intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/02/17

Answers :: Part 4/10 + sale finds

Näin maanantaina Tiinaa ensin keskustassa, mut sit päädyttiin Itäkeskukseen kierteleen pakottavien tarpeiden edessä.
En yleensä tykkää ostella yllämainitsemistani liikkeistä yhtikäs mitään, mut kaupasta toiseen ravaaminen kai pehmitti mun aivot ja sorruin :---D Eikä sillä että se olis paha asia, koska uudet vaatteet tuli kyl ihan tarpeeseen !
Ja toi -20% merkintä siks, koska Hömpällä on atm meneillään joku juttu et liikkeeseen astuessa käteen tökätään lappu, jolla saa 20 prossaa pois ihan mistä tahansa, jopa valmiiks alennetuista tuotteista. En sit tiiä kauanko toi juttu jatkuu vielä, en tajunnut kattoa.

Neuleen lisäks nappasin alerekistä ton pinkin tyllihameen mukaan kun oli niin halpa ja kiva ! Ja sit Ginasta vielä superiso pinkki huppari. Oon alkanu tykkäämään tollasista isoista ja löysistä yläosista, koska ne näyttää niin kivalta ja on täydellisiä lagausvaatteita.

Mut srsly, mun pitäs kyl alkaa ostaa muunkin värisiä vaatteita kuin pinkkejä. Valehtelematta varmaan 50 prosenttia mun vaatekaapin sisällöstä on pinkkiä ja näinollen vaatteiden yhdistely alkaa olla hankalaa... Mutkun jos samasta vaatteesta on useita värivaihtoehtoja tarjolla niin tottakai haluun sen pinkin koska se näyttää kivoimmalta....
Ehkä koitan vaan pikkuhiljaa siirtyä tästä keltaiseen, siniseen, tai vaikka laventeliin.......

Nomut joo, myöhemmin kuvaa näistä mun päällä, nyt vastausten pariin !!


Miltä tuntuu olla feimi? Siis ärsyttääkö jos coneis tullaan jutteleen hirveesti ja tunnistetaan ym? :D
Feimi? :---D No emt, mikä luokitellaan feimiks mut kivaa on jos joku tulee jutteleen ^^

Miten ottaa yhteyttä jos on postausidea tms?
Kommentoimalla blogiin tai galtsuun tai facebookiin tai ihan mihin vaan ! Vaikka lähettämällä mailia !

Otatko vastaan lahjoja lukijoilta?
No siis joo jos joku haluaa mulle jotain lahjoittaa :D

Kuinka kauan sulla yleensä menee yhden postauksen tekemiseen?
Riippuu postauksesta, ½-3h !

Mistä sää saat nuo sun liikkuvat kuvat? Nuo piirretyt :)
Oon metsästellyt niitä ympäri nettiä, enkä millään muista mistä mikäkin on :D

Millasista blogeista tykkäät & miksi tykkäät juuri niistä?
Tykkään blogeista, joiden ylläpitäjillä on paljon ideoita ! Omanlainen tyylinsä jne.

Miksi kirjoitat suomeksi (siis se on hyvä juttu just mut kuitenkin haluun tietää XD)?
Koska pystyn suomeksi ilmaisemaan itteäni paljon laajemmin ja suomenkielessä on ihania tyhmiä sanoja joita voin hyödyntää XD Mut välillä jotkut asiat kuulostaa fiksummalta enkuks, joten siks välissä saattaa olla aina lauseen verran enkkuakin ! Toivottavasti ketään ei häiritse se :D

Miksi perustit blogin?
Alunperin siks, että koodasin mun kaverille layoutin bloggeriin, mut sen myötä innostuin julkisesta bloggaamisesta itekin ! Ja hyvä niin :D

Käytätkö jotain kuvanmuokkausohjelmaa yms. kun muokkaat ja teet noihin kuviin sellaset hienot kehykset? mikä muokkausohjelma? :)
Joo no eihän se ilmankaan onnistu... Mulla on käytössäni Paint Shop Pro 8 !

