intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/11/21

:: FUNERALS & PARTIES

Torstai illan ohjelmassa oli mennä tsekkaamaan ylläoleva event ! Casualimmin sanottuna Mertin vaatteita tuli myyntiin Helsinki10:iin rajoitettu erä ja juhlittiin sen kunniaksi !

Vaikka otsikko ja ylläoleva kuva antaa toisin olettaa, kyseessä ei kuitenkaan ollut kenenkään hautajaiset !

w/ Marinka !!

Tässä (ja alemmassakin) kuvassa näkyy myös mun päivän asu ! Yläosa GHOST OF HARLEM'lta, housut Warehousesta, hattu on W♥C'n, huivi tjsp PULL&BEARista ja loskakelissä kastuneet kengät on UGGit. Olisin halunnut alunperin laittaa ne mun Topshopin kengät ton asun kanssa, mutta totesin että on fiksumpaa lähtee liikkeeseen ilman korkoja. Ja oikeessa olin, koska 10 askeleen jälkeen kotiovelta, lensin kauniisti selälleni kun oli vähän liukasta :---D

Voisin kyl vaik seuraavaan entryyn kuvata noi uudet tilaamani vaatteet paremminkin kun en oo sitä vielä saanut tehtyä !

w/ Arttu !!

Tarjoilupuolikin pelasi ! kekekek

Paikan päällä oli tosi paljon ihmisiä ! Mikä oli outoo koska yleensä oot yks muutamista asiakkaista Helsinki10'ssä asioidessa niin nyt joutui ihan kunnolla puikkelehtimaan siellä ! Mut hyvä juttu vaan !!

Marinka, Arttu, minä, Mert ja Leijo !

Haluun vaan sanoo vielä että paljon onnea Mert, you're awesome !!

Tilaisuuden jälkeen jatkettiin vielä Jenny Woohon, johon meidän ei aluksi edes pitänyt mennä, mutta sitten päätettiin että mennään ihan vaan hetkeks piipahtamaan ! No..... loppupeleissä päädyttiin sit olemaan pilkkuun asti :---D Mut en kyllä valita koska oli just hauskaa !! Tää kuva varmaan riittää kuvasaldoksi Jennyn puolelta hehe.


Perjantaina käytiin Tiinan kanssa kattomassa uusin Harry Potter, joka oli kyl hyvä !! Jäi vaan tosi ärsyttävään kohtaan, mut en ihmettele kun vielä se part 2 tulossa myös. Pitää vaan jaksaa venailla heinäkuuhun asti nyt, byy. Käytiin katsomassa leffa Bristolissa, koska kaikki näytökset Tennispalatsissa ja Kinopalatsissa on ihan loppuunvarattuja. En ollut aikasemmin käynyt Bristolissa mut se oli tosi kiva kyl ! Lukuunottamatta meidän lähettyvillä istuvia teinipoikia jotka mölys koko leffan ajan ja kilisteli kaljoja :--------) Menis kotiin kasvamaan ja opetteleen käytöstapoja tollaset.
Toinen kans mikä mua häiritsi, oli se et leffassa ei ollu yhtä kohtaa mikä oli trailerissa... kai se sit on vasta siinä kakkos osassa mut silti, wtf.

HP7'n jälkeen miitattiin Saana ja paineltiin dtm'ään to bailabaila some more.

w/ Tuomas !

ja lopuks vielä minä ft. Tiina, Arttu, Tuomas ja Niklas !

Nyt on kyl bilekiintiö mun osalta hetkeks täynnä ja voisinkin tästä samantien painua nukkumaan ja korjaamaan mun unirytmin, koska heräsin tänään vasta kuuden-seitsämän aikaan :--D Byes !!

26 comments:

  1. Miten saat sun kiharat pysyy noin hienosti? Tupeeraat ja rutkasti lakkaa? :D Teitkö nää kiharat sillä suoristusraudalla?

    ReplyDelete
  2. Sulla näytti hiukset vähän jotenkin hassuilta vkl ku ne menee päältä ihan päänmyötäsesti ja sit sivuilta vaan tupeerattu leveeks sori mut se näytti vaan niin joltain katolta päässä!

    ReplyDelete
  3. Jep,tosta ykkösosasta puuttu yks kohta mikä oli trailerissa mutta se on sitten tulos siihen kakkososaan=).

    ReplyDelete
  4. toivottavasti en oo liian utelias, mut mua kiinnostaa ihan kauheesti paljonko painat. koska näytät tosi laihalta imo (hyvällä tavalla) niin ootko viellä sen 53kg ? koska jos siru on jtn 45kg ja ootte suunnilleen saman kokosia...Mut toisaalta siru on sua reippaalla kädellä lyhyempi. Mut siispaljonko painat right now ? :---D

    ReplyDelete
  5. Heissaan, mua ihmetyttää se, että kun tossa missä on tää blogin osote, siis osoiterivi vissiin ? :D Mutta kuitenkin, miten oot saanu tollasen 'pomppivan' muffinssin siihen?

    ReplyDelete
  6. noi sun housut on ihan hirveet :( tai sit ne ei vaan sovi noiden muiden vaatteiden kans

    ReplyDelete
  7. miten nää kuvat on näin huonolaatusia?

