intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/02/09

Answers :: Part 3/10

Pakko tässä alkuun kertoa että tää päivä on ollut kyllä niin PHAIL. Aamulla kouluun lähtiessäni telkesin itseni ulos kämpästäni (huomasin et avaimet jäi sisälle, heti kun olin paiskannut oven lukkoon) Noh, ei muuta kun soittoa kehiin ja pääsin takas sisälle 27€ laskun kera hehheh... No, ehkä jatkossa muistan ottaa ne avaimet mukaan...

Ja niin, nyt sitten paistoin vähän pizzaa ja toi uuni olikin yllätävän tehokas ja taisin unohtaa sen pizzan sinne vähän yliajaks niin sain sit syödä mustaa kärtsähtänyttä pizzaa... ja nyt koko kämppä haisee palaneelle, vähän hävettää lulz. Nojoo, ei siitä sen enempää, lisää vastauksia olkaa hyvät !


Mistä ostat vaatteesi?
Perus vaatekaupat suomessa ja japsinettikaupat !

Mistä ostat sun piilarit?
Cybershopista & japanista.

Kauanko sulla menee laittautumiseen yhteensä eli vaatteiden valitsemiseen, meikkaamiseen, hiusten laittoon yms. aikaa aamuisin tai silloin kun sen teet ?
1-3h :---D

What's your style in jewerly?
Cute and/or big golden/silver blingbling ones !

Tupeeraus vinkkejä?
Tupeeraa reippaalla kädellä, suihkuta lakkaa, anna kuivua, tasoita alas kevyesti harjalla ja suihkuta lisää lakkaa niin paljon että kampaus pysyy :D Ja hyvä lakka eikä mikään lussu joka "ei jätä hiuksiin kypärämäistä tunnetta". Lakka on hyvä sillonku se tuntuu päässä :--D Sillon se myös pitää. Ok nyt vähän eksyin aiheesta..

Jos tupeeraat hiukset aamulla niin pysyykö ne koko päivän? Vai kiirehditkö kaupungilla jonnekin vesaa laittaa lisää lakkaa? :DD
Riippuu päivästä. Joskus pysyy, joskus ei.

Minkä kauneusvinkin haluaisit kertoa meille lukijoille?
Kokonaisuus ratkasee. Se että sulla on joku hieno paita, ei tee susta hienoo :-D Sen hienon paidan vaikutus mitätöityy jos on vaikka rasvanen poninhäntä kampaus samaan aikaan päässä ;< En osaa antaa mitään "pese naamas 5 kertaa päivässä, niin ihos loistaa" -vinkkejä niin annan tämmösen sit :D Voisit muuten tehdä postauksen siitä miten irtoripset saa kiinnitettyä järkevimmin tavoin. :D Mulla se ei vaan mitenkään luonnistu! Tuossa voisit kertoa myös hyviä ripsiliimoja yms. jos tiedät, pakkauksien mukana tulevat ovat miltei poikkeuksetta huonoja.
Youtube on täynnä loistavia videoita tekoripsien kiinnittämisestä :D Mut voin tähän nyt jonkun pikku selostuksen tehdä !
1. Mittaa onko ripset sopivat sun silmään, jos ei, lyhennä niitä leikkaamalla pätkä pois ULKONURKASTA, eli siitä päästä missä ripset on pisimmät.
2. Levitä liima, odota n. 10-20sek että liima kuivahtaa hiukan ja sitten tökkää ripset kiinni :D Ite alotan kiinnittämisen ulkonurkasta jonka jälkeen painan sen ripsirajaa pitkin sisänurkkaan. Käytän tässä hommassa pinsettejä koska se on vaan yksinkertasesti paljon helpompaa kun sormilla.
3. Sit jos ripset ei tarttunu jostain kohasta kunnolla kiinni, niin ei muutakun lisäät liimaa siihen kohtaan, vaikka niitten pinsettien kärjillä että saa tarkasti laitettua.
4. Jos käytössä ei oo ihan kirkas liima, niinkun mulla (käytän Make Up Storen liimaa, saa mm. Sokos, KICKS, tai MUSin omat liikkeet, 9,50€ ja on muuten hyvää !) niin, sit korjailee liiman jäljet piiloon eyelinerillä :-)

Onko sun iho oikeasti noin ihanan sileä?
Meikillä saa virheet piiloon hyvin :--D Ja kuvissa ei näy niin selkeesti, vaikken mun ihoo hirveesti photoshoppaakaan.

