intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2009/02/26

Glitter-glue, candy, too.

Siis ette arvaa kuinka nyt stressaa.... Oon täs viimeset kakspäivää metsästäny tota violettii takkiasiaa ympäri Helsinkiä kissojen ja koirien kanssa ja ilmeisestikin toi tuote on loppu joka puolelta pk-seutua... :---) Ärsyttää et en ostanu sitä sillon Jyväskylässä ku ton kuvan otin (no ok, ei kyl ollu tarpeeks rahaa just sillon), mut auta armias jos tota ei oo enää siellä kun palaan... mun on saatava toi >:---------o
Siis miten voi olla et ku tää on eka kerta vuoden sisää ku löydän mitää hömpältä (H&M siis..), niin sen hankita on niiin ylenpalttisen vaikeeta. Kyrsii !

No mut joh, ei siitä sen enempää en jaksa valitella. Mut aattelin vaan kertoo miten oon tätä hiihtolomaani täs viettäny hehheh. Tulin siis maanantaina Helsinkiin ja huomenna koti sit kutsuukin jo. Maanantaina nähtiin Tiinaa ja Minnaa. Toi kuva (silmät haritti, siks sensuuri) on muuten tossa siks että.. näytänkö muka oikeesti joltai Lady GaGalta.... ku siis, maanantaina kuulin ku kaks mieshenkilöö väläyttivät isoon ääneen että LADY GAGA BLABLABLA kun mentiin ohi niistä.. No, voin kertoo että eipä mulla kyllä mikään gaga ollu mielessä ku menin kampaajalle toteuttaan mun visioo. Et inspiraatio tähän lettiin tuli jostain aaaaivan muualta ! Tiistaina sit lagattiin kotona, eilen käytiin Kampin kiinalaisessa (mikä sen nimi oli? empire plaza tjsp?) syömässä ja oli muuten yllättävän halpaa ! Oon aina luullut et se on joku superkallis paikka, kun se näyttää siltä... JA sit tänään käytiin viel nopee Itiksessä, joskaan se reissu ei sit tuottanut oikeen tulosta.

Siis tiiättekö ! Mua ärsyttää et kun kerranki olis rahaa niin sit ei saa ostettua mitään... Ok, aina voi säästää mut säästäminen on niin tylsää ja noi rahat polttelee lompakossa et pitäs ostaa niil jotai kivaa.
Nomut jokatapaukses pääsin tukahduttamaan materianhimoani edes vähän ostamalla uusii kynsilakkoi ! Dependilt sävyt 158, 47, 35 (joka itseasias sain leijolt ku se joskus osti tän jotai juttuu varte mut ei sit tarvinukkaa haha) ja uus topcoatti. Jeejee !

Sit toissapäivänä lakkasin uudet kynnet ja ne näyttää tältä Kärjet on oikeesti hotpinkit ja ne oikeen loistaa luonnonvalossa mut ei nyt oikeen pääse oikeuksiinsa tossa noin. Iha kivat hihi.

Näitä ennen sit oli tällaset liukuvärjätyt siniset jollain timangeilla. Itseasias otin täst tutoriaalikuviakin mut niistä tuli kyllä niin kämäsiä että teen sen tuton sit joskus uudestaan ehkäpä.


Mut sit mulla oli sellasta asiaa kans et ! Kun toi kävijälaskuri nyt alkaa pikkuhiljaa vähän vihjaileen et 100 000 kävijää tulee täyteen, niin ! Kysynkin teiltä lukijat, että miten haluaisitte mun juhlistavan sitä? Esimerkiksi arvonnalla, jollain erikoispostauksella (mm. videoposti tms) tai jollain ihan muulla :o Kertokaas ! Mut sitä hiustenlaittojuttuu ette voi toivoo, koska se tulee jo ensviikolla hah ;--D

Sori muuten tää päivitystauko. Oon vähän laiska. Avasin muute eilen SB.org'n uudestaan et jooo. No, halusin vaa ilmottaa :D Nyt meen tekee ruokaa mmmoro !

