intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/11/11

walk walk fashion baby

Oho, ei oo tullut viikkoon päivitettyä. No eipä sillä et mitään kauheen jännääkään olis tapahtunut. Kerron tässä entryssä vähän sekalaisesti tekemisiä ja mun ajatuksia atm !

Ostin uudet farkut lauantaina kaupungilla käydessäni !
Oli alessa ja olin farkkujen tarpeessa, joten mukaanhan ne lähti. Tykkään näistä, koska nää on tummanharmaat eikä sellaset kauheet tasasen yksväriset mustat. Mulla tulee näistä mieleen yhet mun vanhat farkut, jotka aikoinaan oli ihan mustat, mut sit kulu about näitä vastaaviksi. Tykkäsin niistä kauheesti mut ei mahdu mulle jalkaan enää, oon varmaan lihonu XD No ei sillä, ostinkin ne joskus yläasteaikoina.

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää käymällä perheen kanssa Rossossa syömässä ja elokuvissa. Käytiin kattomassa se Saiturin joulu-leffa :D Oli ihan kiva, vaikka leffan juoni itessään oli mun mielessä aika loppuun kulutettu. Mut ältsin hyvin animoitu ! Jee.

Sit hmm viimeset pari päivää tässä oon selvitelly vaihtoehtoja et mitähän sitä elämällään tekis jatkossa ja vaikuttais siltä et mul on aika hullun hyvä diili käsissäni atm, kunhan en ite sitä tyri :D Meen siis ensviikolla Helsinkiin paikanpäälle selvitteleen asiaa ja kerron lisää sit jos ja kun asia varmistuu :D Oon vaan niin innoissani~


Niin joo ja sit yks juttu ! Mua pyydettiin kirjottamaan aiheesta joskus aiemmin ja vaikka silloin sanoin, etten kirjottais niin kirjotetaampa nyt kuitenkin kun tuli tänään aika ajankohtaiseksi jutuksi tää.

Oon huomannut, että mulla on lukijoita jotka käyvät muiden bloggaajien kommenttibokseihin spämmäämässä viestejä tyyliin:
"Yhyy sul on samanlainen toi ja toi, baittaat selkeesti Viiviä!!!"

Mulle on henkkoht ihan se ja sama, onko jollakin samoja asioita kuin mulla, samoja kiinnostuksen kohteita kuin mulla, tai jotain vastaavaa. SE ei tee kenestäkään baittaria jos on jotakin edellämainituista. Ja siis miks ei olis :D Kyllä mä tiedän, että mulla on hyvä maku haha.
Tietysti toivon, et jos on jotekin inspiroitunut mun blogista tms, mikä on tosi hienoa musta et niinkin voi olla, niin mainitsis asiasta jotenkin. Se tuntuis musta tosi kivalta.
Mut se et mun sydäntä on lähellä esimerkiksi just Juicy Couture ja Anna Sui, ei tosiaankaan tarkota sitä, että omistaisin kyseiset brändit ja vain mulla olisi oikeus tykätä niistä :D Joten toivon että tästä asiasta ei tuu enää mitään sanomista kenellekään.

Mut sit on yks toinen asia. Asia jossa koen olevani uhri, on mun koodaus & grafiikat. Ne on 100% MUN KÄSIALAA (lukuunottamatta tietty jos oon jotain brusheja käyttänyt, niistä onkin maininnat erikseen), ja jos niitä kopioidaan, suutun aivan mielettömästi !! Tänään oon törmännyt kyseiseen tapaukseen ja vielä harvinaisen kinkkiseen sellaiseen, mutta toivon, että asia on nyt selvinnyt ja sille tehdään jotain.
Mä olen nähnyt paljon vaivaa blogipohjani tekoon, alusta loppuun, jolloin en todellakaan arvosta, jos mun koodit pöllitään luvitta ja väitetään omiksi. Koska sillon on kyse tekijänoikeuslain rikkomisesta. (edit: tai ainakin jotain sinnepäin :D varastaminen ku varastaminen = i do not approve)

Joten, tiivistetysti vielä; ostakaa niin paljon samoja juttuja kuin mulla, tai tykätkää samoista jutuista kuin mä, mutta kajotkaapas mun grafiikoihin tai koodeihin niin saatte varmasti vihani niskoillenne :D

Nojoo, pistetään viel loppuun vähän uutta gagaa, ettei jää niin paha maku suuhun tästä ranttauksesta



Viivi kiittää ja kuittaa~

AINIIN JA JOO !
melkein unohdin tän, mainostan parii kaveria tähän loppuun vielä:

Muistetteko kun puhuin niistä kuvista mitä otin Tuomaksesta tossa pari merkintää taaksepäin? Niiden käyttötarkoitus oli siis tää ! Tuomakseltakin löytyy nyt blogi ja sinne pääsee TÄSTÄ !