Ootko aina huoliteltu kun meet ulos?
En :---D

Paljonko käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa?
En laske, aika vähän nykyään kun en löydä mitään suomesta. Ja pitkään mun rahat on menny siihen et matkustan jkl-hki väliä mut ei enää, nyt menee elämiseen :D

Montako paria kenkiä omistat?
Varmaan joku 15... Tarvisin lisää..

Käytäksä sun kynsissä ns. mitään "kynsiä kasvattavaa ainetta" vai ootko ikinä käyttäny ja jos oot niin oliko hyvää?
En käytä.

Mistä sun inspiraation lähde tulee sun tyylii, muualta ku gyaru vaikutteista ?
Kavereilta, netistä~

Mistä löydät kaikii sun hienoi vaattei ja "accesoryitä" niiku täälta suomesta?
Vaatteita öö.... Spirit Store, joskus H&M nykyään... Gina on hirveetä kuraa now days~ Muut tilpehöörit joko yllämainitusta tai sit Accessorize on kiva !

Jos oot koko päivän kotona etkä tee mitää, ni millasis vaatteis hillut?
Yökkärissä, including shortsit ja toppi :D Tukan pistän ylös nutturalle ja vedän otsiksen pannalla pois naamalta ! Aka näytän ihan hirveeltä :D

Ootko huomannut vaikutukses Jyväskylän ernuihin, niihin jotka ennen oli niin visual kei että huh, ja nyt kauheen monet on ottanut vaikutteita gal-tyylistä ja sun blogista ? :)Ja muutenki ne selvästi fanittaa sua. :D
Really? No empä oo kauheesti tarkkaillu mut raitasukat taitaa olla kadonnu suurimmaks osaks?

Minkälainen suoristusrauta sulla on?
Remingtonin sellanen jossa on jotkut päällysteet, että se suojais hiusta... emt :--D

Jos tyylisi ei olisi gyaru vaikutteinen, minkälainen se luultavasti olisi?
Musta tää on tyhmä kysymys sinäänsä, koska mistä mä voin tietää :D Varmaan kattoisin et ompas hieno vaate tossa noin, tämän minä ostan ja laitan päälleni.

Pystytkö katsoa peiliin ja sanoa rehellisesti olevasi kaunis?
No jos mikään ei lagaa ja oon 100% laittautunu ni ehkä?

Mitä mieltä olet kommenteista "OLET NÄTTI !!!!1" ja miten se vaikuttaa itsetuntoosi?
No siis onhan ne kivoja, mut niitä tulee sen verran usein et siihen puutuu jossain määrin. Mut jos päin naamaa joku sanoo niin se kyl tuntuu tosi hyvältä koska sitä ei kuule usein.

Lempivaatteesi?
Riippuu päivästä ja mielentilasta, usein kuitenkin tykkään kaikesta mahd. värikkäästä.

Miten kuvailisit tyyliäsi 3:lla sanalla, jos käytössäsi ei olisi tyylien konkreettisia nimiä (kuten gyaru, ulzzang, ym.)?
värikäs, söpö, äbläblä emmä tiedä, en kuitenkaan oo täysin tyytyväinen mun tyyliin, tuntuu et jotain puuttuu...

Lähetkö minnekkää julkisille paikoille ilman piilareita ?
Lähden. Esim kauppaan tms jossa ei tarvi kommunikoida ihmisten kanssa enempää kuin "moi". Ja joskus kouluun ehkis pehkis.

Kuinka pitkään pidät piilareita päivittäin silmissä ?
Aamusta siihen asti ku tuun kotiin/alkaa hiertää/kun meen nukkumaan, riippuu siis päivästä.

