intro

Hi and welcome! This is Black Saliva, a style focused blog written by Viivi Vanessa R.

I'm a 24 year old girl from Helsinki, Finland and this blog is my own little space on the internet where I can share my thoughts, outfits and write a bit about my life and stuff that I do.

For first timers, I'd say take a quick look at ABOUT ME and get to know me a little before browsing through my posts.

Anyway, I hope you like my blog and leave me a comment.

Enjoy your stay!

THIS BLOG HAS BEEN ARCHIVED!

Follow me on Instagram @kisumaikuchuuru or check my homepage to find out what I've been up to recently.

Thanks for reading Black Saliva during 2008-2015.

twitter

search

popular posts




Blog Archive

TAGS

109 (1) accessories (29) aina (1) alsdead (1) animecon (2) anna sui (9) annyeong party (5) ask (14) bags (9) bday (5) beauty (30) björn borg (1) blog (18) blue moon blue (3) book (1) boy london (1) buzz spunky (1) casino (1) cecil mc bee (2) chanel (1) clothes (53) coal n terry (1) cocktails (1) cocolulu (8) contact lenses (9) cosmetics (37) cosplay (1) cottage (1) cryx (1) deco-den (7) disneyland (1) DIY (3) ed hardy (1) egg (8) electronics (12) expo (2) extensions (2) fall (1) fashion (46) flea market (2) food (64) friis company (1) ghost of harlem (10) gigs (10) glad news (5) gloomy bear (1) gosh (1) grimas (1) guess (5) hair (49) halloween (8) hanami (1) hats (12) home (6) inspiration (2) interior (1) interview (1) intro (1) ipad (2) ipad update (1) iphone update (2) ivory jar (1) japan (26) jeffree star cosmetics (1) jeffrey campbell (8) jelly (1) jsg (1) juicy couture (15) karaoke (2) keywords (1) kyary pamyu pamyu (1) lashes (6) lifestyle (29) lime crime (3) lipstick (2) liquid lipstick (4) liz lisa (1) lolita lempicka (7) long clothing (1) lookbook (28) lush (2) mac (4) maison gilfy (3) make up store (1) marc by marc jacobs (1) meetup (11) meme (6) merchandise (1) midsummer (2) money (3) monki (1) movie (2) nails (84) nars (3) nelly (1) onlineshopping (20) outerwear (2) outfit (142) parfum (4) party (39) personal (1) piercings (1) pool side (1) popteen (1) prisila (1) purikura (10) random (117) rant (10) report (2) review (15) rilakkuma (2) rose fan fan (1) scan (1) school (10) selling (8) shake shake (1) shoes (39) shooting (9) shopping (1) sponsor/advertorial (38) spring (6) starbucks (2) studio (1) summer (14) sunglasses (1) tan (4) the gazette (3) thoughts (2) tips (1) too faced (1) top 10 (1) top 5 (1) tracon (2) tralala (2) translation (1) travel (2) traveling (53) tsukicon (7) tutorial (20) twin style (1) twisty (1) ugg (1) unif (10) urban decay (1) valentine's day (1) valentine's high (1) vappu (4) versace (1) video (41) vivienne westwood (2) w♥c (1) wig (6) wishlist (14) work (1) xmas (10) y.r.u (1) year summary (4) yesstyle (1) yumachi (1) yumetenbo (3) yves rocher (1)

instagram


FOLLOWERS


2008/08/28

ensimmäisiä kunnon syyspäiviä & haaveshoppailua !

Voi että oli hirvee keli tänään :O ! Melkein koko päivän on vaan satanut (paitsi ei onneks aamulla ni selvisin kouluun kuivilla hiuksilla sentään) ja mulla onnettomalla ei ollu sateenvarjoa ees mukana :D kärvistelin sitten jonku ilmais lehden alla josta ei kylläkään ollut paljoo apua...

"Mutta kun ne lupas vaan sadekuuroja"

Koulun jälkeen suunnattiin Marjun kanssa lempparikauppaamme Spirit Storeen :D Voisin varmaan ostaa kaiken sieltä jos mulle olis yhtään enempää rahaa suotu. Ainakin melkein kaiken..
Kuvasin parit kengät ja muuta kivaa (laukkuja lähinnä XD) jotka huolisin mieluusti itsellenikin ♥







Nää kengät !!!! muchos love ♥ oon katellu jo pidemmän aikaa. Hintaa löytyy 89€ ja olis 20€ halvemmat ilman noita kultasia yksityiskohtia mutta nääh, ne on tylsät ilman niitä. Ältsin hyvät jalassa ja aattelin katella näitä muistakin liikkeistä jos olis vaikka halvemmalla koska Spiritin hinnat on vähän mitä on joten....
Mutta nää hankin kyllä, vaikka se olisi viimeinen tekoni !