Nautiksää saamastas huomiosta ? (tarkotan tähän blogiin liittyvästä huomiosta)
Toisaalta joo, on kiva et ihmisen tunnistaa kadulla ja kaupungilla ja tulee joskus puhumaankin.
Mut taas toisaalta en, koska vihaan sitä et hirveen lagauspäivän jälkeen joku sanoo nähneensä ja sit ahistaa :D

Ootko yllättyny siitä, et sun blogis on saanu näin mielettömän suosion? :)
Oon !! Ei mulla käynyt blogia alottaessa mielessäkään et näin älyttämän moni olis kiinnostunut mun elämästä :D Oon tästä mielettömän kiitollinen

Miksi uskot että tää sun blogi on näin suosittu? :D
Ei mitään hajua.... You tell me !

Voisitko tehdä jonkun tyylit vuosien varrelta kuvapostauksen?
Oon tehnytkin! KLIK!

Oot saanut mut jumaloimaan hienoja deco-den viritelmiä, joten kysymys kuuluu: voisitko tehdä taas jonkun postauksen aiheesta? Toivelistalla tutoriaalia, erilaisia ideoita ja vinkkejä timanttien, ruusujen, härpäkkeiden etc. ostopaikoista!
Toteuttanen tän idean siinä vaiheessa kun mun uuden puhelimen decoominen koittaa ! Thanks for reminding me ^^

Eikö sun paineet blogi kirjottajana kasva kun sul on jo yli tuhat lukijaa? @ __ @ (mullakasvais)
Ehk semisti joo... Toisaalta kirjotan kyl suurimmaks osaks itelleni, et muistan mitä oon millonki tehny ja kui tyhmältä oon näyttäny jne, mut välil kyl alkaa ahistaa jos tulee kommaa et ei oo tarpeeks hyviä postauksia jne.. mut ne kommentit ei kylläkään nostata postausintoa ihmeemmin..

Nuorin tapaamasi tyyppi joka lukee blogiasi?
Ai niinkun et oon ihan kasvotusten tavannu? En oo kauheen perillä lukijoiden ikäskaalasta... mut luulisin et '94-'96 !

Kuinka reagoit jos joku blogin lukijoistasi tulee ihan vaan kaupungilla juttelemaan "Luen blogiasi" - tyylisesti, ja mitä yleensä vastaat?
Yllätyn positiivisesti ja kiittelen :D Joskus myös juttelen niitä näitä kun juttua riittää :D Nimim. tapasin yhen super mukavan tytsyn tossa jokupäivä kun ootin junaa ja tultiin sitten samalla junalla muutaman pysäkin ajan ja juteltiin kaikkea hauskaa ja se oli just cool !

Onko mahdollista, että teet joskus akryylikynsi -tuton tai jonkun tuommoisen joka liittyy akryylijauheen kanssa puuhaamiseen?
On, kunhan saan jonkun kuvaamaan sen mun puolesta, ite vähän vaikee jos pitää samalla vääntää niitä kynsiä siinä...

Miten voi parhaiten oppia tehdä noin upeita blogiulkoasuja? Tai miten oot itte oppinu?
No kuvanmuokkausta ei opi muutakuin tekemällä ja lukemalla tutoriaaleja, koodaamista taaskin voi harjoitella katsomalla mallia muilta ja kokeilemalla.

Onko ikinä tullu semmosta oloa et haluat lopettaa blogin kirjottamisen?
Ei, mut joskus oon miettyny taukoa mut oon sit kuitenkin löytänyt inspiraation jostain ennenkun oon pistäny tauolle :D

Mitä mieltä sun vanhemmat on tästä blogitouhusta? Vai tietääkö ne edes? :D
Tietää kyllä, äitin oon välillä bongannut lukemastakin mun blogia...

Kenen seuraamistasi blogeista on paras, jos on _pakko_ valita joku?
Pakko on väärä sana, ei mulla oo vaan yhtä lempparia.

