intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2008/10/07

pientä rantin poikasta.

(Aijaijai mikä laatu.. thnx puhelin..) Tämän näkösenä olin tänään liikenteessä, enkä osaa muuta sanoo kun näin itserakkaasti et pitkä löysä yläosa + lyhyt alaosa, esim hamonen on vaan maailman paras yhdistelmä ♥ No ei se kyl mun keksintö ole et eikai sitä voi itserakkaaks sittenkään sanoo :D Mut siis, näyttää lähes poikkeuksetta aina hyvältä. IMO.
Ja jos joku ihmettelee et eikö oo kylmä viipottaa minihameessa tähän aikaan vuodesta, ni vastaus on ehdoton ei ! Paksut sukkahousut vaan messiin ja mullakin on tossa säärystimet, mitkä näkyy aika heikosti mut ompa kuitenkin ! Ja muuteski sitä syksyistä fiilistä voi tuoda huivilla ja vaikka pipolla tms. Koska mä en ole mikään farkkujen ystävä (en vaan osaa käyttää niitä. tai mitään muitakaan housuja) ni oon todennu et parempi näin sit.

Mut nii ! Jos otsikkoa ihmettelette, niin mun piti sanoo et kuinka sanoinkuvailemattoman ÄRSYTTÄVÄÄ on, kun ihmiset postaa blogeihinsa kuvia itestään vaikka just näistä päivän asuista, ja niissä ei näy naama !! Mulla itellä ainakin menee aika nopee mielenkiinto, jos kirjoittaja rajaa kuvistaan aina pään pois tai sotkee sen. Oke, joskus voi sillein tehä jos oikeesti naama lagaa mut jos aina niin... Blahh.
Mun mielestä ainakin se naama ja hiukset yms on niin iso osa tyyliä ja kokonaisuutta ni miltä se muka sit näyttää jos pää jätetään pois kuvasta..? Ei miltään. Ja ois kai se nyt kiva tietää minkä näkönen tyyppi sitä sitten ikinä kirjotteleekaan.
Oon harmillisen usein törmänny tällasiin ni on ruvennu ärsyttään.
Itekki oon tosi kärttysän näkönen tossa kuvassa (vaikka en kyllä ollu kärttynen :D), mut emmä nää mitään syytä rajata mun päätä pois kuvasta.
- end of rant -


Eniveis, iskä meni tyhmänä kertomaan mulle eilen et se on pistäny mun tilille ylimäärästä rahaa, ni enköhän sit menny nekin tuhlaamaan ::D No mut ostin sentään jotain mitä oon kauan kaipaillut ! Rannekoruja (Gina Tricot 9,90€) ♥
Oon tainnutkin mainita aikasemmin et mitkään kivan näköset ei pysy mun yli ohuissa ranteissa mut nää pysyy jee :D
Ois van jättäny sanomatta niin ois säästyny nekin rahat XD

Sit kans joku naamakuva tos heheh :--------D

15 comments:

  1. mun on myös pakko sanoo, että mua ärsyttää kans sellaiset blogit, jonne laitetaan kuvii mut niissä ei kuitenkaa näy oma naama!

    mitä järkee on pitää jotain blogii, jos ei naamaansa voi näyttää!

    ReplyDelete
  2. kuvat on blogis vahvuus /(^__^)/

    ReplyDelete
  3. oon niin samaa mieltä tosta minihame (tai minishortsit) + pitkä, löysä yläosa on vaan niin paras yhdistelmä. näyttää tosin esim 2934535 paremmalta sun päällä, jos muhun verrataan. oot niin nätti !

    ReplyDelete
  4. ja ainahan sitä voi pistää kahdet sukkahousut päällekkäin ja on ihan ok eikä taatusti tuu kylmä !
    ihmiset on turhan itsekriittisiä omista kuvistaan niin vähemmästäkin rajaa pois =/ plussaa on jos sitä omaakin naamaa tietty näkyy kun ei se muiden silmissä näytä yhtään niin pahalta.
    itekin täytyis jo hopi hopi ottaa jostain omista asukokonaisuuksista kuvaa tonne omaan blogiin kun oon vaan haihatellu kaikesta muusta :''D

    ReplyDelete
  5. haha joo suomessa on kiva ku töllätään kun mielipuolta ku ihmiset ei jaksa uskoo että jos on lämpimät sukkahousut niin ne lämmittää tasa yhtä hyvin ku housut! (toisinaan jopa paremmin)

    ReplyDelete
  6. maumau:
    totta~ ellei sit halua pysytellä tuntemattomana netissä, mut siinä tapaukses ei varmaan ees pitäis mtn blogia? :''D

    anonyymi:
    hyvä kuulla et on ees joku vahvuus, koska kirjottaminen se ei mulla ainakaan oo XD noh, yrittämisestä ei sakoteta.

