intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/01/23

who wouldn't love these cuties

Eilen illalla löysin itseni miettimästä, että onko normaalia, että Viivi 19 vuotta käy pehmoleluostoksilla? Perustelin kuitenkin hankintani sillä, että oon jo pitkään himoinnut sänkyä, joka notkuisi söpöjä hahmoja pehmoleluina, ja totesin et jostain on aloitettava.
Bliposta tarttui mukaan 2 kappaletta ylihinnoiteltuja Gloomy Bear -pehmoja, koska en osannut päättää kumpi on kivempi ! Gloomy on ollut mun lemppari character since yläaste ja vasta nyt sain hankittua ekat figuurit... hehheh. Mut parempi myöhään, kuin ei milloinkaan I guess !!

Itseasiassa kerkesin jo suorittaa näille uusille ystävilleni hieman kirurgisia toimenpiteitä, aka leikkasin irti niissä olleet imukupilliset narut... En tajuu kuka haluis muka pistää tollasen söpöläisen roikkumaan jonnekin, ja minne ensinnäkin? Karvanoppien tilalle? :DD No, eipä sillä et mulla autoa olisi, saatika edes ajokorttia joten sängyn päällinen kutsuu. Ja tyhmältä näyttäis jos niiden päästä roikkuis jotain epämääräsiä naruja so I guess it's better this way.

Toinen lempparihahmoni on äskettäisestä kännykkäentrystäni tutuksi tullut Rilakkuma/Korilakkuma, joita mulla on vain yksi pehmo ;< Tää on japanista sellasesta ufocatcherista ja tää kävelis jos sisään tunkis patterit, mut en oo koskaan jaksanu kokeilla..

Pehmojen lisäksi yksi hankinnoistani oli tämän näköinen paita Juicyltä, enkä yllättäen voinut vastustaa -50% -merkintää ja faktaa, että tää oli viimeinen kappale.. Btw, kiitos sille joka vihjas alesta, en ois varmaan muuten tajunnut mennä kattomaan :D

Enkä muuten voi sisäistää et toi paita on kokoa XS, since when oon muka ollut XS :D Tyyliin kaikki muut mun vaatteista on M-kokoa, koska oon tämmönen tasapaksu pallero hehee. Mut toi on silti sopiva joka hämmentää mua suuresti. Well, I dun mind !

Paidan väri ei kylläkään ole kuvassa näkyvä viininpunainen, vaan se on oikeesti voimakkaan violetti. En vaan jaksanut oottaa aamuun et olis luonnonvalo niin kuvasin ton jo nyt :D

Nyt vaan oottelen et mun Anna Suin paketti suvaitsisi saapua, päätin vähän hemmotella itteeni ja tilasin meikkejä, vaikkakaan en olis tarvinut kuin pelkästään uuden eyelinerin mut noh... Postailen lisää paketin sisällöstä sit kun se tulee !

60 comments:

  1. aww the rilakkuma bear is so cute ,
    love it <3 !!!

    ReplyDelete
  2. aaaww noi pehmot, tosi söpöjä ♥ :3

    ReplyDelete
  3. Oii noi Gloomy Bearit on ihania! :D Onks toi pinkki sellanen pieni?
    Hyvä ko olin Münchenissä tossa joulukuussa ja käytiin jossain kaupassa kavereittenkaa mikä oli täynnä noita Juicy Couturen vaatteita koruja laukkuja usw, tuli heti mieleen sinä. :D Btw millon teet sen kysymyspostauksen?

    ReplyDelete
  4. Nyt on pakko gloomy-fanina kommentoida, et noi Blipon Gloomyt on feikkejä, ties missä kiinassa tehtyjä kopioita eikä niitä alkuperäsiä mori chaxin gloomyja :////. Älkää siis ihmiset ostelko noita blippogloomyja!

    http://gloomybearattack.blogspot.com/2008/08/how-to-tell-fake-from-real.html

    ReplyDelete
  5. Oii söpöjä pehmoleluja! Ja paitakin on nätti, vaikka oiski8 viininpunanen heh :D Kiva ku oot päivitelly nyt melko usein :)

    ReplyDelete
  6. En kysy tätä mitenkään ilkeämielisesti tai muuta, mut haluun vaa uteliaisuudesta tietää et mitä on ollu semmosta haluamaas mitä et oo saanu? :D

    ReplyDelete
  7. paula, aaaaaaa ! hyvä et sanoit, tietää sit jatkossa :D ei mulle olis tullu mieleenkään tollasta ku ei kuitenkaan niin sydämen asia ole itelle et onko feikki vai ei :D söpöjä anyways~

    ReplyDelete
  8. Tuleeks se kysymyspostaus koskaan ?

