intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/05/19

i have a confession to make

Asukuvaa eiliseltä ! ( ignoratkaa kauhee vaatekasa taustalla... purin mun matkalaukun kääntämällä sen ylösalaisin :--D)
hattu joku random kauppa shibuya 109'ssä, en muista
onepiece maison gilfy
sukat hot topic
kengät esperanza
Päädyin tähän asuun monen mutkan kautta, kun etin kaapistani jotain millä voisin peittää mun jäätävää juurikasvua, mut en kuitenkaan halunnut oikeetakaan hattua päähäni laittaa. Siispä löysin ton minihatun minkä sain erään topin oston yhteydessä 109:stä, kaupasta jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista, ja päätin iskeä sen päähäni. Ylipolven sukat raahasin mukaani viikonloppuiselta Jyväskylän reissulta, kun olinkin niitä kaipaillut.

Mutta sitkun katoin itteäni jälkeenpäin peilistä niin mieleeni palas taas asia johon viittaa itseasiassa tän merkinnän otsikkokin. Mietin oikeestaan jokapäivä ennen talosta poistumista et "onko nää vaatteet nyt ok", "mitähän muut ajattelee", "erotunko liikaa/sulaudunko massaan", "oonkohan taaskaan pukeunut kelin/tilanteen/minkä tahansa mukaisesti" ja ties mitä muuta lässynläätä. Koska ensiajatukselta aattelin et mikähän ilotyttö-look tääkin muiden silmissä on, mutta sit päätin antaa noille ajatuksille kyytiä ja olla välittämättä :D

Vihaan muutenkin suomalaisten ahdasmielisyyttä vähän kaiken, ja etenkin pukeutumisen suhteen. Ja sitä että tietynlaiset vaatteet yhistetään tiettyihin asioihin (ylipolvensukat, blonditukka, paljasta pintaa, paljon meikkiä, rusketus jne = huora/pissis/johanna tukiainen), koska eiköhän kyse oo kuitenkin siitä miten ne kantaa !

Other than that, viimeiset kaksi päivää oon viettänyt Hietsussa istuskellen w/ Tiina, Tuomas ja Arttu ! JA AAAAAAAAAAAA !!! Kohta pitäis varmaan lähtä kierteleen kaupoissa bikiniostoksilla, koska en todellakaan oo kiskokamssa noita yläasteella hankittuja rumia biksuja enää kertaakaan päälleni julkisesti :---D Ei oo vaan aikasemmin oikein tullut uitua tai hengailtua rannalla että oisin tarvinu uikkareita mut nyt on korkee aika !

Niin joo. Tilasin muuten tossa hetki sitten uudet pidennykset ja oottelen niitten saapumista~ Mut en oo enää niinkään varma et haluunko mitään noista pari entryä sitten postaamistani hiusvaihtoehdoista :---D (mutta jos jonkun, niin se #1 !)... Ehkä vaan koitan inspiroida itteeni selaamalla hiuskuvia.. Ennen oli niin helppoo kun osasin suunnitella tyyliin kolme hiusmallia etukäteen.... nöyyy. Onks päätöksen teon pakko olla näin vaikeeta?

92 comments:

 1. MORO ET ONKS SUL ARTUN KAA JUTTUA TAI JOTAIN KUN OISI KIVA TIETÄÄ :)

  TOIVOO TUTTUSI JOLLE ET NÄKÖJÄÄN KERRO IKINÄ MITÄÄN

  ReplyDelete
 2. noi samat kysymykset käy aina munkin mielessä ennen kun lähden ulos. :-( pitäis vaan opetella olemaan välittämättä muiden mielipiteistä ja pukeutua niinkun oikeesti haluaa.

  ReplyDelete
 3. jep tottakai pukeutuu sillainku haluu, mut ei voi välttää etteikö noi asiat kävis mielessä :D

  ReplyDelete
 4. Suomi on ihan hanurista ahdasmielisyytensä ansiosta niiiiin monessa asiassa ;<.

  Asusi on aivan ihanan kevyt mutta silti persoonallinen <3! Polvisukat ja hame yhdistelmä on söpösöpö. Mistä tuollaisia kaposia reisiä oikein saa? Murr!

  ReplyDelete
 5. "(ylipolvensukat, blonditukka, paljasta pintaa, paljon meikkiä, rusketus jne = huora/pissis/johanna tukiainen)"

  ÖÖ mikä ihmeen rusketus?? :--D

  ReplyDelete
 6. en luetellu noita asioita siinä mielessä et mitä noista kuvista löytyy, vaan ihan yleisesti :D
  oon päässy taas vaaleneen ihan kalpeeks hyh.

