intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts
Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/03/30

L.I.F.E.


Hyvin epäselvästi näkyvät, mutta silti havaittavissa olevat päivän asut perjantailta ennen kaupungille/mamaan lähtöä.
En tiedä mitä tässä oikeen sanois ku ei oo mitään blogin aihepiiriin liittyvää kerrottavaa. No ehkä ny jotain tästä kuluneesta viikonlopusta sit !

Perjantaina siis lähdettiin aluksi näkemään kavereita Kamppiin kaupungille ja hengailtiin siellä ihan hyvän aikaa. Illalla löydettiin itsemme kuitenkin mamasta, minä, Leijo, Heikki, Hanna, Päivi sekä Tiina ja Ville jotka olivat menneet sinne jo aikasemmin.
Oli hauskaa, hyvää musiikkia, hyvää seuraa, hyviä drinksuja (ah piña colada oli niiin hyvää ♥) ja rahat meni :D Mut ehkä sen voi antaa anteeks kun oli niin kivaa ja toi oli mun kolmas kerta baarissa sen jälkeen ku täytin 18... En siis harrasta baareilua kovinkaan usein :D

Eilen ei tehty mitään... ? Keli oli hirvee kun tuli niin paljon lunta ja korkkareilla kinoksissa kahlaaminen hirveen tavara määrän kanssa ei ollut mukavinta puuhaa, kun lähdettiin Tiinalta Leijolle mun ison matkalaukun kanssa :D En jaksanut meikatakaan niin olin varmasti viehättävä näky aurinkoLAGAUSlaseissa, pipo syvällä päässä ja kulahtaneissa kiharoissa tuolla lumipyryssä. Niin missä se kesä viipyy...?

Tänäänkään ei oo kauheesti mitään tapahtunut, ollaan katottu Sinkkuelämän neloskausi loppuun ja syöty roskaruokaa.
Huomenna olis kuitenkin tarkotus ryhdistäytyä ja suunnata keskustaan koska nähdään Marjua kun se tulee myös Helsinkiin :>

★ ★ ★


Enivei, mun pitäs oikeesti koittaa löytää uudet kengät itelleni. Koska ! Mun kaikki lättäpohjaset on rikki ! Siis miksi.... nekin mitkä muistutti mun edesmenneitä Bronxin saappaita, mitkä ostin Sloveniasta, hajos. Oon niitä vaikka kuinka monesti liimaillut kasaan mut ei auta... Pitää vaan ettiä joku uus malli kun noi ei tunnu kestävän :< Ei sillä, rakastan korkkareita ja niitten tuomaa ilmettä asukokonaisuuksissa mut tarvin myös sellaset rennot kengät joilla vois juosta vaikka maratonin tarpeen tullessa :D Uus takki on myös mun ostoslistassa, sillä toi Michelinman-takki ( you know, se shampanjan värinen ) tappaa mut koska se on niin lämmin. Ja muuteskin kaipaan jotain mustaa koska kaikki muun väriset takit on sellasia "ai sulla on taas toi sama päällä" -takkeja. Tai siis niihin kiinnittää helpommin huomiota :D Musta on sitäpaitsi helpompi yhdistääkin..

Blablabla, katsoo jos löytäsin huomenna kumpaakaan noista :D

★ ★ ★


Mitä muuten ootte mieltä, Onko OK et kirjotan tänne välillä muustakin kuin ostoksista tai 'muotiin' liittyvistä jutuista? Vai pitääkö tällaset muut tekemiset vaan suosiolla jättää pois? Et kiinnostaako ketään lukea mitä oon tehny shoppailun ohella :D

46 comments:

 1. Kiinnostaa :D Se on välillä kivaa pientä vaihtelua. ei sillä että normaalisti olis tylsä :DD.

  ReplyDelete
 2. mun mielestä on iha kivaa kuulla välillä jotai muutakin kuin shoppailuun liittyvää 8) ! keep goin' vaa ! jos ei oo mitään shoppailu aihettakaan niin hyvä se on että jotai kirjoittaa tekemisistään ettei luulla että oot kuollut ;--)

  ReplyDelete
 3. Kyllä mulle on ainakin ihan ok, että kirjoitat muustakin kun vaatteista. Jään muutes seuraamaan :)

  ReplyDelete
 4. on OK<3 mukava lukee tällästäkin, jea!

  ReplyDelete
 5. Sinustako maratoonari? Unissa, ikinä et jaksais ;---D <3

  ReplyDelete
 6. Minusta saat kirjoittaa muitakin kuin muotijuttuja, kunhan niitä ei ole liikaa, sillä onhan tämä muotiblog :) Kuitenkin on kiva välillä kuulla sun omiakin kuulumisia yms.

