intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS

2010/01/14

in need of a new cellphone

Remember my beloved nokia 6131 aka 姫7? Well well, voipi olla et rakas luurini vetelee nyt viimeisiään, sillä viimeaikoina se on alkanut jumittaa kauheen paljon. Tyyliin jos saan viestin ja yritän kattoo sen, se avaa sitä maailman tappiin asti ja joudun käynnistään puhelimen uudestaan. Tai sitku soitan/vastaan puheluun, niin mun puhelimesta häviää kenttä ja puhelu katkee ja tällaisia muita mukavia ongelmia on esiintynyt ! + et mun puhelimen kamera ottaa sumeita kuvia, koska taisin sotkee siihen vähän liimaa ku tota viimeks koristelin... No mut siitä en voi syytää muuta ku itteeni :D

Mut aloin nyt miettiin kriteerejä mahdolliselle seuraavalle puhelimelle ja tällaisia tuli mieleen;
1 Väriltään vaaleanpunainen tai valkoinen
..mikä rajoittaa aikapaljon puhelimen metsästyksessä, mut valkoisia pitäis ehkä vähän helpommin löytyä. Nää värit siks, että puhelimen koristelu olis helpompaa, mustalle puhelimelle on niin vaikee löytää mitään kivan näköstä tilpehööriä, eikä musta kyl kauheesti muutenkaan miellytä mun silmää.

2 Malliltaan läppäpuhelin tai joku muu yksinkertainen
Eli ei mitään kierrekansia tai muita hifistelyviritelmiä jotka on täynnä kaiken maailman yksityiskohtia ja liikkuvia osia, no thanks. Haluun mieluiten sellasen johon mahtuis jotain koristeita myös sille etupuolelle. Siks läppä/simpukka/whatever u wanna call it -malli on kätsyin koska siinä on eniten ns. pinta-alaa. Ja muutekin olis plussaa jos puhelinta ei ois yritetty tehdä mahdollisimman 'käteenistuvaks' ja pyöristetty vähän sieltä ja tuolta ja sit siinä ei oo yhtään suoraa pintaa mihin sais liimattua mitään...

 3 Ominaisuuksia...
..sais olla kaikki tärkeimmät. Mulle periaatteessa riittää et saan puhelujen ja tekstareiden lisäks otettua kuvia kännykällä, mut en pistäis pahakseni vaikka sillä pääsis nettiinkin :---D

4 ja mitä muihin juttuihin tulee..
..niin mä haluisin sellasen mis ois edes osittain kosketusnäyttö. Mulla ei oo koskaan sellasta ollu niin haluisin testaa :--D Mut tästä päästäänkin ongelmaan numero sata, sen kosketusnäytön toiminnan pitäs kai perustuu voimaan, eikä kosketukseen, että pystyisin hyödyntään näitä kynsiä sen käytössä, muuten voi olla aika vaikeeta :---D Esimerkiks just iPhone houkuttelis ja siihen sais casen joka ois helppo koristella mut itse puhelimen käyttö ei omalla kohdallani onnistu..

ja näillä kriteereillä löysin muutaman ehkä kelpuutettavan yksilön (en tosin tiedä tosta kosketusominaisuudesta et kumpi se näissä on, paitsi n97:ssä on se voimaan perustuva aka mulle soveltuva kun Tiinan puhelinta oon testaillu !)

Ihan oikeesti tota kollaasia tehdessäni mietin et ompa surkee tarjonta ja rumia kapuloita ;< Mutta rakastan suomenkieltä ja ääkkösiä liikaa et olisin valmis luopumaan niistä ja tilaamaan söpön japsiluurin. Enkä myöskään haluu ottaa riskiä että kuvien siirtäminen ja musiikin lataaminen olisi lähes mahdotonta, koska puhelin ei olis yhteen sopiva oikeestaan minkään kotimaisen vempaimen kanssa. Kyllä, tällaistakin tapausta olen ollut todistamassa :--D Enivei, koska mä en ite oo eläessäni käyttänyt mitään muuta kuin Nokian luureja, enkä oo perillä oikeen suomen kännykkätarjonnastakaan, niin otan mielelläni vastaan ehdotuksia jos luulette tietävänne jonkun joka saattaisi läpäistä mun vaatimattomat kriteerit !


Ja mitä itse luurin koristeluun/decoon tulee, haluaisin kokeilla jotain uutta tällä kertaa ! Mun puhelimessa on aina vallinnut prinsessateema (lukuunottamatta yläasteaikaista oksennusdecoa = sis. kaikki mahdolliset tiimari tarrat ja 32 likaista kännykkäkorua :--D eww..), ja tossa nykyisessäkin puhelimessa koreilee erilaisia vaaleanpunaisen ja roosan sävyjä mm. ruusujen, swarovskien ja muiden sellaisten muodossa. Mut äskettäin Strapyaa selaillessani sain inspiksen et mitä jos kokeilis Rilakkuma decoo ! How cute would that be, huh?

En oo koskaan nähnyt mitään sellaista, joten mulla ei ole liittää mitään valmista kuvaa tähän niin keräsin Strapyasta muutaman tuotteen tohon ! Tollasten lisäks sit jotain helmiä ja karkkeja ja rusetteja yms ! Ois niin söpö !!

Toisaalta mun silmää miellyttää myös okashi motif/sweets deco ja nyt tuomas hiljaa siellä tiedän kyllä ettet tykkää :))) mut tällanen deco vaatii auttamatta läppäpuhelimen ja paljon pinta-alaa näyttääkseen hyvältä.. ja siis, no way et osaisin ite tehä noinkin hienoja kuin kuvissa nimim. kokemusta on :--D Oon noi pari tötteröä mun nykyiseen puhelimeen pursottanut itse ja se ei oo niin helppoo kun vois luulla !Mut eipä kait muuta ! Niitä ehdotuksia tosiaan otan enemmän kuin mielelläni vastaan ja liitän tähän loppuun vielä kuvan mun unelmapuhelimesta
t. ikuisesti katkera -90

129 comments:

  1. http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-7390-00.jpg
    Tämäkin voisi olla ihan kiva tosin en tiijä saako Suomesta :/

    ReplyDelete
  2. musta tää ois aika kiva toi takaosa on ihan melkee kokonaan tyhjä jne.(kosketusnäyttö noi kahes ekas) et pimppaus tilaa ois.. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5230PINK/samsung-s5230-pink
    eli siis: samsung s5230 pink
    sit ois
    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5600WHITE/samsung-s5600-white
    eli: samsung s5600 white
    ps. enttiä et oliko apuu mut juu.. :3
    -E

    ReplyDelete
  3. Ite oon käyttänyt kans ainoastaan paljon Nokian puhelimia ja Sony Ericsonia ! ja suosittelen kyl sonya lämpimästi! toimii kyllä! ja muutenki mukavaa vaihtelua oli noista nokioista!

