intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/09/22

cast my gaze up to the skies

TÄTTÄDÄÄ tältä näyttää uudet kynnet, eikö näytäkki paljon lyhemmiltä lakkojen kanssa kuin ilman... mähän sanoin !
No enivei, mä olen tyytyväinen entäpä te?

Ulkoilutin tänään uusia kynsiä käydessäni Jyväskylässä kun näin Marjua ja Coffee Housen tiskillä sain jo kommenttia näistä, joka kuului kutakuinkin näin:
"Oijoi mitkä kynnet ompas hienot ! Hei Marja ja Niina (en muista nimiä ni heitin jotain hah) tulkaa kattoo ! Mitenkä sää pystyt pukeen paidan noitten kanssa?"
ja lopputulos oli et ahdistuneena koitan esitellä mun kynsiä kolmen työntekijän pällistellessä... sit luikahdin vadelmapirtelöni kanssa takaisin omalle paikalleni..

Lisäks tämmönen kommentti tuli eiliseen entryyn:
"Monet kauhistelee kynsies pituutta ja sitä mitä niillä ei voi tehdä, niin ehdotaisin että tekisit listan missä olis asioita jotka ovat vaikeita noilla kynsillä ja sitten taas asioita joita on helppo hoitaa noilla!olis mielenkiintosta tietää :))"

Elikkä ööö... ainoot asiat mitä mulle tulee mieleen, et ois kynnet hankaloittanu ni on nää: pyykkien räpsäyttäminen (siis u know sillain ku lakanoit vetelee suoriks yms) ni pitää koittaa olla varovainen ettei kynsi pamaha poikki ja ööö... no tietenkää perus sormikkaat ei mahu käteen :D ja sit joku pikku nypläys on joskus hankalaa.
Mut sit taas hyviä puolia on et jos joutuu koskeen johonki ällöttävään tai muuhun sotkuseen ni voi käyttää pelkkii kynsii ni ei likaannu sormet hahah. Ja finnien puristelu on helpompaa.... sekä piilareitten ottaminen pois, tai ku mä en oo koskaan opetellut käyttämään sormia siinä hommassa vaan työnnän kynnen kevyesti sinne linssin alle ja plop ! se tippuu pois :D ja koska ei ne kynnet oo mitenkään terävät et niillä pystyis satuttaan itteensä.

Emmä taida muita hyviä/huonoja puolia keksiä. Mut faktahan on et ku nääki on mulla omat kynnet, eli ne on kasvanut tällasiks pikkuhiljaa eikä yhdessä yössä niin se pituus ei oo missään vaiheessa tuntunut kauheelta. Kaikkeen tottuu ja mun rakkaus pitkiin kynsiin ei järky, vaikka joku (esimerkiksi mun oma äiti..) pitäis näitä kuinka ällöttävinä tahansa.

Niin ja joo, siellä Jyväskylässä käydessäni sain Marjulta mun lätyt ♥ Eli leopardikuosiset baskerit, kun tehtiin yhdessä tilaus H&Mlle.
Oon oikeestaan ihmetellyt et miks kukaan tilaa mitään hömpältä, kun voi kävellä kauppaan sisäänkin, mut en mä löytänyt näitä sieltä niin oli pakko :<

Mut nyt vihdoinkin sain mun leopardibaskerien metsästyksen päätökseen ! Siis tiiättekö ku oon nähny tommosia aina vaan jollain ikäihmisillä ja ollut muutaman kerran NÄÄÄIN lähellä etten oo menny tiedostelemaan et mistä ne on ostaneet omansa. Mut se ei ois ehkä uskottavaa.. Siispä oon koittanut kierrellä kaiken maailman liikket läpi missä nää mummelit mahtais shoppailla, mut tuloksetta...

Mut nyt kun osui nenän eteen tämmöset niin oli pakko saada molemmissa väreissä hoho. Hintaa tais olla joku päälle 7 euroo / tsipale.