  Jos aina vaikka yhdistät niitä noihin muotiblokkauksien yhteyteen, ettei tule pelkkiä random-juttu postauksia.

  ReplyDelete
 7. Tietty kiinnostais lukea vähän enemmänkin susta ja sun jokapäiväsestä elämästä! :---) Sun hiukset on ihan täydellisyys. ♥

  ReplyDelete
 8. Mun mielestä on myös kiva kuulla sun muitakun kuulumisia kuin vain shoppailu :3

  ReplyDelete
 9. Kiinnostaa kaikki :)(kuulostaa aika stalkkerilta)

  ReplyDelete
 10. ehdottomasti voit kirjotella jotain muutakin! voi olla lukeminenkin vähän tylsää jos aina on jtn "ostin sitä ja sitä". ;)

  ReplyDelete
 11. Musta on tosi kiva että kirjottelet välillä muustakin kun vaan shoppailusta (:

  ReplyDelete
 12. Kirjoita ihmeessä vain elämästäsi, se olisi kiinnostavaaa. Sulla on niin upeat kynnet ja hiukset ja vaateeet ja kaikki. :3
  Voin sanoa, etten ennen yhtään tykännyt tyylistäsi taisiis jos näin vastaavasti pukeutuvia, mutta luettuasi blogiasi olen aivan ihan hurmioissa, ihana tyyli kerrassaan ja vielä mainittakoon mitkä hiukset! :D olet saannut mut ostamaaan itsellekin enemmän värikäitä vaatteita ja niin poispäin, tosi hyvä. Ah ja sun kotisi, kerrassaan upea. Saisit päivitellä vain useemmin, ainaku koneelle nii ekana stekkaamaa blogit. Päätin sitte kommentoida kun jossain postauksessa pyytelit. 8)

  ReplyDelete
 13. Kirjota ihmeessä muustakin ku vaan muodista! :)
  Se antaa jotenki inhimillisemmän kuvan. :D Että saadaan tietää, että sun elämään kuuluu muutakin kuin shoppailua. 8D

  Kiva merkintä oli~

  ReplyDelete
 14. jatka vaan ihmeessä muistakin asioista kirjoittamista! :D

  ihana toi huivi muuten!

  ReplyDelete
 15. ÖR, saat sendii mulle meses voi kuvat!

  ReplyDelete
 16. Kiinnostais lukee myös jotain muuta ku shoppailu-juttuja :>!

  ReplyDelete
 17. tottakai kiinnostaa :D

  ReplyDelete
 18. Kiinnostaa lukea muutakin :D
  Sula on kiinnostava blogi, ja tykkään tyylistäs. Mutta muustakin on kiva lukea juttuja.

  ReplyDelete
 19. kirjota vaan ihan kaikesta mitä mieleen tulee, se on oikeesti jännä lukee mitä toiset tekee

  ReplyDelete
 20. voisitko tehä sen leopardikynsilakkatuton uudestaa? <: tack!

  ReplyDelete
 21. aa rakastan noit sun nail-art tutoi, ni viittisiks vaik ottaa kuvaa sun kaikist kynsienlaitto kamoist? ´ u `

  ReplyDelete
 22. On kiva kuulla muutakin kun pelkkää shoppailuu liittyvää ! (:

  ReplyDelete
 23. hei kaikki käy! toi postaus oli just hyvä, toisten elämästä on kiva lukee :)

  ReplyDelete
 24. mua ainakin kiinnostaa :-) kiva vaan kun ei oo pelkästään muotijuttuja

  ReplyDelete
 25. Kiinnostaa kaikki susta <3

  ReplyDelete
 26. Toi sivuotsis ei sovi sulle!
  Tai siis kun se on malliltaan suora ja tasanen ja sit vedät sen tuolt sivust tolleee eeeii :::D::D.d.d.d

  Sopis paremmin jos se ois leikattu niiku viistosti! :-)

  ReplyDelete
 27. Mun mielest ei oisi yhtään paha, jos kirjoittaisit välil muutakin kun mutoo liittyää (: sul on niin ihana elämä et luen mielellään kaikkee :))

  ReplyDelete
 28. kirjot ihmees muustaki 8)

  ReplyDelete
 29. ei sellasta pelkkää shoppailu/muotijuttua jaksaiskaan koko ajan lukee, että mun mielestä on ainaki tosi mielenkiintosta lukee sun ihan normielämästäki :> ettei tuu mitää sellasta käsitystä ainakaa että koko ajan vaan shoppailisit tai seuraisit ihan himona muotia :D

  ReplyDelete
 30. Mie ainakin luen mielelläni muutakin, eli voisi hieman laajentaa aihealuetta. ^^
  Uhm, luv, rakastan tätä blogia.