    Nyt saadessani joululahjaksi ton kosketusnäyttö puhelimen, malliltaan Nokian 5800 xpressmusic on todella mukava ja helppo käyttää : D itse olen tyytyväinen niihin! ja ps. noita nokion puhelimia valkosina saa aika hyvin tilattua ! jos ei kyseisessä kaupassa ole mutta kylläpä ne tilaa varmana : )

    ReplyDelete
  4. En suosittele tuota Nokia 7390-puhelinta (jota aiempi suositteli). Vanha puhelin (-06).

    Tämän hetken kuuminta kamaa olisi juuri tuo N97, ja siinä on takakannessa ihan kivasti koristelutilaa. Tietty slideri-kansi ei ole yhtä kätevä kuin flippi-kansi, mutta eikö ole järkevämpää, että kun kerta maksat puhelimesta muutaman sata euroa ni se saisi myös toimia hyvin (hyvä kamera, ynnä muut huipputeknologiat).

    Ja se just et jos on käyttänyt elämässään vain Nokian puhelimia niin muiden merkkien ominaisuudet/niiden käytön oppiminen voi viedä vähän aikaa.

    ReplyDelete
  5. HEei en usko, että kosketusnäyttö tuottais kynsille ongelmia, mutta jos tuottais niin monissa kännyköissä tulee se kynä sit mukana.. ittellä pinkki lg:n kosketusnäytöllinen niin siinä tuli just kynä mukana :)

    ReplyDelete
  6. itse suosittelisn että käyt sivustolla www. pixmania.com, ite oon objektiivejä tilannut tuolta, ja paljon suomea halvempaa yleisesti :_)!

    nokiaa en suosittele ostamaan (ellet ostaisi jotain ihan vanhimpia), sillä nykyään tosi epäkestäviä..

    http://www.pixmania.com/fi/fi/3447768/art/samsung/s5230-hello-kitty.html tuo ainakin on kosketuspuhelimeksi melko halpa, ja jos et halua tota takakannen kuvaa kattella, niin hyvin ne decot ainakin sen peittäisivät :_)

    ReplyDelete
  7. Samsungilla on sellanen kun
    S5230
    sain ite 169€ mutta nyt paljon halvempi.
    kosketusnäyttö, kamera, netti tms
    väreissä on valkonen ja pinkki!

    ReplyDelete
  8. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5230PINK/samsung-s5230-pink

    Itsellä tuollainen ja tosi hyvä puhelin on, eivätkä kynnetkään tuota ongelmaa, joten suosittelen! :)

    ReplyDelete
  9. Älä vaan Pixmaniasta osta mitään. Se on saanut paljon huonoa palautetta.. Jotkut ovat kuulemma jääneet ilman tavaroitaan tai sitten ne lähetetään viikkoja myöhässä.

    ReplyDelete
  10. Meinasin ehdottaa et jos ostaisit uusiks Nokia 6131, joka on muuten TOSI hyvä puhelin, itelläki nyt kahta tai kolmatta vuotta käytös. Mulla itellä oli tarkoitus ostaa toi sama nokialainen mut valkoinen/hopeana, sillä mua alkaa ärsyttää toi vaaleanpunaisuus, mut sit selvis et toi on vanhaa mallia eikä sitä myydä enää missään uutena et sitä on turhaa etsiä. Ittenä mun on paha suositella mitään, kun omasta mielestä useimmat puhelimet on niin hemmetin rumia tai niis on surkeit toimintoi. Ootko muute kokeillu viedä puhelintas korjattavaks? vaikka sekää auta kyl ikinä ikäloppu puhelimeen

    ReplyDelete
  11. "t. ikuisesti katkera -90"

    :--D AHAHAH. Vitsi oot sulonen! Rupes naurattamaan toi. Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa.

    Valitettavasti mä en osaa puhelimia neuvoa. Mutta toivottavasti löytyy joku mukava. :)

    ReplyDelete
  12. deco-den is cute *--*!, i don't have cellphone T_T cry*

    ReplyDelete
  13. en suosittele nokian noita puhelimia ota toi pinkki sony ericsson :>

    ReplyDelete
  14. Omasta mielestä kynnet on helpommat ton kosketusnäytön kanssa koska ei tarvii nakkisormilla sitten alkaa tökkiä jos ei jaksa sitä tikkua aina kaivaa ^^ Puhun nyt siis tuosta nokia 5800 expressmusicista. Kaikin puolin loistava ja helppo käyttönen puhelin. Ainoo haitta varmaan olis että tohon etupuolelle ei paljoa mtn koristeluja mahdu ison näytön takia.

    ReplyDelete
  15. Hei tiedätkö mun poikaystävän siskolla oli toi sama puhelin mikä sulla viel toistaiseks on ja se alko kans jumii just esim viestejä avatessa tai jos yritti avaa jotai kuvaa koko näytön kokoseks et se piti kans aina sammuttaa vähä välii ja kans kenttä heitteli mite sattu ja lopult ainoo paikka mis kenttää enää niide kämpäst se puhelin löys oli parveke! Et liekö iha nokian mallissa vikaa tai taipumusta pidemmän päälle flipata, who knows?

