intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/01/11

starting new life

Long time no abc ! Sori siitä, koitan nyt päivitellä vähän useemmin kun oon päässyt tässä asettumaan jokseenkin aloilleni viimein !

Muutin siis Helsinkiin lauantaina, väliaikaisesti tänne Heikin & Jopon kämpille, Jopon ollessa jaappanissa saan majailla sen huoneessa tän kolmisen viikkoa jonka jälkeen muutan Espooseen sit.

Ja onneks ! Tai ainakin bussien puolesta, tänään oli siis eka koulupäivä ja meni kauan matkustaa täältä koululle ja kaiken lisäks ku 550 oli myöhässä enkä ehtiny sen takii aiempaan 270:een ni jouduin ootteleen pysäkillä pakkasessa joku reilu 20min ja myöhästyin viel koulustakin heh.. Oli muuten ihan mielenkiintosta ku en oo koskaan aikasemmin menny tota reittiä niin jäin eka vahingos liian aikasel pysäkil pois, mut tajusin onneks sen ja kerkesin takas siihen samaan bussiin ennenku se jatko matkaansa... hyvä minä :--D Toiv huomenna sujuis vähän paremmin !
Nomut ihan virkistävää saada vähän uusia haasteita arkeen ja päästä vaihteeks pois Jyväskylästä jee ! *>*

Niin ja ite koulusta viel sen verran, et thank god vissiinki peruskoulupohjaset ja ylioppilaspohjaset opiskelijat on samassa ryhmässä niin siel on muitaki ku mua nuorempia :D Jouduin siis hakeen tohon peruskoulupohjaseen, koska oon lukion sijasta käyny amiksen heh, ja siks pelkäsin et siel on mun lisäks pelkkiä ysikolmosia. Tai siis ei muuten mitään vikaa mut en haluu olla vanhin XD Oon aina tottunu oleen nuorin joka paikassa niin olis jotenki ahistavaa emmätiiä.


Eilen kävästiin keskustassa ja piipahdettiin H&Mllä ja siis mun tän hetken suurin himotuksen kohde on se mustavalkee leoparditurkis sieltä... Ja se oli kai nyt viel puoleen hintaan. DO WANT.
Ainoo vaan et mietin et mihin voin sen yhistää mut... jos nyt en saa sitä mielestäni niin varmaan pakko käydä noutamassa se itelleni..
En löytänyt netistä kuvaa siitä niin tässä muutama kuva vastaavasta, jotka nappasin Ainan blogista Gorgeousss.


58 comments:

 1. :) Näin sut siinä 270... katoin eka et wtf joku gal ! mut sit tajusin että sehä oot sinä :D kiva takki <3

  ReplyDelete
 2. minkä amiksen oot käyny/mikä linja? (: ja mis nyt oot / mitä opiskelet?

  ReplyDelete
 3. ^^Thanks for introducing new styles and models.. you are the BEST!!

  ReplyDelete
 4. Just one question: millaiseksi kuvittelisit tyylisi 25-vuotiaana?

  ReplyDelete
 5. you are gorgeous!
  love your blog :)
  xx

  ReplyDelete
 6. been following your blog for ages and i love it :)

  just thought i'd let you know. you're very very inspirational!

  ReplyDelete
 7. I don't like so much Aina, but you look beautiful ^^

  xoxo

  ReplyDelete
 8. jee päivitystä. Onnea uuteen elämän Helsinkiin ja Espooseen :>

  ReplyDelete
 9. minne päin espoota muutat? =)

  ReplyDelete
 10. Oo, minäkin oon sen leoparditurkin perään haikaillut, mut en oo raaskinut ostamaan kun ei tiedä mihin sen yhdistäisi :D

  ReplyDelete
 11. Onnea pesästä lentämisestä. :) Onks espoossa kallista asua? Joskus ainakin kattelin, että aika hullut vuokrat:)

  ReplyDelete
 12. mäki olin suunnitellu jo kaks kertaa ostavani ton takin :II mut en sit tiiä. se osoittautu niiin vaikeakäyttöseks -käytännöllisyys ja yhdistely - et ei sit mitää

  hyvä nähdä pitkäst aikaa :D
  mite siel sujuu? ootko jo tottunu muutoksiin

  ReplyDelete
 13. kiva toi takki!
  itelläni kyllä näyttäis todennäköisesti tyhmältä, mutta sulle varmasti sopii hyvin :D

  ReplyDelete
 14. voitko laittaa joskus videon miten tupeeraat hiukses? mulla ei onnistu ikinä T_T

  ReplyDelete
 15. ihana takki varmaanki :) btw, noi ainan silmät on jotain niin upeeta! tiiätkö muuten oisko suomes alaripsiin tekoripsii? :DD vai voiskoha semmosii yksittäisii liimailla tonne alaripsiin..

