intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/05/05

top 5 places to visit !

Kiitos kaikille edelliseen merkintää palautetta antaneille :>

Sain haasteen ! Kiitos Taap !

Valitse 5 paikkaa kuvineen missä haluaisit käydä. Voi olla mikä paikka tahansa, vaikkapa Jäämeri tai sitten Tokio.
Jos haluat niin voit vielä kirjoittaa jotain valituista paikoista.
Lopuksi vielä haasta 5 muuta bloggaajaa tekemään haaste.

#1 Tokio
Oli varmaan yllätys et Tokio nappas ykkössijan tässä? :D Oon halunnut käydä japanissa since pokémon oli iso juttu kolmannella luokalla. Syyt on kyl vuosien aikana vaihtunu, mut maa ja kaupunki on pysyny samana. Vähän alkaa jo ehk kuumotteleen ku enskuussa tää monen vuoden odotus viimein palkitaan :D
Etenkin Shibuyan kaupunginosa kiinnostaa, mut aion kyl kierrellä muitakin paikkoja läpi sen kuukauden mitä pääsen tuonne käymään :>

#2 Miami
Miamissa oon vieraillut jo pariinkin otteeseen, ekalla kerralla olin vaan yhen yön ennenku lähettiin karibian risteilylle ja nyt 2007 jouluna olin 3 viikkoa ja tykkään ihan kauheesti ! Suurkaupunki mut silti pääsee biitsille sellaseen kunnon rantatunnelmaan, joka on muuten ihan eriluokkaa kun vaikkapas jossain Teneriffalla. Luvluv tänne haluan takas ja pian kiitos ♥ Oon täs katellu ite otettuja kuvia ihan tippa linssissä ku on nii ikävä D:

#3 New York
Nykiin olen päässy kans tutustumaan yhen viikon ajan vuonna 2005, eli siis samalla reissulla kun toi eka visiitti Miamiinkin ja voi hitsin hitsi !! Jos en olis ollut niin nuori ja tyhmä sillon niin siitäkin reissusta olis saanu paljon enempi irti :D Tännekin takas plz.

#4 Bangkok
Bangkokissa oon käynyt kans, mut se oli vuonna 2000 kesällä eli olin jotain 9 vuotias sillon, ostin pokémon tarroja ja paitoja ja muuta sellasta, niin uusinta visiitti ois kyl niin paikallaan. Muistan vaan et se oli kauheen kiva paikka ja ne tuktukit oli siistei !

#5 Sydney
Huu ! En tiiä mut jostain syystä Australia ja etenkin Sydney vaikuttaa kauheen kiehtovilta ! Osasyynä voi tosin olla se et yks perhetuttu asuu siellä (sillä on australialainen vaimo !) ja ne käy meillä aina joskus niin oon kuullu niiltä kaikkee siistiä *>* Ja niistä kenguruista puhumattakaan (vaikka eihän ne siellä sydneyssä pompi mutmut..) :D

Huhhuh, olipas aika Aasia-Amerikka painotteista :D ! Varmaan aika selvää noitten perusteella et (isot)kaupungit on lähellä mun sydäntä ♥ Viihdyn paljon paremmin kaupunki-, kuin rantalomilla. Vaikka Miamissa esim ny on sitä rantsuukin aikalailla niin se ei oo silti pelkkää sitä, mikä on tosi jees !
Kauhee matkakuume nousee ku tällasia kirjottelee apua :D

Haastan !
Tiina Marju Mia Marinka Siru

+ kaikki muutki, ketä tätä sattuu lukeen ;D



Mitkä on teidän unelma matkakohteet?

25 comments:

  1. japani ois kyllä kova sana <3___<3 voi olla et lähtisin sinne yhillä vaatteilla ja täyttäsin matkalaukun uusilla :D
    ja toi kuva sydneystä on ihana. <3

    ReplyDelete
  2. Mullakin on tosi Aasia/Amerikka painotteista, Tokioon ja Kiotoon on pakko päästä, sit on just Miami ja New York ja Intiassaki ois tosi hienoo käydä. Ärsyttää ku haaveilen kokoajan noista paikoista ja porukat sanoo vaan et kyllä sä tuonne vielä pääset^^ I know, mut haluisin aika pikaisesti please.

    ReplyDelete
  3. Saanen korjata ettei Sydney ole Australian pääkaupunki vaan Canberra! :D

    ReplyDelete
  4. Ainiin hups eipäs olekaan, mul menee ain sekasin ku eiks se oo suurin kaupunki kuiteski, right? Kiitos ku huomautit :D

    ReplyDelete
  5. Hoii, Japaniin minäkin haluan. Äiti on käynyt siellä jo kolme kertaa ja aina se oli huutava vääryys kun minut jätettiin tänne. Nyt kun kieltäkin opiskelen niin pakkohan sitä on päästävä jotenkin muuten kuin musiikin ja tietokoneen kanssa käyttämään! Soul (emt kirjotetaanko miten länsimaisittain), Miami ja Pariisi on myös suosikkilistalla.
    Olis muuten kiva jos kertoisit suunnitelmistas ja tekisit must go-listan tohon Japanin reissuun liittyen ja tietty pitäisit mahdollisuuksien mukaan matkapäiväkirjaa. Joohan? Teethän?
    Toivottavasti tajusti mitä yritin selittää. :'D
    Ihanaa kevättä sinne. ^3^

