intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2010/07/30

PINK CABARET CLUB LATE SHOW

Asukuvaa viime tiistailta, eli samalla myös vikalta kuvauspäivältä ! Dresscode oli kesäiset bilevaatteet, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun !
t-shirt spiga
shorts lvlx
belt & accessories twisty
shoes dinsko

Pahoitteluni huonosta kuvasta sekä asun, että kampauksen suhteen... Oon ollut hirveen laiska kameran kanssa viime viikkoina, joka on osasyy siihen ettei oo tehnyt mieli päivitellä kun ei oo oikeen uusia kuvia postattavaksi :D
Kokeilin ekaa kertaa tehä tollasen kampauksen (jossa on siis sivussa 3..... mikskä noita vois sanoa kun ne ei oo lettejä vaan pyöritin ne vaan sellaseks pötköks.. :D whatever lol), koska en kokemuksesta jaksanut enää kihartaa tukkaa kuvauksiin kun siellä on niin kuuma että se suoristuu kuitenkin !

Mutta siis ! Empä tajunnut tästä kampauksestakaan napata selkeämpää kuvaa, joten voin vaan toivoa että saatte selvää/tajusitte mitä yritin selittää :D

Ennen kuvauksia kävin Tanjan ja Niun kanssa sushilla kun törmäsin niihin Kampissa :D

OMNOMNOMNOMNOMMMM !! Oli superhyvää ylläripylläri ! En yleensä pahemmin välitä noista rullista, mutta nää oikeenpuoleiset oli ihan taivaallisia ! Niissä tais olla lohta, sipulia, kurkkua ja salaattia :3

Hahaha arvaattekos tän kuvan perusteella missä tiistaina kuvattiin? :D


Tänään kävin Artun kanssa purikurassa ottamassa kuvia, ja harmiksemme Sweet Holic ei toiminut, niin jouduttiin ottamaan kuvat Love Star Slimillä... En tykännyt tästä yhtään niin paljoa D: Etenkin tulostetut versiot kuvista oli ihan kamalan värisiä, sellasia sinertäviä ja muokkausmahdollisuudetkaan ei olleet niin kivat kuin Sweet Holicissa...


Anyways, tällasia tuli !

Huomenna juhlitaan sit Niklaksen synttäreitä, joten toivottavasti jotain postausta niistä viikonlopun jälkeen ! Ciao !!

in english:
In the last entry I talked about this one Finnish movie we've been filming couple times now and I have small part in it. Well anyway, last tuesday was my 3rd day shooting, and this was my outfit for the day~ The dresscode was "summerish partyoutfit" so this is what I chose !
Before the shooting I ran into Tanja and Niu in Kamppi and went to eat some delicious sushi with them !
Today I took some purikura w/ Arttu. I don't like these that much, but sadly our favourite machine was broken D:
Tomorrow we're going to celebrate Niklas's b-day and I'll try to update again after this weekend~ Ciao !

2010/07/24

He Took Her to a Movie

Jokin aika sitten sain seuraavanlaisen kommentin tänne blogiin:

Kaisa kirjoitti...
Moi!
Sulla on loistava tyyli, haluttaisiin sut mukaan Lauri Nurksen uuteen leffaan!

Laita mulle mailia jos kiinnostaa.

Ystävällisin terveisin,
Kaisa

Ja kyllähän mua kiinnosti, joten mailasin takaisin ja vastaukseksi sain tarkemmat ohjeet siitä minne ja milloin pitää tulla, mitä pistää päälle ja vähän selvennystä siitä mistä on kyse.

Kyseessä on siis Lauri Nurksen tekeillä oleva Veijarit -niminen elokuva, joka tulee ensi-iltaan tän vuoden joulukuussa. Elokuva sijoittuu suurimmilta osin Helsingin yöelämään ja koska oon huono kertomaan mitään ominsanoin tästä leffasta niin kopsasin tän synopsiksen Facebookista:

Elokuva on tarina kahden nuoren miehen ystävyydestä, Sakusta (Mikko Leppilampi) ja Ässästä (Antti Luusuaniemi), ja heidän epätoivoisesta yrityksestään elää jokainen hetki täysillä. Vältelläkseen normaalia elämää keinolla millä hyvänsä ja tunteakseen itsensä ikuisesti nuoriksi, kaverukset yllyttävät toinen toistaan yhä hulluimpiin temppuihin.

