intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2008/12/25

tapansa mukaan myöhässä.


Merry Christmas !

Saimpahan viimeinkin itekin toivotettua hyvät joulut, vaikka itse aatto onkin jo ohi. No, hyvin meni ! Ruoka oli yllättävän hyvää vaikken mikään jouluruoan suosija olekaan (mut kala mmmm ♥) käytiin hautuumaalla ja avattiin paketteja. Muu aika menikin siihen että kyhättiin piparkakkutaloa poikakaverin ja pikkuveljen kanssa :--D En oo koskaan ennen ees tehny pipareista muuta kuin ihan jotain perus kökkäreitä niin tää oli ihan hauskaa :D Seinät ei pysyny kasassa tai mikään muukaan, palat vääntyili uunissa yms. Mut ihan kiva siitä kait tuli. Musta tulee vielä arkkitehti.

No enivei, lahjoihin siis ! Ekaks tietty tää tukka johon meni loppujen lopuks rahaa 351,80€ . . . . . no joo, ei siitä sen enempää sitten. Tossa ylhäällä nyt sellanen kuva mis on molemmat pidennyspaketit päässä niin ei näytä niin kaljulta kuin edellisessä postauksessa XD

Ja ainiin ! Kuvassa näkyy myös päivän asu eiliseltä :>


Tässä sitten ne muut;
OBH Nordican mikälie jalkahoitomasiina tms XD Nauroin niin paljon kun avasin paketin ja sieltä paljastu tällanen ::D en osannu odottaa yhtään :D Kerkesin jo testata niin on ainakin pehmeemmät jalat nyt ! Kauheeta meteliä toi kapistus kyllä pitää :D
Geisha-suklaata ♥
2 blu-ray leffaa ! (painajainen ennen joulua ja jotain pixarin lyhytfilmejä) Veli sai lahjaks pleikka kolmosen niin pystyy sillä sit kattoon näitä.
uus yökkäri :--D
120€ harmi sinäänsä et en pääse enää tuhlaileen näitä kun lupasin maksaa ite sen toisen pidennyspaketin... 8(
kylpygeeli, naamankuorintamömmöjä yms.
arpoja ! voitin 2€ XD voittajafiilis *>*
ja sit, GUESSin vyö musulta ♥


Tässä vielä lähikuva vyöstä kun ei näy kauheen hyvin tossa edellisessä :D


ja itse piparkakkutalo mistä höpötin tuolla ylempänä jo :D aika muotovalio.

2008/12/22

hair update !


Aattelin et jotku varmaan oottelee jo kuvaa tästä uudesta kuontalosta niin päivitämpä sit samantien ! Just tulin kampaajalta (+ syömästä ja shoppailemasta....) ja voin kertoo etten oo koskaan aiemmin ollu näin tyytyväinen tulokseen *-* Aina ennen kampaaja on onnistunut jotenkin sössimään mun hiukset ei-toivotun värisiksi ja malli on välillä ollu kans mitä sattuu.

Etenkin otsiksen leikkaamisesta oon kehitellyt itelleni kunnon fobiat enkä yleensä anna kenenkään kajota siihen koska siitä tulee aina liian lyhyt. Tällä kertaa pituus on täydellinen, mutta kyllä tässäkin pikkuvikoja on :D Pyysin leikkaamaan voimakkaasti revityn ja tää on kyllä mun mielestä kaikkea muuta XD No mut, ei sinäänsä haittaa, aika jännä tää on näinkin.

Ja siis väri. TÄYDELLINEN ! Mätsää loistavasti näitten pidennysten kanssa, niinkun halusinkin. Viimeks kun värjäsin koko pään blondiks niin se oli sellanen ihme keltanen eikä pisimmät hiukset ees tahtonu vaalentua kunnolla. Nyt on niin purrrfect että ! Vaikka itte sanonkin...
Toivottavasti se toinen pidennyspaketti tulis huomenna niin sais näist viel paksummat theehee~

Mut parasta oli kyl ehdottomasti hinta ! Sain nää päälle 80€:lla vaikka yleensä oon joutunu samasta käsittelystä maksamaan reippaasti päälle satasen, ja vielä huonommilla tuloksilla..


