intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2008/11/30

last of november.

Eilisen asu ! Tai itse asiassa tää oli mulla päällä myös niissä Marjun työpaikan pippaloissa, mutta en jaksanut eilen miettiä mitään vaatteita ni kiskoin samat päälle XD
Ne pippalot oli muute oudot... Oltiin aateltu et kaikki on pukeutunu hienosti sinne ja stressattiin vähän sen takia, mutta sit kaikki oli siellä tyyliin toppatakit ja verkkahousut jalassa :::D Hyvä et osalla oli ees korkkarit tai mitään..
Kuitenkin siellä oli tarjolla juustoja, rypäleitä, leipää ja viiniä yms tällasta niin luulin et ois vähän fiinimmät kestit ollu. No tällasta tällä kertaa.

Tossa nyt kuitenkin näkyy toi pussihamekin ihan käytännössä niin saatte ehkä vähän paremman kuvan siitä :>
Ei ehkä maailman paras yhdistelmä ton paidan kanssa mutta menkööt. Rakastan tota hametta kuitenkin kun se on niin random epämääränen säkki :D

Valitsin tohon ton pinkin vyön (josta en aikasemmin ookkaan laittanut kuvaa! no siinä se ny o.) tuomaan vähän väriä. Kokomusta on jees, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen mutta mä jään silti kaipaamaan jotain piristävää sen lisäksi. Et kai toi oli ihan sopiva väriläiskä :D Ja se yhdistyi hyvin mun Juicyn kanssa~


Eilen oltiin vanhassa keskustassa viettämässä iltaa Mäkkärissä!!! XD Ok, ei jaksettu lähtee mihinkään koska herättiinkin tosi myöhään. (Ai mitkä univelat..)
Tarttui sit Müllerista mukaan nämä:



Huulikiillon sävy on ihana *u* Tykästyin tähän heti kun näin, eikä hintakaan ollut paha (päälle 7€)! Ripset ostin huvikseni koska aattelin et vois joskus pitää :D Mulla kuitenkin on yleensä kohtuu tummat silmämeikit niin ripset ei kauheesti tahdo erottua sieltä.
Emmä nyt arkikäyttöön kuitenkaan ajatellut, vie liikaa aikaa.


Vitsi oon selaillut netistä sivustoja kun olis aika tilaa uudet hiustenpidennyksetkin piakkoin. Marssin kyllä samantien kampaajalle kun astun jalallani suomen kamaralle, mä en kattele tätä 6cm juurikasvua enää hetkeäkään ja muutenkin koko reuhka näyttää kamalalta. Oon käyny kampaajalle melkein puoli vuotta sitten :---D Sen on kyllä näkösetkin nää.
Kuitenkaan täällä en voi käydä koska en voi tilata pidennyksiä tänne ja en uskalla mennä kun ei nää varmaan ees enkkua osais siellä ja tulisin kaljuna takas. Not so nice~ Ehkä vielä muutaman viikon sinnittelen. . .
Suunnitteilla siis vaalentaa lisää ja pidemmät lisäkkeet. Jeeeee-eee.


Juhlistettiin eilistä huvin vuoksi lasten skumpan ja sikapahojen katkarapunuudeleitten voimalla ! Tänään ei sitten enää ollutkaan ruokaa XD Mentiin siis läheiseen Kiinalaiseen syömään ja oli niin hyvää ! Kolmesti ollaan jo sielläkin keretty käymään XD

Nyt kuitenkin aletaan kattomaan Pirates of the Caribbeanin ykkös osaa :---D Jaaaack ♥


JA !!!! YLI 20000 KÄVIJÄÄ KIITOOOOOS!
itseasiassa yli 21000 mut 20000 kuulostaa paremmalt....

2008/11/28

spending money like hell.

Ja tili miinuksella. . . ainakin oli, sain just iskältä lisää rahaa.
Tää on nyt tämmönen kuvaentry enempi koska on vähän kiirus (= marjun työpaikan pippalot oottaa !!)

Eilen oltiin vaihteeks BTC:ssä....... tää oli varmaan jo neljäs kerta kun käytiin siellä vaikka ei olla ees kolmee viikkoo täällä oltu. Hehehheh. Shoppailu on oikeesti kunnon terapiaa :D Heti kohenee mieliala :''D
Eilen lähettiin suoraan töistä ruokaostoksille mutta se ruoka oli ehkä pienin osa meijän ostoksista... just ja just jotain nuudeleita ja jugurttia saatiin haalittua XD Mut tavaraa kuiteskin oli sikanaan :D


Ostoskärryllinen kasseja.... voitte vaan arvata miten paljon nää paino..


Shitloads of food kaikkee turhaa XD


Löysin kans takin eilen itelleni ! Niin ihana ja lämmin *-* pääsempähän vähän pitämään lomaa mun vanhasta villakangastakin reuhkasta XD Hintaa oli 29,95€ ja kauppa oli Stradivarius !