Ja sit, lupasin kans pistää linkkiä TÄNNE. Kaverini Heikki myy vaatteita, käykää tsekkaamassa jos löydätte jotain mielestä :D

89 comments:

  1. Mitä mieltä oot tyypeistä, jotka yrittää näyttää japanilaisilta/korealaisilta/aasialaisilta yleensäkkin, tosin onnistuen tässä kohtuullisen hyvin? ovatko nämä mielestäsi noloja tai esimerkiksi wannabeita?

    ReplyDelete
  2. Krhm, oon ite kerran taistellut samankaltaisen tekijänoikeusrikkomuksen kanssa, tosin silloin oli kyse ihan vain kuvatuista kuvista. Eihän tuo koskaan kivaa ole, mutta päättyy onneksi useimmiten uhrin voittoon.

    Nojoo, mutta. Oon itse perustamassa blogia tässä lähiaikoina, mutten tiedä miten aloittaa taustojen/headerin tekemistä. Käytössäni on ainoastaan PhotoFiltre, joten osaisitko antaa minkäänlaisia vinkkejä?

    ReplyDelete
  3. mulla on aika samanlainen tyyli kuin sulla, siis tykkään tosi paljon gal-tyylistä ja tälleen ja selaileen just eggii, ranzukii yms..

    ja sit kun esittelet täällä blogissasi ostoksia, niin voin sanoa että oon ostanut sen hennesin leopardibaskerin kun löysin esittelit sen täällä. oli vaan niin söpö, ja kun itse en käy hennesillä melkein ikinä ja näin että siellä on tollastakin niin piti käydä hakeen se.. niin ja, suomessa kun ei oikein ole mitään kivoja juttuja mulle, niin se baskeri oli kyl aika poikkeus :D
    toivottavasti tästä saa edes jotain selkoa heheh :D

    ja ainiin! oon löytäny sun blogis kautta sen fiberwig-ripsarin, miten nyt kirjoitetaan :D oon niin rakastunut siihen! =)

    ReplyDelete
  4. Toivottavasti et puhu musta :D En tiedä, mainitsin sut siinä kuitenkin aika selvästi :D
    Olen saanut sun blogista inspistä ja kaikkee mitä blogista nyt voi irrota :d Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  5. ne ketä asia koskee, on jo tietosia asiasta joten no worries~ ^^

    ReplyDelete
  6. Mä oon aina ollu siinä käsityksessä että tekijänoikeuslaki ei suojaa koodeja? :o Grafiikoita ja muita kyllä, mutta ei koodia?

    Voin toki olla väärässäkin. Ja ei sillä, yhtä lailla väärin se koodien kopioiminen on, mulla on kanssa siitä kokemusta ja aikamoisen tappelun kävin että kyseinen henkilö sen koodin suostui poistamaan. Tosin siinä oli mukana myös grafiikoiden varastelua jne.

    Sulla on kauheen kiva asenne, eikös nää blogit kuitenkin oo sitä varten et inspiroidaan toisiamme :)

    Hei muuten, mitä pikaliimaa käytät kun tuunailet puhelimia sun muita?

    ReplyDelete
  7. aijaa :D no en oo ihan varma et mitä koskee, mut varastaminen ku varastaminen. yhtälailla väärin kaikki, niinkuin sanoitkin ^^
    hmmm voi vitsi kertoisin mielelläni ton yhen mitä oon käyttäny ja hyväks todenny mut oon näemmä repinyt siitä etiketin pois.. XD no, ilmoittelen vaik sitten kunhan ostan uuden purkin lol :D

    ReplyDelete
  8. jeiij, uus merkintä~!
    mutta aika ikävä juttu toi kopiointi, höh ;O

    ReplyDelete
  9. Ahhh<3 Toi Lady GaGan biisi on ihana<33 Et oo tainnu kertoo et tykkäät GaGan musiikista (jos nyt ees tykkäät ;D ) o_O

    ReplyDelete
  10. joo ite sain just tänään tai eilen semmosen kommentin, että "oot 568a-kopio", vaikken ite löydä meistä paljoa muita samankaltaisuuksia, kuin samanväriset pidennykset :'D

    muttaaa oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään kyllä tosi paljon!

    ReplyDelete
  11. Hmm taidat olla kaiken suosion keskus :) Sun kautta oon kyl löytäny tosi paljon muitaki hyviä blogeja, joten voin kiittää varmaan vain sua. Miten muuten noiden pidennysten kautta, eikö sua haittaa kun ne tuntuu päässä niin selvästi. Ja sit viel lisäkysymys heti perään, ettet kuole tylsyyteen. Näkyykö sulla ikinä ''vahingossa'' noita klipsejä hiusten seuasta? Mulla on niin ohuet hiukset että...