    ReplyDelete
  9. lue mitä vastasin edellisessä postauksessa kyselleelle.

    ReplyDelete
  10. Hö, täysin normaalia! Terveisin H 20 vee, keräilen ugly dollseja :'D

    ReplyDelete
  11. no hei mä oon kohta 21 ja käyn pehmoleluostoksilla! :') en sit tiiä onks se "normaalia" mut ei voi vaan vastustaa.

    ja en kyllä tajuu tota imukuppijuttua, munkin mokona-pehmossa oli semmonen mut siis mitä ihmettä sillä tekee? :S kokeilin joskus laittaa sen ikkunaan kiinni mut muistaakseni se tipahti aika nopeesti siitä alas, eli siis ei hirveen tehokas imukuppi edes.

    ReplyDelete
  12. Juicy Couturehan on amerikkalainen merkki, ja ne koot on vähän suurempia kuin Euroopassa, mutta ehkä sä oot laihtunut. :D Näyttää ainakin mun silmiin siltä!

    ReplyDelete
  13. Aaaaaaaa vähä ihana toi rilakkuma-pehmolelu, noi on nii sulosii ;__________; ♥

    ReplyDelete
  14. noi pehmolelut on suloseja :D

    ja tykkään tosta juicyn paidasta~

    ReplyDelete
  15. Siis minkä kokoisia nuo nallukat ovat? Jos olis vertailun vuoksi vieressä vaikka känny, niin vois vähän paremmin hahmottaa:) Söpösiä <3

    ReplyDelete
  16. haha mulla on lähes samanlainen juicyn paita! :D ja noi pehmolelut on toosi söpöi!

    ReplyDelete
  17. i miss japan. my bf is good at crane games and i wanted him to win me one

    ReplyDelete
  18. oi, sellanen pehmoleluilla täytetty sängynpäällys ois tosiaan unelma, sinne ois varmaan ihanaa sit sukeltaa niiden sekaan! :D
    ja tosi kiva paita~

    ReplyDelete
  19. Aww noi sun pehmolelut on ihania <3 :) Btw, toi sun layouttis on ihana, mulla vaan ei rittäis taidot tuollaisen tekemiseen (en oo kovin hyvä HTML-koodejen kanssa).. Tiedän, et oot tehny ton sun layouttis ite, mut tiiätkö/tietääkö kukaan sivua, mistä pystyy lataamaan layoutteja tai sitten joku tekis pyynnöstä sellasen? :)

    ReplyDelete
  20. Aww, ihana postaus. ^__^ Tosi söpöjä pehmoleluja. Itekin tykkään kaikista isoista Sanrio-pehmoista, mutta en koskaan kärsi ostaa hinnan takia. D:

    ReplyDelete
  21. kysyn nyt tuosta paint shop pro 8 ohjelmasta.latasitko ilmaisiksi?ja miltä sivulta?jos voit tähän nyt vastata,kiitos!<3

    ReplyDelete
  22. maksaa toi paint shop pro 8 paljon vai onko ilmainen?

    ReplyDelete
  23. Mä luin joskus jostain lehdest et jos haluaa olla nainen niin ei sais olla pehmolelui huonees (ku kuulemma sit sänky on halimista varte eikä puuhastelua. Hah en iki maailmas oo ottamas pois mun seittemää koira pehmoleluu ja 2 mokonaa pois. Ja jos pehmolelut aikusil näyttää niin lapselliselt niin antaa näyttää! pääasia et me ite tykätään niist!

    + Mulla oli kans nois kahdes mokonas + kahdes muus hahmos noi imukupit. Leikkasin ne irti ku ne ei edes sopinu niihin, oli tiellä ja oli niin turhia.

    ReplyDelete
  24. Olin ite kampissa ja näin ku kävelit kaveris kanss blibosta pois.Mut kerros onks sull oikeesti silmä lasit ku sull tais olla semmoset sillo.

    ReplyDelete
  25. Saako ehdottaa kenkiä joista tulit sinä mieleen:

    http://www.asos.com/Betseyville/Betseyville-Bow-Detail-Flat-Shoe/Prod/pgeproduct.aspx?iid=865211&cid=9248&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Pink

    ReplyDelete
  26. toi valkonen gloomy on niin söpö!