Saku ja Ässä hurmaavat naisia sukkeluudella, selvittävät ongelmat nyrkeillä, eivätkä murehdi tulevaisuudesta. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Ässä tapaa Annan, josta tulee miehen elämänrakkaus.

Ässän elämänarvot muuttuvat rakastumisen myötä ja Saku jää auttamattomasti jalkoihin. Normaalia elämää suvaitsematon Saku taistelee saadakseen parhaan ystävänsä takaisin ja onnistuukin siinä. Onnistumisestaan huolimatta Sakun on laitettava elämänsä peliin auttaakseen Ässää aikuistumaan pysyvästi.


Ja sit kysymys kuuluukin, mikä on mun osa tässä? Oon yks leffan avustajista :D Eli suomeksi niitä joita näätte leffaa kattoessanne näyttelijöiden taustalla kävelemässä, bailaamassa, tai tekemässä mitä tahansa.
Mutta se mikä tekee tästä siistiä, on se et en olis ite ees hakenut tähän avustajaks, mutta kiinnostus heräsi ton saamani kommentin myötä ja oon ilonen että lähin mukaan koska oon tavannut ihan mielettömiä ihmisiä ja kokenut kaikkee uutta ja siistiä !

Kuvauspäivä #1 - 4,5h

Oltiin kuvaamassa Tikkurilassa tätä kohtausta ja kuvauspaikalla oli ihan mielettömän kuuma koska se oli joku vanha tehdas tai vastaava, eli ei mistään ilmastoinneista tietoaaan. Lämpöä oli valehtelematta varmaan 40 astetta, jonka seurauksena naama valui ja hiki roiskui kokoajan XD Tähän kun lisätään vielä se, että tossa lämpötilassa piti tanssia ja sama kohtaus kuvattiin monta kertaa aina uudestaan ja uudestaan, niin alkoi pikkuhiljaa puuduttamaan itse kutakin :---D

Kaiken lisäksi paikalle saapuessani satoi vettä (just my luck, aina kun pitäis edustaa niin sataa, enkä mä omista mitään sateenvarjoja...) joten mun kihara tukka muistutti enemmän jotain random karvapöheikköä kuin kiharoita..

Kuvauspäivä #2 - 10h

Jälkimmäinen kuvauspäivä oli tän viikon keskiviikko ja kuvaukset oli Fredan Tivolissa (ent. Burleski, joten paikka oli mulle tuttu) ja olin niin ilonen siitä että tälläkertaa ilmastointi pelas :---D Lisäksi paikalle saapuminen oli kivempaa kun tiesi jo osan tytsyistä viimekerran perusteella ^^
Kuvattiin aika monta erilaista kohtausta, mutta tanssia saatiin paljon myös tälläkertaa !


Anyways, kuvaukset jatkuu ainakin vielä ensviikolla omalta osaltani ja jos koskaan ikinä saan näiden päivien aikana kuvattuja making of kuvia käsiini niin postailen aiheesta uudemmankin kerran. Halusin vaan tähän väliin lievittää tätä viimeviikkojen aikana vallinnutta päivitysnihkeyttä kertomalla vähän miten oon päiviäni viettänyt !

Sorry, no translation this time. I'm feeling too lazy right now :(

2010/07/20

GAL meetup 19.7. !! ❤

Noniin, moni onkin jo kerennyt kirjoittaa tästä meidän eilisestä miitistä ennen mua, mutta eipä se mitään ! Aika työntää oma lusikkani soppaan !