Nää olis kans tosi mageet ! pieni puun värinen korko ja tosi hyvät jalassa. Tykkään ! Hintaa oli kai 49€ ja siis Spiritistä nämäkin.
plz ignore da random chiksi vieressä kyyläämässä...



Uusia laukkuja Spiritissä by GUESS rakastan tän kuosii, ihana ♥ 150€ tjsp..



Liukuvärjätyt asiat on kai nyt tosi IN mut ei oo kolahtanu mulle kauheesti ennenku löysin tän ! NII MAGEE *_* hintaa nelisen kymppiä ja huolisin mielelläni laukkukokoelmaani. Tois vähän uutta ilmettä ton värin takii !



En saanu tästä kauheen hyvää kuvaa koska en ylettänyt ottamaan sitä pois tuolta ylhäältä roikkumasta XDD mut niittilaukut ♥ rokrok.



Loppukevennyksenä kaunis naamakuva jälleen mistä näkyy kai jotenkin kutenkin mun perusmeikki.

Sit haluun kans jakaa tän biisin teijän kans !! Tää NIIIIN soi mulla päässä koska tuli vasta katottua toi leffa mis tää biisi on ! Snakes on a plane ♥

2008/08/27

katsaus vaatekaappiin !

Päätin postaa kuvia mun lempivaatteista ja asusteista niin saatte jonkin näkösen käsityksen mun tyylistä jne. Kuvien laatu ei mikään täydellisin, valaistuksesta johtuen, ole mutta kyllä niistä ihan hyvin näkee suurimmasta osasta et millanen vaatekappale tai asia on kyseessä.
Näitä kuvia oli kiva ottaa :D Tosin nyt mun huone on täynnä ympäriinsä lojuvia vaatekasoja... hyvä syy siivota hehhheh.

Klikkaamalla suuremmaksi !


PAIDAT


musta, tiukka ja pitkä kauluspaita, Vero Moda, en muista hintaa mutta tää on aika kiva ! tosin tuskaa aina aamulla kiskoa päälle kun on niin tiukka :D ja huonoin mahdollinen vaate shoppailureissulle kun pitää sovitella vaatteita.

pinkki, iso kaula-aukkoinen löllöpaita, KIAH/Spirit Store, 19€. Tää on harvoja mun pitkähihaisia paitoja ja tässäkin käärin ne ylös :D pitkähihaset ei vaan oo yhtään mun juttu. mut tosi kiva tämäkin ! pidän yleensä valkoista perustoppia tän alla.

musta, hihaton löllötoppi paljeteilla, London/Spirit Store, 19€. Tykkään tästä tosi paljon ♥ kaula-aukko on ihana kun se roikkuu alhaalla *_* tän kanssa yleensä alla musta toppi valkoisilla pilkuilla tai leopardikuosi toppi.

valkoinen löllöpaita rusetilla ja printillä, Pepe Jeans/JC, 21€. Tää on mun uusin paitaostos. Oli tupla alennukset niin raaskin vihdoinkin ostaa kun olin tätä joskus aikasemminkin katellut. alkuperäinen hinta oli 54,90€.

valkoinen/raidallinen printti t-paita, Rose Bullet/Spirit Store, 19€. Yks ehdoton lempparipaita ♥ tossa printissä on strasseja jotka kylläkin on pesussa vähän karisseet pois... ne on kyllä tallessa mulla että liimailen ne kyllä takasin kunhan ehdin/jaksan !

musta printti t-paita strasseilla, Only, n.20€ muistaakseni. Tää on tosi kiva kans, mut hihat on vähän oudot. niissä on sellaset ihme lirpakkeet jotka voi laittaa solmuun mutta sit ne paistaa hupparin tms alta ne solmut joten yleensä pidän niitä auki.


