intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/06/16

DAYS #3 & #4

Viimeset kaks päivää on ollut sisällöltään aika.... shopping shopping shopping :-D No, ei se mitään, raha on tarkotettu tuhlattavaks ja vaatteille on käyttöä ;---D

Eilen kierrettiin 109:jä, vähän paremmalla menestyksellä tällä kertaa, koska alkushokki oli ehtinyt häipyä ja pysty keskittymäänkin :D Miitattiin myös Milla ja Rikkis Shibuyassa !

Tänään käytiin Akihabarassa (electric town tjsp, animea, otakuja ja elektroniikkaa hehe) ja Leijo metsästi jotain peliä PSP:lle sieltä emmä tiiä. No, se kuiteski löyty joten ei ollu turha reissu :D Alla vähän kuvia sieltä.

Kuka ei kuulu joukkoon hahah :D BTW tos Leijon paidas lukee 'STRENGHT' ni luen aina et DIRENGREY.... wait.. what?



Oon aina miettiny et kuka näitä muovimöykkyjä oikeen ostaa..


Testattiin myös purikuraa (eng. print club) tänään ekaa kertaa ja oli hiukan epäselvyyksiä sen koneen kanssa kun se oli kokonaan japaniks mutta... Kyllä näistä nyt jotain tuli ! Fiksusti leikkelin noi osiin ennenku otin kuvaa.. Ainii, tos yhes on sit päivämäärä väärin ku muistin et tänää ois 15. päivä mut eipä ollukkaa..



Sit kuvailin mun shoppailuja vähäsen !



Tralalas oli joku tarjous et 5000 yenii ja rapiat niin sai hameen ja paidan siihen hintaan huuuu.


Tänään shoppasin Cocolulul... :D Haluun viel toisen paidan, lippiksen, laukun ja jotain pikkujuttuja niin sit on purrfect !


Paita takaa !

Alkkarit takaa, ihanat ! Ne tuli jossain tollases hauskas purkissa :D

Housut eestä

Maailman siisteimmät kengät !! ♥

ja vyö !

ATM oltais lähössä syömään jonnekin mut ei tästä tuu mitään ku en löydä mun sukkia mistään >:O Salee joku siivooja käyny heittämäs roskiin.....

29 comments:

  1. aivan ihanat noi kengät ! *>*

    ReplyDelete
  2. okei no nyt mä alan olla jo aaaaika pirun kateellinen :----D! ei vaan, tosi ihania ostoksia ! noi cocolulun ostoksesi ah ..

    ReplyDelete
  3. Ihania noi sun ostokset, ja noi kengät on aivan ihanat! :)) Oon edelleen kateellinen, haluan nyt jo sinne :< Ettekös ookki siellä jonku melkeen kuukauden? Vai muistanko väärin, mitä olit siihen yhteen merkintään kirjottanu.. Pitäkää hauskaa siellä ja nii :--D Paljon muuten varasitte/varasit rahaa kaikkiin shoppailuihin yms??

    ReplyDelete
  4. Ja noi Purikura-kuvat on tosi söpöjä !! ^^

    ReplyDelete
  5. Au jumalaut haluan noi jälkimmäiset kengät!

    ReplyDelete
  6. Söpöjä noi purikurakuvat! :D
    AAA, vitsin makeet noi kengät! <3___<3

    ReplyDelete
  7. akihabara on pelottava mesta :<<
    mäki luin aluks et leijon paidas lukee dir en grey 8DDDDDD

    Kivan näkösiä vaatteita oot ostanu!

    ReplyDelete
  8. aaaa vitsit ihanii vaatteita ja noi kengät ! * uu * ♥

    ja ootte ihan älysöpöjä noissa purikurakuvissa ! :D

    ReplyDelete
  9. Namsnams, mitä kuvia taas. Tuolla on niin upean näköistä!
    Nuo Purikura picsit on niii-in siistin näköisiä. Hehe näytätte niissä lähestulkoon oikeilta Japanilaisilta, oon tosissani!!(ottakaahan tuo kohteliaisuutena) :D:D Ja tosiaan jälleen kerran oot ihania vaatteita löytäny.

    ReplyDelete
  10. Ihanaa et päivität näin usein! KEEP WRITING (:

    ReplyDelete
  11. nuo kengät on love ♥

    ReplyDelete
  12. ooon maailman kateellisin 8(

    ReplyDelete
  13. aww, teidän purikura-kuvat on niin söpöjä etten kestä! ^__^

    ReplyDelete
  14. Yrittäkää hei hengata mahd. paljon Shibuyassa ni sutki varmasti bongataa johonki Eggii tms!

