intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2013/04/23

NOT DEAD YET

idkuva
sweater unif shorts gina tricot necklace ghost of harlem

Moikka! Kuten ootte saattaneet huomatakin, tän blogin puolella on ollut hiljaista viimeisen kuukauden ajan. Kyse ei tosiaankaan oo siitä, että olisin lopettelemassa bloggaamista saatika että bloggausintoni olisi mihinkään kadonnut, päinvastoin.

En ollut suunnitellut pitäväni minkäänlaista taukoa blogista, minkä takia en siitä täällä mitään infonnutkaan. Kaikki kävi niin äkkiä ja koska muutamat lukijat kerkesivät ihmettelemään mihin katosin, niin ajattelin nyt vähän kertoilla että missä mennään ja mitä isoja muutoksia mun elämässä on tapahtunut!

En muista oonko maininnut täällä, mutta opiskelen parhaillaan vikaa vuotta nykyisessä koulussani ja valmistun reilun kuukauden päästä. Noh, siispä oon joutunut vääntämään kaikenmaailman lopputöitä, muita rästijuttuja jne. MUTTA, eipä siinä vielä mitään! Osa teistä ehkä muistaakin että oon tähän asti asunut HOASin soluluukussa ja koska toi koulu tosiaan nyt päättyy, oon tässä kevään aikana ravannut useissa asuntonäytöissä ja uuden kämpän hankkiminen alkoi olemaan ajankohtainen juttu.


JA SAIN KUIN SAINKIN KÄMPÄN!!!! Joten pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan ja muutin uuteen asuntooni heti pääsiäisen jälkeen. Asun nyt vihdoin ja viimein ekaa kertaa elämässäni yksin ja oon niiin ilonen! Ei mun kämppikset ollut mistään pahimmasta päästä, mutta olin jo pidempään kaivannut omaa rauhaa ja tilaa.

En kuitenkaan Helsingistä poistunut (joku tais niin epäillä), koska täällä mulla on työ ja kaverit ja lähes kaikki muukin. Tää mun uusi kämppä on 35,2 m2 kokoinen yksiö ja sijaitsee Kampissa, mihin oon hirmu tyytyväinen, koska nyt pääsen melkein mihin tahansa kävellen.

Mutta miks en oo päivittänyt kuukauteen, eihän siihen pelkkään muuttamiseen niin kauaa mene? No ei menekään. Ollaan rempattu iskän ja äitin kanssa tätä asuntoa kuun mittaan ja pikkuhiljaa alkaa olemaan vihdoin valmista. Multa puuttuu vielä muutama lamppu ja mattoja ja muita pieniä juttuja.

Aion tehdä postauksen tästä kämpästä ennen & jälkeen -kuvien kera, mutta teen sen vasta sitten kun täällä on 100% valmista. Tän postauksen kuvat on otettu muuton jälkeisen ekan viikon aikana kun täällä ei ollut vielä juuri mitään, nyt näyttää jo ihan eriltä.

Ollaan jynssätty tää asunto lattiasta kattoon, tehty pientä pintaremppaa ja maalattu kaikki seinät paitsi keittiöstä ja suihkusta, koska ne oli edellisen asukkaan jäljiltä ne oli ihan jäätävässä kunnossa. Siinäpä se aika onkin ihan hyvin vierähtänyt.

Mutta joo, tässä lyhyet kuulumiset tähän väliin! Koitan palailla normaalin bloggailun pariin asap ja kirjoittelen lisää asuntojuttuja sit myöhemmin. Mulla on iso läjä uusia vaatteitakin teille esiteltävänä!! Mutta tässä vielä loppuun kuva tän hetkisistä kynsistä. En muistanut tolloin aikaisemmin ottaa kuvaa molemmista käsistä ja nyt en enää kehtaa kun on muuton ja rempan jälkeen vähintäänkin kärsineen näköiset ja teen pian uudet :'D


Translation // Sorry for not having the energy to make a proper translation for the post but here's what in short: I got a new apartment (35,2 m2 studio apartment in Kamppi, the very center of Helsinki!) and moved in few weeks ago! I've been super busy fixing it with my mom and dad and also finishing my thesis for school and stuff because I'll graduate next month.
Here's also a pic of my new nails but they're already pretty worn out because of moving etc :'D
I'll be getting back to normal blogging asap, thank you so much for your patience!