  ReplyDelete
 7. Ihana toi hattujuttu :D pitäisköhän munkin hankkia sellanen juurikasvun peittimeks.. :D

  ReplyDelete
 8. Ääää must toi sun asu/meikki/etcetc on just ihanan näköset et go for it vaan! :D Toi hattu on kiva yksityiskohta, ilman sitä toi asu olis paljon simppelimpi ja tylsempi.

  ReplyDelete
 9. hienoo että löytyy joku muukin ku ajattelee suomalaisten ärsyttävää ahdasmielisyyttä 0/
  ja hyvä pointti, ei riipu mitä pitää päällään vaan miten

  ReplyDelete
 10. minusta tuntuu että suomalaiset ei niinkään ole ennakkoluuloisia, vaan jotkut epävarmat ihmiset vaan kuvittelee, että muut ajattelee pahoja niiden vaatteista. ei ihmisiä kiinnosta vaikka menisit ulos apinapuvussa, useimmilla on muutaki tekemistä kuin miettiä muiden vaatteita.

  eli ongelma on tasan sinun pään sisässä eikä "ahdasmielisissä suomalaisissa" :D

  ReplyDelete
 11. niin voitko kertoa onko teillä juttua =)?

  ReplyDelete
 12. "(ylipolvensukat, blonditukka, paljasta pintaa, paljon meikkiä, rusketus jne = huora/pissis/johanna tukiainen)"

  sä et oo rusketusta nähnytkään ::D

  ReplyDelete
 13. ; _______ ; täydellisyys<3

  ReplyDelete
 14. Itseänikin ahdistaa suomalaisten ahdasmielisyys! Sillo ku itekki olin Japanissa noin kuukauden nii pysty pukeutumaan paljon vapaammin ilman että ajattelee että mitä joku toinen ajattelee !

  ja miksi pelkää mitä muut ajattelee? jokainen pitäis olla oma itsensä jos tuntee ittensä mukavaksi jossain vaatteissa !

  Ihana asukokonaisuus muuten!
  ihanat sukat <3

  ReplyDelete
 15. "EMI294: Sillo ku itekki olin Japanissa noin kuukauden nii pysty pukeutumaan paljon vapaammin ilman että ajattelee että mitä joku toinen ajattelee !"

  Bullshit. Japani jos joku niin on sisäänpäinkääntyneiden ja ahdasmielisten maa. Erilaisuus siellä ei todellakaan oo mikään hieno ja arvostettu juttu.. ehkä joku Tokio on vähän eri luokkaa kun nuorisokulttuuri on vapaammalla jalalla kadulla. Mut Tokio vs Koko muu Japani, aika eri homma hei.

  Ja mitä itse aiheeseen niin suomalaiset on ahdasmielisiä ja haluaa vaan juoda kaljaa ja pitää suomiverkkareita ja karjalalippiksiä, kaikki siitä poikkeava on sairasta ja epänormaalia! ;)

  ReplyDelete
 16. Oii että ihana toi minisilinteri. 'u'

  ReplyDelete
 17. Luulisi teidän, jotka olette niin järjettömän kiinnostuneita Viivin yksityiselämästä, seuraavan tätä blogia niin tarkasti ettei tarvitsisi kysyä miljoonatta kertaa jo vastauksen saaneita kysymyksiä...

  ReplyDelete
 18. ps ois kiva nähä sulta uutta videopostausta *___* oisko mahdollista?

  ReplyDelete
 19. mitsu sanoi...

  "EMI294: Sillo ku itekki olin Japanissa noin kuukauden nii pysty pukeutumaan paljon vapaammin ilman että ajattelee että mitä joku toinen ajattelee !"

  Bullshit. Japani jos joku niin on sisäänpäinkääntyneiden ja ahdasmielisten maa. Erilaisuus siellä ei todellakaan oo mikään hieno ja arvostettu juttu.. ehkä joku Tokio on vähän eri luokkaa kun nuorisokulttuuri on vapaammalla jalalla kadulla. Mut Tokio vs Koko muu Japani, aika eri homma hei.