    ReplyDelete
  27. oi toi vaaleenpunanen gloomy on tosi söpö (* u *) toi paita näyttää kuvas samanväriseltä ku mun paita ~

    ReplyDelete
  28. juu ei kannata ton enempää blippoo tukea, ite vältän sitä piraati-pesää kuin ruttoa. ja muutkin ihmiset nyt älkää vaan oikeesti ostako sieltä ja tukeko sitä toimintaa. vaikkei feikistä/aidosta välittäis niin silti ne oikeat valmistajat kärsivät tuollaisten liikkeiden takia. :[ varmuudella tiedän että kaikki studio ghiblin tuotteet on siellä feikkejä, myös monet figuurit, ellei jopa kaikki. tököttääköhän se surullisen kuuluisa ja ruma cloud vielä siellä? ja sitten niitä tietysti myydään ylihinnoiteltuna, vaikka oikea arvo on mitätön.

    blipon myyjätkään eivät ole kiinnostuneet tuotteidensa aitoudesta, olen sinne joskus sähköpostia lähettänyt ja sieltä tuli vain vastukseksi että kaikki tuotteemme ovat aitoja ja lisensoituja... yeah rigght.

    sori paasaus, mutta oli pakko ettei porukka nyt kalpi blippoon hakemaan samoja pehmoja! kivahan tää sun blogis kyllä on! :)

    ReplyDelete
  29. AWWS Gloomy Bearit♥! :3 Ja ihana Juicyn paita on kyl~ *kademielinen*

    ReplyDelete
  30. Blippo-anonyymi, faktoja, todisteita, linkkejä? Mihin perustat väitteesi Blipon tuotteiden epäaitoudesta? Olen kiinnostunut.

    ReplyDelete
  31. Oh!!! cute bears!!!! I love all!!!! and nice t-shirt!!! ^^

    ReplyDelete
  32. Tasapaksu-pallero.. yeah, right. Onko susta sitten M kokoa olevat lihavia?

    Ihania Gloomyja<3

    ReplyDelete
  33. eiku puhuin kyllä nyt ihan itestäni ja ois muutama kilo kyl tiputettavana :DDD

    ReplyDelete
  34. http://www.thefashionbeauty.com/?

    Tuolta saa Juicya halvalla :)

    ReplyDelete
  35. Moi! Oon seuraillut sun blogias jonkin aikaa ja tykkään tosi paljon! Sulla on oikein kiva ja persoonallinen pukeutumistyyli. Oon ihan koukussa näiden kommenttejen lukemiseen ;)

    ReplyDelete
  36. siis mitä ihmettä vähän tää tyttö näyttää sulta! :D http://irc-galleria.net/user/memeshe/picture/114869861

    ReplyDelete
  37. Kylla, luultavasti niin se on

    ReplyDelete
  38. Kiitos mielenkiintoista tietoa

    ReplyDelete
  39. luuletteko te et 568A auttais haitin lapsia? se ostaa kaiken maailman juicyy ja chanelii, vaikka sillä rahalla sais hjelpattuu monii lapsii siel. menis ite sinne muutaman maajärjestyksen ajaks...

    ReplyDelete
  40. "Blippo-anonyymi, faktoja, todisteita, linkkejä? Mihin perustat väitteesi Blipon tuotteiden epäaitoudesta? Olen kiinnostunut."

    kiinnostunut-anonyymi: tällästä aniki.fi foorumia olen selaillut mielenkiinnolla, jossa kuvittelen suurimmaksi osaksi olevan ihan asiaan "perehtynyttä" porukkaa. blippo-theardin loppupäässä tätä piraati-ilmiötä käsitellään enimmäkseen(kannattaa muuten hypätä sivulle 16 koska siellä alkaa epäilykset heräilemään ja kaipamiasi faktoja annetaan) ja kuviakin löytyy blippon ubee piraati-figu vs. aito. =) toki sielläkin on vain ihmisiä, ja 100% varma ei kaikesta voi olla, mutta ite olen sieltä ainakin lukemallani ja linkitetyillä kuvilla vetänyt omat johtopäätökset!

    tässä linkki, ja aikaa tosiaan säästät kun menet suoraan sivulle 16:
    http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=13&t=1262

    ReplyDelete
  41. Täytyy näin toisena anonyyminä kommentoida että toi tyttö näyttää aikalailla sulta :o miten voiki olla noin paljo samaa ;oo

    ReplyDelete
  42. Kirjotin jo yhen komman mutta jäi kesken ku selasin noi loput kuvat tosta tytöstä....
    Tuota täytyy sanoo ei voi olla mahdollista mitenkään...