  ReplyDelete
 16. Haha mäki kävin joskus hiplailemassa kyseistä takkia H&Mllä, mut se ei sit sopinu mulle yhtään niin ei tullu ostettua.:D Se on oikeesti aika gorgeous!

  ReplyDelete
 17. näytät pelottavalta noissa kuvissa XD

  ReplyDelete
 18. Hei muuten ois kysymys :3 Miten ton kuvakkeem missä yleensä on toi bloggerin kuvake tossa toi b. Niin sulla on siinä tollanen toisenlainen kuvake. Eli joku muffinssi ? Ihan sama. Niin miten sen saa vaihettuu ? (:

  ReplyDelete
 19. < LINK REL='SHORTCUT ICON' href='http://kuvan.osoite.tähän'/ >

  tunkase tollanen koodeihis ja poista noi välilyönnit :3

  ReplyDelete
 20. Ooooh missä koulussa oot ? :--D

  Ja mihis päi espoot muutat?

  ReplyDelete
 21. awwwws ihana takki ;_;

  ReplyDelete
 22. Nyt on pakko kysyä, että mitä teen väärin ku yritän laittaa ton ja laitan myös kuvan. Esim näin laitan tän:

  < LINKREL='SHORTCUTICON'href='http://i496.photobucket.com/albums/rr326/Sizzi95/icon08_241.gif?t=1263319006'/ > paitsi kuitenkin noi välilyönnit poissa tosta. Mut siis ku laitan ton niin ei se kuva tos muutu :o vai miten se pitäs tehä :<

  ReplyDelete
 23. aaa sori, siis pelkästään tosta alusta ja lopusta noi välilyönnit pois, eli < jälkeen ja ennen >, my bad ;<
  ja sit viel et öö, kuvan osotteeks pelkästään http://i496.photobucket.com/albums/rr326/Sizzi95/icon08_241.gif :) toiv nyt saat toimimaan !

  ReplyDelete
 24. huihui en ainakaa suosittele muuttamaan senttiin, suvelaan tai ehkä edes sunaan, espoossa on ihan kamalia kolkkia:D jos hakee jännitystä ja vaarallisii tilanteita kannattaa just bostailla sörkän metriksellä tai espoossa sentin juna-asemalla!:D joo, sori nyt vaan jos joku senttiläinen närkästyy tästä:D ja pohjoisespoota en halua edes mainita.. yhteydet minne vaan tosi huonot, sama koskee saunalahtea ja kökkeliä, tosin siellä kulkee sentään juna. joku jeda ja wessu vois olla sellasia mitä mä voisin rehellisesti sanoa ihan hyviks alueiks, vaikka jedassaki on kyllä paljon huonoa. minne sä oot muuttamassa?

  ReplyDelete
 25. ooih, vitsi ihana toi takki, sopis varmaan sulle (:
  Kiva jos postailet tosiaan nykyään vähän useammin, vaikka joo ymmärrän että on ollu kiirettä, ja kaikkia ei ehkä kiinnosta "turhat jutut", mutta kiva lukea susta ja sun kuulumisista ehkä useammin <:

  ReplyDelete
 26. Espoossa ja 550:ppisen jatkuvana käyttäjänä infoan: se on lähes aina a)myöhässä tai b)liian ajoissa. Varaudu! :'D

  ReplyDelete
 27. ajattelin, että sua saattais kiinnostaa tämä;
  http://eurogal.my-sv.net/top/index.php

  luin tosta heelsxdreams -blogista, ja tuli mieleen, että voisit kiinnostua niin ajattelin linkittää :3

  ReplyDelete
 28. Joku tossa sanokin et 550 on aina joko myöhässä tai ajoissa, varsinki näin talvisaikaan aamusin töihin mennessä koin monia tuskallisia hetkiä kun jouduin kävelemään hevonkuuseen sinne seuraavalle pysäkille (65A), etten myöhästyis töistä, ja silti aina myöhästyin sen pahimmillaan 40min venailun jälkeen </3 heart aching.

  ReplyDelete
 29. Millä pysäkillä vaihat 550:llan 270:neen ?

  ReplyDelete
 30. Jee, oottelinkin jo uutta merkintää! :D No hei, osta se takki, oon varma, että se sopii sulle!

  ReplyDelete
 31. hyi ku oot ruma tosa ylemmässä kuvassa

  ReplyDelete
 32. Onnea muutosta tänne etelään 8) Kiva, että tännepäin muuttaa erilaisesti pukeutuvia, eikä vain sitä samaa massaa. Oon varmaan ihan äimänä jos nään sut jossain stadissa päin pyörimässä :D

  ReplyDelete
 33. varmaa sopii tommone halvan näköne huoratakki sulle ku itekki näytät ihan huoralta :>

  ReplyDelete
 34. ootin päivitystä niin innoissani...ja tuli tämmöne lyhyt ja "tosi kiinnostava" 8< kuoleeko blogisi? vai onko sulla kiireitä tai jotaa?