Okei no sitte käväsin viel Spirit Storessa _kuuden_ viikon tauon jälkeen ja vitsit oli siistiä. Tein jopa löydön ja ostin uudet kengät hintaan 29€ !! eipä tule mieleen millon olisin viimeks löytäny kengät niin halvalla. Sitä paitsi, kaipasinkin jotain vähemmän pitkävartisia ♥

(sorppa kaunis kuva...)



Ainiin ! Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille Tulin tosi iloseks kun huomasin että edelliseen merkintään oli tullut paljon kommentteja !
+ 30000 KÄVIJÄÄ ! *u*

2008/12/21

comeback !

Kotona ollaan ! Alkuun vaan tällasta pikapäivitystä koska oon semisti väsynyt reissun jäljiltä, mutten kuitenkaan haluu samanlaista päivitystaukoa kun viimeks. Läheltä liippaa kyllä... heh.

Onnistuin telomaan mun kynnen toissapäivänä kun sovitin yhtiä kenkiä Bershkassa joten jäi kengät hyllyyn kun suutuin niille niin paljon :DD Ärsyttää et puolen vuoden kasvatus meni sit ihan hukkaan. Naps poikki vaan hyh. Katotaan sit kesällä uudestaan, ehkä oon päässyt takas samaan pisteeseen.

Joten, kynsitutoriaaleja ei oo sit odotettavissa ihan hetkeen ku lyhyisiin ei saa niin hienoja... mun sormet näyttää muutenkin ihan nakeilta lyhyillä kynsillä.
Toisaalta taas, voisin ehkä yhen tutoriaalin tehä jossain välissä, koska harvemmin mulla on tilaisuus tähän ja useammalla varmaan on lyhyet kynnet, amirite?


No mut sit iloisiin uutisiin ! Mun hiukset tuli ! Väri on täydellinen ja pituutta on reippaasti enemmän kun odotin mutta se ei haittaa :D Yltää siis johonkin navan alapuolelle XD Ompahan sitten sopivan pitkät kiharreittuinakin. Mutta luulen, että joudun tilaan omakustanteisesti toisen paketin sillä noita hiuksia on... no, tosi vähän. Sivuilla kyllä luki että kokopään pidennykseen tarvittais 2 pakettia, mutta niin luki myös silloin kun tilasin edelliseni Afrocaresta ja pärjäsin kuitenkin yhdellä. No ei se mitään, eniten ärsyttää 130€ hinta... mutta kun on pakko~ :D Huomenna meen kampaajalle vaalentamaan tän kuontalon niin saan noi jossain vaiheessa päähänkin ♥




Ennenkun lähdettiin Ljubljanasta satsasin vähän parempiin meikkeihin joita olin katsellut jo koko reissun ajan. Eri väreissä tosin mutta... Tää kultanen väri vei mun sydämen (kultasen lisäks tossa on myös vaaleanpunainen, persikan värinen ja tummanruskea luomiväri) ♥ Ostin siis CHANELin Golden eyes nimisen luomiväripaletin, hintaan 37€



Ihana toi mukana tullut kangaspussukkakin ^ U^


Mun aiemmin käyttämä Maybellinen Dream matte meikkivoide oli vähän alkanut tympimään ja olin katellut jotain uutta vaihtoehtoa, päädyin sitten tähän. Samalta merkiltä kylläkin, mutta tää on nestemäistä ja tuntuu sen takia hassulta ainakin aluksi :D Peittää kyllä hyvin ! Joten oon tyytyväinen ja käytän tätä varmaan siihen asti kunnes löydän jotain vieläkin parempaa.