    ReplyDelete
  12. Miks ton Lady GaGan videot on aina ihan friikkejä? :D

    ReplyDelete
  13. Mitä sä tarkotat koodailuilla..?

    ReplyDelete
  14. wooou noi gagan videot on nii cooleja *___*

    ReplyDelete
  15. hei kiva oikeestaan että kirjotit tosta baittausjutusta koska muistan vielä miten mua ärsytti vuosi sitten (kun mulla vielä oli vaaleat hiukset ja saman tyyppinen malli kuin sullakin) ja sain tosi paljon tollasia kommentteja ! mutta eihän se sun vika ole tietenkään : D

    ReplyDelete
  16. Uutta, Gagaa, jee! Keväälle saattais olla keikkaa tarjolla Helsinkiin kys. artistilta, mukaan vain sitten. ^^ Blogisi on ihana, ja minä vain katkerana katselen kun toinen on aina niin söps. Luv!♥

    ReplyDelete
  17. Stalkkasin vähä ja sain tietää et http://irc-galleria.net/user/Ichirou/picture/113576965 teki GANille uuden layoutin, joka oli kopioitu tästä Cupcake Couturesta suoraan, ja nytki sitä on vaa vähä muutettu!

    mennää kaikkii kommaan tolle kui nolo se on!

    ReplyDelete
  18. kannattaa ottaa myös huomioon ettei tää maailma oo täynnä niitä jotka valittaa juuri siitä et sulla on samis paita yyh baittaat salee viiviä,vaan jotku yrittää oikeesti takoo ns. järkee niitte päähä... oon törmänny moneen tapaukseen jotka baittaa sua garfiikoissa ja se on tosi törkeetä. oon ihan samaa mieltä siit et jollaki vaatteilla, mitä väliä ? ihmiset ottaa muutenki kaupungeilla ihmisilt inspistä omaan tyylinsä ja uskon että tiedät ihan itse että kun kerran esittelet niitä vaatteita täällä niin on sanomattakin selvää et joku ottaa mallia sun tyylistä (: oho tulipa tästä pitkä ...

    ReplyDelete
  19. aaaaaaa toi gagan uus video on niin hullun makee! ♥

    ja siis ymmärrän niin hyvin ton että grafiikoitten pöllijät vituttaa paljon enemmän. ;___; mua ei oo ikinä ärsyttäny esim se että pikkusiskoni näyttää about identtiseltä kaksoseltani (vaik kaikki kyllä aina kyselee että eiks se ärsytä :D). mutta sit joskus kun omia tekstejäni tai muita asioita, joiden eteen oon nähny vaivaa ja joissa koen saaneeni jotain siistiä luotua, on kopioitu jne niin se on kyllä pistäny vituttamaan. ja ankarasti! >__<"

    ReplyDelete
  20. ahahhaha suoritin vähän stalkkailuja ja voi kristus miten lapsellista meininkiä. ei voi edes KESKUSTELLA asiasta fiksuun sävyyn vaan pitää alkaa aukomaan päätään vaikka ihan selvästi on väärässä.
    joo siis owbfoijnaodfibubeut ihmiset = <3not

    ReplyDelete
  21. mun uus harrastus on sun blogikommenttien lukeminen. tähän jää selvästi koukkuun ja irtoaa viihdettä pitkäksikin aikaa \o

    ReplyDelete
  22. Tekijänoikeuis koskee myös koodia, tämä tiedoksi aiemmin asiaa ihmettelevälle :)

    ReplyDelete
  23. Sä kun selvästi näistä asioista jotain tiedät, niin saanko kysyä yhtä asiaa...? :)
    Että ootko tehnyt/osaatko tehdä tonne css-tiedostoon uusia tyylejä ja käyttää niitä postauksissa..?
    Mä oon yrittänyt, mutten oikein tiedä miten se pitäisi tehdä, tai onko se edes mahdollista..
    Kiitos! :)
    ps. Ihana blogi!

    ReplyDelete
  24. Oon samaa mieltä ton riotcolorin kanssa, nää kommentit aina piristää :--D

    Ja sivuston koodi on tekijänoikeuslain alainen vaan jos se ylittää tekijänoikeuskynnyksen, eli käytännössä on jollain uskomattomalla tavalla äärimmäisen omaperäinen tai kekseliäs. Eli useimmissa tapauksissa tuskin näin on :) Mutta grafiikoiden ja tekstien pölliminen on tietenkin asia erikseen!

    ReplyDelete
  25. Heippa!