Tiedätkö, että voiko clip oneja _vaalentaa_?
Voi vaalentaa, ei kylläkään suositella. Oon vaalentanut Tuomaksen pidennyksiä ja kyl se ihan hyvin onnistu ! Tosin se punanen väri ei meinannu irrota millään..

Voitko laittaa tänne sun vanhoja meikkaustyylejä, jossain sanoit ettet kehtaa mut siitä on pitkä aika...? :D
Okeii... no tässä muutama ::DDDD hahaha.


Mikä on sun lempi vaatekauppa? (suomesta ja japanista erikseen)
Suomessa varmaan Spirit Store, japanissa JUICY COUTURE ♥♥♥ Tosin Juicyltä ostan mieluummin koruja ja laukkuja, kun vaatteita mut hmm.. 109 brändeissä kamppailen cocolulun ja CRYXin välillä~

Ku sullahan on tollanen tietynlainen tyyli mis on vaikutteit vähä jotain japanist jne, nii miten oot ajatellu, et sit esim joskus 'isona' aikuisena, vajaa 30v, jos on tyyliin mahdollisesti perhettä ja lapsia, et aioks niinku silloinki pukeutuu noin tai 'vaihtaa' vähä hillitympää, vai voisitko ajatella pukeutuvas samanlailla, sit 30v ? (:
En oo kauheesti ajatellut, et kattoo mikä sit kiinnostaa. Tietty jossain vaiheessa vähän hillitympi, mut samankaltainen tyyli olis jees !

Miten hoidat varpaankynsiäsi? Lakkaatko niitä säännöllisesti etc, kun kerran sormien kynnet on noin hyvässä kunnossa :)
Lakkaan aina sillon kun jaksan, mut vaan yhellä lakalla, varpaisiin on niin hankala ja oikeestaan turhakin tehä mitään koristeluita näin talvisaikaan kun ne ei edes näy !

Jos pitäisi valita näistä jokin tyyli mikä sinun pitäisi olla viikon ajan minkä valitsisit? Glamrockkari, animenörtti vai rasvaletti hevari?
Oisin animenörtti *u*

Minkä merkkistä kasvorasvaa käytät?
Käytän kahta, Niveaa ja Vichya.

Paljon ne cocolulun vaatteet jotka tilasit nii makso? Kestikö kauan tulla sieltä?
Takki 14800 jeniä / 117,23 EUR
Huppari 5900 jeniä / 46,73 EUR
Housut 9800 jeniä / 77,63 EUR
Korvaläpät 900 jeniä / 7,13 EUR
+ posti- yms. kulut, kesti n. 2 viikkoo tulla.

Mistä saat ostettuu noi kaikki cocolulun vaatteet? ja mitä maksaa?
EXIV.CO.JP, sivuilta löytyy hinnat jotka voi esim. Forexia käyttäen muuntaa euroiksi. Tilatessa käytin välityspalvelua.

Miten tilaat Cocon vaattees,esim. mitä välityspalveluu käytät?
Käytin MUKUNOKIA, koska Muku on ihku.

Mikä on kaunista?
Kauneus on katsojan silmässä.

Kuinka paljon sulla on kynsitarroja? Käytätkö niitä?
On mulla jonkun näkönen läjä, mut oon tykästyny noihin akryyleihin enempi, koska kynsitarrat tuppaa irtoilemaan pitkän ajan kuluessa vaikka laittais lakkaa päälle..

Mikä on sun paras vaate ostos?
Tartteeks olla vaate, kelpaako laukku? No siinä tapauksessa, love my newest Juicy to death

Jos olisit mies niin miten pukeutuisit ja minkälainen olisit?
Olisin coolimpi kun kukaan ! Emt, varmaan aikalailla samanlailla kuin nytkin, mut miehekkäämmin ofc.

Oletko koskaan ostanut jotain yli 100e maksavaa ja tajunnut ettet haluakkaan sitä tai että se on ollut turha ostos?
En, en ostele noin kalliita juttuja harkitsematta.

Kallein meikkisi?
Anna Suin huulipuna, Chanelin ja NARSin luomiväripaletit on kaikki ollu päälle kolmekymppiä mut en muista mikä niistä oli kallein...

