intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/07/21

姫7's re-decoration

Monet varmaan muistaa TÄÄLLÄ esittelemäni kännykkäni.
Viimeisten parin päivän aikana luurini on saanut uuden ulkoasun vihdoinkin :D Oon jo pitkään keräillyt lisää välineitä sen uudelleen koristeluun ja nyt sit innostuin toteuttamaan visioni. Tässä vähän kuvasaldoa lopputuloksesta:

Aiempien koristeiden poistamisen jälkeen kännykkä näytti tältä :D Vähän maalit lähteny ja kivat liimat jäi niistä edellisistä. Vähän rapsuttelin ja viilasin niitä pois ennenkuin aloin tekemään uutta.

Ja kaiken työn jälkeen luuri näyttää tältä ! Oon tähän uuteen paljon edellistä tyytyväisempi koska tää on mun mielestä paljon huolitellumpi ja oli mulla käytössäni paljon kivempia koristeitakin :D

Oon muuten aivan varma et jotain saattaa kiinnostaa mistä nää kaikki on peräisin niin listaan tähän, ettei mun tarvi vastata samoihin kysymyksiin montaa kertaa:

Ruusut ja etukannen suklaapala: Chiara, Shibuya 109, Japani
Vaaleanpunaiset ja valkoiset 'kermavaahdot': Claire's, Harajuku, Japani
Puolikkaat helmet ja hopeiset timantit: Müller, Ljubljana, Slovenia
Pinkit helmet ja vaaleanpunaiset timantit: joku random askartelukauppa, Jyväskylä
ja nuo pari valkoista kukkaa tuolla on osia Scala-legoista.... varastojen penkominen on kannattavaa :''D


Aika paksuhan tää on, että ei taskussa pitäminen onnistu. Mutta ! Kännykän paikka ei todellakaan ole taskussa, vaan laukussa. piste :D
Saa nähdä keksinkö jotain vielä noille reunoille kun ne ammottaa tyhjyyttään..


Extra: pimppasin mun piilarikotelon :D Meni ehkä puol minuuttia tähän ja sen huomaa, mut oli pakko koska toi kermavaahtojuttu on niin hauskaa.. :D Ja ompahan nyt vähän söpömpi toikin.

Mielipiteitä ?

74 comments:

  1. Your mobile phone is suuuuper cute!!! Poor mobile without pearls! I love the big white roses and the chocolate&candy details!
    kisses from Spain!

    ReplyDelete
  2. Me luvs eet<3 Aaaaa hauisin niin tota kermavaahtoa!

    Mua kyrsii ko mul on omassani etukuoressa melkeen pelkästään helmenpuolikkaita, se näyttää kauheen ykstoikkoselta (+ärsyttää se paskanen rusetti josta sulle jo lauantaina kitisinkin.....). Nooh, ehkä keksin siihen vielä jotain!

    ReplyDelete
  3. oot ihan oikeessa että huolitellun näköinen tosta tulikin! värit on ihanan harmoniset, kuten myös sommittelukin. mun mielestä tosi kiva!

    ReplyDelete
  4. oaaa jotku vaa osaa! ihan sika hieno mullekkin kelpaisi .__."

    ReplyDelete
  5. Tosi glamouri luuri..Millä liimalla noi dekoraatiot on mahdettu kiinnittää? =P

    ReplyDelete
  6. ooh vähä ihana <3! kauan ton tekemisee oikee meni :O?

    ReplyDelete
  7. Tosi sulonen ;oo
    Kermavaahdosta kateellinen täällä suunnalla~
    Olisko jotain tipsei alottelevalle deco-den otukselle, jos ei ihan vielä uskalla omaa puhelinta lähtee stailiimaan? et . . . millä olis hyvä harjotella? / Millä sä alotit deco-den "harrastukses"? :DD

    ReplyDelete
  8. Todella herkullisen näköinen, ihanat värit! <3

    ReplyDelete
  9. criztinita:
    thank you very much ♥

    Lucia:
    kiiddi 8---D
    no jos et mitään järjettömiä määriä oo haluamassa sitä niin voit vaikka lainata noita mun kermavaahtovälineitä, koska niissä on vielä paljon tavaraa jäljellä :D

    narsessa:
    kiitos paljon ! :>

    jonna:
    kiitti ^^

    anonyymi:
    kiitos :> ihan perus pikaliima käytin, niinkuin viimeksikin, hyvin pysyy :D