    ReplyDelete
  16. 5530 on kehuttu paremmaksi kuin 5800 (?). Joten mäkin törkeästi suosittelen sulle mielummin sitä, vaikken ole vielä omaa sellaista kotiuttanut (yhyy, kaks viikkoo vielä!)

    Ainakin mies hiljeni nopeasti kun se kävi ostamassa tuon nokia 5530 luurin. (Ei siis huomaa muuta maailmaa tuon puhelimen ansiosta :D)

    ReplyDelete
  17. tiiätkö mul oli ennen käytös kans nokian 6131 ja ennen kun se kuoli sille tuli presiis samat ongelmat + soitinki lopetti viel toimintansa ja loppuen lopuks sevaa sammu eikä enää käynnistyny :DD

    muhei, osta joku simpukka kuitenki, tollasii peruskapuloit on ihan törkeen vaikee pimpata :(

    ReplyDelete
  18. Halusin vaan korjaa ton "kosketusnäytön toiminnan pitäs kai perustuu voimaan, eikä kosketukseen" Mulla on just tollanen eka nokian kosketusnäyttö puhelin ja rakennekynnet, joilla on ehkä maailman helpoin toimia tollasen puhelimen kanssa ! normaalia en osaa enää sit näillä kynsillä käyttääkkään ku tuntuu kamalan kömpelöltä ! :)

    ReplyDelete
  19. älä n97 ota :( mieluummin n900 tai esim sony ericcsonin xperia. Tuli mieleen että jos yhtään haluat krieerejäs laskee niin armanin känny missä saat ite päättää minkä väriset ledvalot reunoja koristaa :P

    ReplyDelete
  20. Mä en osaa yhtään suositella mitään...
    Paitsi et yhdyn tohon edelliseen ! Oon räpläilly mun serkun kosketusnäyttö puhelinta pari kertaa ja on kyllä helpompi pitkillä kynsillä :----D
    Ja ne on tosi kivan näkösiä (ainaki suurin osa), sellasii kivoi palikoita :D

    Wää, ois kyl ehk maailman ihanin toi vika puhelin kyl ! Täydellinen ;;____;; ~

    ReplyDelete
  21. http://i.expansys.com/i/b/b177724.jpg
    Tossa olis valkonen simpukkapuhelin :D
    Ei tosin oo kosketusnäyttöö, mut muten tosi kiva, eikä maksakaa ko pari sataa euroo.
    Ite ostin just tollasen, ko piti saada puhelin, mihin sopii blingit hyvi.

    ReplyDelete
  22. ite oon taalla silmaillu LG cookieta (tieda miten noita suomesta saa, mut taalta ainaki loytyy / ebay ;))
    http://www.ubergizmo.com/photos/2009/1/lg-cookie-kp501.jpg
    enka sit tahan hataan kyl keksi yhtaan mitaan muuta paitti tietty se LG:n ice cream malli joka tulee pastelli vareissa (pinkki, valkonen ja vaal.sininen)

    ReplyDelete
  23. these cellphones with rilakkuma stuff and deco are very cute!

    ReplyDelete
  24. LG:n puhelin ois siulle ehkä kaikkein paras, olen nähnyt niitä täällä Honkkarissa ja ovat aivan mahtavia (plus yksi Hello Kitty Erickson!). Tiedä sitten miten netin kautta saisit...

    ReplyDelete
  25. Näköjään en ollu eka joka tätä luuria suosittelee mut ei se mitn! Elikkäs siis toi samsung s5230 on ainaki omassa käytössä ollu ihan loistava, ja hyvin tökkii kynsillä!

    ReplyDelete
  26. Mulla on samsungin kosketusnäytöllinen puhelin enkä tykkää siitä yhtään XD Se ei kyllä ota edes mitään muuta kosketusta kuin kynnen kosketusta vastaan :D
    Sony Ericsson on hyvä merkki, mä tykkäilen.! :)

    ReplyDelete
  27. haha, tää merkintä tuli just täydelliseen aikaan, ku oon täs iteki ettimäs uutta puhelinta vaikkakin vähä eri kriteereillä, mut pääsen lukee näit avuliait kommenttei omaanki tarpeeseen : D

    ja ai vitsi toi vika softbank-puhelin ! japanissa puhelimet oli niin paljon ihanamman näkösiä. otin itseasiassa oman japsiluurin mukaan vaihtarivuoden jälkeen, mut se ei täällä nyt toimi ku kamerana sit ku ei oo internationaalinen : (

    ReplyDelete
  28. hellou, ollaan tekemässä decodennista juttua lehteen ja haluaisimme kysyä jotain aiheeseen liittyviä kysymyksiä. voisitko ottaa yhteyttä tähän sähköpostiin sunneh_95@hotmail.com jos mahdollisesti olisit valmis vastaamaan muutamaan kysymykseen, kiitos !

    ReplyDelete
  29. joku mainitsi tuol Samsung S5230, ja sitä kosketusnäyttöä näpytetään just kynsillä ja muutenki hyvä & suht halpa puhelin.

    ReplyDelete
  30. Ite kun olin ostamassa uutta puhelinta niin se oli ihan kirottua, olisin halunnu simpukan, eikä uusissa puhelimissa ollu _mitään_ koristeltavaks hyvin sopivia. Nyt mul on sit joku Nokian kosketusnäyttö... Ihan kiva sekin, en oo uskaltanu tuunata sitä kyl.

    ReplyDelete
  31. for the telephone on the last picture,what his brand?
    Thx :*

    ReplyDelete
  32. Itelläni on nyt ollut käytössä n900, ja oon enemmän kuin tyytyväinen siihen! takakannessa on paljon tilaa koristeille, edessä tosin ei ollenkaan, ja väriltäänhän toi on täysin musta mutta tietty kivan siitä saat ton takakannen koristelemalla! Pitkät kynnet ei oo ongelma, ite pystyn hyvin pitkälle käyttään tota kosketusnäyttöä ilman tikkua, nettiä selatessa sen kanssa tosin eteneminen on helpompaa :)

    ReplyDelete
  33. nokia 5530 on hyvä :) ja nimenomaan voi pitkilläkin kynsillä käyttää, käytetäänhän sitä sellaisella tikkukynälläkin. Eri asia sellaiset puhelimet, joissa kosketusnäyttö perustuu lämpöön. Mutta tuota mun Nokiaa pystyy käyttämään niin kynällä kuin lapaset kädessäkin. Lisäksi saat luultavasti sen Nokia Comes With Music -palvelun eli voit ladata paljon musaa siihen.