Miksi et kokeile tummanruskeita hiuksia? :( Voisi sopia sinulle ..tai sitten ei
Tai sitten ei XD reilu... Mut siis itseasiassa haluisin tummanruskeen tukan mut en tiiä uskallanko värjää omaa tukkaa, koska sit haluun vaaleen kuiteskin..

Kuvaile lyhyesti minkälaisen asun haluaisit linnanjuhliin, jos jostain kumman syystä sinne pääsisit? :D tai sit minkä suunnittelijan asu se pitäis olla?
Joku kermakakkuprinsessamekko pitsihörselöineen :---D

Pahastutko jos ihmiset matkii sua?
No oon tästä joskus aikasemmin kirjottanut postauksenkin, en pahastu muusta kun siitä et mun grafiikoita/koodauksia jne matkitaan/kopioidaan, mut jos joku haluaa ostaa saman paidan ni go for it !

Onko koskaan sellaista päivää milloin et ollenkaan jaksaisi laittaa hiuksia,meikata yms ? siis kun olet lähdössä kodin ulkopuolelle.
No kyllä aina ees VÄHÄN jaksaa, mut ihan kaikkee en aina.

Onko sulla _koskaan sellasia päiviä jolloin et laita edes ripsaria ja meikkivoidetta, tai edes pidennyksiä? :D
Joo, jos pysyn kotona.

Laittaudutko joskus ihan omaksi huviksesi, vaikkapa illalla, vaikka et olisikaan menossa minnekään?
Ainoot kerrat millon oon ihan vaan huvikseni laittautunu, on ne jos oon kuvannu jtn meikkejä tänne blogiin tylsyyksissäni tai sit jos oon kokeillu jtn kampausta tärkeetä päivää varten. Mut en muuten kyl jaksa :D

Mitä vaihetta häpeät elämästäsi eniten(esim pukeutumisen tai käytöksen takia)vai onko edes sellaista ?
Yläaste.......... :-----------D

Oletko koskaan jäänyt koulusta tai jostain muusta jutusta kotiin vain sen takia ettet ole näyttänyt hyvältä?
Itseasiassa joo :--D

Mikä on hirveintä ulkonäöllisesti mitä sinulle voi tapahtua?
Mitä nyt näitä on jotain et joku räjähtäny naaman vieressä tai ammuttu kasvoihin ja sit sen jälkeen naama on joku mutaatio, se olis kamalaa...

Hirvein asia mitä näissä tyyleissä on: Sano vain yksi asia ja vain yhdellä sanalla!
Pissis: Fiorellat.
Punkkari: Sotkuisuus.
Glamrock: Sotkuisuus....
Japaniernu: Kulahtanukiharashokkiväritukka ! (se oli yks sana D:)
Fruittari: Feikit.
Animenörtti: Lismasuus.
Emo/Scene: NE RACCOON RAIDAT VOI HYVÄ JUMALA tarviiko enempää sanoa...?
Hevari: lättäletti.
Gootti: huonosti piirretyt kulmakarvat.

Tämänhetkiset kyntesi?
babyblue x pink liukuvärjäys, ei mitään nähtävää ku on niin basic eli ei heru kuvaa :D Kaiken lisäks nää on ihan kulahtaneet..

Millanen iho sulla ylipäätään on? niinkun että kuivaako paljon talvella vai ihan täydellisen ongelmaton?
No ei nyt täydellisen ongelmaton, talvella kuivaa semisti, mut silti tulee finnejä yms kakkaa pukkaa esiin = sekaiho.

Voisitsä koskaan kuvitella pukeutuvasi kokonaan ja pelkästään esim. Jesus Diamanten tai TRALALAn tyyppisiin vaatteisiin?
JOO mut kuka maksais mun Jesus Diamantet, siinäpä vasta kysymys...

Voisitko pukeutua legginssit + joku paita-yhdistelmään?
ENENEN enkä voi ymmärtää miks se näyttää kenenkään mielestä hyvältä. Yäk. Pliis, ees jotku minishortsit sinne alle? Mut se et pelkil leggingseil viilettää ja lyhyen paidan alta pimppa vilahtaa ni kauhistelen vaan vierestä....

