intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2008/12/22

hair update !


Aattelin et jotku varmaan oottelee jo kuvaa tästä uudesta kuontalosta niin päivitämpä sit samantien ! Just tulin kampaajalta (+ syömästä ja shoppailemasta....) ja voin kertoo etten oo koskaan aiemmin ollu näin tyytyväinen tulokseen *-* Aina ennen kampaaja on onnistunut jotenkin sössimään mun hiukset ei-toivotun värisiksi ja malli on välillä ollu kans mitä sattuu.

Etenkin otsiksen leikkaamisesta oon kehitellyt itelleni kunnon fobiat enkä yleensä anna kenenkään kajota siihen koska siitä tulee aina liian lyhyt. Tällä kertaa pituus on täydellinen, mutta kyllä tässäkin pikkuvikoja on :D Pyysin leikkaamaan voimakkaasti revityn ja tää on kyllä mun mielestä kaikkea muuta XD No mut, ei sinäänsä haittaa, aika jännä tää on näinkin.

Ja siis väri. TÄYDELLINEN ! Mätsää loistavasti näitten pidennysten kanssa, niinkun halusinkin. Viimeks kun värjäsin koko pään blondiks niin se oli sellanen ihme keltanen eikä pisimmät hiukset ees tahtonu vaalentua kunnolla. Nyt on niin purrrfect että ! Vaikka itte sanonkin...
Toivottavasti se toinen pidennyspaketti tulis huomenna niin sais näist viel paksummat theehee~

Mut parasta oli kyl ehdottomasti hinta ! Sain nää päälle 80€:lla vaikka yleensä oon joutunu samasta käsittelystä maksamaan reippaasti päälle satasen, ja vielä huonommilla tuloksilla..


Okei no sitte käväsin viel Spirit Storessa _kuuden_ viikon tauon jälkeen ja vitsit oli siistiä. Tein jopa löydön ja ostin uudet kengät hintaan 29€ !! eipä tule mieleen millon olisin viimeks löytäny kengät niin halvalla. Sitä paitsi, kaipasinkin jotain vähemmän pitkävartisia ♥

(sorppa kaunis kuva...)



Ainiin ! Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille Tulin tosi iloseks kun huomasin että edelliseen merkintään oli tullut paljon kommentteja !
+ 30000 KÄVIJÄÄ ! *u*

39 comments:

  1. oho, noi on tosi hienot noi sun hiukset *_____* ♥

    ReplyDelete
  2. noi on kyllä on niin täydellisen väriset ! toisin kuin mun epämääräiset perusblondit ihanan parin sentin juurikasvun kanssa . .
    toi pituuskin on niin täydellinen ! aivan ihanat.

    ReplyDelete
  3. WOW - enkä tarkota nyt sitä peliä :DD noi sun hiukset on upeet! Ihanat <3

    ReplyDelete
  4. noi hiukseeet ;o
    soooo gorgeous :D <3
    tost otsiksest tulee mielee lady gaga : D

    ReplyDelete
  5. Oioi vitsi on ihan sika makee letti sulla nytten! En oo varmaan kellään suomalaisella nähny vastaavaa! Niin söpö! <3__<3

    ReplyDelete
  6. ohh aivan upeet noi sun hiukset, sopii sulle mielettömän hyvin !

    ReplyDelete
  7. Älyttömän ihanat hiukset! ♥

    ReplyDelete
  8. UPEEET HIUKSET ;___;<3
    ihan sun näköset, sopii sulle täydellisesti ! <3 oioi :)

    ReplyDelete
  9. Eikä ;o; vähä kivat noi! Mistä tilasit pidennykset?

    ReplyDelete
  10. Oi että sulle sopi nuo sun uudet hiukset ^u^ Ja oot kyllä niin nätti että ihan itkettää♥ Ja aww minäki haluaisin tuon väriset hiukset, ihan täydelliset ♥

    Joo sori massakommentti ...

    ReplyDelete
  11. Ihanat hiukset! Tosi hyvän väriset. Kuvista ei edes huomaa, että ne ei ois sun omaa tukkaa ^^ Ja otsatukka on sulonen!

    ReplyDelete
  12. Iiiiihana tukka!!! ♥___♥
    No niin,nyt mäkin haluun pitkät hiukset....Just ku leikkasin ne vähän aikaa sitten! ;___;

    ReplyDelete
  13. VÄÄÄHÄN NOI SUN HIUKSET ON HIENOOOT !! itteäki himottais just sellanen mega valkonen. Mut diggaan ol kyl brunette nyt :3
    Ai joo ja, WELCOME TO FINLAND !!