Kun sä alotit pitämään blogia, niin missä sä mainostit sitä ja sait sen ihmisten tietoisuuteen? Keskustelufoorumeilla?
Juttu on kuulkaas niin, että en oo koskaan mainostanut blogiani missään :D Muut on tehneet sen mun puolesta ja kiitos siitä ! Ite oon pistänyt linkin ehkä irc-galleriaan ja facebook ilmoittaa myös mun uusista päivityksistä, but that's all !

Kuinka tärkeitä lukijat on sulle? Pystyisitkö sä blogittamaan jos sulla olisi vain 5-15 lukijaa ja jokaiseen entryyn tulisi tyyliin 0-3 kommenttia? Että kirjotatko sä loppuen lopuks itsellesi ja omaksi iloksi vai lukijoille ja lukijoiden mielipiteitä ajatellen?
Sanoisin et fifty-fifty ! Tykkään kirjottaa blogia, tai ihan perus päiväkirjaakin, mutta lukijat ja kommentit antaa lisää intoa jatkamaan. Ja ihan alussahan tollaset luvut pitikin paikkaansa mun blogin kohdalla, ja oon aloittanut jo ennenkuin toi Lukijat -boksi ees tuli tänne bloggeriin. Lukijoiden mielipiteet on tärkeitä silti, etenkin silloin kun mulla ei itelläni oo mitään ideaa mistä kirjottaisin, niin on kiva kuulla muiden toiveita, koska sit saattaa saaha idean postaukseen !

Miten jaksat/kestät jatkuvan haukkumisen yms.? Miksi edes julkaiset sen?
Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tietenkin luen sen kaiken ja pohdin, että onko siinä mitään perää (yleensä ei) Mutta mun mielestä on väärin olla julkaisematta kommentteja ja pimittää sitä mitä ihmiset on oikeesti susta mieltä. Se kertoo vaan huonosta itsetunnosta.

Onkos sulle tarjottu mitään ilmaiseksi blogisi takia? (esim. shampoota, laukkuja tms.)
Oon saanut koruja ! Mistä olin tosi yllättynyt, koska eiks yleensä vaan supersuositut blogit saa tollasia juttuja :o
Ja sit vähän aikaa sit Cosplaygaalassa joku mun ihana lukija tuli antamaan mulle keksin XD

Tekisitkö piirrustuspostauksen? Olisi kiva nähdä toisten luomuksia, eikä aina vain tuijotella omia.
Jossain postauksessa on tainnut olla joku mun piirustus, mut nykyään tulee niin vähän piirrettyä et en tiiä saisinko ihan postausta kasaan niistä :o Voin kuitenkin yrittää joskus ! Kiitti ideasta ^^

Miks oot kauheen kärttynen nykyään? Et osaa ottaa vastaan minkäänlaista kritiikkiä ilman että siitä tulisi sulta jotain kauheetä sössötystä.
Ensinnäkin, on vaikee tulkita ihmisen reaktioo pelkän tekstin välityksellä, harvemmin oon kärttynen kun vastaan kritiikkiin. Ainoo mikä mua turhauttaa on saman asian kysyminen miljoonatta kertaa, tai sit kauhee vastaan inttäminen. Ja "oot ruma" ei oo mitään kritiikkiä näin btw.

Mitä mieltä oot kun ihmiset "tappelee" sun blogissa? :D
Hatin' it.

Miksi bloggaat?
Tää on mun väylä purkaa ajatuksiani ja mielipiteitäni sanoiks. Plus että tän kautta on helppo kertoo kaikille kavereille jotain ajankohtaisia juttuja, koska tiedän aika monen kaverin lukevan mun merkintöjä :D

Tietääkö sun tutut tästä blogista?
Ylempi vissiin vastaskin tähän, vai mitä tarkoitat tutuilla? Naapureita vai luokkakavereita vai ketä? Jälkimmäiset ainakin joo.