Tältä näytin tänään !


Ostin nää kaks hametta kans samaisesta kaupasta eilen, hintaa oli molemmilla 24,95€ ja toi vasemmanpuoleinen on sellanen liikkis pussihame ´ u`


Mun uusin babyyy ♥ lomography fisheye2 joka on siis kalansilmä-kuvia ottava filmikamera *u* en oo vielä kerenny testaamaan mut kerron sit ku oon ! tässä on myös salama et voi kuvaa pimeemmälläkin. Hintaa oli kai päälle kuuskybää jostain randomputiikista.


Tän päivän asu ilman takkia :D


Yritin tosiaan lakkaa jotain mun uusilla lakoilla mutta kuinkas ollakaan, en tiiä mistä toi värivalinta tuli mutta näytin siltä et oisin mainostanu jotain banaaneja... Enkä sit kerenny lakkaa uusiakaan niin hävetti olla noilla töissä XD Kauniit rekvisiitatkin tässä kuvassa. Sopii väreihin ehe, ehe.


Mutta onneks mun rakas dependin sävy nro. 41 ei petä koskaan niin päätin hyödyntää sitä ! Koska tää on helppo, en jaksanut kuvata välivaiheita niin kirjotan noiden teko-ohjeet tähän !

step 1 Kirkas/aluslakka ensin. Tosin ostin tässä yks päivä kynnenkovettajan ihan vaan mielenkiinnosta niin laitoin sitä ! (toimii muuten hyvin)

step 2 Lakkaa koko kynsi sinisellä lakalla. Useampaan kertaan jos ei lopputulos ole ensimmäisellä vedolla tarpeeksi peittävä.

step 3 Lakkaa tyveen vähän hopeaa glitteriä.

step 4 Lakkaa hopean "eteen" sinistä glitteriä. Vähän niinkuin ne menis liukuvärjätysti.

step 5 Kun lakkakerrokset ovat kuivuneet hyvin (saattaa viedä aikaa) laita pieni tippa kynsiliimaa kynnen tyveen ja liimaa siihen puolikas helmi kiinni. Muista olla nopea ettei liima kerkeä kuivua ennenkuin saat helmen siihen!

step 6 Koska kynnen pinta ei ole tasainen niinkuin helmen pohja, voit varmistaa sen kiinni pysymisen lisäämällä liimaa helmen reunoille.

step 7 Kun liima on kuivunut, lakkaa päälle kirkas/päällyslakka. MYÖS helmen päälle ja anna kuivua.

step 8 Itse lakkasin kynnenaluset vielä sinisellä hologrammilakalla, mutta se tuskin toimii muissa kuin pitkissä kynsissä 8< Jeps, siinä kaikki tälläkertaa ! Ja tän piti olla kuvaentry...... AINIIN ! Jos ootte kiinnostuneita lukemaan mitä muuta täällä tapahtuu shoppailun ohella, niin lukekaa mun toista huonolla enkulla pitämää blogia !
TÄÄLLÄ !

2008/11/21

da dan di dan dan.

Ignoratkaa otsikko, mulla tuottaa aina vaikeuksia keksiä mitän hyvää joten..
Enivei, Marju ei oo vielä tullut töistä joten omin koneen itelleni *u* voiko omaa konettaan omia itelleen.... i guess not mut joh, enivei.

Sain hankittua ekat vaatekappaleeni täältä (jos ei lasketa sitä paitaa minkä jätin sinne bussiin...) Kuiteskin. Aiemmassa merkinnässä mainitsin ohimennen tän Tally Weijl nimisen liikkeen, ja tää on myöskin sieltä. Hintaakin oli vaan 15,90€ ! Gotta love that store... En tiiä miks mut tän "koulupukumaisuus" viehätti mua suuresti niin oli pakko ostaa :D Ihan yltiösöpö muuteskin.
(anteeks et oon epämuodostunu ja mul on tyylikkäät flipflopit jalassa..)

Ostin kans pinkin perusvyön samaisesta liikkeestä hintaan 6,90€ mutta unohin ottaa siitä kuvan XD

Jos muuten mietitte tota läpyskää mun naaman eessä, niin se on kutsu johonki marjun työpaikan pippaloihin ensviikon perjantaille XD Mennään ehk tsekkaan et mitä siel o ! :D Jos ei, niin ainakin toi toimii hyvin sensuurina naaman lagatessa...

Lähikuvaa onepiecestä~




Toinen ostoksistani oli tää bolero, vaikka mulla onkin jo se missä on kultasta hilettä niin tää oli kans pakko ostaa ! Sitä paitsi tässä on pitkät hihat eikä nappeja ! New Yorker, 19,90€


Eilen illalla ihan naureskelinkin tälle mun glitterfetissille. Onko liika liikaa? :D No empä mä noita kaikkia yhtäaikaa pidä.