  ^agree kyllä ton kaa että jos poistut vähänkään ns. "normaalimpaan" kaupunkiin ja oot pukeutunu ku joku animehirviö nii kyl sua katotaa yhtä kieroo ku täälläki :DDDDD

  mut joo siisti postaus toi asukokonaisuutes on kiva, varisinki toi hattu (*3*) ! ja oot muutenki nätti~

  ReplyDelete
 20. juuu ofc !
  teen heti kun kerkeen~ ^^

  ReplyDelete
 21. nii ja siis sama juttuhan se on oikeestaan suomeski! ihmisten suhtautumises on suuri ero esim vaik helsinkiläisten ja lapualaisten välillä :D mut silti taas helsingin ja tokion välillä ero on aika valtava~

  ReplyDelete
 22. Samoja asioita mietin aina minäkin ja jään orjaksi enkä uskalla koskaan repäistä. Mulla on niin tarkka sisko, että heti saa kuulla jos on liian teinin näköinen tai jotain muuta.

  Mutta asiaan, tyksin sun blogiasi ihan mielettömästi ensinnäkin koskaa teet upeeta jälkeä ja toiseksi sulla on mun mielestä uniikki tyyli. Inspiroidun suuresti habituksestasi:>

  ReplyDelete
 23. En tiedä onko ihmiset yhtä ahdasmielisiä isommissa paikkakunnissa kuin tällaisessa pikku käpykylässä missä minä asun, mut tuo on niin tuttua et pitää miettiä ennenkuin poistuu kotoa et onko tää asu nyt hyvä, varsinkin kun menee kouluun. Kerran oon jopa itse kuullut kun jotkut on ohimennen kuiskineet takana jotain 'hirvee huppari' tai jotain. Mut eikö se ole tärkein et itselle asu on mieluisa, turha alistua mihinkään sellaiseen mikä ei omaa silmää tarpeeksi miellytä. :--)

  ReplyDelete
 24. Toi asuhan on just hieno, tommonen suht simppeli mut toimiva! *q*

  Itekin oon monesti harmitellu suomalaisten asennetta erilaisuuteen, ETENKIN täällä jyväskylässä ! :-----D keskusta on vaan täynnä pissiksiä ja ernuja jotka mulkoilee hahah.

  ReplyDelete
 25. lapualla katotaan samallalailla kuin helsingissäki, tai/ja päinvastoin :D nimim. kokemusta on

  ReplyDelete
 26. huora/pissis/johanna tukiainen

  ::::DD viivi kui ihana.

  ReplyDelete
 27. suomessa ahdasmielisiä? no läheppä tuossa asussa lomailemaan eteläisen euroopan/välimeren valtioihin ni eipä taida suomi enää niin ahdasmieliseltä tuntua..

  ReplyDelete
 28. aah jes v.postausta odotellessa *3*

  ReplyDelete
 29. RAKASTUIN tohon aijempaan bob-tukkaan! Kerrokerrokerro miten teit sen!!

  ReplyDelete
 30. oi vähän ihana toi sun asu ! :--)

  ReplyDelete
 31. Huoralta onnistuu näyttämää vasta ku "kantaa" asuansa tyylillä: Kiskompa tässä nyt tätä toppia alemmas jotta tissit näkyy ja ylemmäs että perse näkyy.
  Ei tommosesta voi huorittelua tulla.
  Ihan oli kiva!

  ReplyDelete
 32. toi sun asu on iha sika ihana ! <3
  ja toi on niiiin totta toi kohta et heti luokitellaa pissis, johanna tukiaine yms . kauhee ahdasmielistä :D mullekki koulus jokapäivä huudetaa: lady gaga !!
  .:Det jeeeah

  ReplyDelete
 33. Ihana toi hattu!
  Tiedäks löytyykö noit Suomesta? :D

  ReplyDelete
 34. ihana asu! eikä todellakaa tuu mieleen huora tuksu tms.. :D

  ReplyDelete
 35. Ihana hattu muuten!

  ReplyDelete
 36. "minusta tuntuu että suomalaiset ei niinkään ole ennakkoluuloisia, vaan jotkut epävarmat ihmiset vaan kuvittelee, että muut ajattelee pahoja niiden vaatteista. ei ihmisiä kiinnosta vaikka menisit ulos apinapuvussa, useimmilla on muutaki tekemistä kuin miettiä muiden vaatteita"

  Kyllähän ihmiset ainakin kommentoivat toisten ulkonäköä, eivät välttämättä suoraan mutta kavereilleen. Joskus sattuu jotain kuulemaan kun kävelee ohi.

  ReplyDelete
 37. Ennemminki se pissis -vaikutelma syntyy siitä, että ottaa kotona peilin kautta kieli ulkona kuvia, entä ku vaatteista..

  ReplyDelete
 38. Hi!