    Löysin tän blogin joskus viikko sitten ja nyt on pakko kommentoida! On ensinnäkin tullut lähes stalkkeri-olo kun oon käynyt täällä niin usein, ja lukenut sit kaikki postaukset mitä koko blogista löytyy :D

    Mutta haluan sanoa vaan että KIITOS, mua on piristänyt ja innostanut vaikka miten paljon tää blogi! Oma tyylini ei ole oikeastaan yhtään samankaltainen kuin sulla, eikä tää koko Japani-juttu aukene samalla tavalla, mut tästä blogista pidän silti. Sun kuvat ja sun olemus niissä on niin piristäviä et tulee väkisinkin hyvälle tuulelle, ja sen onkin tullu tarpeeseen tässä viime päivinä, kun muualla näkee ihan tarpeeks harmaasti pukeutuneita masentavia ihmisiä :D

    Oot mahdottoman suloinen ja kaunis, ja taitava tän blogin kanssa, tää on ehdottomasti hieno! <3

    Noniin, nyt oon kommentoinu, toivottavasti tää lieventää mun nimetön kyttääjä -oloa :D

    Kaikkea hyvää ja mukavaa sulle, odottelen innolla tuleviakin postauksia sitten kun on sellanen aika että niitä innostut tekemään :)

    ReplyDelete
  26. aaa tuo uusi gagan video ja biisi AIVAN mahtava :O

    ReplyDelete
  27. mä oon saanu inspiraatiota sun blogista :D tykkään paljon samoista asioista kuin sinä tyttömäisistä jutuista deco denistä yms. eniten mua inspiroi nää kynsijutut :b

    ReplyDelete
  28. hei sellasta kyselisin, kun mulla on samanlaiset pidennykset kuin sulla, mutta vain eriväriset :D niin ootko ikinä värkänny niihin mitään laineraudalla/kreppiraudalla? ja jos oot, niin millaista jälkee tuli? =)

    blogisi on muuten tosi hyvä!

    ReplyDelete
  29. Oon jo vähänaika sitten huomannut tän sun mahtavan blogin, mutta en oo komemntoinu mitään. Tein ittekin vasta hiljan tänne bloggeriin blogin ja nyt sitte päätin kommentoida. Sulla on ihana tyyli ja ideat on söpöjä. Olet nätti :3 Ja sun blogista sain ideoita omaankin. Kiitos kauheesti ♥ Sait uuden lukijan (:

    ReplyDelete
  30. öh, miten noi youtube videot saa näkyviin noin eikä vaan linkin alle ? plääh, en ymmärrä. :S

    ReplyDelete
  31. Oon miettiny kun sulla on silmää ja oot hyvä koodaa jne ni miksi et pikstä toiminimeä pystyyn? Se on suht helppoa ja alveja jne ei tartte edes maksaa jos tekee pientä tuottoa..Tietty omat opeteltavathan aina yritystoiminnassa.

    Esimerkiksi pienet uudet yritykset jne mielellää ottas vastaan esimerkiksi kotisivujen tekoa jne, kun aluksi pyytäs siitä edullista hintaa. :)

    Ja sitä vois sitte tehdä jatkossa sivutoimisesti jos oman alan töitä löytyy. :)Kun musta sulla näyttäs olevan taitoa!

    t:toinen koodari. :D

    ReplyDelete
  32. ongelma on siinä et mun koodaus ei oo validia :D saan kyllä systeemin toimimaan, mut validaattorin läpi ei oo koskaa menny :-D

    ReplyDelete
  33. sillonku sulla on hiukset kiharrettuhna mulle tulee mielee prinsessa. tää oli pakko sanoo ku näin taas sun laytin:--D

    ReplyDelete
  34. Aika inhottavaa toi koodien yms. pölliminen.
    Ja aika hassuu et linkitit just ton Lady GaGan musiikkivideon, sillä aina ku oon kuunnellu (huom. kuunnellu, en kattonu) nii tulee jotenki mieleen tää sun blogis. Niin selvästi. On se kumma ;D

    ReplyDelete
  35. Kivat housut! Haluisin nähdä ne sun päälläs :D Ja ikävä juttu toi koodien pölliminen :'(

    ReplyDelete
  36. ..höhpöhö, pari dataus kirjaa vaa ostat ni menee läpi. :D Ite luin datanomiksiki 5kuukaudessa googlen avulla. :DD

    ReplyDelete
  37. Mä oon sun kanssa samaa mieltä näin, että ei muakaan haittais jos joku inspiroituisi blogistani, mutta jos omia tekemiäni koodauksia pöllittäisiin se olis aivan kamalaa ! :D

    Ps. Toi Bad Romance on aivan ihana, kuuntelin sitä äskön varmaan 100 kertaa ! (;;

    ReplyDelete
  38. nelly.comissa on juicy couturen parfait amor vaatteet(niitä "lökäreitä" -60% ;)

    ReplyDelete
  39. Olisin kiitollinen jos vastaisit mun viestiin..... :)

    ReplyDelete
  40. annie:
    en oo ihan varma ymmärsinkö mitä tarkotit tolla tyylien määrittelyllä... siis jotain tekstityylejä vai?