    ReplyDelete
  34. Osta Samsung Corby! Se maksaa noin 150e ja sen saa mun mielestä valkoisena tai pinkkinä ja siihen saa kolme vaihtokuorta, joten ne kaikki voi koristella erikseen! :D Mulla on ainakin suunnitelmissa ostaa toi, Samsungit on mun suosikkeja :)

    ReplyDelete
  35. itelläni on iphone (paras koskaan, enkä vaihtaisi) eikä mitään ongelmaa pitkien kynsien kanssa :-)

    ReplyDelete
  36. Mulla hajos kanssa samanlainen puhelin just äsken (sillä että sen päälle kaatu lonkerotölkki saatto olla osuutta asiaan..) ja oon itkeny täällä jo muutaman päivän sitä et miten rumia puhelimia on tarjolla.

    Tällänen http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/W595PINK/sony-ericsson-w595-pink näyttää aika hyvälle muuten mut noi oranssit yksityiskohdat..<_<

    LG:llä on myöskin monta kivannäköstä vaaleenpunasta puhelinta mut en tiiä miten vaikeeta niitä olis oppia käyttämään ku on tottunu Nokiaan.

    ReplyDelete
  37. Hejssan,

    itellä on piiitkät kynnet myös ja iPhone on puhelimena. Ja ne kynnet ei todellakaan haittaa sitä käyttöä. Joten jos sellaista himoitset niin go for it. ;) suosittelen!

    ReplyDelete
  38. Mulla on osittain kosketus :DD voin sanoo et ees mun kynsillä aika tuskanen joskus :D

    ReplyDelete
  39. tuleeko kysymyspostauksen vastauksen millo????!?!?

    ReplyDelete
  40. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/NOK7020PINK/nokia-7020-pink

    en tiedä, onko joku ton jo linkittänyt, mutta toi taitaa ihan hyvin sun vaatimuksiin sopia =3
    pinkkiä ja vaaleanpunaista, läppä, nokia ja kamerakin löytyy.

    ReplyDelete
  41. Mulla on tommonen ihan samanlainen pinkki puhelin mitä tos vikas kuvas. :-p Tosin se on AU:n eikä Softbankin. ^^; Harmi vaan että tuo ei toimi Suomessa ilman modaamista, mut Japanissa saa sit aina käyttää. ;-D Se on ihana. <3

    ReplyDelete
  42. mun kaveri osti just ihanan vaaleenpunasen kosketusnäyttökännykän, joka olis ihan täydellinen koristeluun!
    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5230PINK/samsung-s5230-pink

    toi väri ei näytä ehkä parhaalta mahdolliselta tossa kuvassa, mutta oikeesti tosi kivan näkönen :D itelläni ainakin onnistu näppäily hyvin kynsien kärjellä, mut ainoo miinus oli se, että viestin kirjottaminen on vähän hidasta.

    ReplyDelete
  43. sony ericssonin ottaisin,kooska uudet nokiat kestää sen pari kuukautta ja sitten järjestelmän errori iskee ja ei ole enää kivaa kun kokoajan korjattavaksi vietävä,eikä silti toimi:---D tullut todettua vähän kaikilla uusilla nokioillani,snif. mut hetiku ericsson ni aijaijai ! kestää ainaki

    ReplyDelete
  44. EHDOTTOMASTI samsung s5230, tosi hyvä puhelin, takakuoressa paljon koristelupinta-alaa ja saa tosiaan valkosena ja vaaleenpunasena. Ja kamera on tosi hyvä!

    ReplyDelete
  45. my cellphone was dead aswell T^T
    today I'm gonna buy a new one, but in spain all are really horribles.. xDD
    I like that white sony ericsson!!! definitly buy it!! :P hehe

    ReplyDelete
  46. http://ggggal.tumblr.com/

    olit tonne päätyny :)

    ReplyDelete
  47. ite sain just ton nokian 5230, ja pystyn käyttää sitä ihan kynsillä :) mut siin ei oo kyl hirveesti pinta-alaa koristeluille, ku se etuosa on suurinpiirtein kokonaa näyttöö.

    ReplyDelete
  48. miks et osta tota sun "unelmapuhelinta"?
    ja millon kysymyspostaus tulee?

    ReplyDelete
  49. http://www.amandacheong.com/wp-content/uploads/2009/10/39709xcitefun-t707-see-the-product-1.png toi pinkki on vähän samnlainen kuin toi japanin puhelin mut vähä tummenpi :) mut tos ei kai oo kosketusnäppäimii :(

    ReplyDelete
  50. Hei, en tiiä jos joku on jo täällä ehottanu, mutta mulla itellä ainakin on Sony Ericssonin W508, valkoinen läppäpuhelin. Kamera on, Bluetooth, pääsee naamakirjaanki, saa musiikkia, 2gb:n muistikortti tuli mukana. Makso jotain päälle 200€ kun ostin viime syksynä. Se on semmonen kivan ohut, kylläkin aika levee. Ei oo niitä pyöristettyjä pintoja oikeen, mut ei oo kyllä kosketusnäyttöäkää :-D

    ReplyDelete
  51. nokian 7310 ;D vaaleenpunanen

    ReplyDelete
  52. Toi Nokia 5230 ooh ihana<3 ostin sellasisen äskettäin cdon.com;ista 179€ :D halvempi kuin muissa kaupoissa, ja mun parilla kaverillakin on tollanen ja rakastuin heti<3 *----*

    ReplyDelete
  53. lg ks360 http://media.tumblr.com/tumblr_ktmd420Bvl1qzugfh.jpg

    siinä on osittain kosketustnäyttö, esim soittaessa niin numerot ..:)

    ReplyDelete
  54. eiks tää samsung c5130 oo aika samantyyppine ku toi vika? :


    tota löytyy pinkkinäki, vaik google ei tarjoo niit kuvii oikei :<

    ReplyDelete
  55. Yuup tuosta iPhone jutusta samaa kun joku jo aikasemmin sanoikin, vähän se vaati kynsillä aluksi totuttelua, mutta nopsasti sen oppii JA ON NIIN paljon PAREMPI kuin mikään muu nokia samsung yms. + että tyylikäs, iso näyttö, OMINAISUUDET, nopee netti, voit tehdä siihen monet kuoret ilman että puhelin itsessään kärsii.
    Että suosittelen, todella todella MUCHO paljon.

