intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/05/27

pink & violet

Kotiintullessa mua odotti kirje jossa oli tämmöinen sisällä. JIHUUU *u* 8.6. odottaa siis pääsykokeet ja mua stressaa ne ihan kauheesti... Siinä tulee olemaan matiikan ja fysiikan/kemian tehtäviä, eli just niistä missä oon kaikista huonoin :D ET TOSI KIVA. Pitäkää mulle peukkuja et selviän noista sitten..

Aiemmin tänään näin Anua kaupungilla ollessani ja käytiin kahvilla. Tässä tilanteessa voisin heittää itteni vaikka seinään koska !! Asutaan n. 30km etäisyydellä toisistamme eikä oltu tätä ennen nähty kertaakaan sitten uudenvuoden jälkeen.. SIIS MITÄ IHMETTÄ.



Sitten tein myös vähän shoppailuja tänään ! Ihana violetti paljettibaskeri, jota olin himoinnut, on vihdoinkin mun. Eiks oo kiva ! Sopii ihan täydellisesti ton mun violetin takin kanssa hihiii.
Sen jälkeen ku olin ostanut ton ja kiskasin sen päähäni nii tuli hullu Izzy Hilton -viba, koska muistelen nähneeni jossain kuvan siitä vaaleella tukalla ja baskeri päässä. Ei siis ollut mitenkään tarkotuksellista kopioimista vaan tuli vahingossa :D No ei se mitään hehe.

Sit pistin äitin ostamaan mulle tän dödön koska se on ihana. Tykkään kans ton ulkonäöstä kauheesti koska se on maailman söpöin ja kyl se ihan hyvälle tuoksuukin :3
Ostin kans jotai alusvaatteita ja sukkahuosuja mut en usko et ne ketään kiinnostaa vaik aika söpöi ostinki !

Kuvassa näkyy myös uudet kynnet ! Lakkasin vapaalla kädellä noita tähtösiä niin siltä ne kyllä näyttääkin :D Toinen käsi on viel kämäsempi ahah. No, nyt meen kuitenkin imuroimaan, moikka ! ♥

36 comments:

  1. toi deodorantti ON hyvää :)tosi söpö baskeri, tääl tossa liikkeessä ei oo näkyny :s

    ReplyDelete
  2. IHANAT noi kynnet! terveisin tähtifriikki : D

    ReplyDelete
  3. söpö baskeri ! ^^ ja tsemppiä siihen valintakokeeseen.

    ReplyDelete
  4. noi kynnet on älymakeet! ja toi baskeri sopii kyl upeesti ton takin kanssa!

    ja etäisyys on välillä niin vaikee asia :D mullakin on kaveri asunut vuoden samassa kaupungissa ja ei olla ehditty näkee :D

    ReplyDelete
  5. onneks olkoon valintakoekutsusta, mullakin tipahti sellanen tänään postiluukusta :---D ja lykkyä tietty itse kokeeseenkin!

    ReplyDelete
  6. ihanat kynnet♥__♥
    onnee siihen valintakokeeseen. Ja ihana toi baskeri kanssa. Aikas Bling Bling (:

    ReplyDelete
  7. onnee sit siihe kokeeseen. hitto ku toi baskeri on ihana, samoin noi kynnet. yhy haluun pitkät kynnet et voin alkaa tekee tollasii hianoi juttui niihi *>*

    ReplyDelete
  8. Mmmmm toi baskeri <3___<3

    Olisin niin halunnu sellasen mustan tai hopeisen, mut eihän niitä tietenkään oo enää. 8( Ei sillä, et olis varaakaan. XD

    ReplyDelete
  9. hih, näin sut keskustassa tänään. (:

    ReplyDelete
  10. ihanat kynnet!! kunpa itekkin pystyis laittamaan noin. töiden takia vaan ei oikeen voi. :'(

    tsemppiä kokeisiin! :)

    ReplyDelete
  11. toi deodorantti on ehkä maailman sulosin! ;__;

    ReplyDelete
  12. Onnea siihen kokeeseen!
    Ja aivan ihanat kynnet<3

    ReplyDelete
  13. Löööv the baskeri ♥ taidanpa ostaa ittelleni samanlaisen^^ Baskerit on niin ihania, joten.
    Ja tsemppii kokeeseen!

    ReplyDelete
  14. Ismo Leijo LaitelaMay 27, 2009 at 9:23 PM

    yh hattus, onnee ko oot pro *0*, kivat kynnet, SANOINHAN SILLO ET OSTA TOI JA ALOIT HETI VÄITTÄÄ VASTAA ETTTEI TOI OO HYVÄ HYHYH, ja uusii alkkareit *_________*<3

    ReplyDelete
  15. NO on kyllä söpö paketti! Ja vielä jos äitikin ostaa....haha... :)

    ReplyDelete
  16. kivat kynnet! tykkään kun tähdet on vähän eri paikoissa jokaisessa.

    ja baskeri tosiaan sopii mahtavasti takin kanssa!

