intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/09/07

Ma☆Gi☆Ca☆

Tällasessa noin viidessä minuutissa mietityssä asussa käväsin tänään pikaisesti Jyväskylässä saattamassa Tuomaksen junaan ja näkemässä Marjua.

hattu CRYX, 109
paita Rosebullet
huivi intian basaari
hame Stradivarius, Slo
vyö Twisty, 109

Oon ollut vähän laiska blogin päivittelyn suhteen, minkä ootte varmasti kommenttien perusteella huomanneetkin, koska fiilikset on ollut vähän plöröröööffft eikä oo oikein inspannu. Piste.

Missä vaiheessa blogin päivittämisestä usein, tuli pakollista? Jos ei päivitä vähintään joka kolmas päivä niin joku anonyymi käy varmasti jättämässä "päivitä jo !!!!" tyyppisen kommentin, joka on mun mielestä kauheen rasittavaa ja syö päivitysfiilistä vielä enempi. Ei tän blogin pitäminen ole mulle mitään työtä et jos en päivitä riittävän hyvin ja tarpeeks usein, niin heti pitää syytää paskaa niskaan.
Mä pidän tätä siks, koska koen blogin kirjottamisen mukavaks ajan vietteeks - sillon kuin siltä tuntuu - enkä et mun elämä ja tulevaisuus olis kiinni jostain päivitysten tahdista.

Mä koitan elää tässä samalla, nähdä mun kavereita ynnä muuta (vaikka edellisessä postauksessa mainitsinkin istuvani kotona koneella heh heh), joten
a) mä en päivitä silloin kun mulla on kaveri kylässä/oon jonkun luona, kuten esim Tuomas oli tässä viimeset 5 päivää mun luona, niin enkai mä rupee toista ignoraamaan et voisin pitää jotain nettiblogia ajantasalla.
b) mä en päivitä myöskään sillon kun mulla ei ole mitään asiaa. On älyttömän työlästä kyhätä postaus ihan tyhjästä kun ei oo inspiraatiota, tai tehä jotain haasteita tai vastaavia tänne, koska ne ei oo mun omasta mielestä kovinkaan kiinnostavia niin en niitä tänne halua postailla kun en olis ite tyytyväinen niihin sit.

Toisaalta kyl otan nää 'päivitäpäivitä' -kommentit kohteliaisuuksina, koska kai ne on vaan osoitus siitä et jotakuta saattaa kiinnostaa mun jutut ja haluaa lisää?
Yhdenkin postauksen kirjottaminen on kuitenkin yllättävän työlästä vaikka ei ehkä niin ajattelis eka. Pitää muokata mahdolliset kuvat, kirjottaa teksti ja ajatella vähän asioiden kerronta järjestystä ja mahdollisia sanavalintoja, et välttäis väärinymmärrykset ja pitää miettiä asettelut ja kaikki yhy yhy. Sen postauksen tekemisessä saattaa vierähtää reippaasti yli tunti, et onnea vaan jos joku pystyy kirjotteleen monia päivässä, musta se on ihan älytöntä ja kuka ees kerkee käydä niitä kaikkia lukemassa? Luulis et on muutakin tekemistä ku toisten blogien kyttäys päivitysten toivossa.

Mun tarkotus ei ollut sanoo tästä mitenkään ilkeesti, vaikka ehkä siltä vaikuttikin. Halusin vaan vähän purkaa mun ajatuksia tähän ja koittaa saada teitä innokkaimpia lukijoita ymmärtämään mun aseman tässä :D Sitä paitsi se että niitä päivityksiä välillä vähän harvemmin tuleekin, ei missään nimessä tarkoita että olisin blogia lopettamassa tai mitään :--D



No enivei, mihinkään mitenkään liittymättömästi, pari juttua mitä haluaisin hankkia itelleni jossain välissä kaiken turhamaisuuden nimissä:

Sitten kun muutan pois kotoa niin haluan et mulla on vessassa/suihkussa näitä Anna Suin shampoo&hoitoaine puteleita koska ne on niin ihania ;_; Ja noitten loputtua täyttäisin ne aina uudestaan ja hiplailisin niitä *-* Oon jo kaavaillut vessan sisustuksen ja kaiken.... hihiii. Haluun sellasen et kun sinne astuu niin tulee sellanen taianomainen olo.. No okei, ehkä toi kuva kertoo jo aika paljon mun visiosta...

