intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/07/14

東京 :: part 1

Ajattelin, että koska mulla on Tokion matkaltani vielä aika paljon asiaa kerrottavana, teen sen useammassa osassa ja aloitan helpoimmalla, eli matkani materialistisella osuudella.

Yleisesti hintataso oli suunnilleen sama kuin suomessakin, ehkä vähän halvempi. Miesten vaatteet tuntu kyl olevan kalliimpia kuin mitä täällä, mut se johtuu ilmeisesti siitä et naiset tienaa vähemmän, niin sitä eroa tasotetaan siinä ja muissa jutuissa (esim. atomissa käydessä minä, milla ja rikkis saatiin 2 ilmaista drinkkilippua, kun taas leijo ei saanut mitään :D + siellä oli jotain lady's seatteja, joilla miehet ei saanut istua. vieressä kyllä sai seisoskella)

Kaupoissa myyjät ei juurikaan ymmärtäneet enkkua, mitä nyt "try" ja "buy" elekielellä varustettuna meni perille japsiaksentilla sanottuna. Eli pienestä japaninkielitaidostani oli hyötyä :D Hassua oli se ettei yläosia (paitsi huppareita ja takkeja) saanut sovittaa. Ja vielä käsittämättömämpää oli se ettei ilmeisesti rintsikoitakaan saanut? :o Kiva ostaa summassa alusvaatteet :D No, empä ite sitä kuitenkaan kokemaan päässyt. Mutta toisaalta ymmärrän sen ettei paitoja anneta sovitella, koska muuten ne sotkeentuis. Tai siis suomessa etenkin olis hyvä, koska ne mitä sovitetaan on myytäviä kappaleita, toisin kuin japanissa voit tällätä paitaa itses päälle peilin edessä, jonka jälkeen näytät sen kassaneidille ja se kaivaa sulle silti uuden kappaleen muoveihin pakattuna.

Ja ! Koska olen turhamainen, musta oli ihanaa että melkeimpä kaikista kaupoista sai mukaansa paperikassin... pitäkää mua tyhmänä, mutta raahasin niistä melkein jokaisen tänne kotiin :D Ne on ihania ja mieluummin sellaisessa kantelen juttuja kuin Prisman muovikassissa, joka näyttä siltä et olisit menossa viemään roskia.

Sataysistä (kuvassa) muuten vielä. Kyllä, shoppailin muuallakin, mutta iso osa ostoksistani on kuitenkin peräisin sieltä. Kymmenen kerrosta naisten liikkeitä täynnä toinen toistaan hienompia vaatteita, oli lähtemätön kokemus jota ei kyllä Suomesta saa :D Ekojen viikkojen aikana olin jo sekasin siitä ahtaudesta ja lujalla, huom. OIKEESTI lujalla soivasta musiikista :D (mä olin aina ajatellut et Gina Tricotissa soi musiikki kovalla...) Mutta, vikalla viikolla alkanut 5 DAYS BARGAIN -alepäivät oli jotain... ei tästä maailmasta :D
Kuvitelkaa musa soimassa yhtä lujalla kuin jossain klubilla ja siihen päälle vähintään yhtä lujaa megafoneihin huutavat, tuolien päällä pomppivat myyjät :D Onneks olin noina päivinä kuitenkin aika hyvällä shoppailufiiliksellä, muuten olisin varmaan vaan juossut pois ja äkkiä :D Korvat kyllä soi kivasti sen kaiken jälkeen.

Lopuksi kuvia mun saaliistani kokonaisuudessaan. Joku tais pyytääkin tällasia ja olin itekkin ajatellut näitä postaavani joten olkaapa hyvä ! Rahasta muuten sen verran, että mukavasti sain n.3000e kulumaan matkan aikana :---D (huom! siihen sisältyy siis kaikki matkat, ruuat yms. eikä pelkät ostokset...) Eli reilu sata euroa per päivä. Muutaman satasen kaivoin säästötililtänikin, koska ajattelin, että parempi tehdä sijoituksia tuolla ollessa kuin Suomessa.. Hehhehhhh.... Toivottavasti saatte kuvista selvää, asettelu on mitä on...

Tässä taitaapi olla kaikki vaatteet mitä mukaani tarttui ! 4 hupparia, 2 housut, 3 hametta, 15 paitaa ja parit alkkaritkin.