Ihan ensiksi haluun sanoa KIITOS kaikille miittiin osallistuneille, olitte ihan mahtavia !! Totta puhuakseni, mua jossain vaiheessa pelotti että mitä tästäkin tulee, mutta samantien kun saavuin kello vähää vaille 13:00 siihen Kampin oville niin kaikki yllämainitut ajatukset kyllä häipyi aika nopeasti :D Ihan mieletön määrä toinen toistaan tyylikkäämpiä tsirbuloita odotteli siinä, josta tulin tosi iloiseksi

Koko miittiporukka miinus Anni, joka joutui valitettavasti aika pian lähtemään :<

Ooteltiin Kampin ovilla jonkun aikaa yhden jälkeenkin, jos joku vielä saapuisi, mutta ketään ei näkynyt niin jatkettiin matkaamme kohti Kaisaniemessä sijaitsevaa Purikuraa~


Cute Siru !

Editing purikura~

Pin ja Siru muokkaa kuvia = kasa karvaa... XD

Nappasin itestäni omalla kameralla pari naamakuvaa purikura-kopissa, koska siellä oli niin hyvä valo ! Huomasin Sirun blogista etten ollut ainoo joka käytti valaistusta hyväkseen XD

w/ Mia & Pin !

w/ Siru ( jonka blogista nappasin tän 8D )

Tästä ekasta purikura-setistä mulla on vaan kameralla napattu kuva, koska tän jälkeen vasta tajusin että miten niiden lataaminen kännykkään toimii... Vähän harmittaa mut osaapahan jatkossa sit !!


Purikura w/ Marinka, Siru, Pin, Yumi & Isabella


w/ Maria, Tanja & Marinka !

Ainiin ! Miittiporukan kanssa puhuttiin, että vois tehä ryhmän Facebookiin, jotta jatkossa vois siellä ilmoitella miiteistä, jakaa kuvia, lisätä ihmisiä yms yms, joten näimpä tuumasta toimeen -> .。゚❤ GAL MEETUP finland ❤゚。. @facebook kliketi klik ja liittymään miitissä olleet ja jatkossa tulevat :3

in english:
So, yesterday we had our first GAL meetup here in Helsinki, and everything went better than I expected !!
There were lots of people (28 infact, if I'm correct) and everyone was so stylish and nice !!
I'm so happy and I want to meet you guys again, as soon as possible :3

2010/07/13

day at the beach

Koska ulkona ja sisällä on molemmissa lähinnä +100°C atm, ainoa keino selviytyä päivästä hengissä on suunnata rannalle uimaan ! Joten siinäpä olikin sit aktiviteettiä tälle päivälle ! Tai no, eiliselle jos tarkkoja ollaan... jostain syystä mun päivitykset venyy aina yölle....

Enivei, tässäpä pari kuvaa Hietsusta siis!

Rannalla leijaili myös kuumailmapalloja !

Jonka onnistuin tässä kuvassa hienosti sensuroimaan....

Video tän päiväseltä uintireissulta, insideläppää mostly, mut päätin nyt silti postaa tänne ! :D

Vähän pelottaa et miten selviän tästä yöstä kun on niin kuuma et tekis mieli lähinnä sukeltaa pakastealtaaseen ja viimeyönäkin valvoin kolmeen kun en saanut unta tän kuumuuden takia... Mut noh, en valita koska talvi tulee liian pian taas kuitenkin ! Adios !!

in english:
Because it's still so damn hot in Finland, only way to survive trough a day is to head to the beach and swim ! Otherwise you'll melt and die LOL.
Just couple random pics and a video from the beach this time~

2010/07/12

.。゚❤ GAL meetup ! ❤゚。.

Oki ylläoleva flaikku varmaan kertookin kaiken olennaisen !

Oon pitkään miettinyt jotain tän tapaista koska GALS, I KNOW YOU'RE OUT THERE !!!! ja nyt jonkin aikaa muutaman kaverini kanssa tätä pohdittua, saatiin lyötyä lukkoon päivämäärä yms !

Mutta sen pidemmittä selittelyittä, toivon että mahdollisimman moni pääsis tulemaan ja tuomaan myös tyylistä kiinnostuneet kaverinsa mukaan pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin jau !