    anonyymi:
    aww kiitos :3 mut uskoisin et näyttää kenen tahansa päällä hyvältä oikein yhistettynä ^^

    masu:
    joo totta ! itseasias mäkin oon joskus pitänyt kahtia päällekäin ni on kyl tosi lämpimät jo ! :D
    nii :D omaan silmään sitä vaan tuntuu aina näyttävän kauheelta tai joku ei vaan natsaa ;D
    ja joo ota toki, seuraan ihan innoissani *-*

    viie:
    true that~ ja usein sukkikset(ja hame/shortsit) on paljon tyylikkäämmätkin IMO !

    ReplyDelete
  7. oolala oolala sullakin tyyliblogi! waauw. ~

    ReplyDelete
  8. no oon sun kanssa siinä osin eri mieltä,että on naurettavaa olla tunkemassa koko ajan pärstäkuviaan blogiinsa.
    Kaikki ei välttämättä oo sellasia tyrkkyjä kuten sä jotka haluaa tunkea naamaansa kaikkien nähtäväksi nettiin!
    ja älä nyt tietenkään julkase tätä,ethän sä julkasen mitään muutakaan huonoa palautetta mitä ihmiset sulle lähettää!

    ReplyDelete
  9. nelli:
    jep !

    anonyymi:
    kokoajan? jos oot ollenkaan lukenut mun merkintöjä niin niissä on ehkä puolessa kuvia musta itestäni, sekö on kokoajan? :o
    jos naamansa tunkeminen nettiin tekee ihmisestä tyrkyn niin sit varmaan jokainen jolla on kuvia galleriassa, on tyrkky :''D

    ja ihan vaan tiedoks, joka ikinen kommentti mitä saan, tulee suoraan näkyville eikä mun sitä ite tarvii mitenkään erikseen julkasta :D enkä oo myöskään poistanu ite yhtäkään, vaan kommentin kirjoittajat on saattaneet ite poistaa kommenttinsa halutessaan.

    miks mun edes pitäis poistaa negatiiviset palautteet, eihän siinäkään ny mitään järkeä olis.
    ja voin ilokseni kertoo et oot ensimmäinen joka on antanu ns. "huonoo palautetta" :>

    oisin kuitenkin toivonut, että olisit voinu seistä sanojes takana ja kommentoida nimellä.

    ReplyDelete
  10. Mulla on sulle blogissa pikku ylläri :D Ja lyhyt alaosa+löysä/iso yläosa on just paras, mutta pitäis olla ne jalat.......

    ReplyDelete
  11. Oon sun kanssa siinä asiassa erimieltä että ihmisen joka ei tykkää esitellä itseään ei pitäisi pitää minkäänlaista blogia. Ei kaikki tahdo, eikä kaikki ole yhtä nättejä kuin esimerkiksi sinä. Mutta sun blogi on kyllä äärettömän hyvä, ja sun nyt on ihan pakko (oikeesti pakko) lisätä itsestäs kuvia koska ainakin ite tykkään tyylistäs ja vaatteistas ihan pirusti etc... Ja totta, kuvat yms muokkaukset ja koodailut on sun blogin tavanomainen VAHVUUS ! Pidä lippu korkeella ja muista pitää tätä blogia ajantasalla koska tästä muotoutu mun yks feivoritti. X'D

    ReplyDelete
  12. En tiiä mikä ilkee into taas päällä.. mut en voi olla mainitsematta vaan, kun pikku stalkkaaja asuu minussa... et joskus on vähän jännä törmätä tällaisiin pikku baittareihin,.. kai näitä jokaselle pikku galtsu-julkkikselle löytyy omasa, mut enivei.. heheheh..

    http://irc-galleria.net/view.php?nick=rumie&image_id=90201290

    ReplyDelete
  13. anna:
    ooo kiitos paljon ♥ teen ton itsekin heti kun kerkeen :D

    anonyymi:
    true that~ mut silti löytyy niitä jotka pitää blogia ns. anonyyminä tai siis sillain et ei kerro itestään about mitään tai näytä naamaansa. mut kukin tyylillään kait..

    mut kiitos paljon, päivittelen tätä mahdollisimman usein ja kiva et tällä on lukijoita :DD♥

    anonyymi:
    heh, tosi julkkis oonki :-----D kyllähän tos ny jotain samaa vibaa on, mut oommä nähny pahempiiki ^^

    ReplyDelete
  14. Nätti asu :) Ja edellisessä postauksessa oli kyllä ihan uskomattomia kynsiä :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment !
I'll try to answer to your questions as soon as possible.