2009/02/18

Let Them Eat Couture

Tein tänään ehk elämäni parhaan alelöydön :D ! Juicy Couturen valkoinen printti t-paita jossa on helmassa tollaset hörselöt, puhvihihat, takaa joku tollanen lenksu ja strasseja ! I-ha-na !!
Alkuperäinen hinta oli jotain tähtitieteelliset 89€, mutta -70% alennuksella maksettavaksi jäi vain 26,70€ ! En siis voinut mitenkään jättää tota kauppaan, koska samanlaista tilaisuutta tuskin ihan heti tulee ja toi on niin kiva ;_; ! Sitä odotellessa että muidenkin paitojen hinnat tippuvat... Ku ei ne kyl näytä kovin hyvin täälpäin ainakaan menevän kaupaks, just noitten hintojen takia.

Ton paidan lisäks oli myös pari muutakin paitaa (perus t-paita mallisia) alessa n. 35€'n hintaan. Toinen oli vihree jossa oli 'Sooo Juicy' printti vaaleanpunaisella ja toinen sit sellanen viininpunanen jossa luki 'My Dog for President', joten toi valkonen oli kivoin noist ja kaikenlisäks viel halvin jee :D Tos muuten lukee tos mun paidas et 'Everything is Coming Up Juicy' :>
Kuvan saa sit klikattua isommaks ni näkyy printti paremmin!

Kokeilin tänään kans Z.i.p'ssä sellasta tummaa farkkuista lappuhaalarihametta.. mutta no, vaikka oon sellasta halunnut jo pitkään niin sekin yksilö oli vähän tönkkö :< haluisin sellasen mis se 'lappu'-osa peittää vaan mahan eikä tuu tissien päälle ylös asti... Etsinnät jatkukoon...


Sit toinen kiva juttu ! Tilattiin äskettäin iskän kanssa mulle egg kuudeksi kuukaudeksi ! *>* Ootan innolla, että enskuun numero tipahtaa postilaatikosta ja pääsen pläräämään sitä :D Ku jostain syystä kauheen moni ei tunnu enää skannaavan...? Ni eipä tartte sit enää stressata siitäkään et ei saa ladattuu skannei mistää ja ei nää niit kaikkii kivoi juttui :< En ainakaa oo löytäny mistää 3/09'n skannei ja ärsyttää paljon :D Noh... patience is virtue, vai miten se meni.



Hahah, naurattaa muuten et ku Joonal (mun pikkuveli) oli Leijolta lainassa Guitar Hero jota se pelas aina sikalujal ja mul meni hermo ja sit keksin sellasen syyn et Leijon veli haluis pelaa sitä ni Joona ei voiskaa muka pitää sitä enää lainas ni.. noh, sit se palautti sen ja olin ihan et JESSS ! MIELENRAUHA !! Mut... arvatkaas mitä tänään sit....
Iskä oli käyny ostaa Joonalle GH World Tourin...... NÖYYYYYYYYYYYYY..
Pilkka osu omaan nilkkaan, vois kai sanoo tähän.. että hekoheko vaan XD

2009/02/16

peace, love & blogging


Ystävänpäivä oli ja meni, olihan teillä kivaa? :> No, itelläni meni aikalailla kotona lagaillessa ja hengasin yökkäris kokopäivän et ei mitää maata mullistavaa ! Mut musu oli kuiteski täällä ja tehtiin lettuja :--D Askartelin sille kans ton yllä näkyvän kortin. En oo sit piirtäny n. vuoteen et jälkiki on sen näköstä haha :D


Eilen sit kävästiinkin Sarin ja Niinan luona kahvilla ! Oli kiva et oli jotain tekemistä, kun sunnuntaisin ei yleensä oo mitään :D