  ReplyDelete
 35. otan juttuideoita mielelläni vastaan jos haluutte lukee jtn kiinnostavaa :>

  ReplyDelete
 36. Katoin eka et Ainal on kädes joku tupakka tos vikas kuvas, mut kynsihän se oli.... :D
  ja ootan innolla sitä vastauspostausta! *>*

  ReplyDelete
 37. Jjaa siis minähän (ensimmäinen kommentti) puhuin siitä pinkistä mikä sulla oli sillo päällä :D en oikee diggaile tota eläinkuosii..

  ReplyDelete
 38. Tää sun blogis on kiva :) oon lukenu tätä ihan sika kauan!
  Mutta joo asun tampereella ja harmittaa aina kun en ikinä oo nähny sua täällä ;)
  Mutta nyt ajattelin ilmottaa ku sää täällä käyt niin radiokirppiksellä
  (alarannassa) myytiin Anna suin jotain sellasia meikki pusseja ja jotain tällästä jos kiinnostaa :)
  Kunhan sanoin kun tykkäät siitä ;)

  ReplyDelete
 39. Ei Viivi oo huora, vaan toi gyaru malli. Inhoon Ainaa!

  ReplyDelete
 40. I'm not so "into" Egg Magazine but I admit I love Aina's hairstyle, and she's tall compared to the other models!

  I like her jacket, it reminds me one I've got! ^__^

  Still love your blog! See ya! ^^

  ReplyDelete
 41. Hei : D Ajattelin ehottaa et voitko kuvata jotain kuvia sieltä koulusta? Tai jtn...

  ReplyDelete
 42. tosi asiattomia nää kommentit halvoista sulle sopivista huoratakeista =))) kyllä nää osaa !

  ReplyDelete
 43. Hey Vivii!! I'm from spain. I really love your blog and your style!!! always read you blog, but this is the 1º time that i write in your blog. I'm follow you a long time!! Your style is amazing!!!! and you are so beautiful!!!
  my blog is: http://japanyumiworld.blogspot.com
  pleas enjoy!!! kisses!! ♥

  ReplyDelete
 44. juttuidea; käytä joka päivä vaiks viikon ajan sellasii vaatteit mitä et oo käyttäny piitkää aikaa tai jtn tyylii kerran ja ota niistä kuva? :D tai sit yritä tehdä joka päivä viikon ajan erilainen kampaus tai öö... joku päiväni kuvina postaus! shellast ei oo tääl viel ollu? et sillee alotat aamul ja sit sillee kyl sä varmaan sen idean tajusit :D
  tykkään tästä blogista hirmusesti :)

  ReplyDelete
 45. tuleeko se kysymyspostaus koskaan? btw toi takki näyttäs ehk vähä.....mauttomalle

  ReplyDelete
 46. Kiitos ihanasta blogista, olen jäänyt ihan koukkuun :) Asetin sut etusivuksi selaimeen, että pääsee heti ziigailemaan uudimmat päivitykset.

  ReplyDelete
 47. eikö sulle muka oo sit annettu ideoita postauksiin ?

  ReplyDelete
 48. saahan ihmiset mielipiteensä vapaasti sanoa?~

  varmasti sulle se takki sopisi mutta sähän ite päätät jos haluut sen ostaa XD mutta sullahan on jo takkeja? paljon? ja mikset käytä enää melkei mitään sun vaatteista mitä sulla oli ennen kun menit japaniin 8< ne oli kaikki niin nättejä

  ReplyDelete
 49. käytänhän :D en vaan ota kuvia tänne ku ne on jo nähty aikasemmin ^^

  ReplyDelete
 50. hehs, onnea uuteen elämään sinne helsinkiin nyt ja siitä sitten espooseen ! ^^

  musta toi takki näyttää aika kivalta, vaikkei ihan semmonen mun tyylinen ookaan. sulle se saattaiskin sopia hyvin !

  ReplyDelete
 51. H&M:n nettikaupasta ainaki löyty toi takki alesta!

  ReplyDelete
 52. Öhh joo, nää jotkut kommentit on kyllä lievästi sanottuna asiattomia.. Nostan hattua sulle siitä, että oikeesti julkaset ne kommentit. Juu, muistan, että oot sanonu et ei pidä piilotella millasta palautetta saa, mutta voi ihan suorat asiattomuudet jättää julkasematta.
  Ja hei niille ihmisille, jotka valittaa, ettei Viivi postaile tarpeeks useesti/on tylsiä postauksia: Viivilläkii saattaa olla elämä. Niin hullulta kun se saatta teistä tuntuakin, hänellä saattaa olla muutakin tekemistä välillä, kun bloginsa kirjoittaminen. Kiitos.

  ReplyDelete
 53. uff en ollu tunnistaa tost ylemmäst kuvast. ei kannata laittaa kuvii jossa näyttää ihan noidalt nii nettii

  ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.