intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/02/26

Glitter-glue, candy, too.

Siis ette arvaa kuinka nyt stressaa.... Oon täs viimeset kakspäivää metsästäny tota violettii takkiasiaa ympäri Helsinkiä kissojen ja koirien kanssa ja ilmeisestikin toi tuote on loppu joka puolelta pk-seutua... :---) Ärsyttää et en ostanu sitä sillon Jyväskylässä ku ton kuvan otin (no ok, ei kyl ollu tarpeeks rahaa just sillon), mut auta armias jos tota ei oo enää siellä kun palaan... mun on saatava toi >:---------o
Siis miten voi olla et ku tää on eka kerta vuoden sisää ku löydän mitää hömpältä (H&M siis..), niin sen hankita on niiin ylenpalttisen vaikeeta. Kyrsii !

No mut joh, ei siitä sen enempää en jaksa valitella. Mut aattelin vaan kertoo miten oon tätä hiihtolomaani täs viettäny hehheh. Tulin siis maanantaina Helsinkiin ja huomenna koti sit kutsuukin jo. Maanantaina nähtiin Tiinaa ja Minnaa. Toi kuva (silmät haritti, siks sensuuri) on muuten tossa siks että.. näytänkö muka oikeesti joltai Lady GaGalta.... ku siis, maanantaina kuulin ku kaks mieshenkilöö väläyttivät isoon ääneen että LADY GAGA BLABLABLA kun mentiin ohi niistä.. No, voin kertoo että eipä mulla kyllä mikään gaga ollu mielessä ku menin kampaajalle toteuttaan mun visioo. Et inspiraatio tähän lettiin tuli jostain aaaaivan muualta ! Tiistaina sit lagattiin kotona, eilen käytiin Kampin kiinalaisessa (mikä sen nimi oli? empire plaza tjsp?) syömässä ja oli muuten yllättävän halpaa ! Oon aina luullut et se on joku superkallis paikka, kun se näyttää siltä... JA sit tänään käytiin viel nopee Itiksessä, joskaan se reissu ei sit tuottanut oikeen tulosta.

Siis tiiättekö ! Mua ärsyttää et kun kerranki olis rahaa niin sit ei saa ostettua mitään... Ok, aina voi säästää mut säästäminen on niin tylsää ja noi rahat polttelee lompakossa et pitäs ostaa niil jotai kivaa.
Nomut jokatapaukses pääsin tukahduttamaan materianhimoani edes vähän ostamalla uusii kynsilakkoi ! Dependilt sävyt 158, 47, 35 (joka itseasias sain leijolt ku se joskus osti tän jotai juttuu varte mut ei sit tarvinukkaa haha) ja uus topcoatti. Jeejee !

Sit toissapäivänä lakkasin uudet kynnet ja ne näyttää tältä Kärjet on oikeesti hotpinkit ja ne oikeen loistaa luonnonvalossa mut ei nyt oikeen pääse oikeuksiinsa tossa noin. Iha kivat hihi.

Näitä ennen sit oli tällaset liukuvärjätyt siniset jollain timangeilla. Itseasias otin täst tutoriaalikuviakin mut niistä tuli kyllä niin kämäsiä että teen sen tuton sit joskus uudestaan ehkäpä.


Mut sit mulla oli sellasta asiaa kans et ! Kun toi kävijälaskuri nyt alkaa pikkuhiljaa vähän vihjaileen et 100 000 kävijää tulee täyteen, niin ! Kysynkin teiltä lukijat, että miten haluaisitte mun juhlistavan sitä? Esimerkiksi arvonnalla, jollain erikoispostauksella (mm. videoposti tms) tai jollain ihan muulla :o Kertokaas ! Mut sitä hiustenlaittojuttuu ette voi toivoo, koska se tulee jo ensviikolla hah ;--D

Sori muuten tää päivitystauko. Oon vähän laiska. Avasin muute eilen SB.org'n uudestaan et jooo. No, halusin vaa ilmottaa :D Nyt meen tekee ruokaa mmmoro !

34 comments:

  1. Aww ihanat kynnet sulla on! Ihan kun jonku ammattilaise kynsi studios tekemät. Mietin vaa et millä teet noi pienet pallot noin tarkoiksi? Jotain sellasia laitteita olen nähnyt (ulkomailla käytettävän) ja mietin että sattuisko olemaan sulla sellainen käytöstä (mistä ostettu) vai ihan kotikonstein tehdyt? :)

    ReplyDelete
  2. tee video joku aamu sun laittautumisesta. Vaikka tulis kuinka pitkä nii se on ehkä paras tapa meijän hahmottaa miten sä noi ihanat hiuset ja meikit laitat >:-- DD

    Eli videopostaus plz !

