intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/06/13

DAY #1 ( 100th post ! )

SAIN NETIN VIHDOIN TOIMIMAAN JESJESJES !!!!

Perillä ollaan, joten tästä voi varmaan päätellä, ettei meijän kone tippunut Siperiaan, vaikka siltä välillä tuntukin.. Lento oli varmaan mun elämän hitaimmat 9 tuntia ikinä, ei ees 12 h lento Miamiin tuntunut niin hirveeltä vaikka se luonnollisesti on pidempi aika. Osasyynä toki voi olla että nukuin torstai-perjantai välisenä yönä korkeintaan 3 tuntia ja koneessa ehkä yhden, koska jännitys oli aivan hirvee !

Oon muuten aika ylpee itestäni, sillä seikkailu Naritasta hotellille sujui moitteettomasti HAHA. Oon paras.

En tiiä mikä tässä oikeen on mut en jotenkin yhtään pysty sisäistämään et oon täällä. Ihanku oisin vaa jossain random kinkimaassa jossa nyt sattumoisin puhutaan japania. No, eiköhän tää tästä parin päivän sisään tasoitu :D Olin vaan oottanu tätä niin paljon ja luulin et oisin kokoajan sillein OMGGGG mut kaikki tuntuuki jotenki vaan hirveen epätodelliselta.

NO! Mutta jokatapauksessa, kun oltiin hotellille päästy, käyty suihkussa ja laittauduttu niin päätettiin lähtee katsastaan Shibuya heti ensimmäisenä, yllätys varmaan :D Meijän hotelli on muuten hyvällä sijainnilla. 2 pysäkkiä tän ja Shibuyan välissä ! Yritettiin selvittää josko sais ostettua kuukaudeks jotain metrokortteja tms vastaavia niin ei tarvis aina kertamaksulla mennä, mut jostain syystä kaikki henkilökunta aina vaan lähetti meijät mystisesti vaan sinne mistä ne metrot lähtee.. No, uus yritys huomenna.

Ensimmäinen etappi oli 109, joka oli aika shokki monessakin mielessä.
Kauhee meteli jokapuolelta
Kailottavat ja yli-innokkaat myyjät. Suomessa oon niin tottunut siihen, että saa rauhassa katella ja jos tarttee apua niin sit kysyy ite. Tosi rasittavaa IMO, jos joku tulee siihen viereen pihiseen ja puhiseen et mitäs sais olla.
Sit vielä se et kun suomessa oot tottunu siihen et yhestä kaupasta löytyy se max. 2 kivaa juttuu per kerta, niin täällä iskee ihan kauhee valinnanvaikeus !

Tähän kaikkeen vielä päälle kielimuuri, niin mukavaahan se on :DD

Paikan päällä iski kyllä sellanen alemmuuskompleksi että huh ! Kaikki oli niin kauniita ja tyylikkäitä ah *-* Ite näytin suomalaiselta juntilta (mitä oonkin) yhyh.


Ostin söpöt läpsyttimet ku jalat meinas kuolla. Hintaakin oli vähän niin ei tarvinut kauaa miettiä.


Ratkaisin mun valinnanvaikeus-pulman kuitenkin ostamalla pari lehteä (sitten kun toi eggi saapuu mulle kotiin, niin pistän tän toisen myyntiin. oli vaan pakko päästä selaamaan haha :D) ja selaamalla niistä et mitä on tarjolla at the moment. Mikä on mun mielestä paljon kivempaa ku hikisenä tonkia sieltä ihan mitä sattuu. Vaik on siinäkin välillä oma viehätyksensä.

Sit jatkettiin 109-2:een ja Leijo osti sieltä yhen hupparin ja löys vaikka mitä muutakin mut ei ostanu vielä, koska mulla oli sellanen olo et pian koittaa kuolema jos en pääse istumaan/nukkumaan heti tjsp :D hehe.

Ennen lähtöä käytiin vielä yhessä game centerissa, tai no, mä lähinnä katoin kun Leijo pelas :D Mulla ei oo suurta intoa tuhlata rahoja tommosiin mistä ei kuiteskaan saa mitään.