    ReplyDelete
  41. Kysymys klipsipidennyksistä; voiko niitä värjätä? Eli jos ostan esimerkiks DreamHairist tummanruskeet pidennykset, voinko värjää niihin esim kamppaajal vaaleit raitoi? Ja kummat vaikutti laadukkaammilt, DreamHairin vai Hairtraden? Sorry jos näit on jo kysytty...

    ReplyDelete
  42. Ihan tiedoksi kaikille, että koodauksen kopioiminen ei ole tekijänoikeuslain määrittelemä rikos, eikä siitä voi saada sakkoja, vaikka ite oon kyllä henk. kohtasesti sitä mieltä, että se on rikos. Syy siihen on tekijänoikeuksien mukaan se, että kukaanhan ei voi omistaa koodeja, eikä oikeastaan mitään ulkoasua tms. voi saada aikaan ilman koodaamista, joten ymmärrän sen täysin siinä mielessä.

    Nimim. Asiaa opiskellut.

    Ja sori, että tällee täytän sun kommenttiloodaa, mutta piti vaan sanoa kun joku väitti että se ois tekijänoikeuksien mukaan rangaistava teko :)

    ReplyDelete
  43. Hej !
    Ihmettelin sellasta että miten peität sun lävistyksistä jääneet jäljet?
    - bowie

    ReplyDelete
  44. Oon nähny sut nyt kahesti jyväslylässä! Kerran olit linkkipysäkillä ja sulla oli sellaset pinkit uggsit? Ja sit kerran olit tiimarin eessä juomassa fantaa tms? Oot niin kaunis luonnossa :) saako sulle tulla puhumaan?

    ReplyDelete
  45. kiitos kaikille kehuista ! ^^

    Mitä mieltä oot tyypeistä, jotka yrittää näyttää japanilaisilta/korealaisilta/aasialaisilta yleensäkkin, tosin onnistuen tässä kohtuullisen hyvin? ovatko nämä mielestäsi noloja tai esimerkiksi wannabeita?
    nosiis jos se jää vaan siihen ulkonäköön ni ei siinä mitään mut esim ku näitä circlejä ja tämmösiä on tullu suomeen ja muualleki maailmaan ni must se on aika....lol. koska ei ne voi mitenkää toimii esim suomes ku lähtökohdat on ihan eri ku japanis :D

    Nojoo, mutta. Oon itse perustamassa blogia tässä lähiaikoina, mutten tiedä miten aloittaa taustojen/headerin tekemistä. Käytössäni on ainoastaan PhotoFiltre, joten osaisitko antaa minkäänlaisia vinkkejä?
    photofiltrestä mulla ei kyl ole mitään kokemuksia joten en oikein osaa sanoo... mut, muokkaat itelles kivan näkösen headerin ja taustan vaikka ni niil pääsee kyl alkuun ^^

    Ahhh<3 Toi Lady GaGan biisi on ihana<33 Et oo tainnu kertoo et tykkäät GaGan musiikista (jos nyt ees tykkäät ;D ) o_O
    ei gaga mun lemppari oo mut hyvä silti !

    Miten muuten noiden pidennysten kautta, eikö sua haittaa kun ne tuntuu päässä niin selvästi. Ja sit viel lisäkysymys heti perään, ettet kuole tylsyyteen. Näkyykö sulla ikinä ''vahingossa'' noita klipsejä hiusten seuasta? Mulla on niin ohuet hiukset että...
    ei niitä niin selkeesti tunne kun on kauemman aikaa käyttänyt, siihen tottuu :D
    joskus ehkä näkyy mut koitan asetella klipsit mahd. alas omaan päähän et niitten päälle tulis mahd. paljon tukkaa. ja sit asetella oman tukan sillain et se peittää ne klipsit ^^

    Miks ton Lady GaGan videot on aina ihan friikkejä? :D
    gaga on ihana ku se eroaa muista :D

    kannattaa ottaa myös huomioon ettei tää maailma oo täynnä niitä jotka valittaa juuri siitä et sulla on samis paita yyh baittaat salee viiviä,vaan jotku yrittää oikeesti takoo ns. järkee niitte päähä... oon törmänny moneen tapaukseen jotka baittaa sua garfiikoissa ja se on tosi törkeetä. oon ihan samaa mieltä siit et jollaki vaatteilla, mitä väliä ? ihmiset ottaa muutenki kaupungeilla ihmisilt inspistä omaan tyylinsä ja uskon että tiedät ihan itse että kun kerran esittelet niitä vaatteita täällä niin on sanomattakin selvää et joku ottaa mallia sun tyylistä (: oho tulipa tästä pitkä ...
    niin no... jos OIKEESTI on samanlaista ni kaippa siit voi huomauttaa...

