intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2013/09/07

feeling like an outsider

idkuva
 jacket unif dress glad news shoes unif necklaces ghost of harlem sunglasses glitter

I got my new UNIF outsider denim jacket in the mail on Thursday and decided to wear it right away! I noticed my outerwear collection had been missing a denim jacket, so I decided to fix the situation. And when this was on sale on Dolls Kill, ooooh, I just had to get it.

Denim is such a perfect material to wear at the moment, when the weather is slowly getting cold but wearing leather or something might get you sweating during the day. Denim can be warm, but it's also a cool material against your skin.

I paired it with my Glad News skull dress and das boot platform heels, also by UNIF. I bought the shoes during this summer and haha, if somebody thinks JC Litas are huge, think again! They're so petite compared to these! I guess I could post a comparison photo for you some day :)

What did you think about the outfit?

73 comments:

  1. Super upee! :) Noi kengätkin on sika hienot!

    ReplyDelete
  2. You look amazing! I LOVE so much this look ❤ it's just perfect!

    ReplyDelete
  3. Ihana asukokonaisuus! Varsinkin noi kengät on ihan järkyttävä upeet ;). Mutta tosi kiva kun oot palannut taas bloggailun pariin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti paljon<3
      paluu tuntuu kyllä ihanalta ja oon inspiraatiota täynnä! jee *u*

      Delete
  4. Suht järkky nenämeikki uudessa bannerissa. Jestas.

    ReplyDelete
  5. Really like the look. The transparent boots match with your hair and jacket well. :)

    ReplyDelete
  6. Makee outfit ja kengät on tosi hienot! Silti en vaan voi sille mitään, että noi popot nähdessäni ajattelen vain, kuinka 5 tai 6 vuoden päästä muoti muuttuu ja noita pidetään pahimpana tyylirikkona. :D On ne sen verran maun ja mauttomuuden rajalla! Mikä voi toisaalta olla vain hyvä asia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti!<3

      haha, ehkä, mutta en ymmärrä sitäkään että pitäis kokoajan miettiä mikä on muodissa vielä 5 vuoden päästä. eletään hetkessä ja hankitaan just sitä mikä miellyttää sillä hetkellä :D ei mua ainakaan tekis onnelliseks jos en koskaan "saisi" hankkia sitä mistä tykkään, sen varjolla että en ehkä tykkääkään siitä muutaman vuoden päästä ;)
      etenkään kun kyse ei ole mitään superkalliista investoinnista!

      shit's so ugly it's awesome jne!

      Delete
  7. siis kenet sä saat aina kuvailee sua..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. millon kenetkin, yleensä sen kaverin jonka kanssa oon liikkeellä. tällä kertaa kuvat otti tuomas :)

      Delete
  8. Oot upea! Noi kengät on ihanat ja toi takki, mä oon ihan hurahtanut farkkutakkeihin atm XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi kiitti!<3
      musta tuntuu et mäkin oon kovaa vauhtia hurahtamassa... XD

      Delete
  9. huu, mulla on samanlaiset aurinkolasit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uuu :D noita myydään vissiin monessa muussakin (netti)kaupassa, mutta kivat on!

      Delete
  10. On kyllä makeet kengät ja taas niin sykähdyttäviä kuvia. :)

    Saanko kysyä, että miten huollat noita kynsiäsi? Viilaatko kaiken pois vai kuinka? On niin upeita nekin aina, että suu auki täällä vaan kattelee xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos ihana<3
      viilaan kasvurajan pois ja teen huollon kerran kuussa about :) poistan kaiken muutaman kerran vuodessa! kiitoskiitos!

      Delete
  11. Sain uuden UNIF:n outsider farkkutakkini postissa torstaina, ja päätin pukea sen heti päälleni! Huomasin että ulkovaatekokoelmastani on puuttunut farkkutakki, joten päätin korjata asian välittömästi! Ja kun tämä oli alennuksessa dolls killsissä, ooh minun oli pakko saada se!

    Farkku on täydellinen materiaali tällaiseen säähän, kun sää on pikkuhiljaa kylmenemässä mutta nahkan yms pukeminen saattaa saada hikoilemaan päivän aikana. Farkku voi olla lämmin, mutta se on myös viileä materiaali ihoa vasten.