AASFDAafss. Nyt kyllä nukuttaa niin paljon että on pakko mennä nukkumaan. Äskenkin meinas silmät painua kiinni tätä kirjottaessa hehh.
Mut sitä ennen haluun viel sanoo et tää ilmasto on kauhee. Sellanen hiostava ja lähmänen. Vaikka tulin vähän aikaa sitten suihkusta niin on jo sellanen olo että vois mennä uudestaan heti.

No, toivottavasti pääsen huomenna osteleen jotain vaatetta, koska mulla on mun kolmesta paidasta enää 1 puhtaana, niin... pakottava tarve iskee pikkuhiljaa.... joo ei hitto nyt tulee kyllä niin huonoa tekstiä että voi hyvänen aika.

ANYWAY, STAY TUNED !

Stitchejä !

Tällasistä mä puolestaan tykkään kun saa aina vastinetta rahoilleen, toisin ku pelikoneista.

36 comments:

  1. ihania kuvia :D

    tollainen stitch-lelukone tai mikä onkaan, niin tais just olla lähiaikoina kuvattuna tuon katin(Death Breath) blogissa kanssa!

    toi viimeinen kuva = ♥ noi limsat on ihanan värisiä

    ReplyDelete
  2. Wau. oon eka kommentoija jee!! *u* hehe, noi tunnelmas kuulostaa iha multa ku olin ekaa kertaa Tokiossa..xD Aattelin kokoajan et apuatäälläsitäollaan, päähän ei yksinkertaisesti mahtunu se että on japanissa, tuntu täysin epätodelliseslta. xD ja väsymys lienee hirvittävä, aikero ja caiccea. Jatkahan kiltti kirjoittelua, ihana kuulla matkakuulumisii!! Ja mitä parhainta matkan jatkoa!! :D

    ReplyDelete
  3. enpäs ollukkaa eka xo. no eise mtn!!

    ReplyDelete
  4. kesäkuu ei oo ehkä parhain kuukaus vuodessa matkustaa japaniin :') japanin kesä on aika nihkee.... saatanan kuuma koko aika, hiki vaan valuu, pitää aina välillä mennä jonnekki kaupan pakastehyllylle jäähdytteleen et jaksaa taas.

    ReplyDelete
  5. Oi ku mulla on ikävä takasin Nipponiin! T^T
    Lisää postauksia sieltä ja paljon kuvia,kiitos! ^____^ (jos vaan ehdit tietysti)

    ReplyDelete
  6. mun on nyt pakko kysyyy vaikka kaikki on jo kysyneet sata kertaa että onko poikaystäväsi siis suomalainen? :D

    ReplyDelete
  7. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kateus iski x___x iha sairaan upeet!

    ReplyDelete
  8. Mäki tahon Japaniin. ;___; Nuo kuvat sai lomakuumeen päälle.

    ReplyDelete
  9. oonpas kateellinen! kauan sä oikein oot siellä? Muistatkin laittaa tänne paljonkuvia ja kerrot kaiken! :D

    ReplyDelete
  10. Vvähänkö olen...hmm...kateellinen? sulle, että pääsit japaniin! O____o'
    Tuo sana shibuya aiheutti minussa suuremman kateusreaktion...
    saisinko kysyä, että onko niitä manboja ja muita gyaruja näkynyt shibuyan kaduilla paljonkin? (:
    Ja kysyn vielä, että aijotko postata lisää matkakuulumisia?
    et taida enää päästä kysymyksistäni eroon :D

    ReplyDelete
  11. Oh olipa kiva huomata et olit jo jaksanu postata *>* on varmaa aika hassua just tollee aluks ku ei tajuu heti et on oikeesti japanissa :D kaveri joka oli kans kesällä siellä niin valitti ku oli niin nihkee olo koko aja..
    mmutta niin jos tosiaan oot myymässä sit ton EGGin minkä ostit niin olisin valmis ostamaan sen~ :D

    ReplyDelete
  12. Siis tuun muistamaan ikuisesti ne 109 NASALIÄÄNET joilla ne myyjät siel huutelee ja selittää, jos olis jonkinnäköistä agressio-ongelmaa tai vihanhallinnan kanssa tappelua ni joku olis saanu turpaansa siel. Tai vähintään kirveen kalloon.