    ReplyDelete
  56. http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-7020

    ReplyDelete
  57. ei kannata ostaa kosketusnäyttöpuhelinta, ne on hetken kivoja, mut sitte v*tuttaa ku sellasen meni hankkimaan. semmone perus näppäimistö on kyllä kaikista paras! :)
    kokemustaon.com

    ReplyDelete
  58. Ite ostin Veikon Koneesta pari viikkoo sitte sen Samsung S5230 kännykän. Kamera on yllättävän tarkka, ja ite tykkään tosi paljon. Maksoin siitä 139 euroa, ja joululahjarahoilla sain vielä 8 gigan muistikortin siihen. Jotai 170 euroo tuli maksaa. Mulla on musta, kun en viittiny mennä Lempäälää ku oli Tampereella lähempänä. Värit on siis pinkki, valkonen ja musta. Mutjoo, olis kiva myös sillee kattoo oman kännykkänsä malleihin tehtyjä deco-denejä :DD

    ReplyDelete
  59. Suosittelen lämpimästi Samsung Corbya. Sen saa sekä pinkkinä että valkeana, siinä on kosketusnäyttö, simppeli käyttää mutta kaikkee söpöä ylimääräistä, kuten mp3-soitin, muunnin valuutoille yms, maailmankello yms. Tosi monipuolinen :)

    ReplyDelete
  60. hei tota mä haluun vaan sitä sanoa ett musta joku iphone- kosketusnäyttö ei reagoi kynsiin. ;o testattiin kaverin puhelimella.

    sääli ett sun pitää hankkia uus puhelin, noi koristeet on aivan ihanat rakastan niitä <3<3

    ReplyDelete
  61. Onpas kaunis puhelin. Harmi vaan kun on Rikki menos :/
    ja hienoja noi koristeet kaikki jne.
    ois yks kysymys! kun näin kauan olet Bloggaillut niin miksi kirjoittaessa yläpalkissa ei näy ne miten saa esim Tekstin värii muokattua tai lisäämällä kuvia? :( tarvisin vastauksen. olisin superkiitollinen sinulle jos osaisit vastata tähän.

    ReplyDelete
  62. nykyää puhelimet on niiin rumia ja tyhmiä :'D et itekki haluisin uuden puhelimen, mut sit ei oo mitää kivaa ku kaikki on just sellasii tooosi tyhmii :D

    ReplyDelete
  63. Aika söps tuo vimppa vaaleanpunane;)

    ReplyDelete
  64. sen kosketusnäytön kans menee oikeesti hermot. kynsien kans se on vaikeeta ja hankala joka pikkujuttuu varten alkaa näpräämään sen kynän kans. toi vika puhelin on söppeli♥_~

    ReplyDelete
  65. Anonyymi sanoi...

    http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-7390-00.jpg
    Tämäkin voisi olla ihan kiva tosin en tiijä saako Suomesta :/


    // mul on tuo :D saa suomesta :)

    ReplyDelete
  66. en todellakaan suosittele noita nokian kosketusnäyttö puhelimia ne on ihan perseestä

    ReplyDelete
  67. no vittu minä voin sanoa tuosta n97:sta että oon tykänny ja kosketusnäytöllä o just ihana näpyttää jotai viestei :DD ja kynsillä onnistuu helposti ja tarkasti. itseasias ilman kynsiä vois olla hankalaa. eikä toi kynäkään oo mitenkää vaikee, voit muruseni vaikka testailla tota mun luuria sitte joskus ku törmäillään täs!

    ReplyDelete
  68. suosittelen nokia x6:ta ! ostin juuri itelleni sellasen ja tykkään :> valkonen, iso kosketusnäyttö. aika paljo pinta-alaa mihi pystyy laittaa kaikkee !

    ReplyDelete
  69. Mo. Lueskelen satunnaisest tät sun blogias ja satuin itseasiassa saamaan joululahjaks vaaleenpunasen Samsung GT-S5600 kosketusnäyttöpuhelimen. En tee sillä mitään, koska sain vasten tahtoani tän luurin ja kaiken lisäks kun se on vaaleenpunanen, ni se ei istu mun taskuun. Joten täl hetkellä se lojuu paketissaan mun laatikossa täysin käyttämättömänä. Eli voisin myydä tän kapistuksen pois, jos kiinnostaa? Asun hesas, ni noutokaan ei olis ongelma. Anyways, laita vaikka galtsuun nimimerkille Mioru kommenttia, jos innostuit :)
    Kiitoshei.

    ReplyDelete
  70. Etkö joudu leikkaa kynsiäs siel talouskoulussa, ku teette ruokaa kerra? :o

    ReplyDelete
  71. http://www.pixmania.com/fi/fi/3447768/art/samsung/s5230-hello-kitty.html
    tos on mun ehdotus. se on toi tosi monen jo mainitsema samsung S5230 mutta hello kitty teemaisena :D ainakin mun mielestä oli söpö, vaikka en kyl tiiä että tykkäätkö ees hello kittystä ^^ Enkä jaksanu lukee ihan kaikkia kommentteja, joten tää on ehkä jo mainittu :P