Ainiin ! Postatkaa vapaasti tästä myös omiin blogeihinne, jotta saataisiin tieto miitistä mahdollisimman monelle ! ^^

See you on 19.7. !!

EDIT 12.7.

HUOMIO !!!!

Koska kommenttien perusteella vaikuttais vähän siltä ettei kaikille ihan selvinnyt miitin idea niin vähän lisäinfoa vielä !

En halua rajoittaa kenenkään tuloa miittiin, mutta kyseessä EI OLE:
LUKIJAMIITTI eikä GANGUROCOSPLAYMIITTI, vaan olisi suotavaa että miittiin tulijat voisivat edes jossain määrin sanoa jokapäiväiseksi tyylikseen GAL 8--D

Ja toivoisin myös että miittiin tulijoilla olis oikeesti tarkoituksena tutustua uusiin ihmisiin, eikä tulla ihkuttamaan sitä omaa lempibloggaajaa tms. (älkää vetäkö hernettä nenään, i'm just sayin', koska tämmöstäkin kommaa tuli..)

2010/07/10

I My Me Mine

( äbkäblbö ignoratkaa kuvien laatu, tärähti vähän ja koitin terävöittää niin... hehs )

Fridays outfit:
onepiece maison gilfy
jacket gina tricot
hairaccessories scrunchie from monki, bandanna from the GazettE's gig


Asu on lähestulkoon sama kuin mikä edellisen postauksen videolla vilahtaa, mut päätinpä nyt laittaa vähän parempaa kuvaa siitä !

Enivei, oon melkein koko tän viikon pitänyt hiuksia yllänäkyvällä tavalla koska on ollut niin älyttömän kuuma etten oo jaksanut sitä että hiukset roikkuu naamalla yy äm äs, ja onhan tää ihan kivaa vaihteluakin, vaikken yleensä tykkää pitää hiuksia kiinni ollenkaan.

Okei, toinen syy tähän on myös se että unohdin mun kihartimen viime viikonloppuna Tampereelle, eikä suora tukka innosta just nyt, niin piti keksiä jotain :--D Whaddaya think? YES/NO?

Ok muutama kuva lisää mielipiteen muodostamiseksi !

Psst. kirjoittelin joskus aikaisemminkin tämmösistä kampauksista, ja silloin postasin pari tutoriaalia tollasen tekoon ! KLIK !


Aijoo, hauska juttu vielä tuosta huivista minkä kietaisin päähäni ! Oon aina miettiny et mitä teen noilla the GazettEn kiertuehuiveilla joita omistan parikin kappaletta, mutta nyt keksin niillekin sit hyötykäytöä :---D

Mut nyt jatkan lauantailagaamistani ja leffojen kattomista, baibai ! → → →

in english:
Lately I've been wearing this kind of odango hairstyle a lot, because the weather has been really hot and I'm too lazy to do my hair 'coz it will get ruined easily. So, whaddaya think, does this hairstyle suit me? YES/NO?
Also wanted to show you my yesterday's outfit~

2010/07/09

Happy Summer Paradise

Hellurei ja hellät tunteet ! Eikun...... what?
Sorppa, en oo päivitellyt viikkoon(?) Mutta saan kuulemma siitä hyvästä syyttää Arttua, jonka luona olen majaillut aika paljon, niin, ja siellä TRACONissakin käväsin, kiitos kaikille jotka tulivat moikkaamaan ! ^^

Näin ollen en siis ole oikein jaksanutkaan päivitellä. TOSIN ! Käytiin eilen hakemassa mun läppäri tuolta Espoosta tänne, jotta voidaan tehdä tuolle karvaiselle ystävälleni blogi ! Joten hopi hopi kaikki sinne nyt, muutama teistä tais kyselläkin sen perään, että löytyykö Artulta blogia :D KYLLÄ, NYT LÖYTYY !!!

KLIKKA HÄR !


