intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/03/11

top 10 fashion tips !

Päätin listaa juttuja mistä tykkään... when it comes to dressing up (toi kuulosti enkuks fiksummalta haha!) En tiiä onko nää nyt ihan oikeessa järjestyksessä mut kuiteskin ! Ette kyl usko jos sanon et mul meni tän tekemiseen joku muutama tunti heheh...

1. JUICY COUTURE

Jos ei aikasemmin, niin viimestään nyt on varmaan tullut selväks, että tykkään Juicysta aika paljon... ko. brändi onkin vienyt ykköspaikan mun sydämessä eikä se sieltä hevillä lähde :D Mikään muu ei tähän mennes oo onnistunu yhtä hyvin yhistämään sellasta superrrgirly lookkia ja sitä et ne näyttäis viel vähän markettikamaa kalliimmilta hehee.

2. KIRKKAAT VÄRIT

Tykkään kauheen paljon siitä et yhistää vaiks kirkkaan värisen paidan mustan, valkosen tai farkun kanssa ! Tai sit et vaik vaan kengät on jotku mageen väriset tai joku yks tai kaks vaatekappaletta. Siitä en kuiteskaa tykkää et jos kaikki on jotai muutaku mustaa tai tämmösii neutraalei värei ku sit se menee jo liian värikkääks... mut kohtuudel tosi kiva juttu ! Lempparivärei etenki pinkki, lila ja sininen !

3. GIRLY STUFF

Hameet, korkkarit, hörselöt, rusetit ja pienet kivat söpöt yksityiskohdat :D And the list goes on~

4. ISO (JA KIHARA) TUKKA

Se on vaan joku niiin magein. IMO, vaik ois kui hieno asukokonaisuus päällä ni se ei näytä miltään jos tukkaa ei oo laitettu tai se on sellane lättäletti.. Mun mielest hiukset on nii iso osa lookkia et niitä ei voi jättää laittamatta koskaan. Suoratki on kyl kivat laitettuin vaik täs ei nyt sellasist ollukkaa kuvaa. Ku aina ei kuiteskaa jaksa kihartaa :D

5. LAITETUT KYNNET

Mitä värikkäämmät, pidemmät jne., sen paremmat. Ainakin mun mielestä. Hirveen moni tuntuu tykkäävän jostai ihan perus ranskalaisesta manikyyristä (siis se valkoinen). Mikä siinä oikein viehättää? Sehän on tylsä ku mikä. No mut klassinen ja ajaton kai sit...

6. AURINKOLASIT JA HATUT

Tai toisinsanoen suojautumiskeinot lagauspäiville... Keäsällä kun on kuuma ja naama valuu niin on helppo kiskasta puolnaamaa peittävät kakkulat silmille ja jatkaa menoa, kun taas talvikevätsyksy-vuodenaikoina voi käyttää pipoo kun hiukset lagaa huonon sään takia :D Ja onhan ne ihan kiva lisä asukokonaisuuksiin !

7. VÄRIPIILARIT (CIRCLE-LENSET YMS.)

Oon käyttäny piilareita päivittäin täs joku oisko puoltoistavuotta ja oon niin sitä mieltä et niil saa itestään niin paljon huolitellumman näkösen ku mitä ilman ! Etenki jos oma silmänväri on joku epämääränen vihree kuten mulla. Sit kans circle-piilareil saa sellasen 'söpömmän' lookin ku ne isontaa silmiä. + värilinsseil saa muutenki helposti vaihteluu ulkonäköön !

8. ELÄINKUOSIT

Toiset tykkää, toiset ei. Mä kuulun ehdottomasti niihin, joiden mielestä eläinkuosit näyttää hyvältä. Pitäis hommata kyl enempi omaan vaatekaappiin mut kauheen usein, esim. jos metsästää jotain leopardikuosista niin se kuosi on sellanen ruma ! Haluisin sellasii mahd. aidon näkösii eikä sellasii mist näkee et ne on koneel piirretty ne kuvat... yyy..