56 comments:

  1. Ihanat kynnet ! :)
    muttoipiilareittenpoisottamine kynsillä naarmuttaa sarveiskalvoo jase sitvaikuttaa johonki, emt mihi:D tai noin mulle ainakin sanottii. Mut jokane omalla tyylillään. :D
    javoi ku söpö baskeri ! Joillain mammoilla oon kauhistellu etmiten joku voi käyttää tollasta,mut sulle se sopii vaikka kuinka hyvin! :O

    ReplyDelete
  2. Vautsi sulla on kyllä silmää tehdä kaikkea tuollaisia kynsijuttuja. Aina värit mätsää hienosti yhteen ja näin.

    Oletko jo myynyt ne egg lehtesi? Jos et niin täällä on myös yksi halukas ostaja o/ Pistän varoiksi sähköpostin isabel @ netti.fi

    ReplyDelete
  3. kiitos~

    ilmottelen eggien kaupittelusta & hinnoista ja muusta huomenna taikka ylihuomenna :D

    ReplyDelete
  4. Söpöt noi sinun kynnet <3 minäkin haluaisin yhtä pitkät, mutta nämä tuppaavat lohkeilemaan ja harrastuksessani ei saa olla kovin pitkät kynnet. (turvallisuusriski)

    ReplyDelete
  5. Eikä näytä lyhyiltä noi kynnet, kuvittelet vaan :) Ylihienot!

    ReplyDelete
  6. Ihan sillee vaan sanon, et ite ainakin tilaan h&m:stä vaatteita, koska harvoin pääsen paikan päälle ostamaan. Lähimpään on matkaa enkä melkeen ikinä pääse sit sinne. Niin että siksi. Toiset asuu korvessa.

    ReplyDelete
  7. niin no tossa tapauksessa tietty ymmärrän tilaamisen, mut tiiän myös ihmisii joilla liike on naapurissa ja tilaa siitä huolimatta netistä...

    ReplyDelete
  8. ok miten on mahdollista että nää kynnet on vieläkin hienommat kun ne edelliset?! oon kade! ;___;

    ReplyDelete
  9. Noi hatut! YBER DYBER CUTIEES!!!

    ReplyDelete
  10. Noi kynnet on khyll tosi hienot ^^! Paljon noiden hinnaks sit loppuen lopuks tulee? Onks ne sivulta katottuna kauheenki paksut? Ne näyttää siltä, mut ne on tosi hienot!! Mäki haluun mut mulla itellä on lyhyet kynnet ku soitan kitaraa ja on vähä vaikee pitkillä, ne häikkää nii paljon soittamista.

    Mulla on tommonen baskeri kans, se on vaa pinkkinä. Ostin sen jostai ruotsista ku kävin siellä viimeks. : )). ^^

    ReplyDelete
  11. Gorgeous nails and the hats are really cute:)

    ReplyDelete
  12. Ihanat kynnet ja ihanat pipot(:
    Hymyillyttää kun kuvittelen sua stalkkaamassa jotain mummoja niiden baskereita metsästämässä :D

    ReplyDelete
  13. aijajajajaa kylläpäs nyt on kynnet nätit <: Se on kyllä totta, että kynnet näyttää lakkojen kanssa lyhyemmiltä. Oon nimittäin ite huomannu saman :o

    ReplyDelete
  14. Musta sun kynnet oli nätimmät sillon kun vaan lakkailit niitä, ne oli niin paljon siistimmät ja kauniimmat..

    ReplyDelete
  15. noi kynnet on kyll iha ylihienot!(:

    Ja kivat noi baskerit(:

    ReplyDelete
  16. Noi kynnet on kyl tosi kivat *3* paitsi tykkäsin kyl enemmä niist kynsist mitkä teit tuomakselle :s

    ReplyDelete
  17. ihanat kynnet (taas kerran) ja noi baskerit! :)

    ReplyDelete
  18. Hahah, oon samaa mieltä nois kynsien plussissa ja miinuksissa! Onneks poikaystävä laittaa meillä pyykit! :D Mulla tosin ei nyt oo iha noin pitkät kynnet, ja mulla nää on akryylit MUTTA nekin kasvaa ja lopulta huomaa, että ei oo huollossa antanu vilata ja kynnet yber pitkät :D Noh, koneelki oppii kirjottaa nii et ostuu näppäimeen vaa sormen ihoosalla. :D

    uuh, magee paskeri! Mul vaa nii iso pää, et ei salee oo kokoi =D

    ReplyDelete
  19. noi baskerikuvat näyttää iha japsilehdestä otetulta ;D varmaa toi tausta tekee sen..