    ReplyDelete
  72. tilasin ite softbank 707sc:n ja niitä sais pinkkinä ja valkosena mutta siin ei oo kosketusnäyttöö mut siin ois paljon tilaa blingaukselle XD

    mä vihaan nokian puhelimii nykyää ku ne kaikki lagaa lyhyen ajan myötä <__<

    ReplyDelete
  73. Nokia 7390 ja Nokia 7020. Molempia saa suomesta, ja noissa on hyvin tota "pinta-alaa" jolla leikkiä ( :
    Ja molempia pitäs saada myös vaaleanpunasena, koska eilen näin tollasen 7020 mallin pienessä liikkeessä keskellä ei mitään, ja se OLI vaaleanpunanen :--D

    ReplyDelete
  74. Nokialaista nyt älä ainakaan ota. Niiden kosketusnäyttö tekniikka on VALOVUOSIA jäljessä verraten esim. Samsungiin ja LG puhelimiin. Itselläni oli tuo N97 joka toimi ihanan moitteettomasti sen 2kuukautta ja sitten alkoi ongelmat (esim akku ei latautunut, näyttö ei toimi, päivitykset ei toiminut...) niinpä vaihdoin sitten suosiolla iPhoneen jka EI toimi kynsillä!
    Mutta LGn malleista sun silmää saattaisi mielyttää LG 990i jota saa valkoisena tai pinkkinä ja siinä on paljon blingaus tilaa, simppeli ulkomuoto, 5mpx kamera ja kosketusnäyttö joka toimii kynsilläkin hyvin. Systerillä on tuo kyseinen luuri ja aika näppärä vehje.

    ReplyDelete
  75. http://di1.shopping.com/images1/pi/93/da/fa/37907492-300x300-0-0_Motorola+Motorola+W220+on+O2+Pay+As+You+Go.jpg

    ja

    http://www.viewpoints.com/images/review/2009/86/15/1238186675-42762_full.jpg

    Tuossa myös pari jota kannattaa miettiä ! Motorolat toimii hyvin, ja itellä on ollu tollanen joka alemmassa linkissä. Toimi hyvin ja tuossa muuten on sitä laardia jolla mässätä :--D Toi on joku motorola RAZR muistaaksee, ja siitä on tullu uudempia versioita kans, toi on mun mielestä niitä uudempia. Ja ainaki alempaa saa varmasti suomesta, koska mulla ja mun äidillä on ollu sellaset ( :
    Väri on tosin pinkki, eikä hempeen vaaleenpunane.

    ReplyDelete
  76. aika ihania ideoita *o*
    mulla on joku sininen puhelin jos on takana ruusuja ja sinisii jättihelmii _irtoo kokoajan haluun uuden :<< tee mieluummi toi sweets-deco 8)

    ReplyDelete
  77. Suosittelen nokian puhelinta, Sony menee tosi nopee paskaks. Ostin 2 kuukaut sitte sonyn puhelimen, ollu jo 3 kertaa korjauksessa. Mun edellinen nokian puhelin oli mulla kaks vuotta ja se on mont kertaa tippunu, kerran se tippu kolmannest kerroksesta alas ja mont kertaa tippunu lumihankee etc. toimii vielki.
    Ja myös monelt kaveriltki oon kuullu et sonyt menee nopee rikki.

    ReplyDelete
  78. mulla on samsung S5230 kosketusnäyttö puhelin ja se on tosi kätevä ja mukavan simppeli :) suosittelen sitä !

    ReplyDelete
  79. siitä vaan ku mulla on täysin kosketusnäytöllinen samsungin pinkki s5230 täyttäis varmaan sun kriteerit ja mun mieliestä sitä oli helppo käyttää pitkillä kynsillä. esim viestejä oli helppo kirjottaa ku kynsillä osuu paremmin niihin kirjaimii ku sormenpäillä. ♥

    ReplyDelete
  80. tuleeko se kysymyspostaus ikinä??

    ReplyDelete
  81. mulla on Samsung S5230 kosketusnäyttö puhelin sen saa mustana pinkkinä tai valkoisena ja paljon tilaa koristelulle :> mutten oikee suosittele että kynsillä mitään viestejä naputtelee

    ReplyDelete
  82. Samsung S3650 Corby
    http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/samsung-s3650-corby_1.jpg

    ReplyDelete
  83. siis ihqq viimmeiki pitkä postaus thxx QULT<33333333

    ReplyDelete
  84. http://www.pixmania.com/fi/fi/3447768/art/samsung/s5230-hello-kitty.html

    no toi ois aika jees..

    ReplyDelete
  85. http://irc-galleria.net/user/A436

    LOOOOL WNB VIIVI!

    ReplyDelete
  86. yritin etsiä sulle pari puhelinta. :) tässä olis..

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/LGKP500PINK/lg-kp500-pink

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/LGKU990IPINK/lg-ku990i-pink-viewty

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/LGBL20WHITE/lg-bl20-matkapuhelin

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/LGKM900PINK/lg-km900-pink

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5230PINK/samsung-s5230-pink

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/S5600WHITE/samsung-s5600-white

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/C903WHITE/sony-ericsson-c903-white

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/W595PINK/sony-ericsson-w595-pink

    http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/T715PINK/sony-ericsson-t715-pink

    ReplyDelete
  87. OUMAI kiitti kauheen paljon tästä valtavasta määrästä ehdotuksia kaikki :D pitää käydä nää kaikki ajan kanssa läpi, tässähän on vaikka kuinkapaljon erilaisii !

    ootte iso apu thnx !! ♥

    ReplyDelete
  88. Mulla on Nokian 5530 Xpressmusic kosketusnäytöllinen puhelin, väri on valkonen. Se makso verkkokaupas 179,00€, eli siis se on tää:
    http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=41887&pic=1

    Se piti tilata, mut siin tilaukses meni joku 1 päivä ennenku se saapu kauppaan. =) Suosittelen, tosi hyvä kännykkä!