Tässä vielä ne viimesimmät ostokset erikseen, joita en aikasemmin ehtinyt postaamaan :D

Kenkiä, hattua, laukkuja ja muuta tilpehööriä.

Kosmetiikkaaaaa + pari juttua mitkä unohtui ylemmästä kuvasta. Rakastuin muuten Anna Suin meikkeihin matkan aikana ja pitää tuosta eyelineristä (oikealla, huulikiillon vieressä) mainita, että on paras ikinä käyttämistäni. Pysyy silmissä vaikka kuinka hikoilisi, eikä oo ees vedenkestävä ! Mulla on kaikkien aikasempien kanssa ollut se ongelma, että kun avaan silmäni, niin parin sekunnin päästä on sellaset mustat raidat luomissa. Varmaan joudun tilaamaan tota lisää kunhan se loppuu... Suin meikit on muutenkin ihania koska ne tuoksuu ruusulta ja ruusu-teema näkyy noissa söpöissä puteleissakin :D

Lehdet ja levyt. Pari reunimmaista noista lehdistä oli tosin ilmasia, mutta kaappasin ne mukaani silti.


Ja viimeinen sijoituskohteeni oli uus lompakko Juicyltä. Ne ketkä on nähneet sen mun vanhan GUESSin reuhkan, voi todistaa et uuden hankkiminen oli ihan ajankohtaista :D Kaikki mun kortit ei mahtuneet siihen ja tää on lisäks paljon kivempi !

Tässäpä ne olikin sit ! Kuvista jäi varmasti puuttumaan jotain ei-niin-olennaista, jota en muistanut kaapeistani kaivaa. Mutta lähes kaikki tässä on kuitenkin.

Nyt kun oon ollut suomessa reilun viikon, niin on kyllä sellanen olo, ettei tee mieli ostaa yhtään mitään :D En tiedä onko se hyvä vai huono asia.. No, ainakin säästyy rahaa, mutta toisaalta jos haluun jotain vaatetta niin joudun varmaan tilaamaan.. Saa nähä !

44 comments:

  1. Kätsyä ja yllättävää infoa Japanista, kiitti! :D
    Hyvin sait kyllä shoppailtua, ei vitsi himosin just jostain lehestä tollasta Harajuku Lover -hajuvettä! :O

    ReplyDelete
  2. Sulla on kyllä ollu rahaa siellä mukana! : D Parempi on et on rahaa et voi vapaasti ostaa, Paljon toi juicyn laukku ja lompakko makso? 8)

    ReplyDelete
  3. Sun matka kuulostaa kokonaisuudessaan olleen aivan ihana! <3

    Siit muute, ettei niit paitoi saa sovittaa... Mulle Japanissa ne joissain liikkeissä kysy et onks mul meikkii. Jos ei ollu, ne anto sovittaa. Meikki sotkee ne vaatteet ja jos ne myyjät huomaa et sul on meikkii ni ne ei anna sovittaa paitoja.

    ReplyDelete
  4. Oii vitun cool, mäki haluun sinne ! :_D Ihania vaatteita ja kaikee, miksei ne myy suomes tollasia? >:

    ReplyDelete
  5. Helka:
    eipä mitään, kiva et tykkäsit :D

    anonyymi:
    lompakko oli 120 ja laukku 315 suunnilleen :)

    ewerty_:
    joo kivaa oli kyl :D
    aaa ok :o no mulla oli kyllä sen verran meikkiä et huomas kyllä sen :--D mutta eipä tuo mtn, sopivan kokosia oli kaikki silti :D

    cindy pop:
    hahaa :D ehkä siks et suomi on laimee...?

    ReplyDelete
  6. okei vien ton kaiken ;__; oonku jostai surkeesta komediasta ku tuli aina sellanen OOOOOOOOOOOOH äännähdys XDD

    ReplyDelete
  7. toi lompakko on kyl hirmu nätti ulkopäin *u* mut sit sisältö on vähän tönkkö. mut ihanasti sait tavaraa/vaatteit mitä muil ei nyt satu suomes olee =)

    ReplyDelete
  8. Gorgeous I can't read it but pretty pic. Lots of nice stuff!

