyl kommenttis ilmankin~

    Heip, miksi päivittelet blogia niin harvoin ? Sun postauksia olis kiva lukee vähän enemmänki =) Ja kivat ripset muuten.(:
    en kyl omasta mielestäni päivitä harvoin, postausten kasaamisessa on aika iso työ jos niistä haluu hyviä :) en haluu kommentteja siitä et "huono postaus"... et eiks hyvää kannata odottaa? ;) väkisin väännetyt postaukset ei miellytä ketään vaikka niitä olis kuinka usein.

    ööö mitäs teitte cyberin stuodios?`?
    tuomas oli mallina kun cyberin nettisivuille kuvattiin uusii vaatteita, mä olin mukan vaa tsiigailees ja laitoin tuomaksen tukan :D

    ReplyDelete
  58. SIIS KAUHEE KU ON CAPSLOKKI.

    ReplyDelete
  59. NO O. MY EYES ARE BLEEDING!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  60. Hey there,

    My name is Bianca and I am the editor and chief of Eleanorzine. A magazine dedicated towards all nerdy, geeky, and girls. You can check it out at: eleanorzine.blogspot.com

    For the June issue. I was really interested in focusing in on gal style. i was wondering if you'd be interested in being featured. I'll email you with further details if you are. I hope so because you are so great and cool and I would be honored to have you featured in the zine.

    Take care,
    Bianca
    eleanorzine.blogspot.com

    email me @ eleanorzine@gmail.com if you are interested!! i would love to work with you :)

    ReplyDelete
  61. I don't understand a word of Finnish but your blog sure have some interesting stuff ♥ *need to use google-translate on that T__T*

    ReplyDelete
  62. Hei mulla olis postausehdotus <3 voitko tehdä tutoriaalin, miten teet noi kiharat (en tarkota niitä tavallisia, vaan niitä jotka sulla on esim bannerissa) parin viikon aikana? Olis kiva saada yo-juhliin tollaset :))

    ReplyDelete
  63. sun blogin koodauksessa lukee copyright ! se tarkoittaa kopsaus vapaa....

    ReplyDelete
  64. ei muuten tarkota :D
    copyrighteilla viitataan useimmiten tekijän tietoihin jotka mun koodeissa lukee sen copyright sanan alla :)
    eli ei oo vapaasti kopsattavissa.

    ReplyDelete
  65. moi ! onks cryxillä omaa nettikauppaa tai jotai sivua ?

    ReplyDelete
  66. vastasin tuol ylempänä siihen jo :)

    ReplyDelete
  67. Noitten ???-ripsien :D malli on 201. Se näkyy yhestä sun vanhasta postauksesta... :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.