  Can't you write in English? I love your blog so much, but I don't understand anything :/ I'm sure you have a lot of other readers that don't understand Finish. :)

  ReplyDelete
 39. Miksi et vaan värjää sun juurikasvuu jos se ahdistaa:D

  ReplyDelete
 40. Haha must toi ei oo mikään huoralook, näytät just sopivasti seksikkäältä mut ei liian tyrkyltä :D Must toi mekko tasapainottaa aika kivasti, eri asia ois jos sen tilalla olis joku megakiree pinkki gina tricot bilemekko.

  Toi hattu ehkä semisti liikaa mut ehkä mä oon liian tavis ymmärtää tollasii :D

  ReplyDelete
 41. mimmoset pidennykset tilasit? ja ei kantsi värjää ees sitä 1 vaihtoehtoo, sillä mulla oli semmone ja olihan se ihan kiva vähän aikaa, mut sit rupes kyllästyttää aika nopee ja jossai asuis se oli aika tyhmä ja sit omista hiuksista se tummempi osa haalistu aina kun pesi hiuksii mut pidennyksissä ei haalistunu joten se oli aika hassun näköistä lopussa kun oma tukka vaalempi mut pidennykset tummat :::D tosi sekavaa tekstii sorry

  ReplyDelete
 42. alkaa tässä naurattaa, miten oot näin yleisesti solvannu teinityttöjä joitten pukeutuminen on leggingsit + toppi kiskottuna pyllynpeitoks.
  et kyllä itsekään näytä kovin hyvää esimerkkiä onepieces kanssa.

  eikä toki sillä etten pitäis asustas ;--)

  ReplyDelete
 43. No ei Suomi kyllä ainut "ahdasmielinen" _MAA_ ole eli ei saa yleistää jne ensinnäkään siinä että koko maa olis ahdasmielinen... Valitettavasti osa ihmisistä kylläkin. Mut kyllä ulkomaillakin (varmasti IHAN JOKA MAASSA) katseita saa esim vaikka vanhemmilta ihmisiltä jos pukeutuu vähä hassusti. Ei koko maa paskaa oo!

  ReplyDelete
 44. eli ongelma on tasan sinun pään sisässä eikä "ahdasmielisissä suomalaisissa" :D

  Voi hitsi te ihmiset ootte ihania. Vika on aina Viivissä eikä muissa ihmisissä ikinä. Viivin päässä kun tunnetusti on vikaa muutenkin.
  Hei Viivi-kulta, tiesitkö että olet ihan täysin sekopää? Sen lisäksi siis, että olet pohjimiltasi epävarma nuori, joka ei uskalla olla oma itsensä ja siksi pyrit aina näyttämään mahdollisimman luonnottomalta.
  Kukaan täysjärkinen normaali ihminenhän siis ei ikinä haluaisi näyttää luonnottomalta.

  Kyntesikin ovat varmasti feikit!! Eihän sinussa mitään aitoa ole :(((
  Olen hirveän pettynyt sinuun, Viivi. Et edes päivitä blogiasi neljää kertaa päivässä, niin kuin haluaisin. Ja varmasti seurustelet Artun kanssa myös, eihän sinulla voi olla miespuolisia ystäviä. Sellainen eri sukupuolten välinen ystävyys kun ei ole normaalia tässä vapaamielisessä Suomen maassa.

  Haluaisin myös toivoa että tekisit merkinnän siitä, miten hampaat pestään. Kiitos.

  T. pettynyt (mutta toiveikas) lukija

  ReplyDelete
 45. Ihanat nuo sun kynnet, kun ei oo tungettu täyteen kaiken maaliman härpäkkeitä! Me likes!

  ReplyDelete
 46. tuli mieleen että ostatko aina aitoja Juicy Couturen tavaroita? Missä ostat yleensä? Entä ei aito?

  ReplyDelete
 47. alkaa tässä naurattaa, miten oot näin yleisesti solvannu teinityttöjä joitten pukeutuminen on leggingsit + toppi kiskottuna pyllynpeitoks.
  et kyllä itsekään näytä kovin hyvää esimerkkiä onepieces kanssa.

  onepiece on imo aika kaukana mekoks kiskotusta tuubitopista :D

  ReplyDelete
 48. MIKÄ TÄTÄ JENGIÄ VAIVAA AAAAAA

  ReplyDelete
 49. alkaa tässä naurattaa, miten oot näin yleisesti solvannu teinityttöjä joitten pukeutuminen on leggingsit + toppi kiskottuna pyllynpeitoks.
  et kyllä itsekään näytä kovin hyvää esimerkkiä onepieces kanssa.
  onepiece on imo aika kaukana mekoks kiskotusta tuubitopista :D <- solvaat niitä joidenka pukeutuminen on leggingsit ja paita joka on kiskottu, sulla itselläsi ei ole edes niitä leggingsejä vaan paljasta pintaa. oot viivi tosi ristiriitanen eikä tämä ollu kyllä ainoo kerta.