    Toi tyttö (Kuka nyt on) tsekkaappa on vaihtanu hiusväriä (just samanlainen kun sulla Viivi) leikannu samana kuukautena sivuotsikse ku sä leikkasit, nyt leikannu otsahiukset ja sit kihartanu mihin oot tehny tutoriaalin, just samanlaine ku sinä, vaikka siis onhan sen kiva että susta tykätään, mutta haluatko tosiaan että joku ihan tykkää susta noin paljon et saa pakkomielteen ja tekee kaiken samallalailla kuin sä? - Vaikka siis onhan se hienoo et joku näkee niin paljon vaivaa mut ite ainakin ahistuisin :s

    ReplyDelete
  43. Anonyymi sanoi...
    luuletteko te et 568A auttais haitin lapsia?


    Autatko sinä sitten niitä haitin lapsia?????

    se ostaa kaiken maailman juicyy ja chanelii, vaikka sillä rahalla sais hjelpattuu monii lapsii siel. menis ite sinne muutaman maajärjestyksen ajaks...

    Laitatko sinä rahaa sinne?? Katsellaan sitten tuonnempana kun olet itse lahjoittanut ja rypenyt siellä järistyksen keskellä. Sen jälkeen voit tulla oikeudella sanomaan asiasta. Nyt sinulla, rakas anonyymi, ei ole mitään pohjaa tähän argumenttiin koska et ole itsekään asian hyväksi ilmeisesti mitään tehnyt. Turhaa. kiitos.

    ReplyDelete
  44. "Anonyymi kirjoitti...

    luuletteko te et 568A auttais haitin lapsia? se ostaa kaiken maailman juicyy ja chanelii, vaikka sillä rahalla sais hjelpattuu monii lapsii siel. menis ite sinne muutaman maajärjestyksen ajaks...
    "

    mee vittu ite sinne maanjäristyksien keskelle ja tuu sitte sanomaan

    oon mäki ostanu brändiä.. pitääkö munkin kuolla ?? maksa mulle lentoliput tokioo ni voin ootella siellä sitä maanjäristystä

    tai mikä parempi laita ne rahat sinne haitin uhreille tuskin itekkään oot niiten puolesta paljoa saanu aikaan

    ReplyDelete
  45. kommentoin nyt samaa aihetta näillä hilpakoilla lausahduksillani...

    eli tota joo. jos ostat h&m ja vero moda tavaraa niin saat elää. kun ostat brändiä niin kuolet. sounds fair to me?

    taidanki lähtee patikoimaan johki tulivuoren juurelle ja odotella purkausta joka tuhoaa mut ja myös mun kalliit ja nälkälapsia uhmaavat tuotteet.

    must on ihanaa et ihmiset osaa olla realistisia.

    ReplyDelete
  46. se ostaa kaiken maailman juicyy ja chanelii, vaikka sillä rahalla sais hjelpattuu monii lapsii siel. menis ite sinne muutaman maajärjestyksen ajaks...

    En auta lapsia, enkä osta brändiä, saanko elää?
    Mulla ei sit ole varaa ostaa edes bussilippua, että jos mun kuuluu mennä Haitille kuolemaan niin tarviin jonku sponssaamaan. :'(

    ReplyDelete
  47. ''Toi tyttö (Kuka nyt on) tsekkaappa on vaihtanu hiusväriä (just samanlainen kun sulla Viivi) leikannu samana kuukautena sivuotsikse ku sä leikkasit, nyt leikannu otsahiukset ja sit kihartanu mihin oot tehny tutoriaalin, just samanlaine ku sinä''

    1.toi ei ees näytä viiviltä. 2.vaikka näyttäiski ni voiko se sille mitään? sen vanhemmat o varmaa kato nähny viivin ja aatellu et HEI TEHÄÄNKI TON NÄKÖNE LAPSI :DD ei vittu vähäse vois rajottaa noitte baittaamis juttujenne kanssa, eipä oo viivikää hei mikää kovin omaperäinen ihan samalla tavalla se baittaa jotain japsigyaruja?

    ja voi kauheeta jos o leikannu otsiksen samana kuukautena :D Ei vittu varmaa sitte kaikki jotka o lähiaikoin leikannu otsiksensa suoraks ni baittaa viiviä? Ja viivi tuskin on tota hiustyyliä keksiny että eiköhä muutki saa kihartaa hiukset noin, varmaa sen takia viivi onki tehny sen tutoriaalin että muutkin voi käyttää?? Sitäpaitsi tyhmää olettaa että toi tyttö edes tietäis kuka viivi on, ei se ole mikään niin tunnettu ku te 'fanit' luulette. LOL .

    ReplyDelete
  48. hei joo, en osta merkkikamaa mut en myöskään ole lähettänyt rahaa haitiin, kuolema siis tännekin?