    ReplyDelete
  3. komppaan edellistä anonyymiä ehehhe

    ReplyDelete
  4. Ihana toi violetti takki! Toivottavasti löydät sen! :)

    Ja kun sä nyt tota kysyit, ni pakko myöntää, että kyllä sun vaaleesta tukasta voi tulla Lad GaGa mieleen. Muutenki ehkä ku vertaa ni vähä samannäköne...? :D En mä tiiä! Muistutat vähän ^^
    Tos kuvas sun hiukset näyttää ihan semmosilta pehmeiltä :3
    Ihana tukka on~

    (Ja kun kysyit mun blogissa, että mihin päin Amerikkaa matkustelin, niin Floridaanhan minä. :))

    ReplyDelete
  5. ois kiva sellanen pieniä video pätkiä sun päivästä ! ei sellasta himo pitkää vaan jotai pieniä video otoksia ; D esim sun shoppailu reissusta tai kavereittes kans hengailusta tai sun poikakaverin kans hengailusta : )

    ReplyDelete
  6. no minä en oo arvonnan kannalla, tuntuu että sitä nähdään joka blogissa nykyään ja aina se sama: tuplaa mahdollisuutesi voittoon ilmoittamalla arvonnasta muissa blogeissa! siis kuinka noloo :--D

    eli mun mielestä sun kannattais juhlistaa sitä jollain erikoispostauksella, en kyllä sitten tiiä millanen sen pitäis olla :-D vaikka vaan joku megaextrapitkä jossa on hirveesti asiaa! :-)

    ReplyDelete
  7. En voi olla tuntematta kateutta, kun katon sun ultramegahyperpitkiä kynsiä, ja sitten vilkasen omia pätkiä. :''<
    Arvo jotain, olis niin siistii voittaa jotain sulta! :---) ♥

    ReplyDelete
  8. videopostaus ois ihana :-------)

    ReplyDelete
  9. Toi takki näyttää (ja on vissiin) samanlainen takki jota kokeilin Porin H&M'ssä. Tosin vaan mustana. :D

    ReplyDelete
  10. sun kynnet on aina epäreilun upeet ;__;<3<3

    ReplyDelete
  11. Kyllä noita takkeja oli ainakin toissapäivänä jkl:n hömpällä! :>

    ReplyDelete
  12. Video sun laittautumisesta ois kiva. Tai sit jotai videopätkii sun päivästä.... Mut ei arvontaa, niitä on joka paikassa koko aika.

    ReplyDelete
  13. Mulla on tuo sama takki mustana! näin sen jollakin vähän aikaa sit ja ihastuin heti et pakko saada sit ke kävin kattoo et pakkopakko olla siel ja oli enää 42 ja 38 koko olin sillee NÖÖÖÖYYY mutse oliki iha ok se 38. niin siis on siel viel ainaki 5 niit liloja!(:
    <3: mamihoteedo!

    ReplyDelete
  14. ihana toi sun puhelin :)
    kiva blogi, taidan laittaa suosikkeihin:)

    ReplyDelete
  15. Sä muuten olet ihan Lady Gagan näkönen. :D

    Ihana tuo takki muuten.

    ReplyDelete
  16. AAA juhlista sitä vaikka jollain videolla!! >3< Olis toki cool kun kuulis sun ääntäski 8D

    ReplyDelete
  17. videopostausta sun aamuisesta laittautumisesta/muista aamujutuista kannatan myös ! 8---)

    ReplyDelete
  18. onko sillä väliä mistä ostaa vaatteensa? esimerkiksi, onko h&mltä ostaminen niin hirveää?
    & toi violetti ei kovin sovi sulle, muuten nätti takki !
    kuten muutkin videopostaus olis kiva !

    ReplyDelete
  19. heti ku näin ton kuvan mul tuli mielee Lady GaGa, ennen ku siis luin ton tekstin :---------D

    ReplyDelete
  20. Jep, ihan Lady Gaga.

    ReplyDelete
  21. anonyymi:
    oi kiitti ! mun mielest nää on kyllä kaukana mistää ammattimaisista mut jeee :D oon käyttäny luovuutta ja tehny noi sellasel piikil joka on irronnu mun kammasta joskus XD ku nuppineuloil tai hammastikuil ei oikee onnistu heh :D

    anonyymi:
    pitkäs videos on se ongelma et se on vaikee saaha upattuu mihkää jos on sikaiso tiedosto :o mut kiiti toiveest o/

    Shiki:
    yeahh! :D

    ewerty_:
    no just kävin jyväskylän hömpält sen ostaa ennenku tulin kotii haha XD eli sain sen<3
    kiitos ~

    Sikk:
    heijjoo toi kuulostaa kivalt idealt !

    anonyymi:
    joo no, pitää miettii viel tätä ku tuntuu et mielipiteet jakautuu aika fiftyfifty :D

    rozie:
    ei oo ees pitkät nyt XD kauheet tyngät vieläki ku ei oo kerenny kasvaa tarpeeks.. heh kiitti :D

    anonyymi:
    kiva kuulla :>

    socialriot:
    joo :D mul on GT'stä sellanen musta mut ilman ryppyi ni se on turhan samanlainen jo ni halusin violetin :D

    anonyymi:
    ää oiski, kiitti<3

    Marju:
    JOO mä kävin äske metsästää viimesen kolmekasin itelleni haha !