En tiiä mikä mulla on mut ihanat pakkaukset tämmösissä ja esim. kosmetiikassa kiehtoo mua kauheesti.. Tekee vaan mieli hypistellä niitä :D

Sit haluan tällasen hiuspannan jolla voin vetää otsiksen pois tieltä naamanpesun, meikkaamisen yms ajaksi :D Hihi, ihana.

Haluaisin hankkia itelleni jonkinlaisen tracksuitin Juicyltä. Kuvassa oleva printti on mun lemppareita, mut toisaalta en taas tiiä ku vaaleampi pinkki miellyttäis tollasta punasta enempi :D Pitää etsiä lisää vaihtoehtoja~
Tämmösestä ois paljonkin hyötyä, sillä mulla ei oikeestaan oo mitään oloasua. Kotona ollessa hengailen koko päivän yökkärissä (koska en halua sotkea muita vaatteita ku en oo lähössä mihinkään), mut tollanen päällä kelpais käydä vaikka kaupassa tai lenkillä (ihanku muka jaksasin joskus.. no, hyvä syy silti), toisinku yökkärissä :D

Joo eipä mulla muuta tällä kertaa, hehs.

55 comments:

  1. Nuo Anna Suin pullot ovat aivan ihanat. Do approve.

    ReplyDelete
  2. tajuan ihan täysin!
    sitä paitsi sun päivityksiä jaksaa odottaa, kun niistä näkee ton että oot panostanu. >:)

    ReplyDelete
  3. Älä hei välitä noista "päivitä, päivitä"-kommenteista. Mun mielestä sulla on hyvä päivitystahti. Ei jokapäiväisessä päivittämisessä oo mitään järkee, jos ei oo inspistä tai ideoita postaukseen :)

    Mutta niin siis.. Oon lueskellu sun blogia ihan alusta asti ja tykkään paljon. Tosi hieno tyyli sulla ja nää sun postaukset on aina niin mainioita.

    Tsemppiä siis sulle Viivi, toivottavasti jaksat pitää blogia pystyssä vielä kauan :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Millon oot siis muuttamassa omaan kämppään? :)

    ReplyDelete
  6. Jee päivitys! Oot ihana ♥ Tajuun kyllä ehdottomasti ton sun näkökannan, blogihan on sun oma ja saat tehä sitä miten haluut! Ja sitäpaitsi mun mielestä postauksia on satakertaa kivempi lukea kun niitä on odotettu ja niihin on panostettu ;D

    ReplyDelete
  7. Ohhoh, mun mielestä päivität kohtuu tiheeseen tahtiin kuitenkin ottaen huomioon mitä kaikkea sun postaukset sisältää! Kun toiset esittelee joka ihmeen ebayostoksensa viis kertaa päivässä, niin sulla on oikeesti joku järkeväkin juttu kerrottavana aina kun päivität. Musta muutama kerta viikossa on hyvä tahti, koska lukemisen hohtohan katois jos ei olis ikinä odottaa sitä uutta =D Laatu korvaa määrän tässäkin asiassa, in my opinion!

    Hih en oo kommentoinutkaan sulle ilmeisesti ennen, vaikka oon lukenut _joka postauksen_ alettuani lukemaan.. öö maaliskuusta? Tykkään ihan hirveesti sun tyylistä ja ylipäätään asenteesta muutenkin, vaikka kommenttia on joka lähtöön nii silti vastaat asiallisesti ja aina yhtä kärsivällisesti :D

    ReplyDelete
  8. Niinku joku jo sano, et se muutama kerta viikossa on niiiin hyvä tahti, et saa aina odottaa uusii merkintöjä. Sul on aina jotain kerrottavaa noissa merkinnöissä, mikä on tosi hyvä. Samalla ku ne on pitkii ja sisältöisii ni noita kuvii on niin kiva kattella =) tosin, välillä ku sul on frendei siel, ni olis kiva nähdä just kaverikuvii jne.