    Toivottavasti tosiaa toi epärealistisuus tasoittuu ja teillä on siel hauskaa !

    Itse suuntaan Japaniin viikon päästä, VIHDOINKIN VAKITUINEN ASUNTO HOMMATTU JA SAAN JATKETTUA OPISKELUA JEEE!

    Have fun guys~! Lupaan et jos bongaan jostain ni hyökkään teiä kimppuun joten beware !!!

    ReplyDelete
  13. Japanin kesä on kyllä aika helvetillisen kuuma ja kostea. :< Ite olin siellä elokuussa ja joka päivä oli about 35 astetta... Mut voin kyllä sanoa, että kahden viikon päästä alkaa jo tottua ja reissun lopulla 32 asteen lämpötilassa ei enää edes juurikaan hikoillu. :O

    Alemmuuskompleksi on kans tuttu juttu. Tuntee ittensä kyl isoksi ja limaiseksi länkkäriksi laihojen ja laittautuneiden japsien rinnalla. :'D Miten ne voi näyttää niin freeseiltä niillä helteillä?

    ReplyDelete
  14. Hii, ihanaa saada heti kuvia ja kuulumisia sieltä Japanista! Toivottavasti löydät kivoja ostoksia ja tulee kiva reissu!

    ReplyDelete
  15. Sitku tuut takas Suomeen, voin ostaa sen egg lehden sulta. :)

    ReplyDelete
  16. Kesä on tosiaan aika hikinen Japanissa, ihan kokemuksesta puhun minäkin. :D Mut joo hienoo et pääsit sinne asti yhtenä kappaleena!
    Tuo sun kuvailus 109:stä osui muuten aivan kohdilleen, mun mielestä siellä oli aika ahdistavaa vierailla niiden myyjien takia. Varsinkin jos sattuu vielä näyttämään ulkomaalaiselta niin ne on vielä innokkaampia palvelemaan. :') Että onnee sit sulle sun ihanan vaalean tukkas kanssa! :---D
    Mukava blogi btw, vähän aikaa sitten vasta huomasin ja taidankin jäädä seurailemaan~

    ReplyDelete
  17. Ah, mäkin tahtoisin tonne, ja ens kesänä pääsenkin, wipii! ^^ Ihania noi stichit : D Ei mulla muuta, pidä hauskaa siellä ja kirjottele paljon, rakastan sun blogin lukemista, oot tosi kiinnostava ihminen ! :)

    ReplyDelete
  18. Apua, vaikuttaa ihan mahtavalta reissulta vaikkei se ole vielä kunnolla alkanutkaan ;D Jatka ihmeessä matkakuulumisien kirjoittelua, näitä on kiva lueskella kun Japanin kulttuuri on niiiin erilainen!<3

    ReplyDelete
  19. Ei tämmösiä! ;_; Olin Japanissa pari vuotta takaperin ja mäkin ekana iltana menin Shibuyalle (ja siel Shibuya 109:ssä on kyl kaamee meteli xD). Mut siis... Mä oon ihan itkemässä tääl kun tahon Japaniin takas. :'D

    ReplyDelete
  20. voi mä pystyn kuvittelemaan millasta silmänruokaa vaikka 109 on täynnä *-* toivon että pääsen itekin käymään siellä joskus !
    no, toivottavasti teille tulee onnistunut matka !

    ReplyDelete
  21. wa! you are in tokyo! I was there last summer & I want come back *T__T*
    Enjoy it a lot!
    xoxo

    ReplyDelete
  22. oon niin samaa mielta sun kanssa noitten 109-myyjien kanssa x_X et voi ees kattoo paidan printtia ilman et joku kundi/muija juoksee palattamaan sulle silleen et "haluutko ostaa tan, haluutko toisen varin, haluutko ehka mielummin kokeilla tata 8DD haa haa haa" ja seisot siina tyhmana silleen.... juu terve kattelen tassa tata vaan. situ tuntuu niin tyhmalt ku joutuu lahtee menee siita ku ei voi olla rauhassa :D 109-2:ssa oli ihan kauheeta olla uuden vuoden salejen aikaan ku kundit seiso palleilla ylailmoissa, huus ku palosireenit, hakkas jotain kalikoita ja kaikki vaan anki joka kolosta ja olo oli ihan hirvee ku istumaanhan siella ei mihinkaan paase. paitti siihen makkiin joka on siina ihan vastapaata :') ja mulla oli kauheint ku olin niin tottunu kavelee kristianin peras ku se shoppaili ja seisoin venaamas jossain siel kauppojen ulkopuolel ja sit valil niit shop staffei tuli juttelee mulle ja olin vaan silleen juu ei ymmarraa :'D