    Sonne:
    kiitos ^^

    anonyymi:
    ööö takakuoren tein eilen illalla parissa tunnissa ja etukuoreen meni kauemmin. en laskenut tunteja niin en osaa sanoo :D kiitos ^^

    anonyymi:
    kiitti :>
    ite alotin suoraan puhelimella mut sanoisin et kantsii harjotella vaik peilillä tai jollain rasialla eka jos ei oo varma taidoistaan niin sit ei harmita niin paljoa jos epäonnistuukin ^^

    Helka:
    kiitos paljon :D

    ReplyDelete
  10. imo toi mun mielestä paljon kivempi kuin se vanha, just huolitellumpi ja ihanat värit, se näyttää paljon siistimmältä ja on syötävän sulonen! On se vaan niin harmi ettei täältä saa mitään kermavaahdon näköstäkään, ja esim strapya wolrdissa maksaa niin paljon + postikulut yms, no thanks. Mut toi piilarikotelo ♥

    ReplyDelete
  11. tosi söpö, minäkin tahdon ! (----: Osaat kyllä tehdä järkyttävän hyvin noita.

    ReplyDelete
  12. aw ihan suparihana toi piilarikotelo ♥___♥

    ReplyDelete
  13. Ihaaniijaa! Sainpa tästä inspiksen koristella myös oman piilarikoteloni deco-denillä >_< <3

    ReplyDelete
  14. upee toi puhelimes :D

    en ny täs kommenteis humannu nii kysyn sitte itte että mikä malli toi on? nokia ainakin mut se numerojuttu ;--)

    ReplyDelete
  15. tosi söpö kännykkä sulle tuli :D omastani on lähtenyt jo irti kaikkia koristeita, eikä se aluksikaan ollut noin söpö ._.

    ReplyDelete
  16. toi uus on tooooosi ihana..♥
    haluuks tulla tekee munki puhelimesta noin hienon? :D

    ReplyDelete
  17. toi suklaalevy on joku söpöin :) myös noi ruusut on ihan sulosia.

    ReplyDelete
  18. Hullun hieno luuri! Noi ruusut on aivan ihanat! Epäkäytännöllisen näköset, mut ihanat!

    Mitä liimaa käytät? ;)

    ReplyDelete
  19. Ihana kännykkä! :) Vähän parempi ku edelline, mut edellisessä tykkäsin siitä vaaleanpunasest röyhelöjutusta : DD Toi kermavaahto juttu näyttää kyl kivalta! :)

    ReplyDelete
  20. Hei! Tämä ei nyt varmaa liity yhtää tähän kännykkä juttuun mutta oon tässä miettiny ku sulla on pidennykset, et ne oli joskus tammikuussa-helmikuussa tosi pitkät että miten ne on noi lyhyet? : O Ootko aina poistanu huonoi latvoi tai?

    ReplyDelete
  21. ja ketkä haluaa tuota kermavaahtoa, niin se on ihan tavallista silikonia, mitä saa tuubeissa esim. k-raudasta. ei tietenkään vaan niin hieno pakkaus, mutta sama sisältö! että ei sen kummempaa ainetta ole;)

    ReplyDelete
  22. mikä malli toi on? nokia ainakin mut se numerojuttu ;--)
    nokian 6131 :D

    haluuks tulla tekee munki puhelimesta noin hienon? :D
    tottakai, kunhan hinnasta sovitaan ;DD

    oon tässä miettiny ku sulla on pidennykset, et ne oli joskus tammikuussa-helmikuussa tosi pitkät että miten ne on noi lyhyet? : O Ootko aina poistanu huonoi latvoi tai?
    joo.

    ja ketkä haluaa tuota kermavaahtoa, niin se on ihan tavallista silikonia, mitä saa tuubeissa esim. k-raudasta. ei tietenkään vaan niin hieno pakkaus, mutta sama sisältö! että ei sen kummempaa ainetta ole;)
    jepjep, epäilen kyllä että k-raudasta ei välttämättä vaaleanpunaista saa :D

    ReplyDelete
  23. Aivan ihana!!! Parasta tossa on toi suklaalevy! Itselläni on vain pelkkiä pieniä timantteja kännykässä koska se pitää tunkee nahkakoteloon ettei näyttö mee pilalle (kosketusnäyttö nimittäin) :( Arvaa vaan oonko kateellinen! xDD