  ReplyDelete
 50. JOO-O mutta mul ei näy taka- taikka etupuoli mitä joillain leggingsei housujen tilalla pitävillä näkyy. koska imo leggingsit housuina ei näytä hyvältä vaan yksinkertasesti tyhmältä (jos ei oo sit oikeesti jotkut farkkuleggingsit mitkä näyttää housuilt tms).
  en vaan ymmärrä et kenen silmään voi näyttää hyvältä et perse paistaa sieltä lyhyen paidan alta kuin naantalin aurinko ja jalassa on jotku leggarit missä kulkee rumasti sauma perseen halki jonka ei ois tarkotus näkyy, IMO.

  ja siis entäs sitten :D jos joku tahtoo niin pukeutua niin go ahead then~ ei mun tarvi niistä tykätä taikka pukeutua niin vaik joku muu tykkäiskin ! :) makunsa kullakin, ei siitä mitään sotaa tarvi nostaa hohooo.

  ReplyDelete
 51. Ihana toi hattu!
  Tiedäks löytyykö noit Suomesta? :D

  ei nyt varmaan tota samaa, mut oon Ninjassa nähnyt jotain vastaavanlaisia !

  Miksi et vaan värjää sun juurikasvuu jos se ahdistaa:D
  koska värjään sen sitku uudet pidennykset tulee et tulee koko tukasta samanvärine tai noh, mitä nyt sit keksinkää ! ni ei oo järkee alkaa viel värjäileen mitään~

  reetta, love you ♥

  tuli mieleen että ostatko aina aitoja Juicy Couturen tavaroita? Missä ostat yleensä? Entä ei aito?
  aitoi kaikki yuppp. ostan sellasista kaupoista missä voin olla varma niiden aitoudesta :3

  ReplyDelete
 52. Joku kommentoi näin, "Kiskompa tässä nyt tätä toppia alemmas jotta tissit näkyy ja ylemmäs että perse näkyy." (ei siis blogin kirjoittajaa, vaan yleensäkin tiettyyn ihmisryhmään kuuluvia henkilöitä)..

  Järjestänemme siis äänestyksen, YLÖS vaiko ALAS???

  ReplyDelete
 53. toi asu näyttää kivalle, mutta tuli just heti mieleen joku pin up tai ilotyttö. ihan ku olisit pukeutunut naamiasiin :D

  ReplyDelete
 54. Njääääh <33 Mä oon nii kateellinen siulle ku oot niiiiiin ihana <333 Millä oot tehy tuon ulkoasun ja/tai miten oot saanu tuonne yläpalkkiin tuon muffinssin? :D Ja miten oot saanu tän ulkoasun mä ku en pienillä aivoillani osaa käyttää tuota html:llää, vaikka nörtti oonki. :D äääh <33 muista vielä et oot ihan toooosi söpö <333

  ReplyDelete
 55. Joku kommentoi näin, "Kiskompa tässä nyt tätä toppia alemmas jotta tissit näkyy ja ylemmäs että perse näkyy." (ei siis blogin kirjoittajaa, vaan yleensäkin tiettyyn ihmisryhmään kuuluvia henkilöitä)..

  Järjestänemme siis äänestyksen, YLÖS vaiko ALAS???


  Kato runttaa se siihen väliin niin kumpikin näkyy :D

  ReplyDelete
 56. miks ihmisillä ei oikeesti ole parempaa paikkaa tulla pätemään kuin toisten blogien kommenttiboksit! dissatkaa vaikka kavereillenne mut ei nyt tänne tartte mitään sotaa pistää pystyyn. Viivi sun onepieces on tosi ihana ja just sopiva! ei mikään peruskokoinen t-paita joka jää sopivasti perseen yläpuolelle. Oot ihana neiti!

  ReplyDelete
 57. MILLASET kynnet sulla oikeen on nyt ? :D Ootko lyhentäny niitä ?

  ReplyDelete
 58. toi ois muuten tosi kiva bileasuna! ehkä se toi hattu mikä tekee tosta vähän "juhlavamman". :3

  & äää mäkin haluun rannalle istuskelee! > ε < just niin tyypillistä että sillon ku on parhaat säät niin meitsi painaa 10 tunnin työpäiviä.