Miksi sä et bloggerin kautta seuraa yhtään blogia?
Koska en halua ilmottautua kenenkään lukijaksi :D Musta on kätsympää että mun seuraamat blogit on tossa sivupalkissa !

Kommentoitko ikinä muiden blogeihin?
Silloin kun mulla on sanottavaa, mutta eikös niin kaikki tee? :D

Mikä blogimalli sulla on?
Minima kai alunperin oli, jota oon sit modaillu.

Loppuun viel ihana kuva viime viikonlopulta !
Adios !!

30 comments:

 1. Sulla on jotenki hyvä maku vaatteiden suhteen... Pinkki :D

  Toi on vähän hölmöö, kun tässä kaikki kyseli vaan et "miksi aloitit bloggaamiseen" "saatko paljon lahjoja/ilmaisia tavaroita" yms...

  Ootkos tulossa Traconiin Tampereelle tänä kesänä?

  ReplyDelete
 2. ihana postaus taas ! so cute toi ginan huppari <3 äääh nii tyhmää ku näin sut ja tuomaksen kerran sellos mut en tullu sanoo mtn, ens kerral jos nään nii tuun !! :D

  ReplyDelete
 3. hii, mä haluun kans ton hupparin!! :) ...vaikka yleensä en just pinkistä innostu :D

  ReplyDelete
 4. Ihania vaatteita oot ostanu *__* ~

  Ihan tälleen btw. must on tosi ihailtavaa et julkaset kaikki haukkumis kommentitkin.
  Silloin jos mulle tulee jotain "vittu oot iha saatanan ruma muija tapa ittes." - tasost kommenttii, ni en kyllä julkase...
  Koska mua masentaa tollaset ihan sikana, enkä haluu ajatella niitä ni sit vaan hylkään.
  Munkin pitäis opetella ottaa helpommin tollanen paska korvista sisään ja sit suoraan ulos :--D

  ReplyDelete
 5. "Mistä olin tosi yllättynyt, koska eiks yleensä vaan supersuositut blogit saa tollasia juttuja :o"

  sun blogi ON supersuosittu!! älä nöyristele tän suhteen :D

  ReplyDelete
 6. iiih, oon kipee ja heräsin äsken klo 2:20 (??!!) SYÖMÄÄN ku oli nii törkee nälkä et ei voinu nukkuu. :DD Ja sit olit päivittäny taas kysymyksii <3 Nyt paranen vauhdil! :)

  ReplyDelete
 7. oho..toi äskenen "syömisjuttu" oli mun, tulin vahingos poikaystävän Google-tunnuksel :p

  ReplyDelete
 8. onko tuo kauluspaitanen tyyppi MIES vai NAINEN?;O

  ReplyDelete
 9. Mä katoin et tuolla olis ollu BB-Raksu keskellä. :--D

  ReplyDelete
 10. toi huppari on aivan ihana, ihastelin samanlaista just tänään yhellä kaverilla :D

  ReplyDelete
 11. heii kuka toi blondi jätkä jolla on tukka pystyssä, on noissa kuvissa? :o on muuten älyttömän tutun näkönen...

  ReplyDelete
 12. OMG oot käyny itikses ;O ja missasin sen

  ReplyDelete
 13. "mut ne kommentit ei kylläkään nostata postausintoa ihmeemmin.." ja sit kohta "kommentit innostaa jatkamaan" (lol)

  ReplyDelete
 14. "sun blogi ON supersuosittu!! älä nöyristele tän suhteen :D"

  totta! sulla on jo joku ziljoona lukijaa ja jos ihmiset tunnistaa kadulla tän blogin perusteella nii onhan se jo jotain, am i rite ;--)

  uumama oot kaunis mut mun katseen vangitsi toi hottispoika sun vieres jolla on toi septum (?) !! onks sillä blogia :D:D

  ReplyDelete
 15. Oisin onnellinen jos puolet mun vaatekaapin sisällöstä ois pinkkiä, koska se on ihana väri, ja aina tuntuu siltä että olisi vain kamalan mustanpuhuva... o(≧∪≦)o

  Oon kans monesti nähny sut jkl:ssä ja meinannu tulla sanoo jotai mut sit on tullu semmonen tunne ettei viitti häiritä.. :'D

  ReplyDelete
 16. Ootkos tulossa Traconiin Tampereelle tänä kesänä?
  jooo siellä nähdään !!