9. HAJUVEDET

A woman who doesn't wear perfume has no future.
- Coco Chanel

So true.
Kuvassa siis mun lempparituoksuja, etenkin Lolita Lempickat on lähellä sydäntä, ja noi kolme kuvassa olevaa omistan itekin. Haluisin kans jonkun midnight-tuoksun niiltä mut en uskalla mennä tilaamaan kun en oo päässyt tuoksuttelemaan sellaista livenä missään :< Mähän en osta sikaa säkissä, heh. Tällä hetkellä eniten huokuttelis Dolce & Gabbanan The One, joka on vaan niiin ihana ! Oon varmaan yli vuoden ajan sitä aina käynyt kaupassa tuoksuttelemassa, mutten vielä ostanut :D Kyllä viel joku päivä... Mut Lolitan paikkaa ei voita mikään !
10. RUSKETUS

Koska ite oon tämmönen kalkkilaivankapteeni luonnostaan ja näytän about kuolleelta, niin tykkään käyttää itseruskettavia pienen päivityksen aikaansaamiseksi (kun en auringossakaan rusketu minkään vertaa) Kuvassa merkkejä mitä oon kokeillut, mut Piz Buin on kyl paras IMO !

25 comments:

  1. täää oli kyllä tosi kiva postaus!

    ReplyDelete
  2. Tykkään paljo samoista jutuist :D Tai siis kuuluu kans mun top kymppii : )

    ReplyDelete
  3. tuli noista itseruskettavista mieleen, mitä mieltä oot tosta nivean? ite ostin tänään mut en oo vielä kokeillut :D

    ReplyDelete
  4. sulla on tosi kiva blogi :) tosi laadukas eikä sellainen sotkuinen hösellys niinkun joillain kellä on vähän saman tyylinen blogi. muutenkin tosi söpö tyyli sinulla!

    ReplyDelete
  5. Olipas jälleen todella ihana postaus, ideoineen yms :>

    ReplyDelete
  6. I love your blog! you look trully fantastic! Like a japanese gyaru! Where you from?

    ReplyDelete
  7. Tosta sun ranskalaisen manikyyrin pilkkaamisesta. Käsihoitoja ja lakkauksia paljon tehneenä ihmisenä annan nyt vähän palautetta. Nimittäin, sen voi tehdä todella monella eritavalla! Voi käyttää kirkkaita värejä, voi tehdä erilaisia kuvioita, ihan mitä vaan keksii. Huomaa kuinka noissa sun käyttämissä esimerkki kynsissäki oli ainaki kaks erilaista ranskalaista manikyyria. Luovuutta kehiin vaan, niin siitäkin saa todella persoonallisen. Ei tarvitse aina tehä sitä klassista valkoista kärkeä.

    ReplyDelete
  8. lammasfarmari:
    kiitos ^^

    ♥-Qamarel-♥:
    aijaa :DD

    anonyymi:
    se on muuten ihan hyvä, mut kuten monet muutkin, siitä tuli mulla ainakin aika oranssihtava.. + joittenki mielestä se on pahan hajunen :D

    anonyymi:
    kiitos paljon !

    jigglytwig:
    kiitti ^^

    Cale:
    oh, thank you very much ! i'd rather say i'm "gyaru inspired" but thanks anyway :D i'm from finland :D

    anonyymi:
    taisin ehkä ilmaista vähän epäselvästi tossa, eli siis tarkotin just sitä perus valkosta mikä on tosi yleinen. tota kirjottaessa oli mieles mun oma äiti joka on monen vuoden ajan käyny laittamassa itelleen sen perusvalkosen ranskalaisen ja se kuitenki maksaa aika paljon se pelkkä huoltokin, eikös? ni tuntuu vähä tyhmält maksaa kalliita summia sellasesta tylsästä :/ mut tää on vaan mun mielipide :D

    ReplyDelete
  9. Samaistun kanssasi kyllä melkein jokaiseen kohtaan! :>

    ReplyDelete
  10. Mää olen kyllä kanssa aina ollut noiden eläinkuosien ystävä! Miten muuten noiden itseruskettavien kanssa, kun mulla on vähän viha-rakkaus-suhde niihin. :-D Onko tuo Piz Buin hinnaltaan kuinka taivaita hipova?

    ReplyDelete
  11. Meidän maut on aika tosi samanlaiset! :D Kaikki sun tähän listaama sopii tosi hyvin yhteen mun omaan ajatusmaailman kanssa :D

    Piilareita en oo viel uskaltanu kokeilla, mut... kyl mä viel joskus hankin ruskeet silmät!