  ReplyDelete
 59. olin hietsus enkä nähny sua :oo

  ReplyDelete
 60. GAAAAH TUO ASU ON UPEA! *__*

  ReplyDelete
 61. PS. Hajosin Reetan kommentille XDD IHANA

  ReplyDelete
 62. ei hyvä tyttö syö nyt edes jotain! sun jalat on ku riisikepit ja öö sul ei oo persettä! Syö syö!! Mä vaikka tarjoon sulle pari mäkkiateriaa!!~

  ReplyDelete
 63. "568A sanoi...

  nii ja siis sama juttuhan se on oikeestaan suomeski! ihmisten suhtautumises on suuri ero esim vaik helsinkiläisten ja lapualaisten välillä :D mut silti taas helsingin ja tokion välillä ero on aika valtava~"

  ihana lapua XDDDD♥ toi on aina niin paras esimerkki!

  ReplyDelete
 64. Sori ne mun lagi jutut tänää siel Weekdayssa :DJa varsinki se nopee hanee lähtö mut jääsin niin pahasti jo muutenki

  t.se pelle "sä näytät ihan samalt ku kuvis" :D

  ReplyDelete
 65. oho oho onepiece on sama kun siellä Nizzalla ( ★ -- ★ )

  ReplyDelete
 66. anteeks pidennyksistä jauhaminen, mutta voisitko laittaa tarkan linkin mistä olet tilannut omat pidennyksesi hairtrade sivuilta? olisin ikuisesti kiitollinen.

  ReplyDelete
 67. Huomasin äsken et sul on nyt paaaaljon lyhyemmät kynnet ku enen!

  Whyy? :O

  ReplyDelete
 68. woot onks sulla pidennykset? Minkä merkkiset? Minkäväriset? Pituus, tarkka pituus?? Paljon makso???? Millasta materiaalia? Miten ne kiinnitetään, tee tutoriaali?? Onko sulla ees hiuksia? Pistä linkki mullekkin mistä sivuilta netistä oot hankkinut ne??????? duuuh en osaa lukee täältä mistään toivoisin et tekisit vähintään raamatun pitusen video selostuksen niistä kiitti :)

  ReplyDelete
 69. Tuli mieleen tosta sun mobileblogista, et voisit ottaa kuvan sun vaatekaapista, lähemmin siis :) tai sellanen et näkee miten paljon sulla on vaatteita yhteensä jnejne. Voisit myös kertoo mikä on sun vanhin vaate/asuste ja millon oot sne hankkinut.

  ReplyDelete
 70. vähän näytät lady gagan ja henna kurhisen sekoitus.

  ReplyDelete
 71. Pystyykö jostain sivulta ostaa suoraan Suomeen Maison Gilfyn vaatteita/asusteita ?

  ReplyDelete
 72. eurogalin sivuilla taitaa muutama olla (http://eurogal.my-sv.net/top/index.php?kind=8) mut ei mitään kauheen hienoja imo. muualta ei mun tietääkseni SUORAAN saa tilattuu :)

  ReplyDelete
 73. MILLASET kynnet sulla oikeen on nyt ? :D Ootko lyhentäny niitä ?
  lyhyet laventelin väriset, kuvista näkee kyllä kun kattoo vaan :D leikkasin jo aikoi sit~

  ei hyvä tyttö syö nyt edes jotain! sun jalat on ku riisikepit ja öö sul ei oo persettä! Syö syö!! Mä vaikka tarjoon sulle pari mäkkiateriaa!!
  kauheen ristiriitasta kun toiset sanoo et muka liian laiha ja toiset et lihava :DD oon normaalipainoinen mut mäkkiateria maistuis kyl hahah XD

  Sori ne mun lagi jutut tänää siel Weekdayssa :DJa varsinki se nopee hanee lähtö mut jääsin niin pahasti jo muutenki
  t.se pelle "sä näytät ihan samalt ku kuvis" :D

  hahah awww XD no ei sillä et oisin itekään mitään kauheen fiksuu ja filmaattista siinä osannut heittää ! :D kiva et tulit puhuun silti ♥

  anteeks pidennyksistä jauhaminen, mutta voisitko laittaa tarkan linkin mistä olet tilannut omat pidennyksesi hairtrade sivuilta? olisin ikuisesti kiitollinen.
  http://www.hairtrade.com/product_info.php/cPath/92_30_38/products_id/99 noniin oot henkes velkaa sit !