    ReplyDelete
  6. Sulla on aika samat kiinnostuksenkohteet ku mulla, nimittäin mullakin nuo Amerikka, Japani ja Australia on aika lähellä sydäntä :)) New Yorkissa vietin kuukauden muutamia vuosia sitten, ja siitä lähtien on ollu hirvee ikävä takasin <3 Unelmakaupunkeja olis Chicago, San Fransisco, Tokio ja Sydney :) Rahaa vain odotellessa...

    ReplyDelete
  7. Mä oon asunu Miamis! :--D

    Ah, mut tää pitää kyl tehä. Kunhan köh jaksaa köh.

    ReplyDelete
  8. mmitääää :---D since when?

    ReplyDelete
  9. Asuttiin siel kaks kertaa puolen vuoden pätkissä joskus ysärin alkupuolella, en muista siit oikeestaan mitään. XDD

    ReplyDelete
  10. oot ihan ylikaunis noissa sun uuden layoutin kuvissa!

    ReplyDelete
  11. Mun unelma matkakohde on Espanjan Barcelona. Sinne olis joskus kiva päästä. :)

    ReplyDelete
  12. mulla on vähän samantapasia matkamieltymyksiä! voisin tehä tän kans :D

    Miami & Tokio <3

    ReplyDelete
  13. Vitsi mulla olisi kyllä aivan samat kommentit New Yorkista - tahdon sinne uudelleen, koska olin liian nuori ja hölmö kun siellä kävin! :D

    Olisin voinut saada paljon enemmän irti siitä jos olisin myöhemmin mennyt.. Olin sillon seiskalla.

    ReplyDelete
  14. sydney & new york olis kyllä kova sana! hitto, kesällä olis lomaakin melkeen pari viikkoa, pitäisköhän ruveta varailemaan matkoja.. :-)

    ReplyDelete
  15. tokio on kyllä ihan mahtava paikka. kävin viime kesänä ja siitä kuumuudesta huolimatta jotenkin ikävöin kulasen hikistä shibuyaa ja nuhrusta metroo ja sitä helvetillistä väenpaljoutta. jos saisin lentolipun niin voisin häippästä sinne vaikka tällä sekunnilla.

    oon ilonen sun puolesta kun pääset käymään maapallon siisteimmässä suurkaupungissa, toivottavasti sun reissu onnistuu!

    ReplyDelete
  16. Tää uus layout on ihana! Kiitti kans haasteesta, pohdinkin tätä tän päivän :>

    ReplyDelete
  17. New york kutsuu mua kesällä ;>

    ReplyDelete
  18. Voi ei mä haluun haluun nyt ja heti Miamiin ja New Yorkiin! Ja Sydneyki olis kiva :)

    ReplyDelete
  19. miten tommoi linkki tehää ? :D

    ReplyDelete
  20. Oi, Tokio on loistopaikka! Olen asunut siellä joten jäi pysyvä paikka sydämeen :)

    USA:n reissaus kiehtoisi kieltämättä..

    ReplyDelete
  21. oi miamiin ois niin siisti päästä!

    tuli tässä mieleen, kun mulla on samasta paikasta tilattu pidennykset ja samanlaiset kaiken lisäks, paitsi eri värii, nii onko noi sulla missä kunnossa? kun mulla ne katkeilee ja kaks haarasii on aika kivasti.. jos ne on sulla hyvässä kunnossa nii miten hoidat niitä? :>>

    ReplyDelete
  22. no mul on vähän samoi ongelmii näitten kans :D ja irtoo kans aika paljon hiuksii. mut ei sille kai hirveesti mitään voi, muutaku yrittää läträä hoitoaineil ja harvaa varovaisesti... välil oon vähä tasannu latvoiki ni seki ny jotai ehk auttaa..

    ReplyDelete
  23. mulla olis toi sydney kyl aika herkku <3___<3 mut sinne jos menee ni pitää varata iha hitosti aikaa ja sit pitää myös alkaa kerää rahaa iha vidusti, kallis mesta. mut joo, ehkä joskus : ) itseän kutsuu, toivottavasti jos kaikki menee hyvin, kesällä new york ; )

    ReplyDelete
  24. Oh, shimatta, sää sitte oot käyny Japanissa. Ja Tokioonhan olisin menossa shoppailemaan... Oon halunnu sitä jo kauan, sieltähä sais vaikka mitä Decoraan täydellisesti sopivia asusteita ja vaatteita. >3<"
    Mutta empä pääse piiitkään aikaan siellä käymään ekaa kertaa, vanhemmat ei oo kiinnostunut koko hommasta + ei oo rahaa... T__T''

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.