    ReplyDelete
  9. Spirit Storessa on aivan ihana juicy couturen vaaleanpunanen huppari ! ♥ tosin hintaakin on..

    ReplyDelete
  10. mustakin semmoset "päivitäpäivitäää"-kommentit on vaan osoitus siitä miten paljon ihmisiä kiinnostaa sun elämä!
    ja komppailen jotain ylempää, sun postauksista huomaa kyllä aina että oot panostanut. sen takia tykkäänkin ihan mielettömästi sun blogia lueskella, on nimittäin tää ns. graafinen ilme vähän toisella tasolla kuin monessa muussa blogissa!

    ReplyDelete
  11. Älä välitä tollasista. :D

    Mun mielestä tässä on justiin hyvä päivitystahti koska 1.) Ei tuu mitään turhia postauksia, kun ei pakota itseän päivittämään ja 2.) Ilahtuu paljon enemmän sitten, kun tulee uus postaus ja sitä on ehtiny vähän jo odotella. :3

    ReplyDelete
  12. samaa mieltä sun kanssas että päivittää pitää vaan sillon kun on inspiraatio, väkisin ei tule hyvää jälkeä ;D
    ihana tyyli tossa kuvassa <3_3 ja ihana panta!

    ReplyDelete
  13. "Ja noitten loputtua täyttäisin ne aina uudestaan ja hiplailisin niitä *-* " ahhahahahah!!! :DD kiitos illan nauruista! :,) siis ei siinä mitään, noin mäkin tekisin, mut muotoilit kyllä niin huipusti, että....hehs. :}

    ReplyDelete
  14. En kans ymmärrä näitä päivitä kommentteja koska ite ainakin oon ajatellu tän homman niin että ihmiset päivittää sillon kun päivittä koska niillä on elämä.
    Ja itelläkin pitäis olla elämä eikä stalkata toisia päivä kaupalla.

    Ihana tuo asu kuva.
    Jotenkin sellanen rok rok henkinen :D

    ReplyDelete
  15. komppaan kaikkia muita kommentoijia tosta paivitysjutusta ! ala ota stressia vaikka tulis 109 "mixet paivitaaa"-kommenttia vaan tee niinku itestas tuntuu :--)

    oliks sataysi muuten ahdistava paikka ? en oo viel paassy kaymaan ku tokioon on matkaa ja lomia ei oikein oo ..

    ReplyDelete
  16. Mustaki sulla on kiva päivitys tahti.... Joskus tuntuu et voisit päivitttää hieman tiheemmin mut kyl mä tajuun et sulla on muutaki elämää entä kirjotella jotai blogia ja varsinki jos sulla ei oo inspistä. ;D

    ReplyDelete
  17. Ihania noi purnukat <3
    Mulla on yks Juicyn oloasu, ollu varmaan 4-5vuotta ja ei oo menny miksikää. :o Kandee ostaa! Jos oot joskus Helsingis päin, niin Ruoholahden Outletis on välillä Juicyn malliasuja jollai 40-50 eurol! :)Kandee käydä tsiikaa..siel o muutenki halpaa, viimeks löyty Juicyn 90 euron t-paita 25 egel.!! =D

    ReplyDelete
  18. Mun mielestä on paljon kivempaa odottaa päivitystä, kun että niitä tulisi jatkuvasti. On sitten kivempaa lukea kun hiukan ehtinyt odotellakkin .. (=

    Ja ei mullakaan ois aikaa seurata blogia, jonne tulee tekstiä useasti päivässä tai edes joka toinen päivä. Kuitenkin aina innolla oon odottelemas uusia kirjotuksia, niitä on kiva lueskella ja näin. Lisäks tää taitaa olla ainut blogi mitä kunnolla seuraan, muut ei oo ihan inspannu. (:

    Mut ihania noi purkit mitä sinne kylppäriin haluaisit. 8---)

    ReplyDelete
  19. vaikka odotankin aina innolla sun uutta päivitystä, niin parempi tosiaan että teet sisällöllisiä päivityksiä ja vähemmän, kuin että hutaistuja ja enemmän. :D

    tää on joka tapauksessa mun ehdoton lemppariblogi ja hyvää kannattaa odottaa... 8)

    ReplyDelete
  20. "Ja noitten loputtua täyttäisin ne aina uudestaan ja hiplailisin niitä *-*"
    :------------) aww.