    Yhdistin takin minun Glad Newsin pääkallomekon ja platform -kenkien kanssa jotka ovat myös UNIF:lta. Ostin kengät tänä kesänä ja haha, jos joku pitää JC:n lita -kenkiä suurina, mieti uudelleen ! Ne ovat niin pienet verrattuna näihin. Voisin postata vertailukuvat näistä joku päivä :)

    Mitä mieltä olette asustani

    ReplyDelete
  12. susta tulee niin mieleen fated to be hatedin bebe ! (http://ftbh.blogspot.fi/) tai no oikeestaan enemmänki sen vanhat lookit.. :D mutta lovlovlov tota asua <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi apua kiitos! bebe on upee muija, seuraan sitä instagramissa! pitääkin selata sen vanhat postaukset, löysin ton blogin vasta hetki sitten<3

      Delete
  13. aina ja ikuisesti tuun googlettamaan sut cupcake couturena. aamen

    ReplyDelete
  14. pakko sanoo mutta tästä uuesta blogin nimestä tulee mieleen joku tauti.. :-D musta salmonella tms :D

    ReplyDelete
  15. Love the look! You look so fierce in the second photo <3

    ReplyDelete
  16. Täytyy myöntää että oot kyllä yks ihminen ketä haluisin ittekin kuvata, tai ainakin kuvien perusteella susta saa suht dramaattisia ja kauniita otoksia :) Saatko paljon katseita kadulla jne. jos oot pukeutunu niinku esimerkiks näissä kuvissa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oijoi, huikkaa mailia viivi@blacksaliva.org jos haluut lähtee kuvailemaan joskus!<3

      en tiiä saanko, en oikeestaan kiinnitä huomiota jos joku katsoo... se on yleensä joku muu joka sanoo mulle et "huomasitsä kun toi tuijotti" :'D
      ja saahan sitä katsoa, en mä pahastu!

      Delete
    2. Minähän laittelen tässä joku päivä, kun pääsen näistä luku"kiireistä" :) ja kyllähän sua katteleekin!

      Delete
  17. Äh, mäki haluisin uskaltaa pukee tollasii pidenmpii paitoi ilman et on shortsit tai housut jalassa En vaa uskalla, kun pelkään koko ajan tuulevan jossai kohtaa sillee et helmat on mun korvissa. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulla on aina shortsit alla suojana jos on mekko, vaikka olis pitkäkin!
      on vaan niin paljon helpompi olla kun ei tartte pelätä et jos helma nouseekin. ja jos nousee niin sit vaan näkyy housut haha :D

      Delete
  18. hei lataatko jotain eri kautta kuvat nykyään? näis uusissa postauksissa näkyy tosi monen kuvan kohalla pelkkä kysymysmerkki vaik ennen ei oo koskaan ollu mitään ongelmia D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. en, ihan bloggerin kautta niinkuin ennenkin :o outoa, kukaan muu ei oo sanonut etteivätkö lataisi normaalisti...

      Delete
  19. ihan jumalattoman ihanat kengät!

    ReplyDelete
  20. Viivi! Voimmeko odottaa pian kämppäpostausta? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano! voitte odottaa :) pari lamppua ja mattoa vielä puuttuu mutta ehkä se ei oo niin justiinsa.. oon sitä postausta niin kauan lupaillut XD

      Delete
  21. Onko sulla edelleenkin ne flip on pidennykset? :D Mitenköhän ne sopeutuis lyhyeen tukkaan... Pelkään just nimenomaan sitä että se "alatukka" näkyy.. Mulla on itellä about tän pitunen tukka; http://gimps.de/pictures/albums/userpics/10001/short-hairstyles-of-jessica-alba.jpg , osaatkohan sanoo yhtään miten hyvin saisin blendattuu tonne oman tukan sekaan? :) leikkaus ja malli on erilainen ja takaa muutaman sentin pidempi ku tossa kuvassa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. juu on ja tykkään ihan superina!
      mulla ei itellä oo noin lyhyttä tukkaa, mutta veikkaan että sulautuisi ihan hyvin jos malli omassa tukassa on reippaasti kerrostettu ja laitat hiukset jotenkin kun pidennykset on päässä :)