60 comments:

  1. Paljon onnea uudesta kämpästä! :) Ja rakastan sun hiuksia btw ♥

    ReplyDelete
  2. mitä kouluja oot siis käynyt peruskoulun jälkeen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. graafisen suunnittelun amiksen, talouskoulun ja nyt kohta ton audiovisuaalisen amiksen :)

      Delete
  3. Onnea uudesta kodista ♥ Ja oot ihan mielettömän kaunis! Keep it up, girl! X

    ReplyDelete
  4. I don't mean to rude in anyway, but do get money enough to buy a new apartment and everything by yourself? XD I feel kinda hard to be 100% independent!

    ReplyDelete
    Replies
    1. well, i wouldn't be renting an apartment if i couldn't afford it :'D i go to work you know!

      Delete
    2. I know i know! But, does the job pays so well that you are 100% independent of your parents? I don't know why, but i always thought that being 100% independent was something that someone could be only if you were like... 30 lol

      Delete
  5. OoOoo gurl yo hair so fancy! ; D

    ReplyDelete
  6. saanen udella paljonko on vuokra? Kun kerta Kampissa on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mun mielestä sellaset asiat kuten vuokra ja palkka yms ei kuulu blogiin :)

      Delete
    2. jaa no ei sitten :)

      Delete
  7. Uuu, ihanan värikkäät kynnet! Oonkin kaipaillut sun postauksia ja suruissani ihmettelinkin kun niitä ei ollu kuulunu :) Mutta ihanaa, että oot täällä taas! Onnea kämpän johdosta :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon<3
      tästä noustaan vielä, oota vaan :3

      Delete
  8. No nyt kyllä tuli aika hyvä ja uskottava selitys poissaololle. :D Ei siis ollut sarkasmia, vaan meinaan, että tommosten härdellien kanssa ihan ymmärretävää, että bloggaaminen oli jäänyt vähemmälle.

    Mut hyvä, että oot palailemassa, aloin jo huolestua, ettet oo tosiaan kärsiny jostai blogi-innottomuudesta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla että ymmärrät :) oisin halunnut blogata vaikka kuinka monesti ja pitää teitä ajantasalla siitä missä mennään, mutta aika ja voimat on ollu tän kaiken jäljiltä niin vähissä, että ainoot vapaapäivät oon maannu aamusta iltaan sängyn pohjalla :'D

      ihanaa että jaksoit odottaa, kyllä tästä vielä palailen kunnolla bloggailun pariin!<3

      Delete
  9. Saaks kysyy ostitko siis asunnon ihan omaks kerta maailet siel yms vai vuokralla ? :p ja ihanat kynnet ja hiukset <3 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. vuokralla, mut sain luvan maalaa ja kunnostaa (koska ketäpä se haittais :'D). asunnossa oli edellisen asukkaan jäljiltä sellaset karmeet tummansiniset seinät ja pari seinää sellasta harmaata betonia jolle ei ilmeisesti oltu tehty muuta kuin revitty tapetit irti... hyhh..

      kiitti!<3

      Delete
  10. I love your hair >.< ! so awesome <3

    ReplyDelete
  11. Waau tulin jotenki tosi iloseks sun puolesta vaik en ees tunne sua, mut ihanaa et oot saanu vihdoin oman kämpän! Onnee uuteen kotiin :)

    ReplyDelete
  12. Moi oon tulossa Helsinkiin parin viikon päästä etsimään yo-mekkoa ja aattelin että jos sulla olis vinkata jotain kauppoja mistä sellasen voisin sieltä löytää? :) Perusvaatekauppoihin kuten Zaraan ja H&M:n löydän, mutta tuleeko sulle mieleen mitään vähän erikoisempia tai vähemmän tiedettyjä mistä voisi jotain löytöjä tehdä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kampissa (siis siinä kauppakeskuksessa) taitaa olla joku Companys niminen liike, jossa ainakin (omaan silmään) ihan OK kolttuja näkyy .. En oo koskaan sisällä asti käyny, mutta mallinukkeja tulee tsiigailtua kun siitä ohi kävelee.