    ReplyDelete
  24. Hullun söpö puhelin : ) Epätietoisena tässä mietin että pysyykö nuo koristeet oikeasti käytössäkin :o Ilmeisesti : )

    ReplyDelete
  25. millä sait edelliset koristeet lähtee ? ite en oo saanu vaikka kuinka oon yrittäny =D noi kermavaahtoasiat on ihan superihania, <3

    ReplyDelete
  26. tosi hienon askartelit tosta : )) mietin et pitäsköhä mun ruveta laittaa tota omaani mut varmaan onnistuisin hajottaa koko kakan : DD

    osaat muuten ottaa hienoi kuvii : ))
    ja sul o tosi ihana blogi, kiitos siitä : )

    ReplyDelete
  27. ihana toi puhelin <3

    oon lukenut tätä blogia alusta asti ja katselen yleensä noi tossa sivun yläreunassa olevat kuvat (missä siis tällä hetkellä on sun omia kuvia) todella tarkkaan.
    mutta tänään VASTA rupesin tutkailemaa tota uutta joka on tullut jo kaaaaaaauan kauan sitten.
    tossa missä sulla on toi Miamist(?) ostettu punanen mekkojutska niin näyttää vähän siltä että oisit raskaana :DDDDD
    en tiiä miks mut mua vaan rupes huvittaan :DDD
    kun kattoo oikein tarkkaan :P
    ei siis millään pahalla todennäköisesti mun silmissä on jotain vikaa kun saan sen väännettyä tollaseks :D
    et siis mielestäni ole lihava tai grammaakaan ylipainoinen tai edes lähelläkään niitä rajoja!
    eli älä pahastu tästä kommentista :D

    ReplyDelete
  28. IHANA!!
    Oh my gosh, toi on niin hieno! Ultrasöpö ja täydelliset värit~ <3

    Samoin piilarikotelo!
    Sulla on tosiaan silmää näille tämmösille :D

    ReplyDelete
  29. Toi sun puhelin on tosi söpö. Se entinenki oli kiva mutta nyt se on ehkä vielä kivempi :D

    ReplyDelete
  30. Toi teitsin kännykkä näyttää ihanan herkulliselta, varmaan kiwa, jos tulee makean-himo ja sit kattoo kännykkää nii siinä komeilee vaaleenpunane suklaa ja se on muutenki nui herkullisen näkönen ja aina ku luen tätä siun blogia nii tulee itelle hirvee hinku mennä shoppaileen kaikkea kiwaa ja vaaleenpunasta.Hassua <(^.^)>

    ReplyDelete
  31. näin susta unta viime yönä :D

    ReplyDelete
  32. mietin niin kauan tuota aukkoa, ja sitten tajusin että AIVAN :D KAMERA :D

    ReplyDelete
  33. Kännykän paikka ei todellakaan ole taskussa, vaan laukussa! Mutta miten sen saisi pysymään laukussa, kun se tuppaa aina puhelun päätteeksi hyppäämään taskuun turvaan laukun kaaosta? Täytyykö tässä turvautua vuoraamaan laukun sisus kännykkää puoleensa vetävillä magneeteilla? Vai auttaisiko vetävän tyttökännykän kuvan pitäminen laukussa, saamaan omankin kännykkäni pysymään siellä? ;) Neuvoja?

    ReplyDelete
  34. Your phone looks wonderful,so pretty.The contact case is cute too:)

    ReplyDelete
  35. Suuttuskoha pomo töissä jos vähän koristelis duunipuhelinta? :D

    ReplyDelete
  36. vvaau, miten sulla on ollu niin paljon kärsivällisyyttä tehä tuollane? : D

    ReplyDelete
  37. Aivan älyttömän söpö känny :) ihana <3

    Saat minusta uuden lukijan :) onneksi eksyin tänne.

    ReplyDelete
  38. ai ku söpö, ihana, mutaa kuinka kauan noi pysyy yleensä?

    ReplyDelete
  39. Hei haluisin tietää minkäpituset noi sun pidennykset on, 50 vai 60cm? :)

    ReplyDelete
  40. Ilmottaudun uudeksi lukijaksi. n____n tai itseasiassa oon seurannu tätä blogia "jo" monta viikkoa, mutten oo viitiny kommentoida mitään.