    Ei kannata välittää noista "päivitä heti tai syön sinun ruokasi AAAA"-kommenteista. Kivempiha se on lukee semmost blogii mihin on panostettu, kuin "hei datailin tänään ostin vessapaperia moikka."-blogia.

    Ihana blogi. Keep going! ♥

    ReplyDelete
  21. Oon miettiny kans et sä et voi valuu joka päivä koneel kirjottaa sun blogia mut mä oon sun yks vakio lukiosta mutta tällä kertaa esiinnyn anonyyminä, mä oon lähes aina koneella ja oot mun kavereis gallerias mutta ongelma onki se että sä oot aina AINA oikeasti aina galleriassa ni mietin et miks et sit päivittele mitään, ja ois kiva tietää mitä oot ees tehny tuopin kans ja näi

    ReplyDelete
  22. Samaa sanon kuin edellisetkin, että sun blogimerkinnät on aina tosi siistejä ja huoliteltuja teksteineen kuvineen. Kyllähän uusia päivityksiä ehtii jo odottaa, mut luulis ihmisillä olevan muitakin kiinnostavia blogeja luettavana kuin vain tää. Vaikka tää kyllä onkin varmasti monien (kuten myös mun) lemppari. :D

    ReplyDelete
  23. päivitä koska haluut mut ei tarvi suuttua jos sun jutuista täällä tykätään

    ReplyDelete
  24. Mulla on muuten ihan sama juttu noitten pakkauksien yms. kanssa. :D Millon muuten muutat pois kotoa? onko tiedossa jo?

    ReplyDelete
  25. Aaa, noi putilot on kyllä suloisia! <3 Ja tommonen oloasu olis kyllä kätsy (+ nätti!). n___n
    Joo en kyllä tajua noita "PÄIVITÄ!!1"-kommentteja, koska vois luulla, että lukijoillakin on joku oma elämä ja ne tajuaa, että sullakin on. :D

    ReplyDelete
  26. noita juicyn asuja btw, oli sokoksella ainakin pinkkinä + mustana jossain vaiheessa, oisko hinta ollut jotain päälle 50€ (sisäls takin ja housut) !

    ReplyDelete
  27. hih hienosti sanottu toi eka juttu noista päivityksistä ! mä oon sun blogin lukia ja rakastan lukee tätä mutta ei ole aikaa aina lukea tätä eli hyvä että on taukoja välissä koska on turhauttavaa lukea monta pitkää postausta kun ei ole pariin päivään käynyt katsomassa onko blogi päivittynyt. ja kun miettii miten tarkasti ja huolitellusti teet blogia, ei moni jaksaisi jokapäivä kirjoitella! =) ja ihania noi Anna Suin jutut (:

    ReplyDelete
  28. hei pakko kysyä, että kun tilaat hiukset Hairtradesta niin tilaatko sinetit vai mitkä?

    Itellä oli sieltä aikoinaan blondit sinetit ja ne meni kamalaan takkuun. Eli siitä pääsenkin seuraavaan kysymykseen. Voisitko tehdä postauksen pidennyksistä? Eli miten hoidat niitä jne. :)

    Kiva blogi sulla muutenkin. Harvoja tämän tyylisiä mitä jaksan lukea. Olet jostain syystä hyvin mielenkiintoinen tyyppi. vaikka oletkin täysin erilainen kun mä. Ehkäpä juuri siksi :D

    ReplyDelete
  29. oot ihana :) ja siis tottakai saat päivitellä tänne ihan millon ite haluat ja millon sulla on asiaa. ei tartte anonyymien tänne tulla vinkumaan mtn -,-

    Niii jja ois kiva jos tekisit joskus lisäää videopostauksia mis oot vaikka sun kavereiden kanssa! :>

    ReplyDelete
  30. Ainii lol vähä repesin tänää.............
    Anttilas myydää Juicy Couturen paitoi 8-10v lapsille :D:D:D:D:D:D:D:D:D. lol oli pakko ilmottaa

    ReplyDelete
  31. Heii oisko mahdollista jossain vaiheessa saada postausta tosta sun tukasta. Et miten laitat sen? Kun eiks sulla oo ne clip-onit ? olis kiva :>

    ReplyDelete
  32. Oii, taas merkintä ♥

    "Ohhoh, mun mielestä päivität kohtuu tiheeseen tahtiin kuitenkin ottaen huomioon mitä kaikkea sun postaukset sisältää!"