    Mut ihanat kynnet,mut itte revin superlyhyet tekokynnet pois yhe illan jälkee..en pärjäis niillä ;D

    ReplyDelete
  20. Oiku ihanat kynnet! Kui pitkää meni näperrellessä?

    ReplyDelete
  21. wou mitkä kynnet! :D
    ja hyvin sopii toi lätty sun päähän. 8)

    ReplyDelete
  22. ouuh mitkä kynnet ;3
    todella suloiset.
    jaa nuo baskerit kanssa, sopii sinulle~

    ReplyDelete
  23. vautsi noi kynnet ! *----* ihanan värikkäät~ (sulla on muuten myös hienoja sormuksia...)

    noi leopardibaskerit on kans hienot. oon katellu joskus kun popteenin skanneista pisti silmään, et tollanen vois olla kiva, mut ei kyllä sopis mulle läheskään yhtä hyvin kun sulle :<

    ReplyDelete
  24. Tosi suloset kynnet, kauan sulla oikein menee noitten tekemiseen? :D

    ReplyDelete
  25. Tosi siistit nuo kynnet! Mut jokaisellahan on oma mielipide? No, mun mielest siis noi on tosi nätit mut sillee aika tylsät ku edellisetki kyntes nii niis oli samat kuviot yms. tai sillee. Mut siis eihän ne oo mun kynnet ja sä näät ne miten näät. Sit noi värit on kivat mut mä en tykkää siitä keltasesta... Mutta kivat oikeesti silti!

    Ja nuo baskerit oomnomnom *u*

    ReplyDelete
  26. ihanan usein päivittelet. ja en hirveesti noista kynsistä tykkää, mutta eihän ne mun ongelma olekkaan. kiva et oot kuitenki luova jne. ja leopardibaskeri ois mullakin hankinnassa. seuraavaa päivittelyä odotellen :)

    ReplyDelete
  27. Saako kysyy, että miten nuo sun kyntes ei katkee? Ite laitan sata kerrosta kovettavia lakkoja ja ihan vaan lakkoja, mut silti tuntuu että kynnet katkee vaikka ne olis vaan kolmasosan sun kynsien pituudesta..

    Niin, että laitatko siis jotain kovettajia vai miten nuo pysyy noin pitkinä ja HIENOINA? ;)

    ReplyDelete
  28. aaika rumat kynnet D::
    ja toi hattu ---

    ReplyDelete
  29. Mun mielestä pitkät kynnet ei oo ällöttävät mutta en vaan tajuu miten tollaset kynnet voi jonkun mielestä olla HIENOT?! Ihan kauheen näköset noita-akkakynnet :D Ja noi ripellykset mitä japsit käyttää kynsissä näyttää niin tajuttoman tyhmiltä. Sopivan pituset kynnet ranskalaisella manikyyrillä on niin monta kertaa kauniimmat...

    ReplyDelete
  30. Millä kaikealla oikeen koristelet noita kynsiäs? o.O Siis noi kaikki sydämet ja nui muut härpäkkeet. :3 aivan älynättejä noista kynsistä kyl osaatkin tehdä.

    ReplyDelete
  31. >> Musta sun kynnet oli nätimmät sillon kun vaan lakkailit niitä, ne oli niin paljon siistimmät ja kauniimmat.. >>

    komppaan täysin. Jotenki ei vaa natsaa.
    Mut ei siin, osaan ainaki tehä jos ei muuta ;>

    ReplyDelete
  32. ..ja vielä että miten muokkaat noi kuvat / miten teit ton blogis taustan? aivan järjettömän tyylikäs ;3

    ReplyDelete
  33. mä rakastan HULLUJA kynsiä, jotka tungettu täyteen tavaraa.
    pitkät kynnet > enemmän pinta-alaa sille sälälle > vielä hienommat.

    en oo koskaan lämmenny perus ranskalaiselle manikyyrille. kolme sanaa: tylsä, tylsä ja tylsä ! :D

    jotenkin pitäs olla niin au natural, se on turhaa.

    toki mielepiteensä jokaisella~

    ReplyDelete
  34. Mistä siis tilasit noi akryylijauheet?