    Tosiaan, toi puhelin on ihan törkyhieno ! Ehkä hieman hillitympi vois olla, mut semmonen meniski mun makuun. Toi on just sun näkönen. n___n

    Eikö noi sitten taskussa mee pilalle tai mitään... o;

    ReplyDelete
  41. CUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. I love love this ^^/

    ReplyDelete
  42. Onko noilla kynsillä vaikea tehdä isommat vessapuuhat? :::DD

    ReplyDelete
  43. Epätietoisena tässä mietin että pysyykö nuo koristeet oikeasti käytössäkin :o
    pysyy kyllä, joskus saattaa yks tai kaks irrotta mut sit vaan lisää liimaa ja takas kiinni :D

    millä sait edelliset koristeet lähtee ?
    rapsutin ne saksilla irti :D oli kyl osa aika tiukassa..

    Kännykän paikka ei todellakaan ole taskussa, vaan laukussa! Mutta miten sen saisi pysymään laukussa, kun se tuppaa aina puhelun päätteeksi hyppäämään taskuun turvaan laukun kaaosta?
    ööö no itelläni ei koskaan tuu mieleenkään pistää puhelinta taskuun, ei sillä että se mahtuiskaan mut asiaa voi varmaan helpottaa hommaalla laukun jossa on erillinen kännykkätasku ja/tai pitämällä housuja jossa ei oo taskuja/on niin kireet taskut et sinne ei paria kolikkoa enempää mahdu... emmä tiedä :D

    Suuttuskoha pomo töissä jos vähän koristelis duunipuhelinta? :D
    hahah :D voi olla....

    Hei haluisin tietää minkäpituset noi sun pidennykset on, 50 vai 60cm? :)
    60cm nää on ollu, mut muistuttaa kulumisen ja leikkelyn takia varmaan jotain 40cm mittaisia nyt.. onneks on jo uudet tulossa :D

    Onko noilla kynsillä vaikea tehdä isommat vessapuuhat? :::DD
    lol ei ne vaikuta siihen millään lailla....

    ReplyDelete
  44. aivan ihana <3 kauan sulla meni ton sunnitteluun suurinpiirtei ? :)

    ReplyDelete
  45. Moikka! Luin tuolta sun "uudesta hiusprojektista" niin tilaatko uudet pidennykset? Ajattelin vaan kysäistä että minkä pitusia hiuksia?

    ReplyDelete
  46. nyt sun kännykkä on tosi söpö ;;______;; <3 paljon parempi kun ennen :D ja toi piilarikotelokin on tosi söpö *w*

    ReplyDelete
  47. nyt kun oot niitä hiuksiis muokkaamassa uudenlaiseks nii olisko kummiski mahollista saada tutoo noista sun vanhoista hiuksista? miten teet noi kiharat?? : ))

    ReplyDelete
  48. kauan sulla meni ton sunnitteluun suurinpiirtei ? :)
    suunnitteluun? ööö, mallasin ruusujen paikkoja pariin kertaan ja liimasin ne eka. muut pistin sit sattumanvaraisesti...

    Luin tuolta sun "uudesta hiusprojektista" niin tilaatko uudet pidennykset? Ajattelin vaan kysäistä että minkä pitusia hiuksia?
    joo uudet tulossa, 22 tuumaa eli vissiinki jotain 55cm suunnilleen...

    nyt kun oot niitä hiuksiis muokkaamassa uudenlaiseks nii olisko kummiski mahollista saada tutoo noista sun vanhoista hiuksista? miten teet noi kiharat?? : ))
    no ei näis muu vaihu ku väri... et ei hirveesti laiton kannalla vaikuta mitenkää :D
    ja tutoriaalista, öö... oon miettiny sitä mut en oikeen tiiä ku video on hankala ja sit kuvia on vaikee ottaa et niist sais mitään selvää.. eikä mitään sen suurempaa prosessia tossa oo muutaku et suortuva kerrallaan raudan ympärille ja vähän tupeerausta :D

    ReplyDelete
  49. päivitätkö tänään? 8)

    ReplyDelete
  50. Miten oot noilla kynsillä pystyny koristelee? : D Näyttää hankalalta, mutta ei taida olla? <:

    ReplyDelete
  51. miten noilla kynsil pesee hiuksensa...? ja mite noi ruusut saa pysyy ehjinä vaikka laukussa vain pidätkin.