  ReplyDelete
 31. Mitä tekisit jos jonain päivänä vaan huomaisit, että kaikki sun blogikirjoitukset ja kuvat on hävinnyt Bloggerista bittiavaruuteen ja ylläpito ei sano muutakuin "pahoittelemme kovasti, niin käy joskus"? :---D

  Ja muakaan ei haittaa yhtään, että kerrot muustakin, kuin shoppaamisesta - päinvastoin! Ihana blogi kaiken kaikkiaan, tästä on ollut paljon apua ja inspiraatiota. Vaikutat myös itse todella nätiltä ja kauniilta ihmiseltä! <3

  ReplyDelete
 32. Ihana toi leopardikuvioinen huivi! <3

  Juu,tottakai kiinnostaa~ Must tälläset lifestyle-blogit on justiin parhaita! :D

  ReplyDelete
 33. Mun mielestä on okei kirjoittaa aina välillä muustakin kuin näistä tyyliasioista, kunhan vain ei tee niin että jotain 80% on muuta puhetta ja jotaa 20% sitten siitä tyylistä :D Sun blogis on todella koukuttava~ <3

  ReplyDelete
 34. minkä ikänen sun veli on?

  ReplyDelete
 35. Kiinnosta ! Tälleen tulee sitäpaitsi enemmän postauksii mikä on tosi kiva. Kuviakin on kiva katsella jne, jatka samaan malliin 8))

  ReplyDelete
 36. pitää jakaa tää juttu nyt sun kanssa. : D

  tänään soitin tampereen spirit storelle about 100 kertaa koska haluan sieltä yhen laukun. Sit se oli Tampereen liikkeistä loppu mut sit se kaveri soitti mulle koulun jälkeen ja sano et ne oli saanu sen Jyväskylän liikkeestä ! (tulit vaan mieleen kun tiiän että käyt Jyväskylän Spirit Storessa melko usein~) : D

  bileet~ Jyväskylä rulaa.

  ReplyDelete
 37. Tämä on tosi kiva blogi, ja sulla on aivan ihanat hiukset ! Miten olit tehnyt noi tän postauksen kuvissa olevat kirahat ? Jollain raudalla vai rullilla ?

  ReplyDelete
 38. Siis on kiva lukea kaikkkee mitä sä kirjotas XD Mukavempi vaan kun kirjotat useinkin, kun ite rupee välillä tulee kateus pintaa kun jollain on koko ajan kirjotettavaa jostain ostoksista ja iten iha köyhä XD

  ReplyDelete
 39. ois kiinnostavaa lukea muutakin, esim. tyylivinkkejä miten pukeutua koska oon huomannut että sulla on ihanan omaperäinen tyyli. En toki ala kopsailemaan tyyliäs, mut ois ihanaa erottua silti massan joukosta 8) Kerro vähän myös millasia kenkiä omistat? =) Koska oon kenkäfriikki! Rakastan kenkiä muttei ole varaa paljon niitä ostella :'D Jahei! kerrotkos muuten mitä teet muuten vapaa-ajallas kun oot ypöyksin ettei sulla ole mitään tekemistä : D?

  ReplyDelete
 40. nane:
  kiitti ^^

  sikk:
  joo totta :D ja ei tuu sit niin isoi päivitystaukoi jos kirjottaa muustaki :D

  Miss J:
  okei ja kiitos :>

  anonyymi:
  kiva kuulla ^^

  Leijo:
  en nii mut se oliki vertauskuva ähä :D

  anonyymi:
  joo oon samaa mieltä :D ja kuiteski haluun pitää tän (life)styleblogina ni en ala tänne mitää personaldraamaa heitteleen et no worries :D kiitos ehdotuksesta :>

  Jasmin:
  kiitos paljon :>

  Glorry:
  okei hyvä ^^

  mau:
  jeee :>>

  anonyymi:
  nii totta :D

  Natalia:
  kiva :)

  anonyymi:
  oii kiitos paljon ! tällasta kommenttia on aina niin kiva saada :D<3

  ewerty_:
  nii, totta :D ku kyl mun elämään kuuluu muutaki ku shoppailu, vaikka se aika iso osa siitä onki :D

  ZEPP:
  kiitos ^^

  Rookie_:
  johooo! :D ÖRIÖRI.