Huomenna meen koulun jälkeen kampaajalle vaalentaan tän metrin mittasen juurikasvun (+ randomit kellertävät läiskät) pois mun kuontalosta niin jatkossa kehtaa varmaan olla muutenkin kuin pipo päässä XD Oon kans ajatellu leikkaavani otsiksen jotenki eri tavalla :o En tiedä yhtään mikskä sitä sanotaan mut sillain et sivuilta on pidempi kuin keskeltä et... se menis sillain tosi loivasti 'sateenkaaren' mallisesti XD Ymmärsköhän kukaan ees.... Mut saa nyt nähä uskallanko ! Mulla oli sellanen joskus ysiluokalla muistaakseni ja se oli ihan söpö..
Toisaalta, oon kyllä ihan tarpeeks babyface ilmankin et pitää vielä miettiä :D


Tänään paistoi kyllä ihanasti aurinko ! Ainakin aamulla. Siitä tulikin mieleeni et haluisin jo kauheesti käyttää aurinkolaseja ! Ja aurinkolaseista tulee niin mieleen kesä. Kauhee ikävä kesää, mutta tän päivän -14 keli palautti mut takas ajatuksistani, tähän talveen.. Yhh loppuis jo D:

Haluisin hankkia kesäks useemmat kakkulat et vois vaihdella :D Noi mun überhienot yksilöt on ostettu Accessorizesta viimekesänä päälle kahellakympillä. Sangat on vähän löystyneet mun pysyy päässä vielä joten no worries~
Juicylta löysinkin parit yksilöt jotka ois enemmän kuin tervetulleita mulle kesäks 8< Halvemmatkin ois tietty kivoja ! Ainoo kriteeri on vaan se et niitten pitää olla tollaset puol naamaa peittävät niin on hyvät :D


Okei mut... Varmaan huomasitte ettei tää ollut kauheen sisältörikas merkintä.. joten, pyydänkin teitä antamaan mulle Juttutoiveita !
Vaikka tossa 'coming soon' listassa pari vielä komeileekin, niin lisä ei olis yhtään pahitteeksi ^^
Kiitos jo etukäteen !

2009/02/10

a touch of P i N K ♥

Ei, en suinkaan ole kuollut, vaikka tässä reilu viikon päivityskatko on ollutkin. Shame on me~
Oon siis kuluttunat aikaani koulussa, viikonlopun olin Helsingissä Leijon synttäreitä viettämässä ja mulla on ollut kauhee postaamishaluttomuus kun ei oo ollu mitään mielekästä kerrottavaa :D Kun tuskin ketään kiinnostaa oonko ostanu vaikka uuen kosteusvoiteen (minkä itseasias ostin...)
Nii en viitti sellasista tänne kirjotella.

No tänäänpä kuiteski ryhdistäydyin ja ostin pitkästä aikaa vaatteita ! Oon kai viimeks siel Sloveniassa ostanu kunnol mitään joten täältä pesee !
Ohessa eka tän päivän asu ja oon vaan niin sitä mieltä et harmaa ei oo ollenkaa mun väri. Oli jotenki vaivautunu olo koko päivän ton hupparin takii vaik se kiva onki mut... Ei nii ei.

Huomenna pitää illal koulun takii mennä kattomaan joku näytelmä Jyväskylän kaupunginteatteriin SEITTÄMÄLTÄ ILLAL ::D
Ärsyttää raahautuu kahdesti samanpäivän aikana Jyväskylään mut minkäs teet... Ehkä pääsenkin hyödyntämään näitä uusia hankintojani illan asussa sitten !




Ostin siis noi pinkit Dieselin farkut joita oon himoinnu pienen ikuisuuden eli siis since viime kesä... Nytku oli puoleenhintaan ni en voinu vastustaa... No ! Ei kyl kaduta yhtään :D Toinen hankinta oli tismalleen samansävyinen takki (jtn tuulipukukangasta tms :D) JC:stä ! Kokeilin tällast kans beigenä mut ei oo mun väri sekään ni ei.

En nyt tiiä miten aion käyttää noit jatkossa ku noi esimerkki outfitit on jotai minuutis keksittyi heh.. saa nähä !

Äitiki kerkes jo hirvitteleen mun ostoksia seuraavilla sanoilla;

"kyllä huomaa et sulla ei oo tota pinkkii kautta ollu penskana ni se tulee nyt..."