      Delete
  22. Noi UNIF:in kengät on kyl ihanat! Onko noi yhtä mukavia ku JC:n kengät? Ite ainakin tykkään JC:n kengistä ulkonäön lisäks myös mukavuuden takia. Korkkareiden käyttö ei ole koskaan ollut mukavempaa!♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos<3
      on kyllä, ei tuu jalat kipeiksi vaikka kävelee paljonkin :)

      Delete
  23. hei! Osaisitkohan auttaa mua ku oot jo pikkuhiljaa kaikella säätämisellä saavuttamassa ekspertin tason noissa harmaissa/hopeissa hiuksissa:---D
    Mul ois ongelmana se et en löydä mitään väriä millä saisin mun hiuksista tummemmat hopeiset, ne on kaiken jälkeen aina tälläset valkoset blondit hopeilla raidoilla... harmaikski sais mennä, tiiätkö mitään mikä auttais?

    Kiitos jos jaksat auttaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tummanharmaa on kyl vaikee väri.. :D
      mut sitä tavotellessa pohjankin pitää olla tummempi blondi, ei platinan vaalee. sain ite parhaat tulokset japanilaisilla hiusväreillä mut jos suomesta pitäis löytyä niin värjäisin omasta tukasta eka tumman vaalean/tuhkan vaalean (mut ei missään nimessä keltanen blondi!!) ja alkaisen varovasti heittään tota wellan 7/19 toneria päälle :)

      Delete
    2. kiitos kiitos paljon ♥

      Delete
  24. OMG you are perfect!! Glad I found your blog. Just followed you xx



    www.hixvoltage.blogspot.sg

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaw thank you so much<3 gonna check out your blog as well! x

      Delete
  25. jännä et kirjotat kumminki enkuks vaikka melki kaikki kommentit mitä sulle tulee on suomeks. joten uskois että moni arvostas sitä et kirjottasit suomeks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saamani palautteen mukaan suurinta osaa ei häiritse postausten lukeminen enkuksi, mutta kommentoida voi tottakai kummalla kielellä tahansa :)
      en halua kirjoittaa enää kahdella kielellä koska se on niin pirun työlästä ja enkkua ymmärtää kaikki!

      Delete
  26. tykkään kyl tosi paljon tosta bannerista ja siin sun kuvas on nätti !

    ReplyDelete
  27. uskaltaisitko ikinä tilata pidennyksiä ebaysta? ajattelin tilaa pidennykset ja oon miettiny myös ebayta kun siellä on niin halpaa ja hyvä laatu suurimmassa osassa pidennyksissä mitä oon kuullu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon kerran tilannutkin, mut oli ihan hirveetä lirua niin ei niitä sellasenaan voinut käyttää niin pistin vaan entisten sekaan tuuheuttamaan :D
      mut kaipa sieltäkin ihan hyviä saa jos tietää hyvän myyjän!

      Delete
    2. joo mul on kyl kans aina ollu hirveetä liruu, tai tilasin kerran ja laatu oli imo parempi ku hairtradessa, mut nii liruu et jouduin 4 klipsiosioo laittaa yhtee kiinni et vastas ees sellasta hiusnauhaa mitä jostai rapunzelilt saa ... siks aattelinki et tilaan vähintää kolme pakettii :D tai neljä..

      Delete
  28. Haaah! Ihmettelin että miks et oo ekan postauksen jäkeen postannu mitään. Nyt sitten tajusin että googlen kautta tullessa se ohjaa vaan tohon ekaan uuteen postaukseen, enkä ollu huomannu näitä uusia.

    Nuo kengät näyttää suorastaan pelottaville :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha joo kannattaa pistää osote vaikka kirjanmerkkeihin tms, google saattaa heittää mihin postaukseen sattuu :D hyvä että nyt huomasit kuitenkin!

      ihanat pelottavat kengät<3

      Delete
  29. Wohoo, en kestä tuota sun hienoutta! :D Ihana takki ja kengät ja kaikki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa apua en ees oo noin hieno XD kiitos paljon silti<3

      Delete
  30. aika horomainen tullu

    ReplyDelete
  31. I LOVE THOSE SHOES! OMG OMG OMG!!! Seriously though!!! <3 There aren't enough words..! Beautiful pics btw ;)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.