Ku otat pidennykset pois päästä, nii missä säilytät niitä?
Pöydällä, hyllyllä..? Jossain missä en astu niiden päälle.

Pistä tänne kuva unelmiesi asukokonaisuudesta? :D
!!!!! VOIKO OLLA SIISTIMPÄÄ?? hä ? EI !! Oon ikuisesti katkera siitä, että no housut on loppuunmyyty... oisin halunnu ne 8---(

Kuinka usein ostat hiuslakkaa?
Kuukauden välein ehkä?

Pärjäisitkö viikon ilman peiliä?
En.

Laittaudutko joka päivä vaikka oisit vaan kotona?
En.

Mitä mieltä vanhempasi/perheesi on tyylistäsi?
Eikai niillä mitään suurempia mielipiteitä ole, mut äitin mielestä mulla on aina kuulemma keliin sopimattomat vaatteet ja puunaan itteeni liian kauan peilin edessä, eikai muuta.

Viimeisin kynsilakka minkä ostit?
Noi Anna Suin 4-lakkaa mitkä tuli sellasessa setissä.

Nukutko ikin meikit naamassa ?
Ainoastaan sillonku oon tullut jostain ja oon niin väsynyt et vaan kellahdan sänkyyn ja nukahan samantien.

Haluaisin tietää, että silloin (ilmeisesti suht harvoin :D) pidät lisäkkeitäsi suorina, niin pysyykö ne sillei sileinä? tai kun mullakin on hairtradelta lisäkkeet, jotka ei tosin tällä hetkellä oo käytössä, niin aina kun ne on suorina, ne pörhistyy _koko ajan. Ne näyttäis että ne takkuuntuis, mut ei, ne vaan pörhistyy ja harjaamalla sen saa pois, mut en jaksais koko ajan olla harjaamassa :D
eli siis jos sulla pörhistyy, niin käytätkö esim jotain hoitoainetta mikä poistaa sen vai?

Öööö, en tiedä voiko tälle 'pörhistymiselle' mitään, pitkää tukkaa saa aina olla muutenkin selvittelemässä mut ei se mua kyllä hirveesti häiritse. Vähän harjaa, tai koittaa käsin selvittää, se tapahtuu ihan huomaamatta.

Oletko koskaan ostanut mitään kirpputorilta, jos olet niin mitä?
En shoppaile kirppareilla, en tykkää siitä miltä ne vaatteet haisee.

Mitä teet vanhoille vaatteillesi joita et käytä? Vietkö ne kirpparille vai annatko jollekkin sukulaisellesi/kaverille?
Säilön mun kaapin pohjalle ja toivon et löydän niille vielä joskus käyttöä.

Vaikuttaako mieliala sun pukeutumiseen?
Vaikuttaa.

Onko sulla aamulla koskaan semmosta tunnetta, että et jaksais millään laittautua?
Kysy vaan kuinka usein...

Miten hoidat ihoasi ja hiuksiasi?
Iho; pesen, rasvaan, kuorin, käytän erilaisia finnimömmöjä ja naamioita kun tarpeellista.
Hiukset; pesen, hoitoaine yms jee.

Ois kiintoisaa kuulla silleen lista mitä kaikkia kosmetiikkatuotteita sä käytät jatkuvasti? esim just hiustuotteet, meikit yms., ja kaikki mitä käytät säännöllisesti vähintään kerran kahdessa viikossa?
Hiustuotteet; Shampoo&Hoitoaine mitä sattuu löytymään, et ei mitään erityistä merkkiä, L'Oreal paris Studio HotCurl.
Meikit; MAC Select SPF 15 Foundation NC20, NARS blush: Desire, Anna Sui Super Black Mascara FULL 001, Anna Sui Liquid Eyeliner N 001, Lumene kulmakynä vaaleanruskea, Anna Sui Lipgloss 703, Anna Sui Lip Rouge D 770, Rimmel Eyeshadow 214 Jet Black, Make Up Store Lashglue Clear, ja luomivärejä en viitti edes luetella koska ne vaihtuu päivittäin.
Muut; kosteusvoiteet: Nivea Visage Oxygen Power day care & Vichy Normaderm Anti-imperfection hydrating care, Piz Buin Summer Sensation MID.
Joo, eiköhän siinä jotain ollu :D

Epilointi, sheivaus, karvanpoistovoiteet, vahaus vai sokerointi? Itse vai kosmetologilla?
Sheivaus, itse.