    ReplyDelete
  35. aika makeet;) en vois itelle kuvitella mut sullehan ne sopii aivan loistavasti !

    ReplyDelete
  36. Vau! tosi hienot ja varsinkin ku miettii et oot itelles vääntäny myös oikeeseen käteen ( siis oikeakätisille mun mielest hankalaa) ni vieny varmaan aikaa sikana.. ainoo et toi keltanen hyppää jotenki silmille, et joku ei nii räikee olis voinu olla vielki hienompi :) mut teitki ne ittelles :D

    ReplyDelete
  37. aaaaa mun on pakko sanoo et toi ihmisten kynsien ihmettely on välillä niiin vaivaannuttavaa D: mulla ei ees oo noin pitkiä ja monimutkasia ja silti aina kuulee niitä "omg miten sun kynnet on tollai pitkät ja taas uudet lakat mitää näytä!!!11" et voin kuvitella mitä sä saat kuulla :---D vaikka onhan se kivaa ku joku huomaa mut silti... I feel your pain x')

    ReplyDelete
  38. Pakko vaan sanoo et oot niin taitava laittaa noita kynsiä. Herran jumala noi on NIIIN hienot ! Harmi vaan ku ite soitan pianoa niin tommosilla kynsillä ei sitä soiteta :( Ootko koskaan koittanu rakennekynsiä?

    ReplyDelete
  39. Ihanat värit oot käyttäny sun kynsissä : DD On ne kyl hiukan pitkät :o XD Mut niinku sanoit et ees huomaa ku ne kasvaa ni varmasti oot tottunu : D Ihana kyl toi baskeri! :))

    ReplyDelete
  40. aivan tajuttoman makeet kynnet *w* voi kun sais jotenki omatkin kasvaan ees puoleen noiden pituudesta : D joo ja hehs, mainitsempa tässä samalla nyt kun oon jonkin aikaa blogias seuraillu et tykkään tästä kauheesti~ postauksii tulee mukavan usein, tekstit on mielenkiintosia ja ah, kuvat ja ulkoasu ja kaikki on muutenki niin ihanan tyylikkäitä ja nättejä : D ja nätti oot säkin *<*

    ReplyDelete
  41. Kiva kun päivittelet näinkin usein! Mieleeni heräsi myös pari kysymystä. Onko tuo akryylijauhe+neste mössö kuivuessaan hyvinkin kestävää? Voisiko sitä mielestäsi hyödyntää esim. itsetehtyjen korujen koristelussa vai meneekö se huonommaksi aikaa myöten?

    ReplyDelete
  42. eniveisss thanks @ all !

    Noi kynnet on khyll tosi hienot ^^! Paljon noiden hinnaks sit loppuen lopuks tulee? Onks ne sivulta katottuna kauheenki paksut? Ne näyttää siltä, mut ne on tosi hienot!!
    kiitos ! en nyt ymmärtänyt tota hintakysymystä oikeen... koska teen itte ni ei maksa juuri mitään ku on kertyny lakkoja ja muita välineitä aika paljon..
    emt paksuutta on korkeintaa muutama milli korkeimmista kohista.

    Noi kynnet on kyl tosi kivat *3* paitsi tykkäsin kyl enemmä niist kynsist mitkä teit tuomakselle :s
    joo oli nekin kivat mut ei yhtään mua.. tai en osaa kuvitella itelleni kauheen tumman sävysiä kynsiä enää jotenki :D ja muutenki tyylillisesti ihan eri maailmasta ku mun.

    Hahah, oon samaa mieltä nois kynsien plussissa ja miinuksissa! Onneks poikaystävä laittaa meillä pyykit! :D Mulla tosin ei nyt oo iha noin pitkät kynnet, ja mulla nää on akryylit MUTTA nekin kasvaa ja lopulta huomaa, että ei oo huollossa antanu vilata ja kynnet yber pitkät :D Noh, koneelki oppii kirjottaa nii et ostuu näppäimeen vaa sormen ihoosalla. :D

    uuh, magee paskeri! Mul vaa nii iso pää, et ei salee oo kokoi =D

    hahah niimpä ! mä tosin kyl kirjotan koneel kynsien kärjillä, et toi sormitekniikka on käytössä ennemminkin tekstareita näpytellessä :D
    baskerit oli kyl one sizee, mut siitä huolimatta aika napakan olosia mullekin :D

    Oiku ihanat kynnet! Kui pitkää meni näperrellessä?
    monia tunteja.... ok oon vähän hidas mut alotin viidelt iltapäiväl ja olin valmis yhelt yöllä.....