    ReplyDelete
  9. Siis ihania tavaroita löysit sieltä !! Tää nyt ei kyllä liity tähän mitenkään, mutta aloin pohtia äsken että mikä sun horoskooppi on? :) En tiiä miks se tuli mieleen, ehkä siks ku mua vaan kiinnostaa aina kaikkien horoskoopit. :D
    Muuten, oli ihan syötävän sulonen se juicyn lompakko! <3

    Mulle alkaa tulla Tokio-kuume, vaikka oon tähän asti haaveillu New Yorkista. :D

    ReplyDelete
  10. Ihania juttuja ostit! <3 Paljon sulla oli omia vaatteita mukana? tai siis pitää olla aika iso matkalaukku että mahtuu noi kaikki. :D Mäkin haluun japaniin<3

    ReplyDelete
  11. Pakko udella, missä hotellissa/hostellissa/mikälie asuitte ja paljon reissun majoitus maksoi kokonaisuudessaan?
    Kivoja ostoksia!

    ReplyDelete
  12. Miten sait ton kaiken tuotua suomeen? :----D oliko sulla muuten siellä japanissa kuinka paljon omia vaatteita mukana?
    Ja vielä et menaatko myydä noi eggit ku sulle kuitenki itelle tulee se (siis egg)..?:))

    ReplyDelete
  13. minkä kokosia vaatteita sun sitten piti ostaa siellä ? tai siis että menikö ihan samat koot kun suomessa ? :)

    ReplyDelete
  14. Hitsi kun olisikin ihanaa, että täältäkin saisi vaatekaupassa ihan uuden vaatteen! Mua on joskus oikeesti ällöttänyt ostaa joku ihana vaate joka döbää hielle kun sitä on miljoonat muijat tunkeneet päällensä. XD

    Aivan ihania ostoksia, Jaappanissa ne kyllä osaavat tehdä kaikkea kivaa. 8)

    ReplyDelete
  15. Ihanat ostokset!.Ihan mielenkiinnosta kysyn että paljonko meni vaatteisiin,kenkiin,koruihin,laukkuihin+muuhun tilpehööriin yhteensä(ilman lehtiä,juicyjä,levyjä ja kosmetiikkaa)? ^o^

    ReplyDelete
  16. Ootko muute ite tehny tuon logon? Jos oot niin miten oot saanu taustan tavallaan tonne alle tollee ettei esim loppuun tohon kuvaan jää ylös valkosta?^^

    ReplyDelete
  17. Ihanan paljon oot kyllä saanu kaikkee uutta ostettua :) Ihana tuo Juicyn lompakko, oispa mullakin varaa.

    Eipä ole tullut kysyttyä, mistä tuo otsikossa oleva punainen pitkä toppi/tunika (miksi nyt kutsutaakaan) on ostettu? Sekin aivan ihana.

    ReplyDelete
  18. Söpöjä vaatteita oot saanu hankittuu <3 Onneks Suomestakin saa samantyylisiä kun osaa etsiä oikeista paikoista ;)

    ReplyDelete
  19. Me saatiin kyllä kaverin kanssa sovitella paitoja mielemme mukaan, mutta meidän piti laittaa pukukopissa ensin sellainen ihmeellinen harsohuppu päähän, jotta kasvot eivät koskettaisi kangasta.. :D Oli kyllä sairaan vaikeeta haparoida missä on hiha ja missä kaula-aukko, kun ei sen harson alta nähnyt mitään! x)
    Jepjep.. minä en ainakaan ole ostanut pitkään aikaan mitään täältä landelta, kaikki kamat mitä tarvitaan tilataan kaverin kanssa nipponista, ei oo enää muuta vaihtehtoa!

    ReplyDelete
  20. Söpö hei, sulla on ihana ulosanti tässä blogissa :) Japanin matka kuulostaa tosi mageelta!

    Sulle sai ehdottaa juttuja, joten haluaisin haastaa sinut seuraavaan (ellet ole jo tehnyt?) ;*

    Tehtävänanto:
    Selaa koneeltasi kuvia vuosien varrelta ja vastaa annettuihin aiheisiin niihin sopivilla kuvilla. Aiheita on 10.

    1. Tältä näytin muutama vuosi sitten.
    2. Toisinaan olen myös hyvin edustava.
    3. Tästä kuvasta voi päätellä, mitä harrastan.
    4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle.
    5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessa.
    6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen.
    7. Nämä ihmiset ovat huippuja!
    8. Minua ei naurattanut.
    9. Tämä on mielestäni kaunis kuva.
    10. Lopuksi paras kuva ikinä!