  JEJE:
  okei hyvä ! :D

  anonyymi:
  jeee ^^

  anonyymi:
  kiitos :>

  nea:
  kiva :>

  anonyymi:
  öö, miks se pitäs tehä uudestaan ku se löytyy tuolt kyl ku selaat vanhoi merkintöjä :DD

  136BARS:
  joo voin ottaa sellasen seuraavan kynsipostauksen yhteyteen :D kiitti vinkistä ^^

  Retsu:
  okei hyvä ! :D

  hanzykka:
  kiitoooos ^^

  ellu:
  kiva kuulla et kiinnostaa ^^

  anonyymi:
  kiitti :D

  anonyymi:
  joo no se tos vähän lagaa, en oo jaksanu lyhentää viel ku se on ylikasvanu nii.. :D:DD

  anonyymi:
  oge ! :D

  laura:
  joo haha, tos oli hyvä pointti kyl :D en oo tullu ite ees ajatelleeks..

  Nessarose:
  oiii kiitti paljon<3 !

  anonyymi:
  emt kyllähän se harmittais mut toisaalt en kyl noit joitai ensimmäisii merkintöi jäis kaipaamaan ku ne on aika noloi osa ::D
  ja hei kiitti tosi paljon ! :D<3

  Marianna sanoi...
  kiittiii ^^<3

  anonyymi sanoi...
  joo totta :D kiitos paljon ^^

  anonyymi:
  muutaman päivän päästä 16.

  anonyymi:
  kiitos kiitos ^^


  g:
  omgg :D ! no mut hyvä et kuitenki sait sen sit loppujenlopuks :D
  joo tulee kyl käytyy aika usein ku se on mun lempparikauppa täällä :D

  rröpsö:
  kiitos paljon ^^
  kiharran yleensä sellasil kuumenevilla patukoilla :> sit viimeistelen raudalla ne :>

  Byouki:
  hahaa XD mul on sama välil :D

  fierce:
  hei kiitos tosi paljon noista juttuideoista, otan noit huomioon jatkossa ku teen postauksia :D
  en nyt tiiä erotunko niinkää massasta mut oon iha suht tyytyväinen välil :D

  ReplyDelete
 41. Sitä vain haluan kysyä, että miten onnistu mustien hiusten vaalentaminen? Haaveilen kesäksi näiden mustien muutosta platinablondiksi, mutta mietityttää että tippuuko hiukset sitte + saako niitä edes niin vaaleiksi jos on vuoden värjäillyt mustaksi.. + vaalensitko kerralla vai vaalenneltiinko useampaan otteeseen?

  ReplyDelete
 42. Miten ihmeessä saat noi kuvat tohon ylös kun rakennat sivun pohjakoodausta?
  oon ihan hukassa.

  ReplyDelete
 43. J:
  no se on kyl ihan fakta et mustasta tukasta ei saa platinablondia lyhyessä ajassa mitenkään :< että niistä tulee sellaset oranssihtavat ja todennäkösesti myös huonokuntosetkin. varsinki jos oot pitkän aikaa mustalla värjäilly :o
  mulla on ollu mustaa tukassa viimeks vuonna 2006 ja ei itseasiassa koskaan vaalentunu latvat enempää ku sellasiks oransseiks kunnes ne sit tippu päästä ja lyhensin omaa tukkaa aika reippaasti. et mustasta ihan vaaleeseen on tooooosi hidas prosessi, mut suosittelisin kampaajakäyntejä ja tukan lyhentämistä :o

  anonyymi:
  oletan et tarkotat tota otsikkokuvaa/headeria, nii siihen ei tarvii mitään koodeja, meet vaan tonne ulkoasu -> sivuelementit kohtaan, sit siin kun on se ylätunniste, ni klikkaat siitä 'muokkaa' ja sielt voit lataa kuvan siihe.

  ReplyDelete
 44. Todellaki kirjoita muustakin!!!! On hirveen kivaa lukee sun blogia ja kivaa vaihtelua olis jos kirjoittaisit muustakin ku shoppailuista yms. Enkä vinkkaa, että tässä "entisessä" tyylissä ois mitään vikaa....

  ReplyDelete
 45. Oon ihan saatanan kiinnostunut susta(ihan just sillai ku luuletki) ja olis todella mukava tutustuu suhun paljon enemmän, mutta olen niin helvetin ujo että en oikein voi. 8( TÄÄ ON PERSEESTÄ.
  Ja kyllä oon ihan innoissani puhumassa sulle sillon ku sä alotat keskustelun ku oon vaa niin ujo että vaikeeta aloittaa keskustelua.

  ReplyDelete
 46. who ever you are, you should definitely start a conversation with me ♥
  ei mua haittaa ollenkaan uusiin ihmisiin tutustuminen :3

  ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.