    ReplyDelete
  89. Pakko kysyä, että minkä merkkinen tuo viimeinen kännykkä tässä postauksessa on? Siis tuo vaaleanpunainen läppäpuhelin :D

    ReplyDelete
  90. Oletko Samsungia miettinyt? Löytyy kosketusnäytöllisiä puhelimia jotka juuri siihen voimaan perustuvat, ja jotka ovat aika "laatikkoja", eli olisi helppo koristella :) myös vaaleanpunainen malli löytyisi:

    http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/04/samsung-s5230-tocco-lite-pink.jpg

    http://www.samsung.com/fi/consumer/mobile/mobilephones/mobilephones/GT-S5230LKAXEE/index.idx?pagetype=prd_detail

    ReplyDelete
  91. Saaks kysyy, et sillon kun menit Japaniin ja yleensä kun matkustat, niin sulla oli noi klipsi pidennykset eikö? Niin piippasko ne lentokentän turvatarkastuksessa? 8D
    Kiitti jos viittit vastata~

    ReplyDelete
  92. hei miten sä sait ton kuvan tonne mis sä istut? siis tos ylhääl mis sit sun vieres lukee cupcake couture? ja sit miten sä sait ton taustan tollee raidalliseks? koodasitko vai miten? :) waa kyselen paljo sori XD

    ReplyDelete
  93. älä missään nimessä tuota nokian 5800 xpressmusicia osta, ainakaan itselläni ei ole ollut mikään unelmapuhelin. jumittaa jatkuvasti, ellei jaksa päivitellä tietokoneohjelmalla, esim. minulla gallerian videotiedostojen kanssa niinkin pahasti, että pitää bootata koko puhelin. ja kosketusnäyttö ei ole parhaimmasta päästä, plus naarmuttuu tosi helposti ja hankala pitää puhtaana. itse joudun tämän kanssa kärsimään vielä ensi vuoteen, kiitos kytkysopimuksen!

    ReplyDelete
  94. Mulla on muuten toi sama kännykkä, vähän päälle kahden vuoden käytön jälkeen alkoi tökkiä ja jumittaa ja sammuilla ittekseen jne, ja lopulta kävi niin ettei sillä pystynyt soittamaan mihinkään koska puhelimen mikki oli rikki = muut ei kuullut mitään mitä sanoin :----D Lisäks akku tyhjeni noin päivässä.

    Vein huoltoon jossa ne pisti mukaan myös uuden akun ja nyt toimii murunen ihan mahtavasti! Eli suosittelisin sitä että kokeilisit huoltoa tms ennen ku kokonaan uutta ostasit. Ellet siis nimenomaan uutta halua. Je.

    ReplyDelete
  95. mulla on kosketusnäytöllinen puhelin ja en todellakaan suosittele että kynsillä naputtelee yhtään mitään sillä näytöllä,ajan kanssa tulee naarmuja ja se haittaa tietysti sitä kosketusnäytön käyttöä,kokemuksesta tiedän itelläni on piiiitkät kynnet nii just so you know ! tuhoat kosketusnäytön jos kynsillä siihen naputtelet

    ReplyDelete
  96. hei läski koska se kysymyspostaus tulee?

    ReplyDelete
  97. Itsellä toi vaaleanpunanen samsung 5230m joka on lähes kokonaan kosketusnäyttö ja on ihan huippu :)
    Saa koristeitaki mukavasti.

    ReplyDelete
  98. ohh!!! these cellphones with deco are very cute! I love!! are really cute!!! >w< kisses ♥

    ReplyDelete
  99. Hei! : D anteeks tää kommentti ei liity mitenkään tänne muttaa ajattelin kuitenkin kysyä että voitko joskus laittaa päälle sen keltasen hupparin, ois niin ihana nähä se noilla hiuksilla jne. : D Ku se oli sulla joskus viime vuoden postauksessa... 8)

    ReplyDelete
  100. Mulla tuppasi vanhat puhelimet kans jumittamaan ja kännyliike ohjeisti, että kapula täytyy muistaa sammuttaa ainakin kerta viikkoon. Eipä se iso vaiva ole, jos sillä pidentää puhelimensa käyttöikää. Nyt kun vielä muistaisi tehdä niin :D

    ReplyDelete
  101. miten oot saanu noille otsikoille taustat? :D

    ReplyDelete
  102. mistä saat noi kaikki kivat koristeet :)?

    ReplyDelete
  103. kosketus näyttö jossa on tikku mukana,et katko kynsiäs.On nokian mallisia

    ReplyDelete
  104. K Y S Y M Y S P O S T A U S !

    ReplyDelete
  105. Tuli tosta kommentista mis puhuttiin siitä sun keltaisesta hupparista mieleen pari vaatetta mitkä haluaisin kans nähdä päälläs =3 (toi keltanen huppariki sopi sulle himohyvin!)

    eli jos joskus on tylsää niin otappa nämä päälläsi kuvia 8D
    http://1.bp.blogspot.com/_SiW_X8ohYRQ/SjuestxVjmI/AAAAAAAAA1I/NUQK530YGY0/s1600-h/IMG_0907.JPG
    http://4.bp.blogspot.com/_SiW_X8ohYRQ/Sjd0PAP2iNI/AAAAAAAAAxI/MZ3QPIayZFA/s1600-h/IMG_0627.JPG

    ootko harkinnut myyväsi vanhoja vaatteitasi tai muita tavaroitas esim. huutonetissä? Saisit varmasti ihan mukavasti rahaa!

    ReplyDelete
  106. Edelliseen viitaten onhan blogeissakin nyt hyvin paljon huutokauppoja.

    ReplyDelete
  107. Itselläni on valkoinen nokian 6730 classic, jossa on herkullisen tyhjä ja koristeluajanoava takaosa -> http://i.afterdawn.com/storage/pictures/Nokia6730classic_VF_white_back.jpg

    Peruspuhelin, voi lukea sähköpostit ja nettiin pääsee, kamera 3,2 megapikseliä.

    ReplyDelete
  108. Mulla on kans toi mun pari vuotta vanha Nokia suht huonossa hapessa, näyttö välkkyy ja osa puheluista kaikuu kummasti (lähinnä ko soitan Emmille, wtf) ja pätkii. Kerran meni koko näyttö keltaseks..... Kohta varmaan pakko hankkia uus vaikken millään haluais. 8< Mullakin on tietyt kriteerit (vaaleenpunainen Nokian läppämalli, kiitos) ja toistaseks oon löytänyt huimat kaks jotka niitä kriteerejä vastaa (3710 fold & 7020).