HUPPARIT&BOLEROT


harmaa huppari vajaamittasilla hihoilla ja isolla kaula-aukolla, Red by Marc Ecko, 30€ jos oikein muistan. Vaikka en kauheesti lämpee huppareille, niin tää on kiva koska tällasta tuskin kellään muulla on suomessa. Ostin tän tosiaan Miamista viime jouluna. Malli on kiva ja tässä on kivat mustat printit/ompeleet edessä, takana ja hupussa !

mustakultainen bolero, Macy's, en muista hintaa. tää on mun kesto suosikki ja Miamista ostettu myös. menee melkeimpä paidan kuin paidan kanssa ja näyttää aina hyvältä ! luv it ♥

perus tummanharmaa huppari, H&M, n.20€. Vältän H&M:ltä ostamista viimeiseen asti mutta tää on aika vanha ja käytän tätä vaan kun on pakko = liian kylmä.


MEKOT


Tomato Juice Cocktail, Rose Bullet/Spirit Store, 19€. Oikeestaan tää on kyllä pitkän mallinen paita kireellä helmalla ja pussihihoilla. Tässä on myös pienet taskut ! ♥ Tosi kiva ♥

Punainen tuubimekko kireellä helmalla, Macy's, en muistaaaa hintaa... Miamista tämäkin, olkaimet saa irti mutta ei pysy mulla päällä ilman niitä joten..

musta juhlamekko, Only, villiveikkaus 30€.... tykkään tästä paljon vaikka ei oo ollu tilaisuutta käyttää kun paristi.. (ja nekin oli samana viikonloppuna..) mutta uskon että tälle löytyy kyllä käyttöä jatkossakin!

valkoinen mekko vtönauhalla, Carlings, about 30€. Tätä ei oo kauheesti tullu pidettyä vaikka tykkäänkin paljon.. ostin tän kesällä 2007 tampereelta !


ALAOSAT


punaset pillit, Jim&Jill, jonkun verran pidetyt mutta ihan kivat kuiteskin. Pidin enemmän sillonkun mulla oli shokkipunanen tukka niin mätsäs aika hyvin noitten kaa !

leveelahkeiset farkut, H&M, täs huomaa hömppälaadun täydellisesti... en siis oo koskaan modannut näit housuja vaan nää on oikeesti ratkenneet polvista kun oon kyykistyny. katu-uskottavuus 10.

perus pillit, H&M, ihan kivat perus farkkuina.

mustat pillit, Vero Moda, piti ostaa uudet kun vanhat oli niin kulahtaneet :D

mustat pillit 2, JC, nää tosiaan oli ennen mustat mut on vähän aikojen saatossa kulahtaneet.. kultaset vetoketjut on nice !

musta hörselöhame, H&M, ostin tän 2005 New Yorkista ja en voi käsittää et miks oon Nykissä asti shoppaillu jossai HENKKAMAUKALLA....... no aina ei voi voittaa.

farkkuminari, LVLX, Miamista tämäkin yksilö 8) rakastan tätä ja tää on mun vakioalaosa.

mustat satiiniset minishortsit, LVLX, samaisesta liikkeestä kuin tuo farkkuminarikin. tykkään näistä tosi paljon koska tää on niin lyhyet ♥


VYÖT


En oikeen osaa näistä mitään selittää kun näitä on aika paljon eikä ees näy kaikki kunnolla kun oli vähän vaikeuksia asetella nää.... noh lempparit ainaki ny !

hopee blingblingvyö, Spirit Store, 9€. tää on IHANA !!! ♥ painaa kyl aika paljon ja on jäykkä mut tuo niin paljon ilmettä vaatekokonaisuuksiin ♥

punainen kiiltonahkavyö, Kummitädin vanha jostain 80-luvulta, tykkään paljon ♥

musta vyö kultasilla ketjuilla(laitettu ite), Sokos, 17€. Ostin tän mun Guren Uruha cossia varten ja siks piti modata noi ketjut siihen. tää on kyl kivan näkönen muittenkin vaatteiden kanssa :D



KENGÄT


kultamustat feikkivansit, Andiamo, poikakaveri osti nää mulle kun se välttämättä halus :'D kivat peruskengät !

valkoset varrelliset creepersit, Double Decker, about 100€. Tilasin nää Japanista mutta en oo pitkään aikaan käyttänyt koska pitäis vähän fiksailla pohjia että kestäis paremmin.

mustat pitkävartiset bootsit niiteillä, Brox/Spirit Store, 120€. luv 'em ♥ Käy tilanteessa kuin tilanteessa. näissä ei oo vuorta niin pystyy käyttämään myös kesällä !