    anonyymi:
    kiitti toiveest ^^

    mami:
    jooo se on kiva ! musta samantyyppine mul onki jo ni halusin violetin heh :D

    AmoreVintage:
    oii kiitospaljon !

    anonyymi:
    emt no hiukset ehk ymmärrän mut naamas ei oo kyl mtn samaa :D en sit tiiä et kai jonkun mielestä voi olla :DD

    Byouki:
    jepps ! mul on kyl kauhein puheääni koskaan et yhyyhy XD no ei voi mtn..

    laura:
    kiitti toiveestt ! ;>

    anonyymi:
    siis ei tietenkään oo välii, kunhsn löytää itteensä miellyttävii vaatteita ni se on tärkeintä ! mä en vaan oo kauheen usein hömpält löytäny ja sit mul on kans huonoi kokemuksii niist farkuist ku ne hajoo muita nopeemmin.. mut siis ei muuta vikaa ! ja sit noh, ehk näyttää vähä hassult jos näkee et ihmine on ostanu kaikki vaatteensa samast paikast. emt must se on vähän häiritsevää :o mut ei siin mitn jos joku tykkää ni go for it :DD
    mut siis joo, toi takki näyttää iha hölmölt tos ku kiskaskin sen jonku hupparin päälle mut tiiän et oikein yhdistämäl siit saa kivan ! mul on visio ;---D

    anonyymi:
    aijaa... apua nyt pelottaa jo XD

    anonyymi:
    :----------D

    ReplyDelete
  22. sinä se olet kyl kaunis. vaikkei tässä merkinnässä kyllä ollutkaan sellasta kunnon naamakuvaa niin kuitenkin !

    ja on kyl nätskät kynnet.

    ReplyDelete
  23. taiat olla jonki sorti julkkis ku bongasin sut itiksen gt:ssa ja tunnistin sut .. :-D

    ReplyDelete
  24. hei mistä noi ihanat kynsilakat on ostettu? itse oon nähny niitä vaan MAARIANHAMINASSA????!.. saatan kyllä olla sokeakin. ^^'

    ReplyDelete
  25. Ihanat noi molemmat kynnet :) Osaat kyl hyvin laittaa niitä!

    Kiinalaises on hyvää ruokaa : D - Alko heti iteki mieli sinne ^.^

    ReplyDelete
  26. anonyymi:
    oii kiitti !<3

    anonyymi:
    voi ei apua just se päivä ku lagasin enite :::D hahaha

    anonyymi:
    niitä myydään KICKSissä ^^

    ♥-Qamarel-♥:
    kiittii ♥
    joo kiinalainen ruoka on hyvää !

    ReplyDelete
  27. jooo heiijj, video ! laita joku video postaus mis vaikka kerrot ittestäs VIELÄ LISÄÄ. :D jos se on ees mahollist mut siis nii. (: siin tulis vähän persoonaa esiin paremmin. :> ja lissää kynsistä juttua ! ois kans kiva jos laittaisit jotain tosta suoristusraudan käytöstä ! ite oon hirvee himo käyttäjä, enkä pysty elää ilman suoristusrautaa mut se mun rauta ei kiharra kunnolla ku sitä ei oo siihen tarkotettu ni pitäs ostaa uus et pääsisin kans tekee kiharoita. (: ni siitä joku sellanen turial vaiks. :>

    ReplyDelete
  28. Olis jännä jos tekisit postauksen siitä mitä syöt päivän aikana yleensä :D

    ReplyDelete
  29. Jos totta puhutaan, oot paaaljon kauniimpi kun joku GaGa!

    ReplyDelete
  30. sulla on aina hurjan söpöt kynnet ! *_______*
    osaatko sanoa miten kynsilakka tarttuu tekokynsiin?

    ReplyDelete
  31. mua oikeeeesti ärsyttää ku jotku anonyymit tuleee vinkuu jotai iha turhaa tänne :s ja joo mäkää en kyl tunne sua yhtään, mut mulle on iha sama mitä sä teet sun rahoillas jne. koska sun blogi on kaikesta huolimatta tosi hyvä ja mielenkiintonen ja paras :D ja joooo siinä oon kyl samaa mieltä joitttenki kaa et ku sul oli noissa aijemmis videopostauksis jotenki ihana äääni ja murre mut tos yhes mis selitit yksin jotai ni se kuulosti jotenki nnii ärsyttävältä :s mut joo ei se mtn ihana oot silti:D oon kai ihastunu suhu tai jotai ;D <3

    ReplyDelete
  32. se kampin kiinalainenhan on d'wok? jos tarkotat sitä joka siin ravintolamaailmas on?

    ReplyDelete
  33. en tarkota sitä ! vaan se mikä on siinä guessin vieres ! niin se on empire plaza :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.