    mun uus harrastus on sun blogikommenttien lukeminen. tähän jää selvästi koukkuun ja irtoaa viihdettä pitkäksikin aikaa \o
    niii ! ite blogiteksteistä viis, kommentit on paljon koukuttavampia :-D

    hei sellasta kyselisin, kun mulla on samanlaiset pidennykset kuin sulla, mutta vain eriväriset :D niin ootko ikinä värkänny niihin mitään laineraudalla/kreppiraudalla? ja jos oot, niin millaista jälkee tuli? =)
    en oo, mut on kyl ollu mieles et koklais kreppaa niitä. luulis toimivan samanlailla ku omaanki tukkaan :o

    ReplyDelete
  46. öh, miten noi youtube videot saa näkyviin noin eikä vaan linkin alle ? plääh, en ymmärrä. :S
    youtubessa on siinä videon vieressä se tiedot boksi, siinä on semmone embed-kohta, kopioit tekstin siitä ja isket blogiis ^^

    nelly.comissa on juicy couturen parfait amor vaatteet(niitä "lökäreitä" -60% ;)
    joo kävin kattomassa ne mut yksväriset juicyt ei innosta yhtään :D haluun semmosen mis on printtiii~

    Kysymys klipsipidennyksistä; voiko niitä värjätä? Eli jos ostan esimerkiks DreamHairist tummanruskeet pidennykset, voinko värjää niihin esim kamppaajal vaaleit raitoi? Ja kummat vaikutti laadukkaammilt, DreamHairin vai Hairtraden? Sorry jos näit on jo kysytty...
    värjäys onnistuu, vaalentamista ei suositella, kampaaja varmaan osaa arvioida mua paremmin :D
    dreamhairin lisäkkeissä klipsit ainakin ollu laadukkaammat mut niis on vähemmän hiusta.

    Hej !
    Ihmettelin sellasta että miten peität sun lävistyksistä jääneet jäljet?

    emmä niitä mitenkään peitä, meikkivoiteen laitan aamulla normaalisti. ei ne nyt kauheen kauas ees näy ja kuvissa ei yleensä ollenkaan :D

    Oon nähny sut nyt kahesti jyväslylässä! Kerran olit linkkipysäkillä ja sulla oli sellaset pinkit uggsit? Ja sit kerran olit tiimarin eessä juomassa fantaa tms? Oot niin kaunis luonnossa :) saako sulle tulla puhumaan?
    no pikkejä uggeja mulla ei kyllä ole... mut muu täsmää :D saa tulla puhumaan kyl jos haluaa ^^ ja kiitti !


    ja Nia, hyvä että korjasit asian, kiitos ! ^^

    ReplyDelete
  47. haha kuulin tänää koulus ku jotku ääliöt puhu susta:D valitti kauheena ku sä ostat nii kalliita juttuja ja ku kävit japanis ja kaikkee :'D sit jotain että sä et oo ees töissä ja käytät vaan porukoittes rahoja lol.. -.- Iha selvästi oli vaan kateellisia.

    ReplyDelete
  48. hyvähän se on puhua kun ei ees tiedä asioitten oikeeta laitaa :'D

    ReplyDelete
  49. onks noi dreamhairin klipsit siis napsautettavii vai sellasii pujotettavii?

    ReplyDelete
  50. napsautettavia ne on kaikissa mut dreamhairin klipsit on jykevämpiä ku hairtraden.

    ReplyDelete
  51. ou nou oon ekaa kertaa lukee sun blogia ja pakko sanoo et mua anteeks nyt vaan, kuvottaa noi sun aikasemmat kynnet ! hyihyihyi ! noi uudet on niiin paljon paremmat !!!

    jep. tiien ettei tarvii tulla pilaa kenenkää päivää tänne ja ei oo pakko lukee jos oksettaa jne mut aattelin antaa tän nyt silleen positiivisena palautteena, että noi uudet kynnet on kyllä tosi nätit ja paljon paremmat.

    ReplyDelete
  52. hoho. Tä blogi on va nii ihana ! :D Käyn monta kertaaa päiväs kattooo et jos ois tullu uus postaus >:o ja joidenki kavereitte kans puhutaa siit et "viivilläki on ton tapane" :DDD joo kauhei fanei (Y) ;oo

    ReplyDelete
  53. nii no varmaan valtaosan mielestä nää nykyset on paremmat, mut en oo ennenkää välittäny muitten mielipiteistä :D itteäni varten niitä pidin ja ne oli mun mielestä paljon kauniimmat kun nää lyhyet nysät :D kädet näytti siroilta ja kauniilta.