mustat umpinaiset korkkarit 8cm, Bronx/Spirit Store, 80€. totta puhuen en oo käyttänyt näitä vielä kertaakaan julkisesti mikä johtunee tosta 8cm korosta.. en oo käyttänyt korkokenkiä vielä kovinkaan kauaa joten näin korkeilla kävely ei vielä suju ihan ilman ongelmia :'D

mustat kiilakorkoset kengät about 4cm, Spirit Store, 30€, piti äkkiä saada kengät jotka sopii ton mustan juhlamekon kanssa joten päädyin sitten näihin. kivat on ja hintakaan ei ollut paha !

pinkit barbiekorkkarit 5cm, DinSko, 50€. mun lempparit ♥ täydelliset jalassa, ei hierrä eikä purista ja näyttää hyvältä !

mustat remmiavokkaat, Andiamo, en muista hintaa. Ostin nää koska piti saada jotkut avonaiset kesäks vuos sitten. on tullut käytettyä paljon :D


KORUT


Näistä eikai hirveästi oo selitettävää :D

Vivienne Westwood small orb -replica, Tokyo, Japani, 20€ kaveri toi tän mulle tuliaisena !

kultanen paksu ketju, Spirit Store, 9€. Tykkään paljon ja tää on tosi näyttävä ja äänekäs..

mustat&hopeet helmet, Ninja, 3€. tosi kivat !
Muita en jaksa selostaa, kattokaa kuvat :''D






LENGGINSIT&SUKKAHOUSUT



LAUKUT


shakkiruutulaukku, H&M, saatu kaverilta, itse modattu.

musta nahkalaukku, Adrienne Vittadini, n.120€. Ostin tän Miamista ja tää iski mun silmään jo ekana päivänä siellä ollessa ja tiesin heti että toi on saatava :D mun vakio laukku ja aivan mielettömän ihana. + tää on aika tilaihme. tänne mahtuu meikkipussit, hiuslakat, JÄRKKÄRI :::D !!! ja muut tarpeelliset ja silti tää näyttää pieneltä ♥

läpinäkyvä laukku, Spirit Store, 8€, Halusin läpinäkyvän laukun ja tää oli kiva ja halpa niin ostin sit ! En oo viel ehtinyt käyttää monesti kun tää on suht uus.

mustavalkoinen tähtilaukku, Converse, Ostin tän joskus Tukholmasta ja olin tosi katkera kun näitä tuli sen jälkeen heti suomeenkin :DD oon modannu kiinnittämällä ton kuvan tohon.

tummanharmaa bowlingbag +karvatupsu, Jim&Jill, n. 30-40€. Tupsu on ite lisätty mutta tää on tosi kiva laukku kans. Pitäis korjauttaa vetoketju kun se irtos :''D

sinisävyinen laukku, Björn Borg, tää on niin vanha ettei hinnasta mitään muistikuvaa kun tää on mulle ala-asteella hankittu :'D

kultainen meikkilaukku, Stockmann, 3€. joo. tässä on mun meikit :D


KYNNET


Kynnet on mulle niin iso juttu ja tykkään laittaa niitä niin otin näistä välineistäkin kuvan :D En muista varmaan yhtäkään päivää viiteen vuoteen että oisin ollu ilman lakattuja kynsiä :D mitä pidemmät, sen paremmat, voisin sanoo.
postaan joskus myöhemmin kuvia mun lakkauksista vaikka !


FAV ITEMS


vaaleanvioletti GBA, Espanjasta, pienenä tän sain ja edelleen tällä pelailen samalla kun muilla on jotain hi-tech käsikonsoleita :D tää on vaan paras. oon pimppaillu tän joskus alkuvuodesta.

valkonen lompakko, GUESS/Spirit Store, 45€. Rakastan tätä ♥ Aika kallis lompakoksi mut on kyllä ollut sen arvonenkin !

vaaleenpunanen nokia 6131, joku kännykkäkauppa XD, n.160€ mulla oli aiemmin tää mustana kun olin saanut iskän töistä sellasen. mut se ei mätsännyt yhtään pimppauksiin ni halusin ostaa tän erivärisenä !

iPod 30GB, Markantalo, sain ton valkosen joululahjaks parivuotta sitten mutta se otti loparit vähän aikaa sit :D joten käytän mun veljen mustaa, muuten samanlaista yksilöä siihen asti että saan hommattua uuden oman. että ne uudet iPodit on muuten RUMIA.

avaimet, avaimenperät: H&M & Blippo. Eikai tästä oo mitään sanottavaa...

Naomi Campbell Cat Deluxe At Night, deodorantti. Äiti osti tän mulle ku olin sanonu et tykkään tosta tuoksusta !