  Huomasin äsken et sul on nyt paaaaljon lyhyemmät kynnet ku enen!
  Whyy? :O

  tottakai ne kuluu käytössä..... ja mun käytössä etenkin kun käsittelen niitä aika rankalla kädellä, duh :D nää on melkein vuoden vanhat jo niin ei ihmekään et on lyhyet..

  woot onks sulla pidennykset? Minkä merkkiset? Minkäväriset? Pituus, tarkka pituus?? Paljon makso???? Millasta materiaalia? Miten ne kiinnitetään, tee tutoriaali?? Onko sulla ees hiuksia? Pistä linkki mullekkin mistä sivuilta netistä oot hankkinut ne??????? duuuh en osaa lukee täältä mistään toivoisin et tekisit vähintään raamatun pitusen video selostuksen niistä kiitti :)
  ihana XDDD ♥

  Tuli mieleen tosta sun mobileblogista, et voisit ottaa kuvan sun vaatekaapista, lähemmin siis :) tai sellanen et näkee miten paljon sulla on vaatteita yhteensä jnejne. Voisit myös kertoo mikä on sun vanhin vaate/asuste ja millon oot sne hankkinut.
  vaatekaapista oon kuvaa postannut (löytyy helmikuu 2010) mut aika vaikee minkään kuvan perusteella on hahmottaa imo...

  ReplyDelete
 74. noi meikit on kyl hirveet :D

  ReplyDelete
 75. Moi! Kiva blogi sulla :) Heh, näin sut kampis lauantaina siin busseil. Oisitko pistäny pahakses jos oisin ihan ranodmilla tullu jutteleen ku mietin vähän aikaa uskallanko tulla jutteleen (saatoin EHKÄ hiukan jumittua) mut en sit uskaltanu :D Ja piti tosiaa kiirehtiä ostoskassien kans bussii jo ennenku ehdin pitempää ees miettii :DD

  -P

  ReplyDelete
 76. Huomasin äsken et sul on nyt paaaaljon lyhyemmät kynnet ku enen!
  Whyy? :O
  tottakai ne kuluu käytössä..... ja mun käytössä etenkin kun käsittelen niitä aika rankalla kädellä, duh :D nää on melkein vuoden vanhat jo niin ei ihmekään et on lyhyet..

  En ymmärtänyt tätä vastausta. Nyymi puhui kynsistä, mut ihankuin sä olisit puhunut sun hiustenpidennyksistä?

  ReplyDelete
 77. "tottakai ne kuluu käytössä..... ja mun käytössä etenkin kun käsittelen niitä aika rankalla kädellä, duh :D nää on melkein vuoden vanhat jo niin ei ihmekään et on lyhyet.."

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddadegmsrng
  sori honey, oli pakko tulla hajoamaan tälle<3

  ReplyDelete
 78. onko sun hairtraden klipsuis sellaset aika läpinäkyvät muoviosat ja jos on onko ne turhat vaiko jätänkö ne näihin xD

  ReplyDelete
 79. Oon tässä taas viimeisimpien postauksien kommetteja seurannut. Sun kaikki postaukset herättää tosi polveilevia keskusteluja ja, että jotkut osaa olla lapsellisia !! Ja toi Arttu juttukin. TOTTA KAI, sulla on kaikkien kaveripoikien kanssa jotain juttuu. -,-

  Ja jos jotain niin häiritsee vaikka sun "vittumainen" vastaaminen kysymyksiin niin, mitä sitten seuraa. Painais vain ruksia tuolla oikeassa yläreunassa.

  Mä ite vain rakastan sua ja sun blogia !! : DD

  ReplyDelete
 80. joo nyt tajusinki kui noi napsahtaa!
  anteeks tää viestittely!

  ReplyDelete
 81. oho oho XDDDDDD jotenkii epähuomios luin et hiukset ku molemmist on kysytty tyylii jotai jotai vuorotellen. no enivei, yks katkes -> kaikki pois, olis pitäny vastaa :D

  sorppa !

  ReplyDelete
 82. miten teet hienon taustan, kapeen tekstiosat, ym hienot asetukset?

  Hauun alottaa oman blogin, niin aattelin vaan kysyy.

  ReplyDelete
 83. kuinka usein vierailet jyväskylässä/laukaassa?