      Delete
    2. riippuu ihan siitä kuinka paljon oot valmis pulittamaan yo-mekosta? :D ite tsekkaisin ehkä helsinki10:n, etenkin sen niitten topshop osion! sieltä saattais jotain ei-niin-perus kolttuja löytyä hyvällä tuurilla!

      Delete
  13. Onnea asunnon johdosta! Oon aika kade kun kerran Kampista löysit mokoman :D Ja vielä valmistutkin tänä keväänä/kesällä... Huh huh. Et kyllä kovin laiska varmaan oo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti! :D no oon kyl laiska mut aina ei voi maata vaan sängyn pohjalla XD

      Delete
  14. Moikka Viivi! Ensinnäki, sulla on tällä hetkellä tosi ihanat hiukset, oon muutenki aina ihaillu sun hiuksias, niin tuuheet ja pitkät! Tosin lisäkkeitten ansiota mut whateva. Oot yks niistä tosi tosi harvoista ihmisistä jolle keskijakaus sopii. Näyttää oikeesti ihan mahtavalta, suorastaan vois sanoo että kadehdin :DD hahah.

    Tuleepa tästä nyt varmaan jotenki tosi syvällinen kommentti lol. Mut toisekseen, tiedät varmaan tai voit ainaki kuvitella, miten vaikeeta on ku on syntyny väärään kroppaan ja kokee ittensä vastakkaisen sukupuolen edustajaks. Noh, mulla on käynyt näin :DD kuulostaapa muuten tyhmältä. Mutta muistan vieläki joskus kun löysin sun blogin ja aloin suoristamaan mun hiuksia ja kattomaan sun videoita ja ihailemaan sua ja tietyissä asioissa ottamaan susta mallia. Pidin jotenki tavallaan sua varmaanki mun idolina ja kauneusihanteena :D Ja siitä se oikeestaan lähti että aloin miettimään miks musta kokoajan tuntuu niin ahdistavalta ja masentavalta ja seurustelu eikä mikään onnistu ja hain lähetettä psykologille ja kerroin että koen olevani nainen ja syntyneeni väärään kroppaan.

    Noh, ihmettelet varmaan että miks kerron tän sulle.. No oikeestaan vaan siks koska halusin kertoo sulle, miten oot aina ollu mulle tavallaan idoli ja kauneusihanne ja miten oon ihaillu sua ja miten oot antanu mulle ihan älyttömästi voimaa ja jaksamista tän ongelman kanssa jonka kanssa painin. Aina ku meen kouluun ja ennen ahdisti ihan älyttömästi, ajattelin vaan sua ja sitä miten upee persoona oot vaikka ootki ihan tavallinen ihminen ja se anto mulle ihan älyttömästi voimaa. Halusin vaan kiittää sua siitä että oot ollu ihan tajuttoman hyvä roolimalli! :-)

    Ps ois tosi siistii jos voisit taas tehä niitä random käläkälä videopostauksia!! semmosia rentoja millasia aina ennen teit :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ääää eikä!<3 kiitos ihan mielettömän paljon ihanasta pitkästä kommentista ja siitä, että uskalsit jakaa oman tarinas<3

      ihana kuulla että sun asiat on parempaan päin(?) ja että oon onnistunut (tietämättäni) auttamaan edes jotenkin.

      keep your head high girl ja muista että elät ittees varten etkä muita miellyttääksesi :) kaikkea hyvää sulle!