    ReplyDelete
  52. Anonyymi:
    Ne ruusut on kovaa materiaalia XDD Ei ne hajoa.... : D

    ReplyDelete
  53. Söpö. :-------)

    Blogisi olis muuten ihan täydellinen mutta mua haittaa niin pirusti nuo kuvien koot. Jos olis isompia niin blogi olis täydellinen. 8)

    ReplyDelete
  54. awwwwwwww,rakastuin ♥
    Suututtaa kun oma känny on niin kämänen ja sit kun vielä nään netissä tälläsiä oot itsemurhan partaalla *____*

    ReplyDelete
  55. Sit vielä toi piilari koptelo, awwww ♥. Mistä muuten saa piilari koteloita, kun oon sunnuntaina ostamassa circle lenset?
    Tee mun puhelimesta kans tollanen!
    Voitko vastata sit mun blogiin ( http://pinkkikarkki.blogspot.com/ )
    tai mun irc-galleria profiiliin, joka löytyy nimellä Sparkkle .

    ReplyDelete
  56. Kivan näköinen! :) Munkin mielestä kännykän paikka on laukussa eikä taskussa. :D

    ReplyDelete
  57. mistä sä aina noi sun teksteissä olevat blingit otat `?

    ReplyDelete
  58. On kyllä mahtava puhelin! Hienoja noi tollaset oikeesti on mutta itellä ei kyllä tulis mieleenkää tehä, sillä mulla on kännykkä koko ajan taskussa :D No, pitää kukin missä tykkää :)

    Anteeksi, jos jossakin kerrotaan, mutta minkä väriset hiukset sulle on nyt sitten tulossa? Vai pidätkö sen salaisuutena? :P

    ReplyDelete
  59. Mikset voi päivittää? :(

    ReplyDelete
  60. Asia #1 : Toi kännykkä on niin upee! <3_<3

    Asia #2 : Tuol galtsupäiväkirjas olit kirjottanu et mitenköhä demi.fi tietää sust nii paljo, ni mua alko vähä naurattaa :D Siel nyt jutellaa paljonki näist muotiblogeist ja tääkin on tullu monesti vastaan. Toinen mist puhuttu tosi paljon ni Rosa-Fionan blogi.

    Asia #3 : Näytät tosi hyvältä! Oot vissii laihtunu vähäsen? Ja sit viel, jos oot hankkiis uusii pidennyksii ni ois todella kiva jos taas vaaleenruskeiks?

    ~ superstalkkeridemittäjä

    ReplyDelete
  61. siis ihania :'-----D etenkin noi piilarikotelot. me likes

    ReplyDelete
  62. Miten voit pestä hiuksias noilla pitkillä kynsilläs,suojaatko ne jotenkin ?

    ReplyDelete
  63. toivon ettet kysyny tota tosissas... aikamoiset torrakot sais olla et hiustenpesu ei onnistuis :''D

    ReplyDelete
  64. Aivan ihana puhelin!
    Milloin pimppaat sun iPodin? :D Odotan innolla.

    ReplyDelete
  65. Osaisimpa mäki pimppaa mun puhelinta etc. noin hyvi! ihan kateus iski. : <

    ReplyDelete
  66. Oon huomannu et jätän välillä kauheita välejä tekstiis iha random kohdissa. Pakko oikeesti kysyy et miksi ? : D

    ReplyDelete
  67. Heih. Aivan ihana tuo siun kännykkäs.. < 33 ittelläni sattuu olemaan samalainen mustana vaan... :3 Hahaha asun kans laukaassa... : ))) ja siskoki luultavasti oli samalla luokalla ylä-asteella sun pikkuveljen kans... (?) emt. :D Nimestä, asuinpaikasta ja siit yhestä kalansilmä kameralla otetusta kuvasta päätellen. ;>>

    ReplyDelete
  68. Oi että toi puhelin on hieno!! :D pitäis itekki jotain värkkäillä omaan phoneen.Se suklaa pala on söpö :3

    ReplyDelete
  69. aiiiivan ihana puhelin! vitsi ku osais itekki laittaa tommoseks oman kännykän.. laitatko sä noi ihan pikaliimalla? oon yrittäny ettii vaaleanpunasia timantteja jois ois tarra valmiina mut en oo löytäny... :( tiiätkö yhtään missä ois?

    ReplyDelete
  70. Wow :o

    Oon muutenki ihan rakastunut sun blogiin vaikka mun tyyli onkin aivan eri kuin sulla. Oikeestaan en usko että kukaan ees uskos mua jos sanosin lukevani tätä ku oon ite tyyliltäni tämmönen perus suomenruotsalainen :< Hiukanko oon katker että uskallat

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.