    ReplyDelete
  54. No siis ihan mitä tahansa.. :D Voiko siinä postaussa tehtäessä määrittää esim. kuvalle oman divin, johon käyttää jotain tehtyä tyyliä..?
    Miten laittaisit kuvaan reunaviivat, jos css:ssä oot määritellyt että automaattisesti niitä viivoja ei laiteta. Vai voiko niin tehä blogimaailmassa ollenkaan? :)

    ReplyDelete
  55. hmmmm paha sanoo ku en tiiä :D
    mut esim bold-teksti tyyli on mulla tällain:

    .post b {
    margin:.25em 0 0;
    padding:0 0 4px;
    font-size:140%;
    font-weight:normal;
    line-height:1.4em;
    color:#BC99FD;
    }

    ReplyDelete
  56. Hei voisitko vähän valistaa miten saan kuvan taustaksi ? Siis kun sulla on esim. Noi viivat niin miten kuvan saa taustaksi ? (:

    ReplyDelete
  57. Kuule, tyhmä kysymys mut tiiätkö mitä "eyeshadow primerillä" tai "Eyeprimerillä" voitais tarkottaa? Jotain silmämeikkii ainaki, mut...

    ReplyDelete
  58. taustakuvan saa tämmösellä koodilla !

    body {
    background: url("kuvan osoite");
    }

    ja eyeshadow primerillä tarkoitetaan luomivärin pohjustajaa ^^ auttaa siis luomiväriä pysymään paremmin.

    ReplyDelete
  59. Ahaa. Kiitos :3 Tiedätkö onko väliä mihin ton lykkää siellä vai onko joku tietty paikka minkä eteen, taakse tai johonki tää juttu siis minkä laitoit pitää laittaa?

    ReplyDelete
  60. no mults löytyy aikalailla koodin alkupäästä...
    kokeile laittaa johonkin kohtaan, jos ei toimi, siirrä toiseen kohtaan :D

    ReplyDelete
  61. Hei joo nyt sain. Tungin ihan siis. En ees itekkää tiä misä se tua on ;D Hei vieeelä YYYKSI kysymys. Anteeksi tää kysymysten virta 8D Mutta pakko viel kysyä tää. Siis kun laitan ton tausta, mutta en halua että toi tausta tulee siis ihan kokonaan. Siis haluisin samalla tavalla kun sulla toi, että valkoinen keskus, että teksti ei sotkeudu tohon. Mitenhän se toimii O__o ?

    ReplyDelete
  62. Sulla hyvä maku? 0_o .....joo.

    ReplyDelete
  63. Itse kiinnitin vahingossa huomiota Fake Fashion Show -blogin pelottavan samannäköiseen taustaan. Raidat ovat vain pienemmät ja väri eri, mutta muuten ihan sama.. :o

    ReplyDelete
  64. "jos se jää vaan siihen ulkonäköön ni ei siinä mitään mut esim ku näitä circlejä ja tämmösiä on tullu suomeen ja muualleki maailmaan ni must se on aika....lol. koska ei ne voi mitenkää toimii esim suomes ku lähtökohdat on ihan eri ku japanis"

    Nyt pisti hiukan silmään. Itsehän olet myös circlessä (Pink Sugar Mikälie?), vaikkei se nyt ehkä guary-circle olisikaan.
    Toisekseen, circlejä on ollut vuosikausia Japanin ulkopuolella, mm. jenkeissä, euroopassa, koreassa ... eikä niiden tarkoitus ole mikään japsimeininkin baittaus.
    Sori, mutta en todellakaan ymmärrä sun pointtiasi.
    Itse en kuulu mihinkään circleen mutta mun mielestä on siistiä ettei ne ole pelkästään japskilandian ihme.

    ReplyDelete
  65. PSM ei edes oo circle oikeestaan, pelkästään kavereitten kans puoliläpällä tehty sivu :--D
    sivuston ylläpitäminen on eri asia kuin circle.

    mut etenkin nää gyaru circlet ihan selkeesti koittaa jäljitellä sitä japsien meininkiä, lue: it's not working :D tai siis, vaikuttaa ulkopuolisen silmin vaan siltä et kyseessä on kaveriporukka johon pääsee täyttämällä hakemuksen ja sopimalla muun porukan ulkonäköön??
    makes no sense IMO~

    toivottavasti nyt ymmärsit pointtini :D

    ja siis, ei siinä mitään, mulla ei ole mitään sitä vastaan jos joku haluaa tämmöstä harrastella mut en nää siinä mitään pointtia ite.

    ReplyDelete
  66. Ok, no mä kysyn jostain muualta. Kiitos kuitenkin! :)

    ReplyDelete
  67. mitäs mieltä sit oot ei-aasialaisista ulzzangeista? toimiiko ne sun mielestäs, siis ei feilattuna? et jos nyt esimerkiks joku 100% suomalainen sattuu vähänkään omaamaan vinompia silmiä ja pienempää nenää vielä meikkaamaan ittensä onnistuneesti aasialaisen ulzzangin näköseks linssien ja muiden härpäkkäiden avulla, niin onko sillon sun mielestäs oikee ulzzang? vai pitääkö se kiven kovaa olla aasialainen? joop...