      Delete
  15. nyt on pakko kysyä yhtä juttua liittyen the keskijakaukseen! itsellä ollut tämä kyseinen jakaus nyt tovin entisen sivuotsiksen tilalla ja nyt on sitten saatana toinen puoli hiuksista lyhyempi. kysymykseni kuuluu siis: onko sulla samaa ongelmaa? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. no siis eiks sivuotsis oo sellanen vähän vino että sen saa hyvin sliipattua sivulle? :D mun otsis oli ihan suora niin ei oo tota ongelmaa :)

      Delete
  16. Cool outfit! And love the nails!!! ^__^

    ReplyDelete
  17. ai saatana, jos mä vuokraisin kämppää, niin haluun kans vuokralaisen, joka remppaa sen mulle ilmaseks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vuokrakämppä tai ei, mieluummin remppaa omaan piikkiin ku asuu jossain paskaläävässä :D

      Delete
  18. sä oot ehdolla gaijin guary awardseissa!! onneks olkoon ^-^

    ReplyDelete
  19. oikeen ymmärrettävä syy miksi blogissa on ollut hiljasta! noi sun hiukset on kyllä niin upeet huh, ja onnittelut muuten uudesta kämpästä! :)
    peritkö muuten mitään maksua noista mainoksista mitä sun blogissa vilkkuu ja kuinka paljon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! :)
      riippuu vähän mainoksista, osasta tulee rahaa näyttöjen ja osasta klikkausten että myyntien kautta :)

      Delete
  20. Ihanaa että palasit takaisin, täällä ollaankin jo kaivattu :) Ja onnea uudesta kämpästä!

    ReplyDelete
  21. sitku sul on kimpsut ja kampsut paikoillaan niin esittele sun uus kämppäs meille? :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tottakai! mut haluan että kaikki on 100% valmista ennen kämppäpostausta~

      Delete
  22. Tosi kiva toi sun asu ja kynnet kanssa! Onnea uudesta kämpästä! (:

    ReplyDelete
  23. You look great without the heavy fringe!

    ReplyDelete
  24. Naurettavaa millasta asuminen on Helsingissä kun Kampissa yksiöiden vuokra on näköjään 800-1000 e/kk. Mä asun myös täällä etelärannikolla pk-seudun ulkopuolella, kaupungin keskustassa 120 neliöisessä omistusasunnossa minkä maksan ihan yksin ja mun vastike on kolminumeroinen ja alkaa kakkosella. Jos vertailee siis, yksiö mikä maksaa tonnin ja 5h+keittiö, omistus, mikä maksaa alle 300. Niin ja asuntolainaa mulla ei ole maksettavana.
    Helsingissä on asiat pahasti vialla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mut kato kun Helsingissä onkin parempi asua kuin jossain landella. Kaikki lähellä ja on ylipäätään olemassa vain Helsingissä...

      Delete
    2. niin noh, mua ei yhtään nappaa espoo/vantaa/jne, plus ei tuntunut siltä että olisin valmis ostamaan kämppää vielä :)

      Delete
  25. Hirmukivat kynnet! Miten sä pystyt elää noiden kanssa? Kosketusnäytön kanssa ongelmia? Itselläni teettää toisinaan ongelmia jo omatkin kynnet.. :D

    -Pika
    http://thegaydiaryofpikachuu.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti!<3
      ei oo mitään ongelmia, oon niin tottunut :D mulla on iphone ja ipad eikä kummankaan käyttö oo yhtään vaikeeta :D

      Delete
  26. onnittelut uudesta kämpästä!
    minkälaiset hiukset sulla on ilman lisäkkeitä, oisko kuvaa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti!
      tää on varmaan viimesin mitä oon pelkästä omasta tukasta kuvannut :D

      Delete
  27. voi että ku oon rakastunu sun blogiin! :3 ja sun hiuksiin! Tää on vaan niin siisti, ja sentakia on pakko kysyä miten oon saanu tohon oikeelle alkuun sun oman kuvan ja viel noin isoksi ja ilman reunoja? wow

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.