    Muutenki aika överiä, kun haitiin pelkästään usasta on lähteny 40 milliä ja monet julkkiksetkin on lähettäny 1-3 millin lahjotuksia, suomesta on lähtenyt varmaan milli ++ kaikki muut valtiot ++ Haitin omat varat, niin eiköhän siellä pikkuhiljaa ruveta selviämään...

    Maapallolla on paikkoja missä homma kusee 24/7 ja asunnottomia on miljoonia mutta silti näihin paikkoihin lähetetään vähemmän rahaa koska ne eivät yksinkertaisesti ole niin mielenkiintoisia että yltäisivät uutisiin saatika kiinnostaisivat suurta yleisöä.

    realitycheck, yes please

    ReplyDelete
  49. ^^ ite en nää tossa memeshessä muuta samaa ku noi cocolulun farkut(mutheeei, miettikääs että kuinka monella on cocolulun farkut!!!) et ei 568A oo ainut joka käyttää niitä.. :D ja sitten, miks 568A on etuoikeutettu pitkään vaaleeseen kiharaan tukkaa? :DD kyllä kai muutki saa kihartaa tukkaansa!

    ReplyDelete
  50. jOOO Gloomy bear are lovely!!! <3

    ReplyDelete
  51. vittu näitä ihmisii ku valittaa jostain brändien ostamisest ettet voi auttaa köyhiä

    ReplyDelete
  52. nonni munkin pakko kommentoida sitte. En todellakaan tajua. Ostan brändiä, kuolema minulle? (sivukommenttina huom. Chanel luomivärit eivät ole kamalan kalliita just so you know)Laadusta pitää ja kannattaa maksaa. Mäkin ostan mielummin Juicyn 90 euron printtipaidan kuin Gina Tricotin 10 euron samankaltaisen joka menee ekassa pesussa rikki. Sama pätee meikkeihin. Siinä postauksessa missä Viivi esitteli Chanelin luomiväripalettia, tuli paljon kommentteja joissa dissattiin luomiväriä vain sen brändin takia. En todellakaan ymmärrä. Sitäpaitsi mä ainakin ihailen Viivin asennetta muuhun maailmaan yms katastrofeihin. Miksi pitäisi ottaa itselleen niin paljon huolta tuollaisista asioista, joihin ei oikeasti pysty todellakaan vaikuttamaan? Come on, vaikka kuinka lähettäisi sitä rahaa sinne Haitiin, mitä 10 e edistää ihmisten eloonjäämistä? Sitäpaitsi rahaa menee siinä välissä kaikkeen muuhun kuin ihmisten auttamiseen. Ja tuskin nimenomainen anonyymi itsekkään on kovasti asian eteen mitään tehnyt.

    ReplyDelete
  53. anonyymi:
    "Sitäpaitsi tyhmää olettaa että toi tyttö edes tietäis kuka viivi on, ei se ole mikään niin tunnettu ku te 'fanit' luulette."

    No, taitaa tietää, kun kerta seuraa tätä blogiakin. (http://www.blogger.com/profile/09089793954182899887)

    ReplyDelete
  54. jep taitaapi kateus paistaa läpi taas kommenteista...

    ReplyDelete
  55. No hei hyvää päivää. Onks tos joku logiikka, et jos ostaa merkkivaatteita, niin ansaitsee kuolla? öö.. Joo siis toki kannattaa lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen (nyt älkää tulko mulle mitää aukoon etten lahjottais, suoraan tililtä menee rahaa joka kuukaus unicefille), mutta ei silti tarvii ostaa pelkästään H&M:n surkeen laatusii vaatteita jos ei vaan taho. Ootko ikinä miettinyt, että jos jokin paita maksaa h&mssä vitosen, niin millaista palkkaa vaatteen tekijät mahtavat siellä Bangladeshissä saada? Että oisko parempi ostaa laadukkaita, vähän kalliimpia vaatteita, joiden tekijät ovat ainakin saanut hyvän korvauksen työstään?

    ReplyDelete
  56. Kai se nyt sama on ostaako paljon halpoja vaatteita vai vaan sillon tällön kalliita merkkivaatteita? Ei merkkivaatteiden ostaminen tee ihmisestä pahaa.

    ReplyDelete
  57. Aijaijai te tunteettomat materialistit MINÄ lahjotinki 0.50e Haitiin ku shoppasin ebayssa XDDD
    :------------------------DDD
    ..okie se oli kyl oikeestaan hyväsydäminen Ryu joka käytti mun rahoja

    ReplyDelete
  58. Hei
    koskaan ei oo liian vanha ostamaan pehmoi..:)
    itekki tässä kolmeakymppiä lähentelen ja japanin tuliaisena oli laukullinen pehmoi:)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.