    ReplyDelete
  12. ♥__♥ Oon anssas aika samoilla linjoilla noiden lempparijuttujen kanssa. :>

    ps! Tein uuden blogin ja linkkasin sut sinne. :)

    ReplyDelete
  13. ;____; oot kauheen inspiroiva. Ja ääääääää. Aina kun lukee sulta tällasiää juttuja niin tulee kauhee "alotan oman blogin prkl" ja sit en ikinä alota. ;___;

    + ilman hajuvesiä ei voi elää ja juicy couture = ♥

    ReplyDelete
  14. suurin osa iha samoi, esim kihara tukka ja kaikki girly stuff <3

    ReplyDelete
  15. mä tiedän et sua on vähän ärsyttänytkin noi hiustenpidennys kysymykset, mut silti pakko kysyä vielä...: Mä oon uskotellu ny itelleni et jos tilaan tuolt afrocaresta niin selviin ehk yhel paketil (dreamhairist ei tosiaa kai selvii?) mut nyt tajusin, etten yhtää tiiä et mitä niist kannattaa ottaa. muistatko millä nieml ne sun pidennykset tuol sivuil oli?

    ReplyDelete
  16. mitkä kaikki noissa kuvissa olevista juituista omaat?

    ReplyDelete
  17. ELÄINKUOSI ON IHANAA *>>>>>>>*

    ReplyDelete
  18. vahvat mielipiteet sulla 8D joistain asioista ollaan eri mieltä, joistan samaa! isot kiharat hiukset = ihana asia! <3
    isot naamanpeittävät arskat = a girl's best friend 8D

    näitä sun entryjä on kiva lukea!

    ReplyDelete
  19. Tosta tavallisesta ranskalaisesta manikyyrista.. Siksi ehkä monelle kelpaa pelkästään se, koska itse ainakaan en koe tarvetta maalata kynsiäni kovin värikkäiksi. En nimittäin pukeudu hirveästi väreihin ja toiseksi en edes osaisi lakata kynsiä niin, että niistä tulisi hienot.

    ReplyDelete
  20. Pink Chichu:
    hahaa :D

    Ana:
    Piz Buin maksaa normaalisti 17€ eli vähän muita hintavampi, mutta on mun mielestä sen arvoinen :D

    ewerty_:
    hihii ^^ kannattaa ainakin kokeilla joskus ! eihän siinä mitään menetäkään :D

    JEJE:
    ooo kiitti ! päivitän sun uuden blogin tonne sivupalkkiin ^^

    krri-:
    oi kiittii ♥ mut alota ihmeessä ! blogin pitäminen on just kivaa ^^

    merri:
    oujeeah<3

    anonyymi:
    no näin mulla ainakin kävi. mutta jos afrocarestakaan ei se yksi paketti riitä niin aina voi tilaa toisen :D tulee silti halvemmaks sieltä kaks pakettia kun dreamhairista yks :D ne löytyy sieltä clip-on osiosta siellä ^^

    anonyymi:
    nosiis, vaan osan noista hajuvesistä ja sit noi itseruskettavat, mutta tän idea ei nyt ollutkaan et 'nää mulla on' vaan se mistä tykkään :D

    tsuomasu:
    älä muuta sano!

    karaiju:
    no niin no, oli vahvat tai ei niin ne on vaan mun mielipiteitä enkä oletakaan et kaikki vois tykkää kaikesta samasta :DD
    kiitos :>

    Liena:
    niinno sehän on ihan makuasia ^^ tää oli vaan mun näkemys eikä ollut tarkoitus mitenkään yleistää :D oon kuitenkin sitä mieltä et jos ei vaikka pukeudu kauheen värikkäästi niin värikkäät kynnet vois ehkäpä tasoittaa sitä tai jotain? :o

    ReplyDelete
  21. ah juh! en sanonut vahvoista mielipiteistä ollenkaan millään pahalla vaan hyvällä! :)

    ReplyDelete
  22. Iso kihara tukka = <3<3<3
    ja samoin eläinkuosi, ja rusketus ja värikkäät kynnet ja VARSINKIN piilarit. mä en vois elää ilman piilareita o___<

    ReplyDelete
  23. Apua noi circle lenset on söpöt. Mistä oot hankkinut semmoset ? Stadissa en oo nähnyt.

    ReplyDelete
  24. Moi, voisitko suositella jotain hyviä nettikauppoja, joista voi tilata piilareita? :)

    t.Karkki

    ReplyDelete
  25. I can't read your blog, but I love looking at the photos and products! By the way, I ADORE the tights on your blog header!
    Liza
    www.becomingfabulous.com

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.