Hyvää tässä oli se, että ei tarvinut etsiä sitä omaa sävyä kun ne on samat kun dream mattessakin. Olisin ostanut jo Sloveniasta tän mutta siellä ei ollut oikeeta sävyä niin sinnittelin suomeen asti ja äiti toi tän äsken mulle :>





Kun tulin kotiin, mua odotti iloinen yllätys mun huoneessa. Iskä ja äiti oli ostanu mulle mun toivoman valkoisen muovikuusen punaisilla palloilla ;_; Ja vieläpä paljon isompana kuin edes pyysin ja jonkin näköset valotkin ne oli tohon ostanut ♥

Oon ihan rakastunut siihen :D Ripustelin Joonan (mun veljen) karkitkin roikkumaan tonne XD


En nähtävästikään pysty koskaan pitämään mun lupauksia "pikapäivityksistä" mutta ei varmaan haittaa ketään XD En vaan osa kirjottaa superlyhyitä merkintöjä.

2008/12/15

viimeisiä viedään.

Oon mielettömän pahoillani siitä miten ei oo tullut kirjotettua. Inspiraatio karkasi hetkeksi jonnekin ja perään onkin kyselty etta milloin sitä postausta tulee. No nyt tulee.

Tänään pyörähti käyntiin viimeinen viikko täällä Sloveniassa ja hyvä niin, alkaa ollakin ikävä jo suomea ja kavereita siellä ja ruokaakin.... En oo tänä aikana osannut oikein sopeutua paikallisten ruokatottumuksiin. Viime perjantainakin töissä oli jotain perunaa, makkara ja sen kanssa hapankaalia.. ja kaiken lisäks nää ei juo edes vettä ruuan kanssa tai siiskun täällä ei ole saatavilla mitään juotavaa ruokalassa.. >:OOO niin hyvä siinäkin pistella poskeen jotain pahaa ruokaa leivän käntyn kanssa.
Ihan tulee tippa linssiin ku ajatteleekin hernekeittoa sinapilla ja ruisleipää *u* ooo how I love finland now !


Mut jottei tää koko kauan odotettu merkintä menis ihan harakoille kun paasaan jostain ruuasta niin siirtykäämme vähän mielekkäämpiin aiheisiin..

Ostettiin Marjun kanssa toisillemme joululahjat (+ mulla synttäritkin) ja annettiin ne toisillemme _hieman_ etukäteen ::D ei kestetty oottaa vaan avattiin samantien ahaha. Jaksaapahan sit paremmin jouluun asti !


Tällaset sain ! ♥
Moschinon I love love (tätä oon kattellu varmaan jostai ykköselt asti mut en koskaa oo saanu ostettua :D), karkkeja ja minikuohari ! Me likesss :>
sori kuva on kauheen värinen, johtuen meijän huoneen keltasista valoista ja sit sain kuningasidean tunkee ton lahjapaperin hienosti taustalle niin se vaan korosti tätä kauheeta väriskaalaa XD


Ne karkit ! Oon syöny näitä viimeks varmaan 10 vuotta sitten ku suomesta ei kai saa enää? ja on kalliitakin nii teki mieli vaan itkee kun söin näitä, oli niin hyviä ! ;_;

Muista lahjatoiveista puheenollen sit, ihan ensimmäisenä toivon että mun porukat tilaa mulle ne uudet pidennykset niin että ne on kotona oottamassa mua kun tuun ja jos viitsisivät vielä varaa kampaajalle ajan niin saattais ehkä hyödyttääkin enempi :D Koska haluun uuden tukan ennen joulua ja ennenkun lähen Helsinkiin uudeks vuodeks...

Toinen toive olis saada egg tilattua vuodeks taikka puoleks vuodes edes. Noh kattellaas nyt. Pääasia et hiukset saan kuntoon ja niihin tulee menemään varmaan lähemmas 300e :::D itkettää ihan miten kallista hiustenlaitto on. vaalentaminen ja pidentämine etenki ja mitäs muutakaan kun niitä oon aina haluumassa..