Saman merkin lakkoja mitä ostin viimeviikollakin Dm:stä jo, ja jäin haikailemaan näitten perään niin oli pakko käydä ostamassa ♥ Koskaan ei voi olla liikaa kynsilakkoja ! Tekis oikeestaan mieli ottaa jo pois nää leopardikuosiset niin pääsis testaileen noita :D Ihania värejä ♥

2008/11/17

Müller love.

Müller on siis joku täällä oleva kauppa (en tiiä onko niitä muissakin maissa, en oo jaksanu ottaa selvää) joka myy kaikkea karkista kosmetiikkaan ja kertakäyttöastioihin. EI välttis kuulosta kauheen lupaavalta mutta mä olen ravannut siellä jo vaikka kuinka moneen otteeseen :D Hajuvesien perässä lähinnä.
Mua kuitenkin oli jäänyt häiritsemään, että mitä sen liikkeen alakerta piti sisällään joten käytiin tänään katsomassa !
Ja oi vitsit, se oli täynnä kaikkii jouluaiheisia karkkeja (esim. kinder jouluyllätysmunia yms) ja sit ah jelly bellyjä ;_; oon ennenkin kirjottanu näistä mutkun mutkun ! Mun lemppareita ♥


mitäköhän nää makso 2,25€ pussi et on sentään vähän halvempaa ku suomessa :D rohmuun näitä kyl lastillisen mukanani suomeen heh...


Ja koska mua ärsytti niin paljon se et jätin sen paidan sinne bussiin, niin päätin ostaa itelleni lohdutuspalkinnoks Lolita Lempickan tuoksun, nimeltään L

"L de Lolita Lempicka
L, the second perfume from designer Lolita Lempicka, embodies an ancient mariner myth, with the sea for a background and a mermaid for a mistress. The woman who wears it is untamed and precious, free and elusive. The scent itself is a passionate combination of everlasting flower, bitter orange, cinnamon, vanilla and precious woods. And like a treasure recovered from the deep, the aquamarine, heart-like jewel of a bottle is caught in a golden net.

Notes:
Bitter Orange, Cinnamon, Immortal, Vanilla, Precious Woods, Solar Notes, Musk.

Style:
Fantastical. Elusive. Free-spirited."


Hintaa oli tolla 43€ muistaakseni ja tavaraa on 30ml ! Tossa mun toisessa on sata.....


Tästä tää mun kokoelma lähtee *u*

2008/11/16

greetings from Ljubljana part1

Sorppa jääny tää päivitystahti vähän kun on ollu niin paljon tekemistä täällä :D Tiistaina siis saavuttiin Ljubljanaan ja tää kaupunki ylitti mun odotukset ihan täysin. Olin kuvitellut tän pieneks ja kämäseks kyläpahaseks mutta täähän on kunnon suurkaupunki :D

Koska nyt ei kauheesti kerkee sepostaan ni tää on enimmäkseen kuvaentry. Jatkossa sitten yritän kertoo vähän yksityiskohtasemmin ! Ja jos kiinnostaa ni kirjottelen galtsupäivikseenki täältä jotain ni voitte stalkata sitä :D

Ekaks siis kuvia kaupungista ! Siis tosta vanhasta kaupungista vai mistä lie.






haluun tonne syömään... näyttää nii siistilt... ja kalliilt ::D



Kiireisenä bisnesnaisena puheluita soittelin...

Keskiviikkona ehittiin jo käymään kauan odotetussa BTC-ostos"kaupungissa" ja tässä pari kuvaa sieltä !




Tally Weijl ♥

Ja loppuun ostoksia :D aika turhia osa mut olkoot, kerkee tässä vielä shoppailemaan :D
Itseasiassa kyl mä ostin yhen paidanki mut onnistuin jättämään sen bussiin XD Saa nähä saanko takasin enää, epäilen.. eniten harmittaa et se makso vieläpä 40€ voi että oon välillä niin luuseri.



mun oli aivan pakko ostaa tää ton tekstin takia..


Tää oli ihana et oli pakko ostaa ! Tally Weijlistä siis ja hintaa oli ehk 6€ tääl on btw sikanaan halvempaa vaatekaupoissa kun suomessa :D


Ed Hardyn kalenteri !!!!! entäs sitten vaikka puolet vuodesta on kohta jo mennyt, tää oli niin ihana etten voinu vastustaa ostamista *-* ja sitäpaitsi vaan 7,47€ ! Ainiin tääl on käytössä 1 ja 2senttiset... niin outoo..




glitterkynsilakkoja Dm:stä ja yks kappale makso 1,45€ tai jotain sinnepäin... ihan sikahalpaa *_*


......en kommentoi XD oli nii söpöi ;_;


Ja loppuun vaikka meijän kämpästä varsin viehättävä kuva ;> Marjun sanoja lainatakseni "Ei me ainakaan nälkään täällä kuolla" XD

See ya~