Paras meikkimerkki mielestäsi?
Varmaan vaikee arvata.... Anna Sui.

Here's my lovely little collection

Kuinka nopeasti sinulla kasvaa kynnet?
Liian hitaasti.

Minkälaista liikettä teet _suoristusraudalla_ kihartaessasi hiuksia?
Katso se hiuspostauksessa ollut video. edit: ai oho, suoristusraudalla vai? en kiharra suoristusraudalla.

Miltä tuntuu kun niin monet on kysynyt vaaleenpunaisen pipos alkuperää? XD Oikeesti varmaa joka postaukses missä se pipo on nii kysytää et mist se on :D
Emt, vähän rasittavaa kun sain yhessä vaiheessa ilmottaa sen joka merkinnän kommenteissa tai entryssä, mutta ! Nyt se löytyy tosta sivupalkista niin ei tarvitse erikseen kysyä. Mut ihan oikeesti, ne postaukset ja edellisiin kysymyksiin vastaukset vois opetella lukemaan, eikä heti pamauttaa omaa kysymystään siihen perään vaik vastaus ois ollu nenän eessä.

Montako vuotta olet tykännyt gyaru tyylistä?
Kuulin ja näin kuvia varmaan ekan kerran 2005, mut tykästyin vasta 2007.

Mistä noi tähtikorvikset on, mitkä sul on tos tän postauksen kuvassa?
Siis ne vaaleanpunaiset missä on kolme erikokoista tähteä alekkain, Harajukusta jostain korulikkeestä, en kyllä muista nimeä.

Mustat hiukset vai vetyperoksiidi blondi haluisit mieluummin?
Blondi.

Miten löysit gyarun?
Varmaan aika pitkälti nettiä selaillessa siellä täällä. Se vaan pomppas jostain :--D

Minkä kokosia/kokoset sun CO&LUn farkut on? Meneekö tuumakoot samaa kaavaa kuin täällä vai miten pitää laskea että löytä sopivan koon suomipersheelleen?
27", rehellisesti sanoen mulla ei oo hajuakaan miten suomessa menee farkkukoot, ne on jotenkin hirmu vaikeita tulkita.. Aina vaan otan silmämääräsesti ja sovitan..

Jos saisit käydä vain yhdessä liikkeessä/nettikaupassa shoppaamassa loppu ikäsi, minkä valitsisit? :D
ÄÄÄ VAIKEE. En osaa päättää Juicyn ja Anna Suin välillä...

Peseksä sun lisäkkeet kerra viikossa vai?
En pese kerran viikossa, vaan sillonku ne on liian kökköset.

Onko sulla noissa sun piilolinsseissä vahvuuksia? vai onko sulla niin hyvä näkö ettet tarvi?
On hyvä näkö, etten tarvi :D

Laittaudutko aina ku oot ystävies/kavereides kanssa? Vai voitko olla niitten kans ihan ilman meikkiä yms?
Voin olla ilman meikkiä niiden kanssa samoissa tilanteissa ku oisin ilman meikkiä yksinkin. Eli kotona ja marketissa käydessä.

Miten pidennykset pysyy hyvässä kunnossa? Mitä aineita niihin kannattaa käyttää ja mitä ei?
Hiuksiin jätettävä hoitoaine on hyvä ja huolellinen käsittely.

33 comments:

 1. haha aww noi vanhat kuvat!

  ReplyDelete
 2. jee postaus! Toi unelmiesi asukokonaisuus on tosi söpö :D !

  ReplyDelete
 3. hehh, en ollu tunnistaa sua noist vanhoist kuvist ^^

  ReplyDelete
 4. Imo toi vanhojen kuvien alarivin toinen oikealta on ehkä yks kauneimmista kuvista susta =3 ihana.

  kiva kun päätit jakaa tän kysymyshomman näin! ihan mielettömästi oot kyllä saanu kysymyksiä..