Lisäks tarviin kans kunnon shampoot ja hoitoaineet ja muut hiusmömmöt elvyttämään tän heinäpaalin mun päässä. Miks täydellisten hiusten hankkiminen on niin kiven alla aina T^T Eikä oma tukka oo koskaan tarpeeks hyvä vaikka sille mitä tekis :D

Jos vielä mitenkään kehtaisin jotain toiveita esittaa niin pienet ja söpöt jutut by Juicy Couture olis enemmän kuin tervetulleita ♥ tai pienet ja söpöt jutut ylipäätäänkin. Esimerkkinä Juicy siksi koska oon menettänut sydämeni ko. merkille *>*


Vaaleanpunainen elektroniikka on mun heikkous ja tollanen hiiri sopis mun läppärin kanssa paremmin kuin hyvin :u; hiiren siihen tarviin muutenkin. Ja sen pitää mätsätä.


Ite olisin aivan unohtanut tän kokonaan ellei mua olis muistutettu tekemaan laukun sisälto-postausta joten tässäpä tulee ! Se on kuitenkin keikkunut tuolla coming soon -listalla on ihan tarpeeksi kauan.


Mun laukku on aina täpöten täynnä tavaraa vaikka lähtisin vaan lähi marketissa käymään... Koskaan kun ei tiedä mitä sattuu tarvimaan :--D Tämä siis tarkoittaa vain sitä etta tarvin lisää laukkuja, ja isompia sellaisia......


Vakkari sisältöön kuuluu siis kännykkä, lompakko, ipod, meikit, harja ja hiuslakka. Näitä ilman en poistu neljän seinän sisältä.
En tiiä mitä näistä nyt pitäs kertoa... kännykkä on vaaleanpunainen nokia 6131 jota oon itse vähän pimppaillut :"D no ihana se on &hearts: lompakko on GUESSin ja iPodissa tilaa löytyypi 120GB joten ihan riittävästi kylläkin :D Meikkipussin sisällöstä oisin myös voinu ottaa kuvan mutta laiskuus iski... ehkäpä siitä myöhemmin sitten !

Sitten muusta sisällöstä; piilarikotelo koska melkein päivittäin käytän piilareita niin pidän tätä varmuuden vuoksi laukussa jos alkaakin hiertämään esim. Harvoin sitä kuitenkaan tapahtuu. Sit noh... rättirasia, varmaan itsestään selvää että miksi. Ihminen mäkin olen. ja nainen vieläpä... yh. Hajuvesiä kannan aina joskus mukana, kuvan ottohetkellä mukana oli yksi uusista tulokkaistani; Lolita Lempickan Fleur Defendue. Siitä lisää alempana. Sit öööh avaimet (jotka täällä sattuvat olemaan asuntolan avaimet. Kotona mulla on sellaset hienot kultasen avaimenperan kanssa ;>
Lopuks tohon jääkin enää bussikortti, kynsiviila ja pipo. Bussikortti on täällä liikkumiseen, toki mulla on sit jyväskylässa toimiva korttikin mut mitapä ma sillä täällä teen :D Kynsiviila....no......pelkään aina että mun kynnet saattaa lohketa tjn niin kannan sitä mukana... joskus mulla on mukana myos kynsiliima pahempien tapauksien varalle.
Pipoa kannan yleensä syksyllä ja talvella koska koskaan ei tiedä millon hiukset meneekin huonosti :D sit on helppo vaan iskee pipo päähän ! Kesäisin pipon tilalla on yleensa aurinkolasit naaman lagaamisen ja auringolta suojautumisen takia :D Enemmän ehkä kuitenkin toi eka syy XD



Lolita Lempicka Forbidden Flower
A new object of desire, Lolita Lempicka Forbidden Flower has a pure and sensuous accord based on Absinth Flower, a mystery that combines innocence and exhilaration. With Strawberry Leaf and Mimosa Stem, the Absinth Flower accord takes hold and emerges in an invigorating and acidulous pirouette of organic notes. The heart note combines Peony, a radiant flower of wild sensuality, with the powdery abundance of Violet. Aniseed Flower subtly melds with this bouquet of petals and then releases the intoxicating vapors of Absinth. The base note reveals a voluptuous warm fruity softness, with vibrant Musks of Almond and a Morello Cherry with accents of red fruit.