    ihanat noi uudet kengat muuten viela! voiku paasis iteki sinne taas :D mulla on niin ikava niita Famiman ihme tonnikalataytteisia onigireja! Kandee maistaa, jos on semmosten ystava! ne tais maksaa jotain 200 jenia jos oikeen muistan.

    ReplyDelete
  23. hämäs toi kuva teistä lentokoneessa, ku noi penkit näytti niin tyhjiltä :DD
    niii tuli siitä sit mielee et oliko sillä lennolla paljon porukkaa vai oliks siel oikeesti noin "tyhjää"?

    ReplyDelete
  24. Thiiiii ihanaa, että oot päässy Japaniin! Se on oikeesti niin hieno maa! Lisäks ku tuutte olee siel niin kauan ni saatte varmasti matkastanne paljon irti. :)
    Pidä hauskaa! <3

    ReplyDelete
  25. epätodellisuus,kuuma,väsyttää, ja nam limuautomaattei ! samat fiilikset oli minull . . varmaa aika usealla, ää oon kade ku joku saa nauttii kaikesta !

    ReplyDelete
  26. AA oon niiin kateellinen sulle :D
    Pidä tooosi hauskaa siellä, ja haluan ehdottomasti että kirjotat siellä ollessas, haluan kans kuulla matkakuulumisia (:

    ReplyDelete
  27. Paljon nuo kengät makso? : D

    ReplyDelete
  28. Voi vitsi,haluun tonne :DD
    Kauan te siel japanis ootte ?

    ReplyDelete
  29. oi, nyt iski kauhee matkakuume!
    vielä joskus sinne japaniinkin päästään :'D

    en malta oottaa tulevia postauksia!

    ReplyDelete
  30. Hei muute onko ne japanissa kattonu sillee hyvällä tavalla ku sulla on noin vaaleat hiukset ja kaikki? : >

    ReplyDelete
  31. Hei, metrokorteista tms.!
    Ostakaa Suica -nimellä kulkeva yleiskortti, joka kelpaa niin metrossa kuin paikallisjunassakin. Sinne saa ladattua kerralla vissiin 10 000 jeniäkin, joten ei tarvitse stressata sitten niistä kertamaksuista, joita on muuten v-mäistä maksaa pidemmän päälle. :D

    ReplyDelete
  32. Mustakin se on hullun rasittavaa jos myyjä tulee siihen viereen kyyläämään ja papattamaan jotain... tekis aina mieli sanoa että painukko helevettiin mut ei sitä kehtaa. Mut tota ongelmaa en oo kyl havainnu missään muualla ku 109:ssä, ei muutenkaan kyllä mikään mun lempipaikka....

    Noita metro/junakortteja on helppo ostaa, ja ne voi ostaa suoraa siitä automaatista, yleensä niissä on kans enkku. Joko pasmo tai suica siis, molemmat käy kaikissa junissa. Niissä ei kyllä oo mitään alennusta, vaan niihin ladataan rahaa ja sitten läpsitään sitä korttia porteilla.

    ReplyDelete
  33. Voi vitsi, nyt iski kauhee himo päästä Japaniin! :P Pitäkäähän hauskaa siellä, ja muista kertoo kaikki! ^^

    ReplyDelete
  34. Hehee, mäkin voisin ostaa ton Eggin sitten sulta sitte ku palaat ^^

    ReplyDelete
  35. ihan tajun söpöt noi kengät aaaaah♥

    ReplyDelete
  36. Voi vitsi, oon niin kateellinen. Tosi suloisia nuo luurit, ja ah, niin monta. Vielä jonain päivänä astelen sun jalanjälkiä tuonne ;D
    Tosi kivoja kuvia muutenkin oot napsinu. Purikuranneki on tosi sööttejä ^^
    ja juu, sori random...

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.