    ReplyDelete
  68. ;____; hyi mä en tykkää tosta gagan uusimmasta, en tiiä miks mut ei vaa nappaa. Toi musavideo on kyllä toistaluokkaa ku muut gagan videot ♥

    ReplyDelete
  69. Tiiäks mittää hyvvää lettuohjetta?

    ReplyDelete
  70. joo, "letut levällään" on mun lemppari !!

    ReplyDelete
  71. Miten sun polvi voi nykyään? :)

    ReplyDelete
  72. no hyyyyi ookko nää sitte joku pervo ko tykkäät levällää olevista letuista :<

    ReplyDelete
  73. mooi :) hei ootko ollu ny muoti ja kauneusmessuil? ite olin siel, käy lukee mun blogimerkintä ja kommentoi, haluun tietää kiinnostaak sua yks juttu ;) kirjotan ny lauantain ja huomen lisää ku meen sinne taas

    ReplyDelete
  74. Tekijänoikeudet koskevat kaikkia TEOKSIA. Teos on

    – kirjallinen tai taiteellinen tuotos,
    – tekijän luovan työn tulos ja
    – omaperäinen.

    Näin ollen näkisin nettisivujen ulkoasun koodeineen teoksena, varsinkin sinun tapauksessasi, eli ainakaan kokonaan ei saa kopioida. Myös tietokoneohjelmat ovat tekijänoikeudella suojattuja, joten miksei sitten muukin koodaus. Plagioinnin ja pienen sallitun kopioinnin raja sen sijaan onkin jo vaikeampi. :)

    ReplyDelete
  75. Voisitko ikinä, koskaan käyttää missään tilanteessa vaaleenpunasta cappia? Hehheheeh...

    ReplyDelete
  76. Oon lukenu sun blogia viel aika vähän aikaa mut oon ihan ihastunu tähän!

    ReplyDelete
  77. Miks päivität noin hitaasti? :( UUSIA POSTAUKSIA JA NOPEETA! tyhmää ku tulee noin harvoin... :''(

    ReplyDelete
  78. kenenkään ei oo pakko päivittää usein. kuten viivi sanoi, hän ei halua tehdä turhia postauksia. onko se niin vaikea käsittää -.-

    ReplyDelete
  79. Ei saa hopuutta, tulee paineita ja paineen alla ei tuu hyvää jälkee.....Okei, äkkii uutta postausta! :D

    ReplyDelete
  80. Inka: Ulkoasun pohjaa (eli toisinsanoen ulkomuotoa, sitä miltä näyttää) se suojaa kyllä, esim. grafiikoita, mutta koodeja ei todellakaan - ei kukaan ihminen voi omistaa koodeja ja ilman niitä ei voi saada ulkoasuja ylipäätään tehtyäkään, niimpä se ei voi suojata järjelläkään ajateltuna niitä.

    Jos ulkoasu on kuitenkin tismalleen samanlainen, se suojaa muuten ulkoasua paitsi koodien osalta. Jos siis joku kopioisi Viivin ulkoasun suoraan muuttamatta mitään kuvia tai grafiikkaa, se suojaisi kyllä niitä, mutta ei koodeja.

    Näistä voi myös googlata ja kannattaa lukea tosissaan tekijänoikeuksista, jos on kiinnostunut.

    ReplyDelete
  81. Moi!
    Haluaisin tietää mikä sävy sulla on noista pidennyksistä tuolta hairtrade.comista, ku ite haluaisin pikkusen tummemman ku sulla ni osaisin verrata vähän. :)

    ReplyDelete
  82. Mistä päin Suomea löytyis hyvää sälää kännykän koristeluun? Any ideas? :>>

    ReplyDelete
  83. Meijänkin koulussa muuten kuule nykysin paljon juttua 'se 568A teki sitä ja sen blogis oli tätä ja blaa-blaa-blaa...'etenkin siellä just nää tietyt porukat jotka ihan selvästi on inspiroitunu sun blogistas. Mun mielestä se on tavallaan aika sairaan siistiä, että yks ihminen saa niin monet... *etin oikeeta sanaa* joo no kuitenki siisitä se on XDDD

    ReplyDelete
  84. kirjotit joskus jossain postauksessa että olit dietillä? kerro siitä vähän, mitä söit ja paljoko liikuit? haluun tollaset jalat ku sulla ja niin edelleen :D

    ReplyDelete
  85. Näkyks suomalaisia? muita kun te

    ReplyDelete
  86. hih , jos toi maininta saa sulle kivan olon ni teempä sellasen mun blogiinii jossai vaiheessa (: onkohan sun blogissa postausta , jota en ois lukenu o: en usko

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.