  @yumi: kiitti ^^ mut siis ihan oikeesti, ei tollasesta päättömästä dissauskommentista kannata ottaa ittensä, sitähän ne anonyymit sillä vaan hakee kun sellasta laittaa ! pitää vaan opetella suodattamaan sellanen :3

  "mut ne kommentit ei kylläkään nostata postausintoa ihmeemmin.." ja sit kohta "kommentit innostaa jatkamaan" (lol)
  sellaset "päivitä jo idiootti" kommat ei innosta mut positiivinen kylläkin :)

  onko tuo kauluspaitanen tyyppi MIES vai NAINEN?;O
  Mies.... :--D

  heii kuka toi blondi jätkä jolla on tukka pystyssä, on noissa kuvissa? :o on muuten älyttömän tutun näkönen...
  it's Nikoooouuu (chocopops @galtsu)

  uumama oot kaunis mut mun katseen vangitsi toi hottispoika sun vieres jolla on toi septum (?) !! onks sillä blogia :D:D
  thänksibänksi, ei artulla kait oo blogia ?? joo ei, valitan ;<

  ReplyDelete
 17. Oot nätti^^ Saako Juicy Couturee muuten suomesta?
  Sori ihan mihinkään liittymätön kysymys...-.-'

  ReplyDelete
 18. luulin eka että toi tyyppi sun vasemmalla puolella oli joku mallinukke.. : DD mitä ihmettä oikeesti..

  ReplyDelete
 19. Ihania ostoksia ja kivoja kuvia, jälleen kerran! :D

  ReplyDelete
 20. ihania ostoksia! mulla on muuten samanlainen hame... :D

  ReplyDelete
 21. tuli hurjan hyvä mieli tästä, ois kiva jos törmättäis joskus toistekin. :D

  ReplyDelete
 22. Oon niiiiin samaa mieltä tosta, et mäkään en tykkää jos mun kaverit on suttusii ja likasii jns hyihyi...

  ReplyDelete
 23. Oli pakko, mut täällä yks '96 joka lukee sun blogiaah ^^

  okthxbye :3

  ReplyDelete
 24. ihana blogi sulla :)) näin sut tsukiconis ku puhuit täst sun blogista, mut en sillo saanu selvää et mikä tän blogin nimi oli : DD löysin vähä aikaa sit googlest ku etin muffinssien ohjetta XD

  ReplyDelete
 25. mullakin on ihan liikaa pinkkii vaatekaapis, ja pinkki tukka ois niin siisti mut se menis jo ihan yli :DD

  ja mulla on toi sama pinkki hamonen! :)

  + noi uudet kynnet on tosi siiistitt!

  ReplyDelete
 26. minä oon ainakin '96 :=)

  ReplyDelete
 27. hi, oon varmaan nuorin lukia. en kyl oo rekisteröitynyt mutta seuraanpas silti. en halua sanoa kuinka nuori olen :--) okei no 98 :--I

  ReplyDelete
 28. Lähetä mulle linkki mistä hankit noita upeita modeja ynm. layoutseja & stuff :3

  ReplyDelete
 29. mietin että millä ohjelmalla sä teet sun layoutit? vai ootko vaan hyvä koodaamaan? :D

  ReplyDelete
 30. heijssan. :------------)
  mietin täs vain et sanoit tos et lähetä postaus ehdotuksii vaik meilil nii onks sul fanimesee tai mesee jonka osoitteen voisit kertoo meille lukioille?? olis ihan hirveen coolii. (--------;

  ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.