    ReplyDelete
  15. Eikä oikeesti... Cocolulu ah. Nyt mä oon oikeesti ihan fgdmflgjo kateellinen teille. Kengät ja toi ihme lörttöhenkselipaita *uuuuuuu*

    ReplyDelete
  16. Ooi, haluttaa vaan enemmän ja enemmän Japaniin kun lukee näitä sun entryjäs. ♥__♥ En malta oottaa että sitten joskus pääsen itsekin sinne. ;__; Mut, kivoja vaatteita oot ostanu ja noi kaikki on niin ihania!

    ReplyDelete
  17. Meette ihan paikallisesta!

    ReplyDelete
  18. ihania noi purikuran kuvat ;;__;;♥
    ja noi cocolulu-shoppailut on nam! ♥

    ReplyDelete
  19. Voi vitsi, tulee niin fläshbäkkejä tässä, kun olin itse viime kesänä kolme viikkoa repureissumatkalla Japanissa! <3
    Ja aivan samanlaisia fiiliksiä! :D Minullakin oli todella junttiolo ja tuntui rumalta ja isolta ja lihavalta, kun kaikki neitokaiset olivat minua vähintään päätä lyhyempiä ja aina niin laitettuja ja kauniita ja aah täydellisiä. Sitten kun tulin takaisin suomeen, niin ihmettelin kuinka ihmiset voivat olla täällä niin rumia ja lihavia ja pukeutuvat aivan törkeän rumasti!
    Ja joo kuumaa oli silloinkin ja oli vielä elokuu, joten lämpötilä huiteli siellä +30 tietämillä.. ei siis todellakaan ollut freesi olo, mikä vain pahensi alemmuuskompleksejani, kun hikoilin kuin pieni sika niiden täydellisten ihmisten keskellä x) Vitsi, jos olisin lukenut merkintöjäsi aikaisemmin, niin olisin ehdottomasti neuvonut sinua ottamaan ainoastaan passin ja hammasharjan messiin! Niin kuin varmaan itsekin huomasit, sieltä löytyy kaikki tarpeellinen ja "vähän" vielä enemmän - ja niin halvalla.. minulta kului puolen vuoden palkkani siellä reissulla pelkkiin ostoksiin ja paluumatkalla heitin melkein kaiken suomesta tuomani roskiin, kun ei vain enää mahtunut laukkuun :'D
    Koitahan nyt nautiskella täysin siemauksin olostasi ja shame on you, jos et suostu maistamaan mitään paikallisia safkoja! Ei se ruoka mitenkään kamalaa ole, vaikka vähän epäilyttävältä kieltämättä näyttääkin. Aika samalla tavalla se maustetaan kuin suomessakin ja erikoisimpiinkin makuihin tottuu nopeasti.
    Ja vielä varoitus: tulet kärsimään niin törkeästä masennuksesta palattuasi takaisin tänne perähikiälle, ettet toivu siitä luultavasti koskaan! Minäkin poden edelleen älytöntä matkakuumetta vielä vuodenkin jälkeen.. on se japani vaan niin uuhaah maailman ihanin paikka <33 ei sitä osaa tajuta ennenku on itse siellä käynyt..

    ReplyDelete
  20. moii ♥
    onko sulla hiustenpidennykset, vai onko ihan omaa tukkaa? mitä hoitotuotteita käytät, miten kauan aikaa sulla menee hiusten taltuttamiseen aamuisin?

    onko japanissa halpaa? 8) suhde euroihin?

    xoxo!

    ReplyDelete
  21. Onks tuol Japanis kui halpaa:o tai mikä suhde euroihin? Ku tuo 5000 jeniä kuulosti jotenki kauheel suurelta summalta;~D Noi Cocolulun kengät kyl aivan ihanat:'o *kateellinen* :-)

    ReplyDelete
  22. Melly: Noiden kaikkien vastaukset löytyy tosta kysymyspostaus vol 2 - kannattaa lukea, koska en usko et Viivi alkaa enää tuhatta kertaa samoihin kysymyksiin vastaamaan, hehz :---D Kun kerta ne voi itekkin lukea. Tai empä minä tiiä, mutta aattelin vaan :--'D että olis varmaan helpompaa.

    ReplyDelete
  23. oi vitsi miten kivoja ostoksia*u*'!

    ReplyDelete
  24. Niin hauskaa että ootte Leijon kanssa japanilaisten näkösii :D. Ootte söpö pari :>. Oispa niin siistii päästä japanii.

    ReplyDelete
  25. tosi söpöt noi kengät<: !

    ReplyDelete
  26. http://www.asos.com/Superdry/Superdry-Kit-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=328465&SearchQuery=bag&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Blue



    kato tääää:)

    ReplyDelete
  27. i love tralala too !

    cute outfits !!!

    ohmygoshhh

    you are sooo cute !

    blonde x pink = love

    ReplyDelete
  28. se siivooja on varmaan ottanu ne sun sukat itelleen

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.