    ReplyDelete
  21. Oooiii... Jokaikikinen tilpehööri ja vaatekappale ja esine mitä oot tuolt Japanista tuonu on.... AAAA!!! IHANIA. <3 Haluun noi KAIKKI. <3

    ReplyDelete
  22. tuun sinne ja vien tänä yönä noi kaikki ihanat ostokset itelleni!>:)
    äää et usko miten nyt himottaa lähtee japanii:-( varsinki ku tekstin mukaa sulla oli ainaki todella mukava matka!:--)

    mä en tajuu mite jaksoit raahata ne matkalaukut suomee noil tavaramäärillä!:-D

    ReplyDelete
  23. juicyn lompakko on niin makee! ja rakastan about kaikkii noita sun japaniostoksii! *__*

    ReplyDelete
  24. Kuinka paljo sulla oli mukana rahaa tol matkal? O.O (siis euroissa :D)

    ReplyDelete
  25. Tommoisen rahamäärän kuluttamiseen täytyy varmaan oikeasti tehdä työtä? Onhan Tokyo tällä hetkellä maailman kallein kaupunki mutta ööh silti ihmettelen kuinka olet onnistunut?

    Ehkä on ihan hyvä asia ettei shoppailu vähään aikaan maistu :)

    ReplyDelete
  26. hi cupcake . dont you have a pupegirl for comment your clothes?
    i loooooooove your stuff

    ReplyDelete
  27. Rakastan sun blogia! <3 Mielettömän hienoja kuvia ja tekstikin on aivan upeaa!Sä oot älysöpö!!

    Btw,saisko udella,paljon teidän hotelli makso?Mäkin haluaisin ens vuonna käydä Tokiossa ja rupesin vaan miettimään majoituskuluja... ^^

    ReplyDelete
  28. ihana postaus!
    himoitsen nyt varmaan jokaista noista sun ostoksista, toi paljettihame on kuolattavan ihana! :D

    ReplyDelete
  29. Haa! Joku muukin lukee XiaXuen blogia...

    ReplyDelete
  30. You bought nice clothes! All that was in your suitcase?

    ReplyDelete
  31. En tajuu mistä sait tarpeeks ison matkalaukun, tai otitko yhtää vaatteit mukaan? :D
    Ja kivasti meni rahaa :--DDD mä en ikinä sais mun vanhemmilt kolmee tonnii, vaik lähtisin Japaniin. Oot onnekas *u*
    En muuten harmikseni nähny sua Aconissa, ja aiotko tehhä jonku aconpostauksen?

    ReplyDelete
  32. thank u all ! *u*

    mikä sun horoskooppi on? :)
    kauris.

    Paljon sulla oli omia vaatteita mukana?
    3 paitaa, 1 hame, 1 bolero, shortsit ja parit kengät. plus alkkareita. ja kans pari laukkua jne~

    Pakko udella, missä hotellissa/hostellissa/mikälie asuitte ja paljon reissun majoitus maksoi kokonaisuudessaan?
    yövyttiin Asia Center of Japan / Asia Kaikan nimisessä hotellissa. Pelkän majotuksen hintaa en osaa sanoo koska meillä oli pakettimatka joka oli n. 5000e kahdelta.

    Miten sait ton kaiken tuotua suomeen?
    mulla oli matkalaukku joka paino paria sataa grammaa vaille 19kg + 5 laukkua käsimatkatavaroissa... ihmettelen itekki, tuskasta oli...

    menaatko myydä noi eggit?
    joo, kunhan kerkeen..

    minkä kokosia vaatteita sun sitten piti ostaa siellä ? tai siis että menikö ihan samat koot kun suomessa ?
    M eli sama kun suomessakin, yläosista siis. Alaosien kanssa oli hankalaa, koska japseilla ei niinkään oo lantiota, et kahet housut löysin jotka saan jalkaankin... hameet on kaikki sellasia kuminauhavyötäröisiä heh..

    paljonko meni vaatteisiin,kenkiin,koruihin,laukkuihin+muuhun tilpehööriin yhteensä(ilman lehtiä,juicyjä,levyjä ja kosmetiikkaa)?
    emmä tiedä kun en niin tarkkaa tiliä pitäny :D

    Ootko muute ite tehny tuon logon? Jos oot niin miten oot saanu taustan tavallaan tonne alle tollee ettei esim loppuun tohon kuvaan jää ylös valkosta?
    no osa taustasta on tota header kuvaa ja kun sen pistää taustan päälle niin se näyttää "läpinäkyvältä"

    mistä tuo otsikossa oleva punainen pitkä toppi/tunika (miksi nyt kutsutaakaan) on ostettu?
    Miamista, Macy'siltä muistaakseni :D

    dont you have a pupegirl for comment your clothes?
    i don't have... sorry 8(

    You bought nice clothes! All that was in your suitcase?
    nope, I wore some of those and about half of my stuff were in my handbags(?) idk.

    aiotko tehhä jonku aconpostauksen?
    asappiin jooo !