    ^ Oon ihan samaa mieltä. (:

    Tsemppiä Viivi ♥

    ReplyDelete
  33. Poiston ton edellisen kommentin kun siitä tuskin sai mitään selvää, siinä kun oli niin paljon kirjoitusvirheitä.

    Jaksan ainakin minä siis odottaa päivityksiäsi pidemmänkin aikaa, koska niissä on aina niin paljon asiaa ja kuvia. Huomaa että panostat niihin =)

    Olis kiva tosin taas saada niitä vaate ja shoppailu päivityksiä. Nyt on ollu oikeestaan sitä kaveri painotteista tekstii, jota on kyl kans kiva lukee.

    Tosi ihana ja yks favorite blogi tää on !

    ReplyDelete
  34. Sulla on paras blogi mitä oon lukenu. :) Ja vaikka et kirjotakaan usein tänne niin tää on silti niin awww! Ihanan tyttömäinen ja pinkki ja paljon kaikkee kivaa sälää ja kuvia täs sun blogis. Aivan ihana! Ja oot iteki niin kaunis ja söpö et ihan kuolaan. :D

    ReplyDelete
  35. Mulla on alkanut jostain syystä ärsyttää nämä bloggaajien postaukset, joissa ne valittaa postaustahdista inisevistä lukijoista :DD Luulis että ihmiset tajuaa, että bloggaajalla on elämä ilman että sen bloggaajan tarvitsee erikseen kertoa, miten sillä on työ/koulu/kavereita/harrastuksia, mutta toisaalta ei sitten vissiin :D Pointti katoaa tässä, mutta siis ymmärrän, jos ärsyttää kun joku valittaa päivitystahdista, mutta ärsyttää myös se valitus siitä, miten rasittavaa on, kun joku osoittaa olevansa kiinnostunut blogista pyytämällä päivityksiä.

    Muttajuu, jotkut tracksuitit vois olla niin käteviä! Mullaki on tuollaisia päiviä etten oikein pukeudu, mutta olisi kiva, jos olisi jotkut vaatteet, joissa kehtaisi ees postilaatikolle.

    ReplyDelete
  36. sun vessast tulee varmast ihana :'D

    ReplyDelete
  37. Mul on toi punanen Juicyn tracsuit. Kannattaa tilata jstn. esim. eBaystä. Tuli huomattavasti halvemmaks.

    ReplyDelete
  38. Heips :-) En tiiä onko joku jo kerinnyt mainita, mutta ainakin Nelly.comissa oli Juicyn vaaleenpunasia oloasuja :-) Hintaa en nyt muista, mutta osaat katsoa varmaan itsekkin :D haha.
    Kiva postaus, sanon samaa kuin muutkin, älä välitä nuista "PÄIVITÄ!!11" -kommenteista, pyhpah niille.

    ReplyDelete
  39. Nähtävästi jotkut tän blogin anonyymit-lukijat on niin.. small-minded että ne ei tajua että meillä kaikilla mahdollisilla bloggareilla on muutakin elämää. : D

    Aww, tommone tracksuit ois aika nammmm ;3; Pinkkinä varsinki.

    Toi sun hattu on muuten kiva. :3

    ReplyDelete
  40. ahahah materiaa, on ihana omistaa ! -> Ja noitten loputtua täyttäisin ne aina uudestaan ja hiplailisin niitä *-*

    Hajosin eilen melko pahasti ku venailin dösää ja siinä oli sellasia about 12-13v pikkulikkoja joista toinen sit totesi että "Viivi osti sitätätätota sieltätäältätuolta" ja toinen kysy sit että "ai se 568A?" ja toinen oli et "joo" :----Dd nauratti aika hyvin, oot megajulkkis!