    ReplyDelete
  17. AAHHH toi baskeri on joku täydellisin! *O* ja kynnet kans! *toinen tähtihullu*
    hitto en malta oottaa et pääsen tuolta koulusta pois et voin alkaa ees ajattelee kynsien hoitamista!

    ja onnea kokeisiin! :)

    ReplyDelete
  18. noi kynnet *3* ja paljetteja ♥

    ReplyDelete
  19. Ihana kuva sust toi eka! :D Niin söpö~ <3
    Ja vähä hienot kynnet!! Nyt tekee mieli kokeilla itelleki :D

    ReplyDelete
  20. Huomaa kyl että on lellitty porvari kakara kun pistää äitinsä ostamaa jtn 27e deodoranttia ku on nii söpö ihhih. tärkeintähä on että se on hieno ja maksaa paljo :)

    ReplyDelete
  21. NOVOIJUMALAUTA.!!! kai se on sanomattakin selvää että se toimivuus on tärkein vai oisko mun pitäny se erikseen tähän kirjottaa että säkin varmasti ymmärrät :D halusin ton siks koska stickit toimii mun mielestä parhaiten ja markettidödöissä on aina vaa niitä valkosia jotka sotkee ja toi on sellane kirkas ja ei ollu varaa tohon itel. ET SORIIIII.

    ReplyDelete
  22. Ei oo mulla tsänssei saada tuollasta baskerii ku ei löydy täält kaupungista spirt storea :( Mutta anyways se on jättesöpö!

    ReplyDelete
  23. Lol mitä urputust anonyymeiltä, musta on iha ok maksaa 27e laadukkaast versacen tuotteest ;o btw, ihana baskeri! terveisin baskerifriikki (:

    ReplyDelete
  24. söpöpö myyyyssynen taisiis baskeri :D

    ReplyDelete
  25. Tiesitkö, että tekniikan ja liikenteen pääsykokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset hakijat..? ;) Mutta onnea silti!

    ReplyDelete
  26. Mitä lähet opiskelemaan tonne korkeakouluun tai siis minkä alan jne. ku toi nimi jotenki ei selvennä kunnolla. Kerro tarkemmin :)

    ReplyDelete
  27. anonyymi 1:
    tiesin kyllä, mut jänskättää silti :D kiitos !

    anonyymi 2:
    siiis mediatekniikkaa / graafista viestintää. eli siis samaa linjaa mitä nytkin mut vaan jatkoo siihen :)

    ReplyDelete
  28. Rakastan noita kynsiä! :o
    Sitäpaitsi noi vapaalla kädellä vedetyt näyttää paljon söpömmiltä kuin semmoset kaikkisakarattäsmälleensamanpituiset ♥ :D
    Suloinen baskeri~

    Tämäkin toivottaa onnea valintakokeeseen :3

    ReplyDelete
  29. tsemppiä siihen valintakokeeseen!

    mä katoin kans joskus tota baskeria, mutta se näytti mun päässä lähinnä avaruuskypärältä, joten jätin ostamatta :'D sulle se sopii tosi hyvin!

    ReplyDelete
  30. Pakko sanoa että _nauroin perseeni irti kun luin tuon yhden urputtaja-anonyymin kommentin. Hah.

    He's/she's just jealous ;)

    ReplyDelete
  31. Aivan mielettömän ihanat kynnet muuten. Mutta piti siis kysyä, että miten olet saanut tehtyä noin mielettömän ihanan taustan tälle koko blogille, suomeksi: MITEN TUOLLAINEN TEHDÄÄN?

    ReplyDelete
  32. mulla on joku juttu ehdotus. en tiedä onko hyvä mutta... tee joku top-lista vaikka lempibändeistäs, elokuvista tai sarjoista ja sitten laitat siihen plussat ja miinukset!

    ReplyDelete
  33. Päivitätkö pian taas? : D

    ReplyDelete
  34. toi dödö oli iha surkeeta mitä mulla oli :--( se kuivu ja mureni kasaa, ehein käyttää about 3 kertaa. mut ostin kans koska oli söpö ja iha hyä tuoksust!

    ReplyDelete
  35. sulla on niin ihanat hiukset:) paljon toi värjäys maksaa kampaajalla?

    ReplyDelete
  36. http://nd.blog.cz/e/emoxpunk.blog.cz/obrazky/23471887.jpg

    Oisko tää kuva se "Baskeripäinen Izzy" :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.