  ReplyDelete
 5. jee nää vastausposteukset on kivoja :---)
  tosi paljon kysymyksia on kyllä näköjään tullu hehe

  ReplyDelete
 6. imo kirppisvaatteet haisee myös !!

  ReplyDelete
 7. ää noi haaremihousut :D <3 JA ANNA SUIN TAVARAS, ärr! haluisin noi kaikki :DD

  ReplyDelete
 8. heheh sul on nois vanhois kuvis pyykkipoikakorvakoru XDD aww~

  ReplyDelete
 9. Ku pistää googlen kuvahakuun "animenörtti" nii heti ekana sun blogin headeri sielä :DD : OO wtf lol oli vaa pakko sanoo mutta joo en koita pilkata tai mtn :D

  ReplyDelete
 10. kirpparivaatteista monet ei edes haise,ihmiset pesee niitä ennen myyntiin laittamista. + ne voi pestä itse.

  ReplyDelete
 11. totta, mutta ne on silti nuhjusia ja epämiellyttäviä.
  oon kyllä käynyt kirppareilla, believe me :--D

  ReplyDelete
 12. vähän pitkä, en jaksanu lukee kaikkia kerralla :)

  ReplyDelete
 13. "Ootko huomannut vaikutukses Jyväskylän ernuihin, niihin jotka ennen oli niin visual kei että huh, ja nyt kauheen monet on ottanut vaikutteita gal-tyylistä ja sun blogista ? :)Ja muutenki ne selvästi fanittaa sua. :D"

  Tää on niin totta!! XD

  ReplyDelete
 14. "Mitä vaihetta häpeät elämästäsi eniten(esim pukeutumisen tai käytöksen takia)vai onko edes sellaista ?
  Yläaste.......... :-----------D"

  HEI olisko mahollista kuulla tästä lisää? :D:DD Rakastan ku bloggarit osaa nauraa ittelleen ja muistella vanhoja nolouksia :D

  ReplyDelete
 15. Haha, oon niin samaa mieltä noista legginseistä. Järkytyin joskus vuos sitten kun tajusin, että kalsarit + paita on joku yleisesti hyväksyttävä asukokonaisuus! D:

  ReplyDelete
 16. Ethän suutu mutta hymähdin tolle kuvalle missä sulla oranssit hiukset. :)

  ReplyDelete
 17. en suutu XD tiedostan kyl kuinka järkyttävältä oon yläasteella näyttänyt....

  ReplyDelete
 18. Hei semmosen haluisin tietää et mistä oikee oot hankkinu nuo piilaris ja paljonko makso? :D eikö ne oo sellaset silmiä suurentavat? :o

  ReplyDelete
 19. haha ihanii noi vanhat kuvat ! ::D <3

  "Jos pitäisi valita näistä jokin tyyli mikä sinun pitäisi olla viikon ajan minkä valitsisit? Glamrockkari, animenörtti vai rasvaletti hevari?"

  alan nyt kitisee, mut en tajuu miks rasvaletti aina yhdistetään hevareihin? kyllähän niitäkin näkee mut esmes minuu sanotaa hevariks(entiämiks) --> silti puhtaat ja tupeeratut hiukset. mun poikaystävä on hevari --> käy joka ilta suihkussa? vai tarkottikohan henkilö tällä sit hevaria jolla vaan sattuu olee rasvaletti :D

  ReplyDelete
 20. tommosilla yleensä tarkotetaan aina sitä stereotypiaa ! tai niin mä ainakin käsitin :D poikkeuksia löytyy aina, ja varmasti paljonkin, mut jotenkin tuntuu et aina kun näkee hevareita tms niin on sellanen hirveen huonon näkönen tukka, jossa on parhaimmillaan 20cm juurikasvu, ja sit se on päätä myöten klimpeissä... sääli sinäänsä, sillä imo jokaisesta tyylistä sää hyvän näkösen ku viittii vähän nähä vaivaa ^^

  ReplyDelete
 21. ja siis noi housut on edellee iha törkeen mageet!