  ReplyDelete
 84. Voisitko tehdä taas uuden päivityksen ? Vaikka jostain oshare kei-hiuksista ! xD
  Okei mutta siis että mitä kuuluu että et ole ihan hautaan laskeutunut ! ;)

  ReplyDelete
 85. hahah eikä mä näin unta et kommentoin sulle sillee jotain et rupeet pitää tätä blogia niin et teet just jonkun 3tuntii kestävän video esittelyn totaalisesti sun hiuksista.. sit oli viel joku toinen aihe, olisko ollu joku noitten kuvien käsittely tai joku tommonen mistä kans sellai hirveen pitkä video esitelmä, ja sit et kirjottele mitään tänne et lisäät aina vaan kuvan sun päivän asusta ja päivämäärä siihen.. jotain tommosta xD haha oon taas ehkä lukenu liikaa sun blogia..

  ReplyDelete
 86. Ihana blogi ja arvostan eniten sitä, ettet ole mikään perussuomalainen harmaa hiiri, joka ei uskalla pukeutua/ehostaa koska tulisi muuten muillekin näkyväksi :)
  Kateelliset tulee tänne haukkuun sun meikeistä ja tyylistä. Kyl muaki vituttais, jos olis ite niin nössö että pukeutuisin/meikkaisin aina mitäänsanomattomasti ja tylsästi.
  Jatka samaan malliin tyttö, oot huippu!

  ReplyDelete
 87. miten teet hienon taustan, kapeen tekstiosat, ym hienot asetukset?
  Haluun alottaa oman blogin, niin aattelin vaan kysyy.

  hmmm... on melko vaikee vastaa tähän pelkässä kommenttiboksissa että MITEN, joten suosittelen et googlaa html-ohjeita aina tiettyä juttua varten mitä haluut muokata ^^

  kuinka usein vierailet jyväskylässä/laukaassa?
  vähän harvemmin kun kerran kuussa !

  Voisitko tehdä taas uuden päivityksen ? Vaikka jostain oshare kei-hiuksista ! xD
  Okei mutta siis että mitä kuuluu että et ole ihan hautaan laskeutunut ! ;)

  awww XD en oo kuollut, ei vaan oo ollut mitään päivitettävää ! tai no ois mulla yks päivän asu kuva mut aika kuivaa olis postaa VAAN se...

  hahah eikä mä näin unta et kommentoin sulle sillee jotain et rupeet pitää tätä blogia niin et teet just jonkun 3tuntii kestävän video esittelyn totaalisesti sun hiuksista.. sit oli viel joku toinen aihe, olisko ollu joku noitten kuvien käsittely tai joku tommonen mistä kans sellai hirveen pitkä video esitelmä, ja sit et kirjottele mitään tänne et lisäät aina vaan kuvan sun päivän asusta ja päivämäärä siihen.. jotain tommosta xD haha oon taas ehkä lukenu liikaa sun blogia..
  hahahah XDDD this totally made my day ♥

  meri, kiitti paljon !! ♥

  ReplyDelete
 88. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  minusta tuntuu että suomalaiset ei niinkään ole ennakkoluuloisia, vaan jotkut epävarmat ihmiset vaan kuvittelee, että muut ajattelee pahoja niiden vaatteista. ei ihmisiä kiinnosta vaikka menisit ulos apinapuvussa, useimmilla on muutaki tekemistä kuin miettiä muiden vaatteita.

  eli ongelma on tasan sinun pään sisässä eikä "ahdasmielisissä suomalaisissa" :D

  ^ ton anonyymin kommenttiin sanon ihan sen verran vaan että niinkin pienessä kun 200 oppilaan koulussa lähinnä naispuoliset (lukiolaisia myöten, luulis niiden olevan aikuistuneempia !) toisinaan mua tarkoituksella liian pitkään ja pahasti, eivätkä lopeta tuijottamista vaikka huomaan. ja kaikki tämähän johtuu siitä että taidan olla ainut meidän koulusta joka käyttää paljon korkeavyötäröisiä hameita jne. eivät ihmiset osaa ajatella sen pidemmälle katsomisiaan, loppujen lopuks saan ite vaan puolituntemattomista ihmisistä ihan sairaan paskan kuvan sen perusteella etteivät voi sen vertaa hienotunteisuutta osoittaa ja lakata tuijottamasta mun vaatekertoja. että eiköhän suomalaisista löydy sitä ahdasmielisyyttä ihan yleisesti, jos näin pieneen kouluunki sitä mahtuu monen kymmenen oppilaan verran ?

  ReplyDelete
 89. Ootko solakoitunu viime keväästä? Jotenkin tuntuu että oot ehkä semisti hoikempi nyt :)

  ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.