    ..ja vielä että miten muokkaat noi kuvat / miten teit ton blogis taustan? aivan järjettömän tyylikäs ;3
    mulla on käytössä paint shop pro 8 niminen ohjelma, sillä muokkailen ja teen grafiikoita :D

    Mistä siis tilasit noi akryylijauheet?
    en tilannut, ne oli lahja tuomakselta~

    Vau! tosi hienot ja varsinkin ku miettii et oot itelles vääntäny myös oikeeseen käteen ( siis oikeakätisille mun mielest hankalaa) ni vieny varmaan aikaa sikana.. ainoo et toi keltanen hyppää jotenki silmille, et joku ei nii räikee olis voinu olla vielki hienompi :) mut teitki ne ittelles :D
    hihii kiitti ! emt oon tehny aika paljon kynsii niin molemmilla käsillä sujuu yhtä hyvin, vaikka oikeakätinen olenkin~

    aaaaa mun on pakko sanoo et toi ihmisten kynsien ihmettely on välillä niiin vaivaannuttavaa D: mulla ei ees oo noin pitkiä ja monimutkasia ja silti aina kuulee niitä "omg miten sun kynnet on tollai pitkät ja taas uudet lakat mitää näytä!!!11" et voin kuvitella mitä sä saat kuulla :---D vaikka onhan se kivaa ku joku huomaa mut silti... I feel your pain x')
    HAHAH tell me about it.... en aina itekkää tajuu et mitä ihmeteltävää näis olis... aikamoiset sais olla et aiheuttas mussa 'mitämitä' -reaktion :D

    Ootko koskaan koittanu rakennekynsiä?
    en oo, enkä halua :D käytän omia kynsiä kun mulla se on mahdollista ^^

    Mieleeni heräsi myös pari kysymystä. Onko tuo akryylijauhe+neste mössö kuivuessaan hyvinkin kestävää? Voisiko sitä mielestäsi hyödyntää esim. itsetehtyjen korujen koristelussa vai meneekö se huonommaksi aikaa myöten?
    kyllä uskoisin et sitä ois mahdollista hyödyntää tohonkin käyttötarkotukseen :D ei se tosin mitään ikuisesti kestävää ole mut kuivuu siis kivikovaksi ja kestää iskut eli ei hajoa ainakaan helposti :D

    ReplyDelete
  43. aiotsä nyt vaan kasvattaa noita kynsi ikuisesti? :D vai pidätkö jossain vaiheessa jonkun tietyn pituuden?

    ReplyDelete
  44. eikös noilla kynsillä oo vaikeeta levittää/hieroa shampoota? ;o
    tai laittaa kondomia (tietty ellei poika sitä laita)...?

    ReplyDelete
  45. oho miten jyväskylän maukalta löytynyt tota baskerii ku meijän (paljon käpysempi kaupunki lähellä :D) maukalt on vaikka millä mitalla : D vasta tänäänki ihailin yhtä :)

    tosi ihanan karkkiset noi sun uudet kynnet <3

    ReplyDelete
  46. ..kyllä noi kynnet näyttää ihan yhtä pitkiltä :---D Tosi söpöt!

    ReplyDelete
  47. Uii mitkä kynnet ja ah baskeri ! Oot niin älyttömän söpö kyllä aina :D

    Hei tiedustelisin sulta vähän tosta hiusten kihartamisesta; itelläni on kanssa pidennykset, tosin ne on tonne ommeltu. Jostain syystä mulla ei pysy kiharat puolta tuntia pidempään, ihan tosi!:D Käytän lämpörullia ja laitan sinne alle aina lämmöltä suojaavaa jotain-ainetta, ja sitte suihkuttelen lakkaa lopuksi. Mitä aineita sä käytät ku teet kiharrat noita ihanuuksias? Mulla ei oikeesti ymmärrys riitä että miksi mulla on junaan mennessä kihara tukka ja sieltä poistuessa suora.