    ReplyDelete
  14. Pakko tulla jo vihdoin kommaan :)
    Sun blogi on aivan ihana ja varmaan mun ykkös suosikki.
    Sun tyyli on kans nii ihana.

    ReplyDelete
  15. noi hiukset on upeet *---*!
    ajattelin itekin hankkia aidot pidennykset, niin voitko suositella jonkun kaupan tms. mistä tilata?

    ReplyDelete
  16. Pakko ny raahautua munkin kommaamaan, toi tukka on ni ihana. *3* ♥ Toi suora otsiskis on jännän näköne, sopii tosi hyvin.

    ReplyDelete
  17. oij ihanat hiukset *-*

    ps i've been wondering, miten sulla riittää rahat kaikenlaisii ostoksii niiko esim noi kengät ja kaikki meikit ja paidat ja bläbläb?

    ReplyDelete
  18. hei tähän sun on pakko vastata :D! minkä pituset noi on? tai ne sun edelliset? mietin että jos dreamhairista tilaa niin minkäpituset 40cm on..

    ReplyDelete
  19. Meinasin kans kirjottaa et upeet hiukset mut ois aika lame näitten kaikkien ylistysten jälkee... Mut siis aivan mahtavat ja sopii sulle täydellisesti!

    ReplyDelete
  20. miten upeet hiukset *___* ♥ ton väriset mäki haluun !

    ReplyDelete
  21. Noi sun hiukset ;;----;; ♥ Sulla on mun mielestä aina ollu tosi, tosi hienoja hiustyylei. Ja noi hiukset on oikeesti tosi ihanat ja toi väri ehkä joku upein *___* ♥

    ReplyDelete
  22. ooh noi hiukset ♥__♥ kiva että oot taas suomessa ! :)

    ReplyDelete
  23. herrajumala noi hiukset :ooo toi väri on aivan älyttömän UPEA. haluun kans ton pituset hiukset XD oikeesti sopii sulle tosi hyvin ja ihan mielettömän hienot.

    niinjoo, tervetuloa takas suomeen ♥

    ReplyDelete
  24. Näytät Johanna Tukiaiselta tolla uudella tukalla! Ei siis mikään hyvä sulle, eimillään pahalla, mutta ei hyvälläkään :)

    ReplyDelete
  25. ekaks, terrvetuloa takas Suomeen! :)
    noi hiukset on tosi siistit, sun silmät näyttää jotenki viä kivemmilta~

    ReplyDelete
  26. uuu tykkään hiuksistas sikana * - * just noin pitkät ois aika unelmat..

    + kengät on kivaisat!

    ReplyDelete
  27. näytät ihan inuyashalt *:o*

    ReplyDelete
  28. IHANATHIUKSETNAMINAMI! <3

    ReplyDelete
  29. onko nuo hiukset miten kiinni :o
    näyttää tosi luonnollisilta :) ja ihanan väriset !

    ReplyDelete
  30. missä kampaajalla kävit 8) ?
    tosi nätit ja ihanan väriset !

    ReplyDelete
  31. kiitos kaikille, näitä kommentteja on niin paljon etten jaksa vastata kaikille mut siis yhteisesti niin että pidennykset on dreamhair.fi:stä, pituus 60cm ja edellisten pituus oli 45cm ja laatu on hyvä ja öö empä mä tiiä oliks täs ny muuta vastattavaa... XD

    ReplyDelete
  32. Heeei, juttutoive ! Voisit esitellä kaikki hiustuotteesi ja kertoa omat mielipiteet. :3

    ReplyDelete
  33. Purrr, noi sun hiukset on rakkaus ;3; Oot sulonen.

    ReplyDelete
  34. Voi luoja onko noi sun hiukset :o<3 Niiiin helvetin ihanat ja oot tosi kaunis !

    ReplyDelete
  35. anonyymi:
    ooo hyvä idea hei ! saan jotai aihetta kirjotella tänne, kiitti<3

    Jenny:
    kidouuuss<3

    anonyymi:
    kiitti paljo ^^<3

    ReplyDelete
  36. Heips! Ootko sä vaalentanut sun pidennyksiä? koska mulla on itselläni tosi vaalea tukka, ja pidennykset mitkä on vaaleimmat mitä saa, ja silti ero on huomattava.

    ReplyDelete
  37. huomasin tässä että sullahan on samanlaiset kengät ko itselläni:) Joo eiköhän tämä ole hieman vanha mutta tulipahan nyt tutkittua:D:)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.