    ReplyDelete
  33. Kivoja juttuja löysit! :) Ja tässä oli tosiaan paljon hyödyllistä infoa Japanista, mäkin haluun sinne!

    ReplyDelete
  34. Kuten joku aikaisempi kommentoijakin jo mainitsi, mäkin oon monissa kaupoissa Japanissa törmännyt siihen, että saa sovittaa jos heittää sen harsohupun päähän. Mielestäni oikein hyvä idea, sillä Suomessakin monesti törmää paitoihin, jotka on sotkettu meikkiin niitä sovitellessa, eikä niitä sen takia niin mielellään itse enää osta.

    Japanissa saa kyllä mielestäni sovittamattakin aika hyviä paitoja, sillä siel tuntuu aika usein löytyvän vain sitä yhtä kokoa, jonka sit pitäis sopia kaikille. Jos on vähän hoikempi, se on sellainen vähän löysempi ja vähän isommalla sit tyköistyvä.

    Kantsii ens kerralla suunnata myös Kioton nurkille, ei oo ihanampaa kaupunkia. Sielläkin on oikein hyviä shoppailumahdollisuuksia, ja ihan vieressä on Osaka, jossa on sit vielä enemmän.

    En tiedä muistatko mua, mutta oltiin joskus vuonna nakki kun sulla oli musta-valkonen tukka nii Turussa asustelemassa Omenahotellissa. ;-)

    Kivat blogaukset Tokiosta, kiitos siitä. :-)

    ReplyDelete
  35. oon niin kateellinen sulle, aivan ihania vaatteita. o_o mistä sä revit kaikki rahasi...

    ReplyDelete
  36. Ääk miten paljon kaikkea ihanaa!! :D

    ReplyDelete
  37. nagsakis mis nyt oon, ni ainakin saa kokeilla kyl rintsikoit mut emt tokios saattaa ol eri =I aluks luulin kyl ettei täälkää saa kokeil mut voi olla myös kauppa kohtasta ~
    ja iiik minkä määrän ostit kamaa.. mut noh.. mun vaatekasani kans vaan kasvaa kasvamistaan, hajoon :::3

    ReplyDelete
  38. Ihan vain randomina,
    itse olen ostanut japanista monet rintaliivit ja kaikkian olen kyllä saanut aina sopittaa. ^^
    Paitojakin sain.
    mulla ei ollut tota ongelmaa ettei vaatteita sais sovittaa. SIllon ei saa jos olet ns "liian iso" ko vaatteeseen.
    shoppailen laforessa ja 109:ssa mm...

    ReplyDelete
  39. First of all ^^ i love youre blog~
    I wish i could understand a word TT_TT
    I know its pretty rude.. but i really would like to know how much money you spent on all the uber cute stuff you bought.. if you dont mind would you tell me?

    && keep on blogging

    ReplyDelete
  40. Kun hei olit Japanissa,niin lähditkö Keisei Electric Railway-yhtiön junalla Naritasta hotellillenne?Olisi mukava saada vähän tietoa että mistä juna lähtisi,hinnat yms.:)

    Ja blogis on aiva ihana !:)

    ReplyDelete
  41. onko toi cocolulun liike 109:ssä ?
    ja sit kun mainitsit niistä game centeristä nii oliko seki shibuyas ?
    aivan ihanii noi sun ostokset muutenki ^-^ !

    ReplyDelete
  42. Noi Harajuku(tai joku sellanen) hajuvedet on uhania^^ mulla on yks, jonka toosin ostin ihan vaa helsinki-vantaan lentokentältäXDD ja jouduin rahtaan sen sitten ensi ragaan ja sit milanon kautta san marinoon ja takas mutta kyllä kannattiXDD on niin söpöjä ja ihanan tuoksusia~<3

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.