    Kiitos! :D

    ReplyDelete
  48. Heips!

    Huomasin akryylijauhetta myynnissä netissä, mutta ehtisitkö pikaseen kertoa miten käytät sitä? Tuleeko ihan puhtaalle kynnelle ja voiko sen päälle lakata, voiko käyttää normi kynsilakanpoistoainetta, millä levitetään ym? On itellä niin hauraat kynnet ja en raaski studioon mennä laittaan vahvikkeita niin vois olla hyvä idea tehdä ite. :)

    ReplyDelete
  49. aiotsä nyt vaan kasvattaa noita kynsi ikuisesti? :D vai pidätkö jossain vaiheessa jonkun tietyn pituuden?
    eiköhän nää nyt ala olla maksimipituudessaan jo :D

    aiotsä nyt vaan kasvattaa noita kynsi ikuisesti? :D vai pidätkö jossain vaiheessa jonkun tietyn pituuden?
    molemmat onnistuu kyllä ;--)

    Hei tiedustelisin sulta vähän tosta hiusten kihartamisesta; itelläni on kanssa pidennykset, tosin ne on tonne ommeltu. Jostain syystä mulla ei pysy kiharat puolta tuntia pidempään, ihan tosi!:D Käytän lämpörullia ja laitan sinne alle aina lämmöltä suojaavaa jotain-ainetta, ja sitte suihkuttelen lakkaa lopuksi. Mitä aineita sä käytät ku teet kiharrat noita ihanuuksias? Mulla ei oikeesti ymmärrys riitä että miksi mulla on junaan mennessä kihara tukka ja sieltä poistuessa suora.
    moips ! käytän kiharoiden alla l'orealin hot curl -suihketta, kiharran raudalla eli emt, varmaan vähän tehokkaampi kuin lämpörullat? ja sit päälle got2b -lakkaa tai jotain mahdollisimman pitävää niin pysyy kyllä :D ellei ole kauhean kostea keli :D

    Huomasin akryylijauhetta myynnissä netissä, mutta ehtisitkö pikaseen kertoa miten käytät sitä? Tuleeko ihan puhtaalle kynnelle ja voiko sen päälle lakata, voiko käyttää normi kynsilakanpoistoainetta, millä levitetään ym? On itellä niin hauraat kynnet ja en raaski studioon mennä laittaan vahvikkeita niin vois olla hyvä idea tehdä ite. :)
    puhtaalle kynnelle, lakan päälle, tekokynnelle, mihin vaan oikeestaan pystyy käytämään ! voi lakata päälle ja käyttää liimaa niihin yms onnistuu kyllä. itse käytöstä oon tarkemmin kertonut tässä postausessa: http://cupcakexcouture.blogspot.com/2009/07/3d-nail-art.html
    poistoon en kyllä kauheen hyviä menetelmiä tiiä... ite revin saksilla irti koska ei ne nyt kauheen tiukassa oo... vähän vaan kampee niin naps ja massa irtoaa :D

    ReplyDelete
  50. TOIVOTTAVASTI VASTAAT MAHDOLLISIMMAN PIAN eli miten olet saanut tehtyä taustan itse voitko kertoa

    ReplyDelete
  51. muokkasin kuvankäsittelyohjelmalla, latasin kuvan nettiin ja heitin kuvan osotteen koodeihin !!

    ReplyDelete
  52. bongasin sut tänään muutaman kerran jyväskylässä, sulla oli ihana kultanen hame!

    oli tärkee :D

    ReplyDelete
  53. näin viime yönä unta et olin japanissa ja katoin sun blogista vinkkejä jonneki shoppailumestaan. :DDDDD aamulla olin vähä et wtf

    ReplyDelete
  54. Jaa taisinpa nähdä sinut tänää Jyväskylässä... heheh... näin vaa takaa päin ja ihmettelin miten tutun näköinen myssy tuolla menee ja hiuksetki niin tutut. Sit sisko vähä jelppas ja sano et sä oot se ja se. :) Ihanat nuo uudet kynnet. Thäts all.

    ReplyDelete
  55. mä ostin kanssa molemmissa väreissä ton baskerin, kun en osannu päättää :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.