    Jos tää nyt vielä ees muutaman kuukauden pelittäis. ::D

    ReplyDelete
  109. http://www.pixmania.com/fi/fi/3447768/art/samsung/s5230-hello-kitty.html
    tossa ois tommone

    ReplyDelete
  110. Noi vaalean haalean pinkit puhelimet on parhaita <3 Mä olen kauan haaveillut koristelevani oman puhelimeni juuri sweet deco-tyylillä, kun sitä muutenkin harrastan. Itse omistan "liukuläppäpuhelimen", ja sen takana on siis mukavasti tilaa koristella (että siinä yksi mahdollinen malliehdotus??)..

    ReplyDelete
  111. Ai niin, ja mun edellinen puhelin on juuri sama kuin sun nykyinen! Se on niiiin ihanan värinen <3 *ikävä*

    ReplyDelete
  112. koska helvetissä se kysymyspostaus tulee? "joo se tulee asap" joo nii varmaa >8(

    ReplyDelete
  113. ää alkaa kohta kyrsii ku se kysymyspostaus ei koskaan tuu...

    ReplyDelete
  114. nyt kipinkapin hakemaan tota leoparditakkia, oli nimittäin foorumin h&m'ssä yhdeksäntoista euron alehintaan, vinkvink ^^

    ReplyDelete
  115. sori aika random, mutta spiritissä (ainaki jkl) on tosi kiva ale! juicyn tavaraa -70%, itsekin löysin ~ 20 € juicyn t-paidan, kantsii käydä kattoo jos siel ois samanlaiset alennukset :) jos et siis tienny

    ReplyDelete
  116. ulla on samsung s5230 kosketusnäytöllinen vaaleanpunainen puhelin :) oon ollu tosi tyytyväinen siihen. kosketusnäyttö toimii ja siinä voi myös esim nuolinäppäimillä liikkuu ylös/alas jos ei haluu sormella vierittää

    ReplyDelete
  117. alkaa pikkase ärsyttämään ku lupasit että kysymyspostaus tulee ihan tuota pikaa kun sitä kysyttiin n. miljoona vuotta sitten? kyl sul on aikaa dataa muttei sitte antaa meille lupaamaas?

    ReplyDelete
  118. en ymmärrä et mitä se haittaa et se ei just ajallaan tuu, tulee jossain välis kuiteskin.
    mulla on omakin elämä enkä jaksa istuu koneella vastaamassa miljoonaaan kysymykseen, vastaan sitku siltä tuntuu. ja suosittelen samaa muillekin et teette muutaki ku kyttäätte millon multa tulee postausta tänne.

    ja sitä odotellessa et nyt joku tulee sanomaan etten osaa vastaanottaa kritiikkiä :D tulee vaa äkä ku kokoajan kitistään jostain.

    ReplyDelete
  119. "millo kysymyspostaus tulee millo kysymyspostaus tulee?!?!?!1" ei helvetti, koittakaa hei hankkia elämä. mite viivi jaksat ku tänne tulee ton laatusta kommenttia koko aja. :( sun sijassas oisin jo lopettanu koko bloggaamisen..

    ReplyDelete
  120. aaa okei sori jos loukkasin sua jotenki tai kuullostin jotenki..emt kauheelta/epäkohteliaalta? :D oon vaa nii kärsimätön.. so sorry ! ~

    ReplyDelete
  121. hah heti kaikki on sillai "kysymyspostaus heti tänne" sitku sanot et sul on omaki elämä ja et voi bloggailla koko ajan nii sitte kaikki on "lol kaikki vaa jankkaa samaa viivi <3<3<3 miten jaksat?" nice stalkers you've got !

    ReplyDelete
  122. miten teet ton että jos on esim. susta joku kokovartalo kuva nii siinä on ympärillä ne valkoset reunat ja varjo? en nyt tarkota niitä kehyksiä siis, toivottavasti hoksaat : D voitko selostaa vaiheet ihan tarkkaan, oon vähä kämmi kuvankäsittelys. Sori, tiiän et monet kysyy ja rasittaa muttaku en saa rauhaa jos en opi : DDD Mullaki on PSP ja oon yrittäny jo monta kertaa mutten onnistu vaan. Tiiän että poin-to-point työkalulla, mutta joo. SORI YLIPITKÄVIESTI (ja caps raiskaus) ja kiitos ihan valtavasti jos vastaat!

    ReplyDelete
  123. Oletko vielä Leijon kanssa? P.s sulla on mun unelmatukka <3

    ReplyDelete
  124. Harmi että joudut luopumaan tosta ihanuudesta :D Toi puhelin on niin söpö et kelpuuttaisin sen ittelleni vaikka siinä olis mitä vikaa :D
    Mun kaverilla on tämmöinen: http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/mobiles/pink/pink_x830.jpg
    Ja hiukka olen sille kade :D

    ReplyDelete
  125. http://www.cyberindian.net/wp-content/uploads/lg-kf300-phone.jpg


    Tää on tällänen vaaleenpunanen unelma.

    ReplyDelete
  126. Ootko koskaan tilannu klipsipidennyksiä rapunzel of swedeniiltä? Tosi hyvän laatusia ja paketissa on aika paljon hiusta verrattuna dream hairin tai muun liikkeen paketeissa :>

    ReplyDelete
  127. Toivon joka kerta kun tuun koulusta ja tuun koneelle et oisit päivittäny : D
    Se on kohteliaisuus eikä semmonen viesti et sun pitäis heti olla päivittämässä. Tykkään vain niin paljon blogistas :>

    ReplyDelete
  128. http://www.nokia.fi/tuotteet/kaikki-puhelimet/nokia-7020 ootko miettinyt tätä? olis samanlainen ku nykyises mut tuos on 2 megapixelin kamera =)

    ReplyDelete
  129. Itsellä on N97 :) Kun ei löytynyt pinkkiä valmiina niin tein ite :P
    http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/nokia/n97/bluetenzauber/rose-coloredglasses/#panel-1

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.