    ReplyDelete
  8. viivi miks ihmeessä tää postaus on tagattu 'laukut'? :D

    ja hei, so pretty! ♥ toi pikkusen tummempi tukka sopii sulle tosi hyvin, näytät aivan täydelliseltä.

    ReplyDelete
  9. Miten saat sun kiharat pysyy noin hienosti? Tupeeraat ja rutkasti lakkaa? :D Teitkö nää kiharat sillä suoristusraudalla?
    näis kuvissa mul on päässä puoliperuukki eli se on valmiis ollu kiharalla :D se on kuituu ni kestää tuulet ja tuiskeet kärsimättä !

    paljonko painat right now ? :---D
    emt en oo käyny vaa'alla in ages !

    Heissaan, mua ihmetyttää se, että kun tossa missä on tää blogin osote, siis osoiterivi vissiin ? :D Mutta kuitenkin, miten oot saanu tollasen 'pomppivan' muffinssin siihen?
    sen nimi on favicon, voit googlaa koodin siihen 8D

    miten nää kuvat on näin huonolaatusia?
    emt blogger pasko jotain, klikkaa isoks ni näkyy hyvinä !

    viivi miks ihmeessä tää postaus on tagattu 'laukut'? :D
    oho, painoin 'leffat' sijasta sit laukut XDD kiitti ku sanoit > korjasin !

    ReplyDelete
  10. no hei tee jotain tarkempaa reviewiä tosta puoliperuukista!

    ReplyDelete
  11. Jumaloin noita sun hiuksia... *o*

    ReplyDelete
  12. ah ihana kampaus sulla näissä kuvissa! ♥ tää tummempi hiusväri tosiaan sopii sulle tooosi hyvin~~

    ReplyDelete
  13. tykkään noista sun housuista näääääääääin paljon!
    ps. saat mut himoitsemaan puoliperuukkia entisestään! :D

    ReplyDelete
  14. Heei minkälaiset kynnet sulla on tällä hetkellä ? jäi häiritsemään tossa kuvassa missä olet tuomaksen kanssa, näytti kivoilta nimittäin ^^

    ReplyDelete
  15. Ei hele :D näin sut perjantaina dtm:ssä ja katoin vaan että hmmm onpa tutun näkönen jostain mutta enpä jaksanu alkaa pohtimaan enempää että missä oon sut nähny :D No nyt se sit selvis.

    ReplyDelete
  16. Heips<3!
    Oot niin nätti, että mun täytyy kysyy sulta neuvoja; ). Katsos kun haluaisin alkaa pukeutumaan gyaru-tyylisesti, mutta minulla ei ole hajuakaan mitä pitäisi ensiksi ostaa ja miten saan hiukset hienosti ja... Ole kiltti ja auta: ) (haha, oon niin epätoivoinen: D)

    ReplyDelete
  17. Hei mäki olin bristolissa tänää kattoo HP7:skaa ! mihi aikaa olit ? :--)

    ReplyDelete
  18. Oi upee asu! Musta noi housut on upeet :o

    Ja juu täälläkin toivotaan kuvaa kynsistä :---)

    ReplyDelete
  19. no hei tee jotain tarkempaa reviewiä tosta puoliperuukista!
    joo tekeil on ! 8)

    Heei minkälaiset kynnet sulla on tällä hetkellä ?
    postaan seuraavaan entryyn !

    Ei hele :D näin sut perjantaina dtm:ssä ja katoin vaan että hmmm onpa tutun näkönen jostain mutta enpä jaksanu alkaa pohtimaan enempää että missä oon sut nähny :D No nyt se sit selvis.
    juu taisin tanssia railakkaasti sielä !

    Hei mäki olin bristolissa tänää kattoo HP7:skaa ! mihi aikaa olit ? :--)
    mä kävin kattoo sen jo perjantaina ! 20:45

    ReplyDelete
  20. Sul on kivat "hiukset" :D

    ReplyDelete
  21. Siis ei apua, nyt on kyllä ihan pakko kysyä kun tää asia vaivaa mua hitosti. :D (en tiiä onko kysytty aikasemmin, jos on niin pahoittelut !) Miten te pääsette Jenny Woohon sisään? Aina kun ite oon ollu Helsingissä päin käymässä niin siellä on ollu ikäraja joku 24 tjsp. Olenko mä vaan sitten aina väärään aikaan siellä vai suhteillako te keplottelette sisään? :D

    Ja ettei tää nyt ihan kyselyksi menis niin kerrottakoon että oot ihana. :>

    ReplyDelete
  22. Sul on kivat "hiukset" :D
    lol thnx, kyl ne on ihan yhtälailla HIUKSET vaikkei omasta päästä kasvakaan hahah :D

    & about jenny woo, emt oon ollu siellä 3 kertaa eikä koskaan oo ollu ongelmaa päästä sisään vaik oon kyl ihan tietonen ikärajoista :D dunno mikä niillä sit on, jokaisel baaril on kai vapaus valita asiakkaansa?

    ja kiitti ^^

    ReplyDelete
  23. Sul on just tommone 'big hair' ! :D
    Se on niin upee ! :)

    ReplyDelete
  24. Sun hiukset on oikeesti ihan lätät tuolta päältä :D ja kauhee puska tos sivuilla, naama on kans kiva babyface :D!

    ReplyDelete
  25. just the way i like it uhum !
    ja parempi olla baby face, sitä arvostaa sit vanhempana ;-----)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.