    ReplyDelete
  41. oot tosi kiva sun lukijoita kohtaan jne jne. mut tähänkin merkintään on ihan sikana kommentteja ja kysymyksiä. mikset vastaa niihin? itse olen pari kertaa kysynyt asioita tai selventänyt jtn mitä et ole tiennyt tai korjannut käsityksesi asiasta.
    olisi ihan kiva jos joskus kiittäisit ja vastaisitkin..

    ReplyDelete
  42. thnx @ all ♥ !

    Millon oot siis muuttamassa omaan kämppään? :)
    heti kun saan töitä pk-seudulta :D eli en osaa sanoo vielä.

    oliks sataysi muuten ahdistava paikka ? en oo viel paassy kaymaan ku tokioon on matkaa ja lomia ei oikein oo ..
    no eka kerta siellä oli tosi ahdista kun oli tottunu tähän suomen rauhalliseen ja hiljaseen menoon... mut kyllä siihen meteliin nopeeta tottui :D

    Mulla on yks Juicyn oloasu, ollu varmaan 4-5vuotta ja ei oo menny miksikää. :o Kandee ostaa! Jos oot joskus Helsingis päin, niin Ruoholahden Outletis on välillä Juicyn malliasuja jollai 40-50 eurol! :)Kandee käydä tsiikaa..siel o muutenki halpaa, viimeks löyty Juicyn 90 euron t-paita 25 egel.!! =D
    oooh ! oon siel outletissa joskus käynytkin mut eipä osunu juicyä silmään silloin :D kiitti vinkistä !

    Oon miettiny kans et sä et voi valuu joka päivä koneel kirjottaa sun blogia mut mä oon sun yks vakio lukiosta mutta tällä kertaa esiinnyn anonyyminä, mä oon lähes aina koneella ja oot mun kavereis gallerias mutta ongelma onki se että sä oot aina AINA oikeasti aina galleriassa ni mietin et miks et sit päivittele mitään, ja ois kiva tietää mitä oot ees tehny tuopin kans ja näi
    kyllä, oon usein galleriassa koneella ollessani mut en kyl läheskään koko päivääni siellä vietä :D ja jos en tänne kirjota ni saatan laittaa galtsuun jotai pientä turhaa. ja esim tänne kirjottaessa tarvin usein kuvia itestäni = vaatii laittautumista yms mitä en jaksa tehä jos oon kotona vaan, galtsussa sen sijaan voin olla ilman et sinne tarvii mitään lisätä. got it? ja tuomaksen kaa vaa hengailtiin, vammattiin ja nähtiin jotai kavereita ni eipä siitä kauheesti kerrottavaa oo...

    päivitä koska haluut mut ei tarvi suuttua jos sun jutuista täällä tykätään
    en missään vaiheessa suuttunut, luitko ees tota tekstiä loppuun? :D

    noita juicyn asuja btw, oli sokoksella ainakin pinkkinä + mustana jossain vaiheessa, oisko hinta ollut jotain päälle 50€ (sisäls takin ja housut) !
    sokoksella?? en kyl usko ennenku ite nään :D

    hei pakko kysyä, että kun tilaat hiukset Hairtradesta niin tilaatko sinetit vai mitkä?
    Itellä oli sieltä aikoinaan blondit sinetit ja ne meni kamalaan takkuun. Eli siitä pääsenkin seuraavaan kysymykseen. Voisitko tehdä postauksen pidennyksistä? Eli miten hoidat niitä jne. :)

    klipsit, oon sen muutakaan otteeseen kyl mielestäni maininnu :D mut nojoo, teen pidennyspostauksen vaik lähipäivinä ni vastailen siinä sit.

    Olis kiva tosin taas saada niitä vaate ja shoppailu päivityksiä. Nyt on ollu oikeestaan sitä kaveri painotteista tekstii, jota on kyl kans kiva lukee.
    joo no postausten aiheet on johtunut lähinnä siitä et japanista tulon jälkeen en oo ostanut oikeestaan mitään ku öö... hiuslakkaa ja yhen huulikiillon :D niistä ei hirveesti postauksia kehitellä. oon atm suht tyytyväinen vaatevarastooni joten ei oo mitään suurta tarvetta hankkia hetkeen mitään. mutta eiköhän sekin aika koita :D