"Etkai sä aikonu noit samaan aikaan pitää...."


Mut siis no worries, kyllä mulla sen verran värisilmää on etten samaan aikaan pistäis päälleni. Tottahan mahdollista kyl olis et vetäsisin viel pinkin paidan, sukkikset ja korut noitten kaa. Kynsii unohtamatta. Mut ehkä mä jätän ton kokonaisuuden väliin täl kertaa..
En oikee oo lämmenny näille kevään muotiväreille joihin kuuluu siis myös tää korallinpunanen nii ehk parempi näi.



Nyt kuitenkin haluun hyvittää postaamislaiskuuteni jakamal muutaman mun iPodis täl hetkel eniten soivan kipaletta teijän kanssa. En suinkaan laittomuuksia viljele täällä.. Enjoy !

1. capsule - More! More! More!
2. capsule - The Time Is Now
3. capsule - JUMPER
4. capsule - e.d.i.t.
5. SHINee - Stand by me
6. SS501 - 내 머리가 나빠서
7. Lady GaGa - Lovegame

Siis MIKSI kukaan ei oo kertonu mulle capsulesta aikasemmin ! Ihanaa, rakastan just tämmöst ! Kiitos Jopo kun soitit tätä mulle viime vkl ! Ja sit hmm, oon täs kahtellu intopiukeena Boys Over Flowersia mikä on siis Hana Yori Dangon korealainen versio, ja biisit 5-6 on siitä sit. Ah ! Vitsi haluisin opiskella koreaakin mut ehkä nyt hoidan kunnial tän japanin loppuu eka.. ja sit joo Lady GaGa, ei varmaa tartte selitellä mittää siitä.

2009/02/01

weddingtime

TA~DAH !


Näinkin upeaan asuun sitten loppupeleissä päädyin eilisten häitten suhteen, joista kerroinkin jo tossa edellisessä merkinnässä ! Ja voin kans kertoo et oli vähän hankalaa saada toi mekko päälle, kun kesällä tota hankkiessa tais olla painoo muutama kilo vähemmän.. No siinäpä onkin sit hyvä tavote saada ittensä mahtumaan tohon helpommin XDD Ei sillä, aattelin kyl jokatapaukses hankkii uuden mekon valmistujaisiin. Haluun jotai muuta ku mustaa. . .

Enivei, auun kuului siis itse mekko (Only), rusettivyö (Tally Weijl), bolero (New Yorker), kengät (Spirit Store) ja mustat sukkikset + korut (JPN, Gina Tricot & Juicy)

Oon niin ilonen et pääsin vihdoinki käyttämään noita kenkiä :D Ne on tähän menes lojunu varmaan vuoden mun kaapissa ton koron (8cm) takia kun en oo viittiny arkena käyttää :D Kuin tyhmää et ekat korkkarit jotka ostin, on tollaset hullut ::D Meni sit vähän aikaa opetella kävelemään ees matalemmilla koroilla. Mut nyt onnistu noillakin iha hyvin jes ! Jalat kyl kipeyty et ei noi vieläkään taida arkikäyttöön päästä :< Itse häät oli kyl kivat ! Hyvää ruokaa ja sit oli kans hauskoja sketsejä :D Häitten jälkeen vaihdoin vähän casualimpaan ja mentiin Leijon, sen veljien ja mun veljen kaa Flamingoon pelaamaan hohtogolfia :D Vähän se oli just siistii vaihtelua hohtokeilaukseen ! Radat oli kyl aika helppoi (ainaki osa) mut oli kivaa ! En voittanu 8(



Alla viel lisää kuvia hääoutfitista !
Ps. kuvat on sit otettu häitten jälkeen ku aamulla oli vähän kiire ni ei kerenny. Siks voitte ignoraa kämähtäneen tukan :D Kiva juurikasvu muuteski ja en oo varmaan vuoteen tehny tollast himeinspired kampausta ni.. joo.



Kakkua :-----)