Lolita Lempicka, Women's fragance 100ml, -, 70€, Pyysin vanhempia tuomaan tän mulle niitten Rooman matkalta, koska olin himoinnut tätä jo kauan *-* ehdoton lempparituoksu ♥ ja pullo on kans ihana.

Gucci, Envy Me, 30ml, joululahja porukoilta kun pyysin. yks mun lempparituoksuista myös !

joku Escada......, mulla ei oo mtn hajua mikä tää niistä tuoksuista on koska oon saanu tän äitiltä eikä se tätä käytä joten 8DD enkä oo sit jaksanu ottaa selvää..



Noh, eiköhän siin ollu ihan tarpeeks tältä erää !

2008/08/25

#1 entry

Woohoo, eka entry täällä ! Tuntuupas hassulta kirjottaa vaihteeksi suomeksi kun oon viimeaikoina uppoutunut mun pökkelienkku-blogin pariin, jota saa toki myös lukea ihan hyvällä omatunnolla !

No eniveis, tää eroaa suht paljon mun aiemmista blogeista koska päätin keskittyä tässä mun - ah niin rakkaaseen - #1 harrastukseen, shoppailuun !
Mutta en aio rajottaa sitä vaan vaatteitten shoppailuun mitenkään. Vaan kuten kaiffarilleni Marjulle tokaisin;

→ 5 6 8 A ← sanoo:
kelasin kans jtn muotiblogii mut eikuiteskaa..... vaa ennemminki shoppailublogii ::D sillee et kirjotan vaik et "MOROOO KÄVIN TÄSSÄ SUBILLA, SUBI ON HYVÄÄ" jos siltä tuntuu... XDD

→ 5 6 8 A ← sanoo:
et en mitenkää syvällisemmin mihkää muotiin puutu vaa voin sit vaik valitella sinne et yhyy kuinka haluun uusii vaatteit tms

Siinä olis suhteellisen tiivistettynä tän blogin idea !




Well well ! Let's get started then ! Aattelin tehä listaa sellasista MUST-GET jutuista mitkä olis mun mielestä just nyt tosi in !



joku kiva tyttömäinen takki, bolero tms, oon kyllästyny huppareihin joten ne on totally out of question. valkoisena tai mustana ois kiva.
rannekoruja ! tän hetkisessä kokoelmassa niitä on pyöreet nolla kpl ja oon pitkään miettiny et pitäs hommaa jotain. ongelmana on vaan mun älyttömän ohut ranne jossa ei sitten pysy mikään kivan näköinen killutin. argh.
keltainen luomiväri *_* mieluusti muunkin värisiä haluaisin mut keltanen ois ehdoton ykkönen just nyt !
Dolce&Gabbanan The One -tuoksu. oon monesti haistellut kaupassa ja tykkään kovasti. olis kivaa vaihtelua mun lempparin, Lolita Lempickan rinnalle !
pipo ! tai myssy tai mikätahansa epämääränen asia minkä voi päähään iskeä. mieluiten musta tai valkoinen. vaikka molemmat :D
ja lisää kenkiä.. ehdottomasti hankittava syksyksi korolliset saappaat !! tää on niin must. kenkiä ei voi koskaan olla liikaa, päin vastoin mulla on liian vähän niitä.. pieni (tai suurempi) lisä ei olisi ollenkaan pahasta.. valkoset avokkaat/korkkarit ois kans enemmän ku tervetulleet mun kenkävarastoon (ja käyttöönkin) mutta en oo oikein tahtonu löytää istuvia.
huiveja ! oon tosi huono ees käyttämään huiveja mutta houkuttelisi joku sellanen ohut ja kimaltava jonka vois heittää löysästi kaulan ympäri.
eikä pari solarium kertaa tekis pahaa mun kuolleen valkeelle iholle.. en kuiteskaan haluu mitään överirusketusta näin syksylle.
egg 12kk tilaus olis tosi kiva ! ei tartteis netistä selailla scanneja :D



nyt kun oon palpattanu jo ihan tarpeeks siitä mitä haluan, ni taidan lopettaa tän ensimmäisen postauksen tähän ^^ päivittelen kuiteskin varmaan aika pian uudestaan kunhan saan otettua vähän kuvia mun viimesimmistä ostoksista ja osteltua jotain esittelemisen arvoista :D
I hope you'll enjoy !

xoxo, 568A


editto: päätin tällasen kauniin kännykänkameralleirvistys-kuvan tunkasta tähän loppuun niinku pisteeksi i:n päälle joooo...