The green absinth bottle is engraved with ivy leaves and decorated with flowers, pure and natural white adornments, sprinkled with gold.

Notes:
Absinth Flower, Strawberry Leaf, Mimosa Stem, Peony, Violet, Aniseed Flower, Almond Musk, Morello Cherry Musk.

Style:
Ultra-Feminine. Enlightening. Radiant.


Näin kertoo Sephora tästä :D Olin katellut tätä jo viikkoja ja jäänyt varmasti katumapäälle jollen olis ostanut.. Ihanan sellanen kevyt, vaikka on kuitenkin eau de parfum. Voisin suihkutella tätä mielin määrin!


Toivottavasti tämä merkinta korvasi viikon päivitystauon :--D Näin vielä normaalia enemmän vaivaa kun copypastesin ääkköset tähän.... pirun slovenialainen näppis D:

2008/12/02

toTALLY in love wiz.

Tsädäääm ! Joulukuu alkoi siis vihdoinkin ja mikäs sen siistimpää, voin alkaa laskemaan päiviä mun synttäreihin ! Jotka ovat melkeimpä vuoden viimeinen päivä 29.12 et saa onnitella ja lahjoa !! jos muistaa :D Emt onhan se vähän ärsyttävää kun kaikki kaverit aina täynttää ennen mua mut empä sille mitään voi vaikka haluaisinkin ! Seuraavaks kuitenkin kilahtaa 18 lasiin jippii :------D So, 27 days more to go~


Enivei, eilen etsiskelin kenkiä itelleni ja arvatkaa mitä löyty !! Lähestulkoon identtiset kopiot mun edesmenneistä Bronxin saappaista ; 33; ♥ Rakastin niitä ne oli ihanan rennot. Ostin viimevuonna ja pulitin niistä 120€ ja nyt ne on rikki :< Mutta nää uudet ihanuudet löytyi - yllätys yllätys - Tallysta n. 37€:lla ! Näissä on ehkä hitusen pidempi varsi kuin aikasemmissa mutta eipä se mua haittaa.



"Valitettavasti" sorruin eilen shoppailemaan muutakin kuin nuo tarpeellisimmat, kengät ja tässä vähän mun saalista:



mustat hanskat, H&M, pari eurooo. SORRUIN HÖMPÄLLE. oke ehkä tän voi antaa anteeks kun ne oli vaan hanskat... noi vaaleenpunaset ei varmaan kuitenkaan joka tilanteessa mee.
vaaleenpunaset hanskat, Tally Weijl, 3€. ihkut glitterhanskat ♥
vaaleanpunainen huivi, Tally Weijl, 6,90€ tai jotain sinnepäin. Samaa sarjaa kun hanskat ja ihana !
vaaleenpunainen hörselöhuivi, Xanaka, 9,95€. Kiva käveltiin tän liikkeen ohi ja totesin vaan et jotai juhlakuteita ja ikänaisten asusteita mut sit päädyttiinki molemmat ostamaan sielt jotain.... tää on liikkis ♥
leopardivyö, Tally Weijl, 6,90€. "Tää on niin halpa ja ihana ja mulla ei oo tällasta !!"
kultanen vyö, Tally Weijl, 6,90€ ja voisin kommentoida tätä samanlailla kun ylempääkin..



Oon selkeesti asettunu kodiks tänne.... mun vaatekaappi roikkuu samanlailla kun kotonakin XD ♥