  ReplyDelete
 22. Noi oli kivoja noi sun vanhat kuvat.Oot ihan erinäkönen :)........
  Minkä ikäsenä aloit muuten meikkamaan?ja miltä iältä noi kuvat on pääosin??

  ReplyDelete
 23. Miten oikein siis saat tilattua noi cocolulun vaatteesi? ;oo Oon monta kertaa yrittänyt saada selvää miten saisin sieltä tilattua muutamia vaatteita, mutta ei vain ota selvää. Miten ne maksetaan, saako tuota jollakin muulla kuin japanin kielellä, miten ne toimitetaan jne..? Oikeesti kiitos ihan super paljon jos jaksat vastata! :-------)

  ReplyDelete
 24. Mistä ostat noi akryylijauheet, millä oot tehny niitä 3D kynsii joita sä oot näyttäny joissain postauksis?

  ReplyDelete
 25. toi "vanha" (tuskin se mikää iha ikäloppukuva on..)kuva mis sul on ruskeet hiukset on IHANA! < 3 niin nätti *w*

  ReplyDelete
 26. Bongasin sinut tänään Sellosta syömässä jotain safkaa sen Tuomaksen (?) kanssa! :O Olisin halunnu tulla sanomaan jotain mutta rupesi jännittämään ihan kamalasti niin kävelin ohi vaan X3
  Hassua miten ihminen voi näyttää ihan samalta kuin valokuvissa! Ei ollut hiuskarvakaan sinulla väärinpäin päässä. Ihailen kyllä tuota sinun kykyä stailata itsesi niin täydellisen näköiseksi että.. :o

  ReplyDelete
 27. "Ootko huomannut vaikutukses Jyväskylän ernuihin, niihin jotka ennen oli niin visual kei että huh, ja nyt kauheen monet on ottanut vaikutteita gal-tyylistä ja sun blogista ? :)Ja muutenki ne selvästi fanittaa sua. :D"

  no voi kiesus sentään. ihan kiinnostais tietää mistä kysyjä tämän keksi. miten ihmeessä joku voi mennä sanomaan toisen ihmisen tyylistä, että mistä hän on vaikutteensa saanut! että viivi kumppaneineen on ainut jolla on oikeus pukeutua gal tyylin mukaan ja muut sitten kopioivat?
  juups.. inhoon just tuollasia ihmisiä jotka puhuu asioista joista ei tiedä mitään.

  btw. viivi - sun vanhat meikkaustyylit ei oo kamalia.^

  ReplyDelete
 28. ujo ano:
  niinno must ois vähän surullista jos näyttäis vaan kuvissa hyvältä ja sit irl ihan kamalalta :DD mut oisit vaa tullu puhuun !!

  ReplyDelete
 29. mua ärsyttää ihan älyttömästi sun tapas vastailla kommentteihin ja jotenki toi kuva minkä sä olet antanut itestäs ei oo kovin positiivinen. harmin paikka että ihmisellä voi näinkin helposti, blogin takia, nousta pissa niin kovasti päähän.

  ReplyDelete
 30. Ihan sairaan rasittavaa et mones kysymykses oli noit alaviivakorostuksii ____________________täysin________________ turhaan! Siis esim toi "mitä liikettä teet ku kiharrat hiuksia _____________--suoristusraudalla________________?" SIIS IHANKU PELKKÄ SUORISTUSRAUTA EI V*TTU RIITTÄISI!!

  huoh.

  ReplyDelete
 31. Moikka!
  Voisitko joskus laittaa kuvia sun vanhoista tyyleistä, ihan semmosii isoja kuvii et ei noin pienii mitä tos postaukses oli! :) olis tosi kiva nähä sun entisii tyylei yms.. :D t. Jasmin

  ReplyDelete
 32. Sanoit että tilaat piilareita cybershopista niin ootko tilannu sieltä noita ruskeita? ja siellä on kaikkia erillaisia ruskeita niin millaset oot tilannu? Ku ite aattelin tilata mutta en tiiä mitkä niistä näyttäis "aidoimmilta"? :D

  ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.