    Mul on toi punanen Juicyn tracsuit. Kannattaa tilata jstn. esim. eBaystä. Tuli huomattavasti halvemmaks.
    joo ebaysta noita kattelinkin :>

    Hajosin eilen melko pahasti ku venailin dösää ja siinä oli sellasia about 12-13v pikkulikkoja joista toinen sit totesi että "Viivi osti sitätätätota sieltätäältätuolta" ja toinen kysy sit että "ai se 568A?" ja toinen oli et "joo" :----Dd nauratti aika hyvin, oot megajulkkis!
    tää oli paras vähään aikaan XDD<3

    oot tosi kiva sun lukijoita kohtaan jne jne. mut tähänkin merkintään on ihan sikana kommentteja ja kysymyksiä. mikset vastaa niihin? itse olen pari kertaa kysynyt asioita tai selventänyt jtn mitä et ole tiennyt tai korjannut käsityksesi asiasta.
    olisi ihan kiva jos joskus kiittäisit ja vastaisitkin..

    vastailen kyllä kaikkiin kysymyksiin, muihin sanon vaan yleisesti 'kiitos' :-)

    ReplyDelete
  43. oooi ihana tuo tracksuit :) sulla on niin ihania vaatteita! ootko hankkinu suurimman osan japanista tai muualta eri maista? ja noi "päivitä enemmän!" kommentit rasittaa ihan varmasti, mut joo ainaki kannattaa just ottaa se kohteliaisuutena koska itekki tykkään tosi paljon sun blogistas :)

    ReplyDelete
  44. miten kirjoitat koneella noilla kynsillä. multa ei vaan onnistu

    ReplyDelete
  45. OI, rakastan sun blogia ♥ Oon tykänny tosi paljon kynnen laukkaus tutoista ja meikkaustutot on rakkaus *_* tykkään tosi plajon sun tyylistä kirjottaa ja sisällöstä, se on jotenki vaa niin selkeetä ja tuntuu et aina on jotain uutta kaikki =).

    Muutenkin sun tyylis on ihana, voisin ottaa sun kaikki vaatteet. ja Hiukses *__* ne on oikeesti upeet.

    En oo varmaan ennen kommentoinukaa blogias, mut tääki tuli nyt tehtyä

    ReplyDelete
  46. tiedote: lopetin blogis lukemisen....

    ReplyDelete
  47. tiedote: siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa, kiitos :--)

    ReplyDelete
  48. laita joskus päälle tää: http://1.bp.blogspot.com/_SiW_X8ohYRQ/SjuestxVjmI/AAAAAAAAA1I/NUQK530YGY0/s1600-h/IMG_0907.JPG sun keltasten korkkareiden kans!

    ReplyDelete
  49. sulla on niin ihania vaatteita! ootko hankkinu suurimman osan japanista tai muualta eri maista?
    on mulla ihan suomivaatteitakin mut enempi tykkään shoppailla ulkomailla.

    miten kirjoitat koneella noilla kynsillä. multa ei vaan onnistu
    no siis.... painan näppäimii kynsillä :D välil tulee vähän typoi mut ei se ny kauheesti häiritse.

    laita joskus päälle tää: http://1.bp.blogspot.com/_SiW_X8ohYRQ/SjuestxVjmI/AAAAAAAAA1I/NUQK530YGY0/s1600-h/IMG_0907.JPG sun keltasten korkkareiden kans!
    vois koklaa... en oo pitäny tota viel kertaakaa :D

    ReplyDelete
  50. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=855860&t=855860

    haha sut on mainittu tuol pariki kertaa :DDD

    ReplyDelete
  51. Ruoholahdessa oli juuri 2kpl juuri tolla printillä olevia Juicyn takkeja!! 59e/kpl!! :D..näin btw, eilen kävin.

    ReplyDelete
  52. kiitos kivast postauksesta taas :-) millonkohan on tulossa uutta kynsiaiheista juttua? ois kiva nähä johonki teemaan liittyvät kynnet.

    ReplyDelete
  53. jouduikko muuten näihin sun hairtradest tilaamiin pidennyksiin laittamaan itse ne klipsit?

    ReplyDelete
  54. miten pitkät sun hiukset on nykyään? : D

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.