Other than that, käytiin eilen illalla Hietsussa uimassa, koska ei jaksettu enää tota monta päivää jatkunutta trooppista ja hiostavaa keliä. Ja heitin itekin talviturkin pitkästä aikaa, kun en muistaakseni viime kesänä uinut kai kertaakaan :o Vesi oli ihanan lämmintä kyl~

Tässä video eiliseltä uintireissulta;
Sori kämäsyys, oltiin kaikki just noustu vedestä (tosin ite en sukeltanut, voitte varmaan arvatakin :---D en vaan jaksanut poistaa meikkejä ennen rannalle lähtöä XD)

Loppuun vielä pari kuvaa musta ja Miasta TRACONin lauantailta, jotka blogista nää kuvat nappasinkin, sillä omat kuvailuni jäi aika vähälle eikä mulla oo esim. sunnuntailta yhtäkään kuvaa, joten...

Mut tää nyt jää vähän tällaseks tyngäksi tää entry, koitan väsäillä sen juhlapostauksen asap ! Ciao !

in english:
Sorry for lack of updates ! I've been travelling and hanging out w/ friends = I've been lazy..
Anygays, we made a blog for my very best friend Arttu, so if you want to read it, click here !
Also, yesterday we went swimming because the weather has been really hot for last couple days and we couldn't take it anymore ! The water was really warm too~
Sorry I'm too lazy to do subs for the video, but we're not talking about anything important so.... u won't be missing anything LOL.

2010/07/02

just a quick update before TRACON V

Huomasin etten oo pitkään aikaan postannut mitään kynsijuttua tänne ja niiden perään onkin kyselty. Tässäpä siis mun kolmet viimesimmät kynnet ! JA KYLLÄ, keskimmäiset on ihan jäätävän rumat, tein niitä yöllä viiteen asti ilman minkään näköistä visiota jonka jälkeen turhaannuin ja menin nukkumaan. Pidin noita muutaman päivän koska halusin hermolomaa kynsien ajattelusta, jonka jälkeen poistin noi kamaluudet toissayönä ja väsäsin uudet, noi alimmat, tilalle.

Äsyttää kyl muutenkin kun on lyhyet kynnet (mun mittakaavassa lyhyet, sanokaa mitä sanotte) niin näistä ei saa tehtyä mitään kivaa 8--( plus et pitäis tilata uusia välineitä ettei tulis aina näin ykstoikkosia räpellyksiä.

No, siinäpä tarpeeks syitä siihen miks ei oo tuntunut siltä et haluis postata kynsistä yhtään mitään tänne :D Joten pahoitteluni vielä kerran, kynsitutoja ei oo tulossa.

Mutta sen sijaan toivoisin muita ideoita kuin edellämainittua juhlapostaukseen ! Sillä huomasin et mun lukijamäärä on ihan muutamaa vailla....
2000 !!
Mikä on ihan järjetön määrä ihmisiä, joten ISO kiitos kaikille lukijoille , niillekin jotka eivät ole bloggerin kautta ilmoittautuneet lukijoiksi !

Tähän menessä oon tosiaan toteuttanut hiustutoriaalin ja videopostauksen juhlapostauksina.

Nomutta, itse kuitenkin lähden huomenna aikaisin aamulla kohti Tamperetta ja TRACONia, joten sieltä voi bongailla viikonlopun aikana ! Alunperin oli tarkoitus lähteä jo tänään, mutta tulikin muutoksia suunnitelmiin ;D

Nyt kuitenkin lähden suihkun kautta nukkumaan ja koitan olla mahdollisimman edustavana huomenna ! Ciao !

in english:
This time I wanted to post some recent pics of my nails ! (all made by myself btw) AND YES, I know 2nd ones are horrible. I did them one night last week and wasn't satisfied with the result at all. So I kept them few days and then made new ones (3rd pic) and these are much better~
Also, I noticed I'll soon have 2000 readers (via Blogger), so I hope you can leave me some ideas for 'juhlapostaus'.... I don't know how to translate it correctly but I guess it's something like 'special entry' or smthn.
Tomorrow morning I'm leaving to Tampere to visit TRACON V and I'll be back on Sunday night I guess.